Dodaj do ulubionych

Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic????????

19.07.04, 13:37
Hej ja jestem z Zabrza czy moze jeszcze jakas sie znajdzie z tych okolic,
razem zawsze razniej. jjj
Obserwuj wątek
    • aquarius72 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 13:53
      Cześć,
      Czy Tychy to okolice Zabrza? Chyba nie bardzo, ale zawsze leżą bliżej niż np.
      Szczecin. Pozdrawiam starającą się Ślązaczkę smile))
    • lara_croft2 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 15:01
      witam,
      no myślałam że tu nie już żadnej ślązaczki smile
      ja jestem z Knurowa smile
      Mam 25 lat, jedną nieudaną ciąże za sobą, obecnie jestem na etapie 3 cyklu
      starań i w ogóle to mam obsesje ciążową smile

pozdrawiam,
      lara

• anulka74 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 15:49
        lara_croft2 ja też juz powoli zaczynam mieć obsesję, może spotkamy się za 9
        m-cy w knurowskim szpitalu?
        pozdrawiam
        A.
    • anulka74 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 15:48
      Hej, ja jestem z Gliwic!
      A lekarza mam z Knurowa i tam chciałabym rodzić jak się uda "zaciążyć" za jakiś
      tydzień...smile
      Przytulanie rozpoczęte!
      • lara_croft2 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 15:51
        a do kogo chodzisz? Ja mam teraz ginke z Gliwic smile a nie wiem kogoby wybrać tu
        na miejscu smile
        U mnie właśnie bzyku, bzyku na całego, któż to wie moze za dwa tygodnie polece
        na wizyte , hi, hi (ale bym chciała)

pozdr,
        • j.zab Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 16:48
          Witam slazaczki!!! Katowice z tej strony smile))) obecnie 3 cykl staran!
          • gumecka Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 19.07.04, 17:11
            Ja jestem dopiero przed wizyta u lekarza, pierwsza wizyta po zabiegu i nie
            wiem jak to wszystko bedzie wygladac. Mam nadzieje zaczac starania w
            listopadzie jak wszystko bedzie ok. Narazie mam zakaz zblizania sie do meza
            hihi. Pozdrawiam wszystkie. jjj
        • anulka74 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 20.07.04, 09:11
          Cześć
          Chodzę do dr Marka Sitkiewicza, ale prywatnie.
          Jest trochę dziwny ale już się przyzwyczaiłam i nabieram do niego zaufania.
          Powiedział że zrobi wszystko żeby było dobrze (jestem po dwóch poronieniach),
          że niemalże rozstawi nade mną parasol ochronnysmile
          A w Knurowie jest ordynatorem a tam podobno inaczej traktują jego pacjentki.
          Wiem, że to może niesprawiedliwe ale co tam. Dla mnie w tym przypadku cel
          uświęca środkismile
          A Ty do kogo chodzisz?
          Pozdrawiam
          Ania
          • lara_croft2 do anulki74 20.07.04, 09:39
            Faktycznie taki troche z niego mruk smile, nie znam go, tylko tyle co ze szpitala
            jak leżałam po zabiegu. Własnie zastanawiałam się nad nim, tylko gdzie on
            przyjmuje prywatnie i za ile ? I czy ma swoje USG w gabinecie.
            Wiem że ma oko na pacjentki swoje i mają się lepiej smile tj. więcej skaczą koło
            nich.
            Po stracie synka w 6 MC obraziłam się na dotychczasowego głupka który mnie
            prowadził i mam w dupie za przeproszeniem te jego usługi.
            A teraz pare razy byłam w przychodni na Raciborskiej w G-cah na NFZ u babki dr.
            Kęckiej. Ona zaś pracuje w Pyskowicach i też uratowała zagrożoną ciążę mojej
            kumpeli tak że jako tako mam zaufanie do niej, ale lepiej tu na miejscu.
            To daj mi cynk, co, gdzie za ile smile
            Ten Sitkiewicz dziwny czy niedziwny, ale zgadzam się:cel uswięca srodki smile
            Ja chce dziecko i tyle !!!
            pozdrawiam,

• anulka74 Do lara_croft2 20.07.04, 11:55
              Witaj ponownie
              Co do Sitkiewicza to uprzedzam też, że nie jest zbyt delikatny przy badaniu.
              Prywatnie przyjmuje na Zwycięstwa 26/1 w Gliwicach, we wtorki i czwartki
              od 17-tej. Tel.: 0691/955-263, nie trzeba się zapisywać ale ja zawsze dzwonię
              wcześniej żeby się upewnić czy na pewno będzie. Teraz wiem, że będzie miał
              urlop, chyba do połowy sierpnia.
              Cena? No właśnie cena... Słyszałam, że za pierwszą wizytę bierze 80,- a za
              wszystkie kolejne mniej, tj. 50-60. Ale ja jak na razie zawsze płaciłam 80,-
              więc albo coś się zmieniło, albo po prostu tak "dobrze" wyglądamsmile))
              Co do gabinetu to wygląda bardzo archaicznie ale przecież nie to jest
              najważniejsze. USG w gabinecie nie ma ale z tego co ostatnio zrozumiałam to
              będzie. W każdym razie z "prywatną" pacjentką umawia się na konkretną godzinę
              w szpitalu i robi USG "od ręki".
              Powtórzę jeszcze raz: jest trochę dziwny. Ale ja zawsze chodziłam do gin.
              prywatnie a nigdzie nie czułam się tak dobrze traktowana jak przez niego,
              tak jakoś bardziej indywidualnie. Inni tylko brali kasę. U niego jakoś czuję za
              co płacę.
              I ja też chcę dziecko!!!
              A będę się starać od soboty....smile))) Huuuurrrra!
              Pozdrawiam
              Ania

Jeszcze PS. O tej Kęckiej też słyszałam, że jest dobra ale właśnie szukałam
              kogoś kto pracuje w szpitalu w Knurowie.

• lara_croft2 anulka74 21.07.04, 09:18
                dzieki za namiary.
                Zrobiłam tzw. wywiad środowiskowy, i on przyjmuje też przy naszym szpitalu, tak
                ze się do niego przejde, tu na miejscu no i przy okazji za darmo smile.

no i ps. nazbierało się tych babeczek ze śląska smile
    • ewazygmunt Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 20.07.04, 21:34
      ja jestem z Chorzowa!! pozdrawiam
    • wiki4 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 21.07.04, 20:46
      Hej hej ja jestem z Katowic i pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie !!
    • bzubza chorzow 21.07.04, 21:53
      Hej! Ja tez jestem z Chorzowa. Ps. Ewa jestem bardzo ciekawa kogo polecasz lub
      nie polecasz w Chorzowie? Ale ten świat mały!!!
    • pszczolka2 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 30.08.04, 22:30
      Cześć, Ja jestem z Zabrza. Praktycznie cały czas siedze na forum "Niepłodność"
      jak będziesz miała ochote zajrzyj tam. Pozdrawiam.
      • gumecka Do pszczolka2... 31.08.04, 15:41
        Hello!
        A z jakiej czesci Zabrza jestes? Ja jestem z Piłsudskiego(kolo gornika zabrze).
        pozdrawaim. jola
        • pszczolka2 Re: Do pszczolka2... 31.08.04, 15:46
          Witam Cię!!! Pewnie wiesz gdzie jest MOSIR, za mostem prosto, jest szkoła
          górnicza a dokładnie hotel Diament i "wizawi" Może dojdzie kiedyś do spotkania,
          to pewnie będziemy miały dużo wspólnych tematów. Pozdrawiam Cięsmile))
          • gumecka Re: Do pszczolka2... 01.09.04, 11:24
            A jasne ze wiem, na Rymera mam tesciow a to blisko. Ja mieszkam kolo Gornika
            Zabrze tam w tych domkach naprzeciwko budowlanki. Pisz jak tam u ciebie ze
            staraniem, ja narazie mam prace na jakies dwa miesiace wiec odkladamy starania
            do listopada a tak juz teraz chcialam. Pozdrawiam.
            jola
    • manaus1 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 06.09.04, 21:33
      Hej! Dołącza się Gliwiczanka. Z jednym brzdącem i marząca o drugim, ale latka
      mijają i ......
      • gumecka Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 07.09.04, 12:37
        Zycze powodzenia wszystkim. Ja narazie musze zajac sie praca i dzidzia jest
        zaplanowana na listopad. smile)
        • pszczolka2 Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 07.09.04, 12:44
          Cześć!!! Praca nie jest najważniejsza, pamiętaj!!! Nie chce być niegrzeczna ale
          nie zwlekajcie z podjęciem decyzji "bo praca". A tak przy okazji to robiłaś
          może już jakieś badania? Ja czekam na @ do niedzieli a gdyby okazało się, że
          nie przyjdzie to testuje w poniedziałek-zobaczymy. Pozdrawiamsmile))
    • gumecka Tak tak... 08.09.04, 10:33
      Zgadzam sie ze praca nie jest najwazniejsza ale bez pieniedzy nie da sie zyc.
      Jakby moj maz zarabial wystarczajaco to nawet nie pomyslalabym o pracy ale
      niestety zarabia malo i z lewoscia dla nas dwojga wytarcza. Wiec pieniazki sie
      przydadza. Pozdrawiam smile)
      jola
      • ewa11a Rybnik wita!!! 11.09.04, 10:59
        • ewa11a Re: Rybnik wita!!! 11.09.04, 11:07
          Troche sie zagalopowalam, jestem z Rybnika. Od 1,5 roku sie staramy i nici z
          tego. Teraz zmienilam lekarza i narazie to maz zostal skierowany na badania. Ja
          jakos przeczówam za to po mojej stronie jest cos nie tak. Mam bardzo malo sluzu
          i teraz biore jakies tabletki, troche sie niepokoje bo na ulotce pisze ze lek
          ten stosuje sie przy leczeniu dolegliwosci klimakterycznych i nie mozna go
          stosowac podczas ciazy. A co by bylo gdybym zaciazyla? Nie wiem co robic dalej,
          lekarz upiera sie ze na szczególowe badania jeszcze za wczesnie. Zastanawiam
          sie czy sama nie moglabym zrobic jakis podstawowych badan- tylko dokladnie
          jakie? Moze zmienic tego lekarza?? Koszmar! Pozdrawiam Was wszystkie!!!
    • star242 Wojkowice koło Katowic 11.09.04, 11:47
      Hej ja też jestem ze śląska,witam.Starająca się mam nadzieję od października smile
    • gumecka Re: Są tu jakieś starające z Zabrza lub okolic??? 11.09.04, 13:35
      Widze ze nas tu duzo. Ale dzisiaj piekny dzien az chce sie zyc. I pomyslec ze
      juz moglabym zaczynac starac sie a tak musze czekac do listopada. sad
      Pozdrawiam. jola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka