Dodaj do ulubionych

WLADEK Z PSEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 09:19
CHCE JECHAC W LIPCU DO WLADKA Z YORKIEM...NOCLEG BLISKO MORZA...KTO MI COS ZAPROPONUJE?SZUKAM I NIE MOGE NIC ZNALEZC:(
POMOZCIE -PROSZE....
Obserwuj wątek
    • zapraszam.do.helu Re: WLADEK Z PSEM 12.05.07, 17:37
      Jak nie znajdziesz we Władku (nie wiem jak tam z psiakiem na plaży będzie, bo
      luda tam ciągnie, oj ciągnie), to bież psiaka do Helu. Dzikich plaż dookoła
      (prawie, w końcu to półwysep:)wystarczy dla psów i człowieków. Strzeżone też są
      dla inwigilofili :-)
      www.tnij.org/zapraszam.do.helu e-mail: zapraszam.do.helu@gazeta.pl
      Ceny 30-35zł
      Aha, z tą bliskością morza, to w Helu różnie 500, 1500 lub 2000m do wyboru.
      • Gość: ja spokojnie znajdziesz a z takim maly wejdziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:34
        na kazda plaze, ajak jakies mendy beda cos burkac , pal glupa zes
        niepelnosprawny a twoj pies to przewodnik .;-)
        • Gość: &&& Re: spokojnie znajdziesz a z takim maly wejdziesz IP: *.eranet.pl 13.05.07, 06:44
          do JA
          zastanów się co piszesz kwaterodawco
    • Gość: ewka Re: WLADEK Z PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:22
      tez mam podobny problem...poradzie...dajcie jakies namiary...
      • Gość: nie pies Re: WLADEK Z PSEM IP: *.sti.net.pl 17.05.07, 22:24
        kundle to sobie w hotelach dla psow zostawcie!
        • Gość: ewka Re: WLADEK Z PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:36
          ty chyba jestes kundlem!!!!!!!!!!!beznadziejniew pustym..eh szkoda slow....
          • Gość: nie pies Re: WLADEK Z PSEM IP: *.sti.net.pl 17.05.07, 23:06
            ewka ty suko naucz sie pisac
            • Gość: kociak Re: WLADEK Z PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:54
              Słuchajcie ... wchodzę na tę stronę jak mi smutno i brak słońca,bo tu można się
              pośmiać .Ale to smutne że ludzie tak się poniżają.A pewnie nie raz jesteście
              tak blisko siebie,tylko nie wiecie o sobie.Jak cię nie widać ,to można nawet
              napluć w twarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka