Gość: Ika IP: BURAK:* / 192.168.1.* 24.05.03, 19:15 Szukam informacji o Chłapowie, co to za miejscowość, jaki jest tam standard kwater prywatnych, co można oprócz opalania robić latem. Z góry dziękuje za wszelkie informacje, CZESC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Lato w Chłapowie 26.05.03, 00:43 To wieś, około pół km od morza. Standard kwater jest różny. Można się opalać. W poblizu sa lasy, lądowisko samolotów, stadnina koni. W samym Chłapowie atrakcji specjalnych nie ma, ale mozna przejśc sie do Władysławowa, albo podjechac do Jastrzębiej Góry..tam sa restauracje i rozrywki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania było super IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 13:52 Spędziłam wakacje w Chłapowie - adresy kwater www.chlapowo.pl byłam u sympatycznej rodzinki Matusik czy Matusiak, blisko do morza, a dom przy cichej uliczce,W CHłapowie piękny klif - zwłaszcza o zachodzie słońca, do przejścia wąwóz chłapowski (chyba z 1,5 km. - w czerwcu kiedy byłam był obrośnięty żółtym żarnowcem!!! - wspaniałe widoki) - następnie piesza wycieczka do Rozewia - wcale niedaleko, zwiedzanie Helu i Władysławowa. W Chłapowie jest mało rozwinięta sieć gastronomiczna ale do Władysławowa jest 1 km. można przejść pieszo. Zresztą jest taki jeden bar (Muszelka) z sympatyczną obsługą!!! w którym można znaleźć piwko i rybkę. Naprawdę to były wspaniałe wakacje, spokojna miejscowość, piękne widoki i dużo pieszych wędrówek (na hel oczywiście busem - nie pieszo)Miło wspominam Chłapowo i POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Lato w Chłapowie IP: BURAK:* / 192.168.1.* 07.06.03, 14:38 Może ktos jeszcze tam był i coś doda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florcia Re: Lato w Chłapowie IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.1.* 18.06.03, 11:18 Ja też mam zamiar wybrać się do Chłapowa, ze wzgledu właśnie na klif i ten wspaniały podobno wąwóz, ale szukam tanich kwater (do 20 zł). Może ma ktoś namiary na tanie pokoje w Chłapowie? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lato w Chłapowie IP: BURAK:* / 192.168.1.* 21.06.03, 11:26 Ja też tam jadę, kto jeszcze tam był? - niech sprzeda swoje wrażenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Lato w Chłapowie IP: BURAK:* / 192.168.1.* 05.07.03, 17:16 W Chłapowie umrzecie z nudów, żeby wypocząć i równocześnie zabawić się trochę trzeba jechać do znanej miejscowości a nie na zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Lato w Chłapowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 23:06 ja bylam do wladka jest blisko wiec mily spacerek nie zaszkodzi spala sie dodatkowe kalorie. plaza w miare pusta a wieczorem do wladyslawowa najwiekszy minus- do zejscia na plaze sa tak dlugie schody ze dajcie spokoj a jeszcze wejsc z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania zejście na plażę Chłapowie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:07 fakt jest jedno zejście strome po ruszających się schodach- chyba koło samolotu restauracji - następna atrakcja (może trochę kiczowata) ale jednak jest - prawdziwy samolot - ale tuż obok w stronę Władysławowa jest płaskie zejście na wprost ulicy władysławowskiej w kierunku do morza no i wąwozem jest niestromo!!! - ludzi mało -polecam ludziom lubiącym spokój i wspaniałe zachody słońca (widok z wysokiego klifu jest piękny)- a kto lubi duże miejscowości hałaśliwe nie wiem po co komentuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś