Dodaj do ulubionych

Prośba do kwaterodawców i moderatora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:01
Ponieważ ostatnio nagminnie kwaterodawcy sami sobie otwierają wątki w tym
miejscu - które stają się swoistą autoreklamą, proszę o przestrzeganie zasad
forum i zamieszczanie tych ogłoszeń w innym miejscu lub TYLKO POD WĄTKAMI
OTWORZONYMI PRZEZ FORUMOWICZÓW SZUKAJĄCYCH KWATER I PYTAJĄCYCH O NIE. Myślę,
że wiele osób zgodzi się, że wpis nr 1 nie powinien być ogłoszeniem
kwaterodawcy. Może moderator też na to coś poradzi. W tej chwili jest tak ,
że jedni przestrzegają regół a inni nachalnie tutaj się wpisują. Czy naprawdę
ci kulturalni mają tracić? Dochodzi do tego, że uwagi i prośby tych drugich
oraz samych turystów (jak ja) są bezczelnie ignorowane a czasami wręcz
nieładnie podsumowywane.
Obserwuj wątek
    • kasia-s Re: Prośba do kwaterodawców i moderatora 06.03.07, 19:13
      moderator takie watki usuwa na Dwukropka dzial Kraj, ale nie nadaza i czasem
      wisza kilka godzin.
      • Gość: Janek9930 Re: Prośba do kwaterodawców i moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:55
        Pani Kasiu jeśli pani też jest za tym to proszę o usunięcie wątku, który długo
        jest już na forum a na dodatek stale się powtarza - "Ładne i tanie kwatery w
        Grzybowie-polecam Gość: Dom Grzybek ". Jest on typową autoreklamą z wpisem
        własnym nr 1. Gorąca dyskusja pod nim sprawia, że stale powraca na górę i
        staje się wodą na młyn dla tego kwaterodawcy.
        • Gość: j Re: Prośba do kwaterodawców i moderatora IP: *.koba.pl 06.03.07, 23:16
          Poparłem Cię, ale mój post poszedł w siną dal, a był tu kilka godzin temu na bank. Za to Grzybek wisi nadal :).... Pewnie moderator to właściciel :D
          • Gość: Adam Re: Prośba do kwaterodawców i moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:50
            sama nie zje i komuś nie da heheheh co za baba :) - niech Pani nie pisze na tym
            wątku to spadnie... paranoja z tymi ludźmi.
    • Gość: Janek9930 Re: Prośba do kwaterodawców i moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:31
      I oczywiście Mygduła na złość dalej swoje. Pani Kasiu jest tam pani?
    • Gość: Adam Re: Prośba do kwaterodawców i moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:48
      Żenujące...a wolność wypowiedzi? jeśli czyta to administrator forum to ja
      proponuję za takie posty dawać bany.

Właściciel domu wczasowego.

p/s
      oczernianie jest karalne a Pan J robi to zbyt często. Zdążyło się mu nawet w
      moim przypadku coś głupiego napisać. Moje ogłoszenie zleciało szybko... :) może
      się Pan cieszyć.
      • Gość: Janek9930 P.Adamie skoro trudno znaleść to proszę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:55
        Nie chcę podnosić reklamy Grzybka więc pokażę w tym miejscu: o podstr. 0 pan
        wie więc polećmy dalej (proszę założyć okulary i popatrzeć na daty bo znowu
        będzie, że widziwiam , skopiowałem itd. bo u pana nawet czarne na białem jest
        białe)
        podstr.1
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=57997364
        podstr.2 (2 razy)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=57710187
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=57343697
        podstr.3 (tu Grzybek przeszedł sam siebie - puścił serię 4 razy)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=56923870
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=56714878
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=56705973
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=56625794
        Oczywiście wszystkie wpisy z nr1 od siebie. O inne mi nie chodzi.
        Jeśli się nie chce znaleśc to się nie znajdzie panie Adamie.
        Naprawdę nie mam pojęcia o co chodzi z pana ofertą. Proszę przybliżyć o co
        chodzi bo żywcem nie wiem o co pan mnie posądza - jedno jest pewne, to nie o
        mnie chodzi, pomylił mnie pan z kimś innym lub celowo pan to robi! Więc to się
        dopiero nazywa oczernianie.
        • Gość: obserwatorka do janka........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 18:03
          janek to fajny gosc ktory lubi tu przesiadywac od rana do wieczora , chlopie
          wez sie za ROBOTA i zacznij zarabiac konkretne pieniadze a nie podniecac sie
          kazdym wpisem
        • kasia-s Re: P.Adamie skoro trudno znaleść to proszę: 07.03.07, 19:08
          Dziekuje za pomoc, wszystko poszlo na Kraj! :)
        • Gość: Adam Re: P.Adamie skoro trudno znaleść to proszę: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:13
          Panie Adamie ma Pan umysł jak zamknięty słoik z kiszonymi ogórkami... zazdorść
          Pana zżera PiSowa czy popisowa zazdrość... idź Pan trochę łyknij powietrza...

Mi to obojętne, nie przeszkadza mi że tu ktoś daje od czasu do czasu ogłoszenia.
          Nie jestem jednak za usuwaniem postów bo jakiś gość coś napisze...

Paranoja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka