Dodaj do ulubionych

TARNÓW -DOBRY LEKARZ

24.08.04, 09:18
hej dziewczyny odezwijcie się , wiem że magdulka26 poruszała juz ten temat ,
jeśli chodzi O lekarzy w Tarnowie , ja chodzę do Przybycienia a Kacalski ma
złą opinię , napiszcie co wiecie , kto jest jeszcze dobry, może pomożemy
dziewczynom które szukaja dobrego lekarza i trudno im się zdecydować.
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: TARNÓW -DOBRY LEKARZ 24.08.04, 12:00
      Witaj ,masz dużo szczęścia że dostałaś się do niego,strasznie długo trzeba
      czekać na wizytę.Z tego co wiem on jest super lekarzem a poza nim nieznam
      nikogo .Faktem jest że nie jestem z Tarnowa tylko z Dębicy.Ja chodzę do
      Rytwińskiej ,ona też przyjmuje w Dębicy.Chciałam pójść do Przybycienia ,ale
      czekać w nieskończoność i tracić czas ,jak umnie diagnoza była prosta i pani
      doktor tylko ją potwierdziła.Jeśli bym miała bardzo poważne problemy to pewnie
      szukałabym pomocy u innego gina.Jak narzie jest ok.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • misia100 Re: TARNÓW -DOBRY LEKARZ 24.08.04, 12:49
        Wiem że mam dużo szczęścia , 7 razy próbowałam i powiedziłam tej pani w
        rejestracji że nie wyję choćbym miała tam nocować i kazała mi przyjść za 3 dni
        bo może będą zapisy i poszłam , powiedział mi że skoro przyszłam to co ma ze
        mną zrobic musi mnie zapisać . Znam rytwińską i nie mam o nie dobrego zdania
        zreszta nie tylko ja ale skoro nie masz problemów to spoko . ja jestem po
        poronieniu 3 miesiące temu miałam łyżeczkowanie , teraz zrobiłam kupę badań ,
        które mi zlecił i w piątek na 13.30 idę do niego . 13.30 to był jedyny termin
        do 20.09.2004 na który mnie mogła zapisac chociaz przyjmuje od 14 przyjedzie
        wczesniej zeby mnie przyjąć. Jest naprawde super byłam tylko raz ale mam bardzo
        pozytywne zdanie , jest miły , uprzejmy i odpowiada na każde pytanie na temat i
        konkretnie . Byłam załamana ale po wizycie u niego postanowiłam mu zaufac ,
        nikomu innemu i trzymam się jego . A jaka tobie diagnozę wystawiła , co Ci jest
        że nie mozesz zajść w ciążę ?????
        • magdulka26 Re: TARNÓW -DOBRY LEKARZ 24.08.04, 15:02
          U mnie problemem jest wysoka prolaktyna ,nawet bez wiedzy lekarza wiedziałam że
          muszę ją zbić .Ponadto mam niski progesteron na który dostałam Duphaston o
          bromergon na zbicie prolaktyny.Ona zrobiła na mnie i moim męzu dobre
          wrażenie.Jest gadułą ale nie szkodliwą.Na każde pytanie nam odpowiadała nie
          zbywała nas .W gabinecie spędziłam prawie godzinę i wyszłam od niej pełna
          nadzieji i optymizmu.Mam do niej pojechać w grudniu na konsultację.Sama
          zaproponowala mi cytologię i badania na rózyczkę .Mój gin do którego chodziłam
          tu w Dębicy jest ordynatorem ,bardzo go lubię ale nigdy nie zlecil mi
          cytologi,ani innych badań ,a ona od ręki zleciła.Zobaczymy jak będzie dalej,mam
          dużo optymizmu w sobie.Tak czy inaczej prolaktynę zbić muszę ,jesli nadal nie
          zajdę będę się martwić nad zminą lekarza.Ty masz ten plus że mieszkasz w
          Tarnowie i możesz podejść do przychodni i się zarejestrować a ,wiesz jak jest
          telefonicznie,kazdy moze Cię zbyć i powiedzieć że nie ma szans.Pozdrawiam i
          zyczę powodzenia.

• bb1 Re: TARNÓW -DOBRY LEKARZ 24.08.04, 21:29
      A co sądzicie o Kosarzyckim?
      • magdulka26 Re: TARNÓW -DOBRY LEKARZ 25.08.04, 12:24
        Nieznam go .Znam lekarzy z Dębicy i jednego prof.z Krakowa który gości u nas
        raz w miesiącu ,podobno jest dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka