Dodaj do ulubionych

Krynica Morska

28.03.03, 09:00
Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakąś fajną sprawdzoną kwatere prywatną lub
pensjonat na wczasy z rodziną ( w miare przystępna cena)
Obserwuj wątek
    • Gość: erna Re: Krynica Morska IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 25.04.03, 23:11
      W Krynicy jest super.Najcieplejsza woda na naszym wybrzezu.Ja jeżdzę z
      dzieciakami do domu wczasowego Rondo ul:Żołnierzy 4/ mają swoją stronkę/
      Warunki takie sobie, pokoje z wc i umywalką, na korytarzu prysznice/czyste/,ale
      jast blisko do morza i duży ogrodzony teren dookoła.Co do ceny jest to jeden z
      tańszych osrodków w Krynicy.Ja chyba tez w tym roku znowu pojade do Krynicy.
      • Gość: bolp Re: Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 23:31
        napisz co to takie sobie warunki bo chcę tam jehcać i mam zaliczkować wiem że
        prysznice na korytarzu 8 po 1 nq pokój ale czy czysto jakie jedzenie bo chcę
        tam wykupić jadę z żoną 15lat corką i 2latkiem
        • Gość: Boguś Re: Krynica Morska IP: 195.116.21.* 26.05.03, 01:46
          Polecam mały pensjonacik telef 055 2335518. sprawdziłem w ub. roku, schludnie
          i wygodnie. Jest dostęp do kuchni, grilla, z parkingiem na auto. Pokoje
          wyposażone w to co potrzebne :łaz, TV, lodówka itp. Pozrawiam. PS : W Krynicy
          jest najcieplejsza woda nad polskim morzem, jest to spraedzona inf. Pozdrawiam.
    • Gość: leelou Re: Krynica Morska IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 30.05.03, 23:51
      w Krynicy to chyba powariowali z cenami! chciałam wybrać się w tym roku, ale
      kwatery kosztują 45-50 zł, a za roczne dziecko trzeba zapłacić połowę tego.
      cóż wybrałam Karwię, może nie taki kurort, ale cena za pokój z łazienką 35 zł
      i za dziecko nie płacę wcale.
    • Gość: natalia Re: Krynica Morska IP: 217.11.130.* 02.06.03, 10:00
      A czy musi być Krynica Morska
      Ja polecam _WICIE_ okolica Darłowa ośrodek Neptun prowadzony przez p.Gondek
      adres można znależć w internecie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka