jedrychm 28.03.03, 09:00 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakąś fajną sprawdzoną kwatere prywatną lub pensjonat na wczasy z rodziną ( w miare przystępna cena) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erna Re: Krynica Morska IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 25.04.03, 23:11 W Krynicy jest super.Najcieplejsza woda na naszym wybrzezu.Ja jeżdzę z dzieciakami do domu wczasowego Rondo ul:Żołnierzy 4/ mają swoją stronkę/ Warunki takie sobie, pokoje z wc i umywalką, na korytarzu prysznice/czyste/,ale jast blisko do morza i duży ogrodzony teren dookoła.Co do ceny jest to jeden z tańszych osrodków w Krynicy.Ja chyba tez w tym roku znowu pojade do Krynicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolp Re: Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 23:31 napisz co to takie sobie warunki bo chcę tam jehcać i mam zaliczkować wiem że prysznice na korytarzu 8 po 1 nq pokój ale czy czysto jakie jedzenie bo chcę tam wykupić jadę z żoną 15lat corką i 2latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: Krynica Morska IP: 195.116.21.* 26.05.03, 01:46 Polecam mały pensjonacik telef 055 2335518. sprawdziłem w ub. roku, schludnie i wygodnie. Jest dostęp do kuchni, grilla, z parkingiem na auto. Pokoje wyposażone w to co potrzebne :łaz, TV, lodówka itp. Pozrawiam. PS : W Krynicy jest najcieplejsza woda nad polskim morzem, jest to spraedzona inf. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelou Re: Krynica Morska IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 30.05.03, 23:51 w Krynicy to chyba powariowali z cenami! chciałam wybrać się w tym roku, ale kwatery kosztują 45-50 zł, a za roczne dziecko trzeba zapłacić połowę tego. cóż wybrałam Karwię, może nie taki kurort, ale cena za pokój z łazienką 35 zł i za dziecko nie płacę wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Krynica Morska IP: 217.11.130.* 02.06.03, 10:00 A czy musi być Krynica Morska Ja polecam _WICIE_ okolica Darłowa ośrodek Neptun prowadzony przez p.Gondek adres można znależć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś