Gość: asia IP: *.poczta.jelenia / 10.149.0.* 02.06.03, 14:18 jadę tam ! będzie fajnie? kto tam był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Dąbki IP: *.crowley.pl 03.06.03, 08:01 A masz już nocleg. Jakie warunki i za ile kaski? Daj mi proszę namiar. Też tam się wybieram a na razie nic nie znalazłem. Wszystko zajęte.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco! Re: Dąbki IP: *.stacje.agora.pl 03.06.03, 12:49 Byłam tam. Było super-extra-bajecznie. Choć za pierwszym razem fajniej niż za drugim. Robi się tam tłoczno i chyba trzeba będzie zmienić miejsce wakacyjnych wojaży. Wszędzie zapach smażonych rybek - co dla kogoś kto uwielbia rybki jest prawie rajem. Malutka miejscowość, bliko do Darłówka - ale tam dopiero jest tłoczono! Polecam spacerek brzegiem morza - do Darłówka właśnie. Wspaniale wyrabia nogi. Całodzienna wyprawa, ale jaka frajda! Koniecznie - wybrać się w miłym towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dąbki IP: *.crowley.pl 04.06.03, 08:09 A możesz podać sprawdzoną kwaterę? tel. warunki, itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choco! Re: Dąbki IP: *.stacje.agora.pl 04.06.03, 11:12 ja byłam tutaj: republika.pl/kuzemczak/index.html Jest tam cennik i parę zdjęć. Zapewne już teraz nie będą mieli wolnych pokoi, ale mają camping, więc możesz się tam zadekować. No i najlepiej zadzwoń i zapytaj, czy nie mają czegoś wolnego. Ja ostatnio nocowałam w pokoju, który miał wspólną łazienkę z drugim pokojem. Nie polecam. Ale pokoje na piętrze są do przejścia - TV, łazienka z wanną, dwie kanapy. W sam raz nad morze - takie kwaterki, w których się głównie nocuje ;) Zazdroszczę Ci, że wybierasz się do Dąbek. Ja w tym roku nie mam urlopu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imb Re: Dąbki IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 12:00 Dabki!!! Komfortowo, cicho, blisko plazy! Wiecej informacji i zdjecia: www.belza.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: Dąbki IP: 195.136.95.* 05.06.03, 11:01 w Dąbkach polecam knajpkę Eryk, oczywiście dla smakoszy rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Dąbki 23.06.03, 15:40 Ładne to... A masz namiar na jakieś przytulne miejsce dla mniejszej ekipy? Szukam czegoś dla rodzinki z małymi dziećmi (jedno 7 lat, drugie naprawdę małe - 5 miesięcy). Do tego parka 30-latków, czyli ja z żoną ;) Termin - II połowa lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dabki Re: Dąbki IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.03, 15:55 Drogi remo 29, a co bys powiedzial na druga polowe sierpnia? Dla Maluchow warunki sa znakomite - mamy lozeczko dla niemowlat, ogrod do wypoczynku albo zabawy, basenik. Spokoj!!! Zglos sie prosze poprzez Website. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dabki Re: Dąbki IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.03, 17:12 Komfortowe warunki i promocja na jeszcze wolne terminy! Zajrzyj na strone: www.belza.de Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micke_t2003 Re: Dabki IP: *.telia.com 20.06.03, 01:58 Gos´c´ portalu: Dabki napisa?(a): > Komfortowe warunki i promocja na jeszcze wolne terminy! > Zajrzyj na strone: www.belza.de > Zapraszamy! Wszystko to ladnie wyglada, ale dlaczego strona www. jest tylko w jezyku niemieckim? A moze jestem w bledzie...? Z suffixem .pl strona nie istnieje). Bo jesli tak wlasnie sie sprawy maja, to jest to skandal! Dabki i okolice - to miejsce nad polskim wybrzezem, znajdujace sie na obszarze polskojezycznym. Ja osobiscie mieszkam w Szwecji od wielu lat i nie spotkalem sie tu nigdy z czyms takim... Czyzby duma narodowa Szwedow byla wieksza? Taki "Osrodek Wczasowy" ze strona internetowa wylacznie w jezyku obcym, bylby tutaj skazany na bojkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dabki Re: Dabki IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.03, 08:38 Mylisz sie kochany/a !!! Strona jest w jezyku POLSKIM i rowniez w jezyku niemieckim - a jest to uwarunkowane wzgledami organizacyjnymi! O tym gdzie Dabki sa, wiemy od lat i dlatego wlasnie TAM ciagle powracamy!!! Serdecznie pozdrawiamy i ZAPRASZAMY po polsku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dabki Re: Dąbki IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 18:11 Jesli jeszcze nic nie znalezliscie, a szukacie czegos naprawde wyjatkowego, od zaraz, prosze zadzwonic lub napisac do nas. Wolne miejsca sa do 4-5 lipca i od 22 sierpnia. Zdjecia i opis sa na naszej stronie, ale spiewu slowika mozna posluchac tylko na miejscu! U nas jest milo i serdecznie. Jest olbrzymi, ogrodzony ogrod z siatkowka, koszem, tenisem stolowym, miejsca jest dosc dla malych i wiekszych gosci. Naturalnie jest plac zabaw i parking, a do plazy jest tylko 5 min. pieszo. Do dyspozycji jest kuchnia, salonik, taras - wieczorne ognisko lub grill sprawia, ze bedziecie Panstwo mieli super udany wypoczynek. Zdjecia sa na stronie: www.belza.de Mozna rowniez zadzwonic na : 094 3148179 Odpowiedz Link Zgłoś