Gość: GOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 09:19 CHCE JECHAC W LIPCU DO WLADKA Z YORKIEM...NOCLEG BLISKO MORZA...KTO MI COS ZAPROPONUJE?SZUKAM I NIE MOGE NIC ZNALEZC:( POMOZCIE -PROSZE.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapraszam.do.helu Re: WLADEK Z PSEM 12.05.07, 17:37 Jak nie znajdziesz we Władku (nie wiem jak tam z psiakiem na plaży będzie, bo luda tam ciągnie, oj ciągnie), to bież psiaka do Helu. Dzikich plaż dookoła (prawie, w końcu to półwysep:)wystarczy dla psów i człowieków. Strzeżone też są dla inwigilofili :-) www.tnij.org/zapraszam.do.helu e-mail: zapraszam.do.helu@gazeta.pl Ceny 30-35zł Aha, z tą bliskością morza, to w Helu różnie 500, 1500 lub 2000m do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja spokojnie znajdziesz a z takim maly wejdziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:34 na kazda plaze, ajak jakies mendy beda cos burkac , pal glupa zes niepelnosprawny a twoj pies to przewodnik .;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: spokojnie znajdziesz a z takim maly wejdziesz IP: *.eranet.pl 13.05.07, 06:44 do JA zastanów się co piszesz kwaterodawco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: WLADEK Z PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:22 tez mam podobny problem...poradzie...dajcie jakies namiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pies Re: WLADEK Z PSEM IP: *.sti.net.pl 17.05.07, 22:24 kundle to sobie w hotelach dla psow zostawcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: WLADEK Z PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:36 ty chyba jestes kundlem!!!!!!!!!!!beznadziejniew pustym..eh szkoda slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pies Re: WLADEK Z PSEM IP: *.sti.net.pl 17.05.07, 23:06 ewka ty suko naucz sie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociak Re: WLADEK Z PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:54 Słuchajcie ... wchodzę na tę stronę jak mi smutno i brak słońca,bo tu można się pośmiać .Ale to smutne że ludzie tak się poniżają.A pewnie nie raz jesteście tak blisko siebie,tylko nie wiecie o sobie.Jak cię nie widać ,to można nawet napluć w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś