malwina79 26.07.08, 23:50 Czy ktoś był w Karwi w Willi Muszelka lub w Pensjonacie Nemo? Jak wrażenia, który bardziej polecacie bo muszę się zdecydować :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartek9630 Re: KARWIA - pytanie 28.07.08, 05:08 Byłem w NEMO,nieco na uboczu ale pensjonat bardzo ładny i czysty, spory plac zabaw no i parking na posesji.Gospodarze bardzo mili.Organizowali ognisko z "kociołkiem warzyw", oraz częstowali piwem z beczki.Sprzątali tarasy i balkony oraz zmieniali wszystkim pościel po tygodniu nocowania -pierwszy raz mi się to zdarzyło, ale pamiętam że ja tam robiłem rezerwacje kilka miesięcy przed sezonem bo potem wszystko było zajęte.Właściciele z Warszawy, tutaj maja tylko pensjonat. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: KARWIA - pytanie 30.07.08, 12:59 Podpisuję się pod Bartkiem jak najbardziej z jednym tylko wyjątkiem: „kociołek warzyw” i piwo z beczki pojawia się tylko przy okazji urodzin dziecka. Byliśmy chyba w jednym czasie, urodziny były Jasia, który zaprosił wszystkich na przyjęcie, i to chyba jego rodzice fundowali te pyszności. Natomiast syn właścicieli, Piotr, zabawił się w animatora i organizował dzieciakom różne konkursy z nagrodami, śmiechu było co niemiara. Natomiast właściciele Nemo codziennie rozpalają ognisko i można sobie upiec np. kiełbasę, oczywiście swoją własną. Pzdr, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: KARWIA - pytanie 10.03.09, 15:58 kociołki są praktycznie co tydzień :) piwo z beczki sponsorowane przez właściciela pensjonatu takoż :) jeżdziliśmy tam 4 lata pod rząd...polecam, przemili właściciele, pościel zmieniana po tygodniu, plac zabaw, ognisko codziennie, parking zamykany w obrębie pensjonatu, blisko do morza 150 m, same plusy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: KARWIA - pytanie 11.03.09, 22:24 Przylaczam sie do pytania, szukam fajnego osrodka... Wybieramy sie na wczasy z dzieckiem, mala ma 2,5 roku, zalezy mi na dobrych warunkach, fajnym placu zabaw, moze jakiejs mini bawialnii w obrebie wilii/pensjonatu... musi byc blisko do morza... polecacie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof107 Re: KARWIA - pytanie 12.03.09, 08:01 Willa "Julia" (przy ul. Reprezentacyjnej) pokój zabaw w wewnątrz a na zewntrz placyk zabaw ma, blisko morza jest, ale nie polecam, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog KARWIA - Nemo 12.03.09, 14:54 pokoje na parterze są z wyjściem na plac zabaw, więc siedzisz sobie wygodnie na tarasie i widzisz bawiącą się pociechę wygogluj sobie nemo - zdjęcia są sprzed 5 lat kiedy pensjonat był otwierany, aktualnie plac zabaw wyposażony zdecydowanie lepiej, wśrodku jest świetlica z tv i mnóstwem zabawek, cały teren wokół doskonale zagospodarowany, mnóstwo zieleni, niewątpliwą zaletą nemo są jego właściciele...ludzie otwarci i przesympatyczni i ich dzieci - organizujące atrakcje pensjonariuszom, zabawy, konkursy z nagrodami, moje dzieciaki na słowo wakacje zgodnie odpowiadają nemo odległośc do morza - 5 min spacerkiem i nieco dłuższa do miasteczka to też znaczący plus obok nemo jest pole campingowe na którym jest sklep otwarty bodajże do 22 - kupisz wszystko bez wycieczek do karwi polecam szczególnie posiadaczom dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert a jak oceniacie wiilę cedron 13.03.09, 12:10 ja tam zarezerwowałam i nie wiem czy dobrze wybrałam, chyb a nemo byłoby lepsze, czy sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: KARWIA - pytanie 18.03.09, 20:07 ja wybralam Morską Chatkę, mam nadzieje ze bedzie ok... oby tylko pogoda byla! Odpowiedz Link Zgłoś
meszsares Re: KARWIA - pytanie 17.08.13, 13:49 Wrocilam niedawno z Nemo i jestem pod glebokim wrazeniem. Pensjonat naprawde swietny pod kazdym wzgledem, kazdy znajdzie w nim cos dla siebie -dzieciaki towarzystwo, cudny wielki plac zabaw (trampolina, karuzele, zjezdzalnie itp), sale zabaw z mnostwem madrych edukacyjnych zabawek, a dorosli - dzieki temu to, o czym marza najbardziej - swiety spokoj;) Standrad pensjonatu ocenilabym jako wysoki, odleglosc od morza i wyjatkowo pieknej plazy - praktycznie zadna, natomiast uprzejmosc i goscinnosc wlascicieli - celujaca. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_tar Re: KARWIA - pytanie 08.03.15, 11:17 Gdzie bywaliście na obiadach? Jaka dobra stołówka jest blisko Nemo? Odpowiedz Link Zgłoś