05.02.13, 15:41
Witajcie, mam pytanie, w 10 dniu cyklu była, u lekarza zrobił mi usg i stwierdził dominujący pęcherzyk na prawym jajniku, niestety nie wiem jaki był duży. Od 12 dnia cyklu śluz płodny, w 13 dc test owu pozytywny, bóle podbrzusza, przytulanko było. W 14 dc test owu negatywny. I teraz najlepsze w 16 i 17 dniu cyklu brązowo beżowe plamienie. Jak myślicie co to mogło być? Dodam jeszcze że badania hormonów ok, lekarz na wizycie widział. Staramy sie o dziecko ale coś kiepsko nam idzie, nigdy nie miałam takich plamień w środku cyklu, na owulacyjne za późno, na implantacje za wcześnie prawda? Pocieszcie że jest nadzieja, chociaz sama w w nia nie wierzę. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 1klara79 Re: plamienie 05.02.13, 15:49
      Mogło to być plamienie okołoowulacyjne, bo beżowo-brązowa krew to generalnie stara krew, czyli być może w czasie owulacji było lekkie plamienie, które dopiero po kilku dniach wyszło na zewn.
      • agjot1979 Re: plamienie 05.02.13, 18:33
        Dzieki za odpowiedz, pewnie masz racje ze to pozostalosc po owu. Chociaz cos takiego zdarzylo mi sie pierwszy raz. No nic, nie pozostaje mi nic innego jak spokojnie poczekac do terminu@. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka