Dodaj do ulubionych

Lato w Chłapowie

IP: BURAK:* / 192.168.1.* 24.05.03, 19:15
Szukam informacji o Chłapowie, co to za miejscowość, jaki jest tam standard
kwater prywatnych, co można oprócz opalania robić latem. Z góry dziękuje za
wszelkie informacje, CZESC
Obserwuj wątek
    • eela Re: Lato w Chłapowie 26.05.03, 00:43
      To wieś, około pół km od morza. Standard kwater jest różny. Można się opalać. W
      poblizu sa lasy, lądowisko samolotów, stadnina koni. W samym Chłapowie atrakcji
      specjalnych nie ma, ale mozna przejśc sie do Władysławowa, albo podjechac do
      Jastrzębiej Góry..tam sa restauracje i rozrywki dla dzieci.
    • Gość: hania było super IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 13:52
      Spędziłam wakacje w Chłapowie - adresy kwater www.chlapowo.pl byłam u
      sympatycznej rodzinki Matusik czy Matusiak, blisko do morza, a dom przy cichej
      uliczce,W CHłapowie piękny klif - zwłaszcza o zachodzie słońca, do przejścia
      wąwóz chłapowski (chyba z 1,5 km. - w czerwcu kiedy byłam był obrośnięty żółtym
      żarnowcem!!! - wspaniałe widoki) - następnie piesza wycieczka do Rozewia -
      wcale niedaleko, zwiedzanie Helu i Władysławowa. W Chłapowie jest mało
      rozwinięta sieć gastronomiczna ale do Władysławowa jest 1 km. można przejść
      pieszo. Zresztą jest taki jeden bar (Muszelka) z sympatyczną obsługą!!! w
      którym można znaleźć piwko i rybkę. Naprawdę to były wspaniałe wakacje,
      spokojna miejscowość, piękne widoki i dużo pieszych wędrówek (na hel oczywiście
      busem - nie pieszo)Miło wspominam Chłapowo i POLECAM
    • Gość: Ika Re: Lato w Chłapowie IP: BURAK:* / 192.168.1.* 07.06.03, 14:38
      Może ktos jeszcze tam był i coś doda.
      • Gość: florcia Re: Lato w Chłapowie IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 18.06.03, 11:18
        Ja też mam zamiar wybrać się do Chłapowa, ze wzgledu właśnie na klif i ten
        wspaniały podobno wąwóz, ale szukam tanich kwater (do 20 zł). Może ma ktoś
        namiary na tanie pokoje w Chłapowie? Pozdrowionka.
    • Gość: aga Re: Lato w Chłapowie IP: BURAK:* / 192.168.1.* 21.06.03, 11:26
      Ja też tam jadę, kto jeszcze tam był? - niech sprzeda swoje wrażenia!
    • Gość: Igor Re: Lato w Chłapowie IP: BURAK:* / 192.168.1.* 05.07.03, 17:16
      W Chłapowie umrzecie z nudów, żeby wypocząć i równocześnie zabawić się trochę
      trzeba jechać do znanej miejscowości a nie na zadupie.
      • Gość: dede Re: Lato w Chłapowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 23:06
        ja bylam do wladka jest blisko wiec mily spacerek nie zaszkodzi spala sie
        dodatkowe kalorie. plaza w miare pusta a wieczorem do wladyslawowa najwiekszy
        minus- do zejscia na plaze sa tak dlugie schody ze dajcie spokoj a jeszcze
        wejsc z powrotem...
        • Gość: hania zejście na plażę Chłapowie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:07
          fakt jest jedno zejście strome po ruszających się schodach- chyba koło samolotu
          restauracji - następna atrakcja (może trochę kiczowata) ale jednak jest -
          prawdziwy samolot - ale tuż obok w stronę Władysławowa jest płaskie zejście na
          wprost ulicy władysławowskiej w kierunku do morza no i wąwozem jest
          niestromo!!! - ludzi mało -polecam ludziom lubiącym spokój i wspaniałe zachody
          słońca (widok z wysokiego klifu jest piękny)- a kto lubi duże miejscowości
          hałaśliwe nie wiem po co komentuje!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka