Dodaj do ulubionych

Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ???

23.11.04, 11:57
Co sadzicie o mojej propozycji ????????
Obserwuj wątek
    • tromysza buuu 23.11.04, 12:04
      ja tam jestem srednio co 3 tyg. moi rodzice tam mieszkaja...
      • apax no przecież codziennie się spotykamy 23.11.04, 14:04
        Propozycja fajna, ale ja spedzam z Wami tyle czasu w pracy, że po pracy już
        nie miałabym Wam nic do powiedzenia smile)). Żartuję. A tak serio, to faktycznie
        kawka w "Błękitnym Pudlu", piwko w "Roosterze" ( tylko dla pojedyńczych) albo
        mała przekąska we "Frajdejsie"(o mój angielski!!!) to było by miłe babskie
        spotkanie!
        • gagat100 spotkanie 17.XII godz.17 w...... 23.11.04, 17:41
          Dlugi czas , data taka ze mona juz wpisac do kalendarza a co miejsca to duzo
          czasu na wymyslenie a wiec, kto za ??
          • mycha79 Re: spotkanie 17.XII godz.17 w...... 23.11.04, 18:06
            Hejka,
            ja mieszkam w Gdyni, a o dzidzie staramy sie od kwietnia. Bardzo chetnie sie
            spotkam, szczegolnie ze w sobote mamy ogolnopolskie spotkanie jednego z wątków.
            17ty pasujesmile
          • apax Re: spotkanie 17.XII godz.17 w...... 24.11.04, 07:31
            Ja jestem za.Dostosuję się i do daty i do miejsca. Byle w zasięgu 3 Miasta smile
    • invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 23.11.04, 21:20
      Witajcie Kobietki!
      Jestem z Gdańska, raczej mało mnie znacie z wątków (częściej jestem na
      niepłodności i trochę na pco), ale może też mogłabym dołączyć?
    • gosia.testy Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 23.11.04, 22:55
      Ja jestem z Gdyni. Chętnie sie spotkam z Wami. Ciekawe o czym będziemy
      rozmawiać ....wink)))))))
      • mycha79 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 23.11.04, 23:07
        Ja juz jestem po kilku spotkaniach forumowych i powiem wam, ze zawsze wychodza
        extrasmile))
        • cytrusowa Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 09:41
          oczywiscie jestem za! smile
          • takandrynka Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 10:00
            Jestem z Gdanska - jak na razie tylko jako czytająca niż pisząca - pewnie to
            sie zmienismile
            17,12 bede niestety z Wami li tylko duchowo - ale Asia ma dobry pomyslsmile
    • gagat100 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 10:19
      Ale extra- super juz sie nie moge doczekac spotkania hihihihi
      takandrynka- zawsze termin mozna zmienic ??
      a z cytrusowa sie juz znamy, jakby ktos chcial wiedziec poznalysmy sie na
      naszym chacie i okazalo sie ze mieszka w bloku obok mnie hihihihi jestesmy wiec
      sasiadkami hihihihihi juz pierwsza kawusia byla ;o)
    • invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 10:21
      hmm a jaka to dzielnica smile?
      • gagat100 gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 14:09
        a jak u Was ??
        • invicta1 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 14:22
          Osowa
          • takandrynka Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 17:00
            Ja generalnie Łostowice/Zaspa - ale jesli chodzi o spotkanie to dostosuje sie.
            Gagat, dzieki za propozycje - ale mi generalnie pasuja tylko srodki tygodnia -
            piatki + reszta weekendu wykluczone niestety.
            • mycha79 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 18:45
              A ja Gdynia Witominosmile tylko niestety 17ego mi nie pasuje bo to weekend przed
              swietami i musze jechac do rodzicow pomoc w przygotowaniachsmile)
              • gagat100 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 19:06
                wiecie co bo ja tak wypaliłam tego 17-tego ale mozna wymyslic w tygodniu ???
                jakas sroda o 18.oo no bo co niektore pracuja to jak czekam na propozycje !!!
                • mycha79 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 19:25
                  Ja pracuje zazwyczaj do 16tej, i bede jechala z karwin.
                  • apax przymorze 25.11.04, 07:43
                    Jak w środku tygodnia to pewnie będę jechała z Gdyni - tam będę teraz
                    pracować smile a jak w weekend to z Przymorza. Dostosuję się - tyle że jeśli w
                    środku tygodnia to mogę dopiero po 16.
                    • gagat100 ***lista 25.11.04, 10:15
                      Pewnie juz znacie moje listy, po prostu lubie wszystko czarne na bialym bo w
                      ten sposob wszystko widac a wiec :

Gagat100-wrzeszcz,dostosuje sie
                      tromysza-
                      apax-dostosuje sie ale po 16-tej
                      mycha79-gdynia-witomino,najlepiej po 16-tej
                      invikta1-osowa
                      gosia testy- gdynia
                      cytrusowa-wrzeszcz
                      takandrynka-gdansk, srodki tygodnia

A wiec juz wiemy ze lepiej jakis czwartek po 17.00 wiec zmiana teminu.
                      dopisujcie i zmieniajcie liste!!!!!
                      Juz niemoge doczekac sie spotkana, amoze SPHINKS w gdansku zawsze mozna
                      dojechac kolejka i tramwajem bo w sopocie to nie bardzo znam knajpki
                      • apax tak myślałam 25.11.04, 12:43
                        Pomyślałam o Sopocie z uwagi na to, że to w połowie drogi dla gdynianek i
                        gdańszczanek. Na Monciaku knajpek jest "od metra", a trochę bliżej kolejki niż
                        Sphinks w Gdańsku. W tą pogodę to aż się nie chce łazić a nie wszystkie
                        dziewczyny dysponują autem. Niczego nie narzucam, jestem mobilna pod względem
                        miejsca, to tylko takie luźne uwagi. I jeszcze jedno - z takich swobodnych
                        miejsc na piwko, winko i dobre jedzenie to bym w Sopocie Roostera poleciła (
                        pod Spatifem). Trochę "elegantszy" i bardziej artystyczny jest Błękitny Pudel
                        ( zaraz obok) a wyjątkowo świerze i pyszne sałatki są w "krzywym domu"
                        (naprzeciwko Błękitnego Pudla) - nie wiem jak się nazywa ta knajpa. A jak
                        chcemy wydać kupę kasy to "Złoty Ul" - ale pewnie nie chcemy smile)). Za to w
                        Gdańsku jest fajny pub pod siedzibą Gazety Wyborczej ( też nie pamiętam nazwy)
                        na Tkackiej chyba. I jeszcze jena SUUUPER knajpka w Gdańsku "Barbados" pod
                        kinem Krewetka - to też blisko kolejki a często jest muzyka na żywo i super
                        klimacik chociaż knajpa duża. Mają pyszne desery z owoców ( jabłka w cieście
                        albo banany).
                        • gagat100 ok sopot 25.11.04, 13:54
                          w roosterze mam kumpla wiec stolik mamy murowany !!!! i jkies znizki wink
                          no to miejsce jest, co WY na to ??
                    • invicta1 Re: przymorze 26.11.04, 10:12
                      Apax mieszkałam na Przymorzu 25 lat-mozliwe, że się znamysmile
                      • apax Re: przymorze 26.11.04, 10:54
                        ja tam już nmieszkam 31 smile. A do jakiej podstawówki chodziłaś? ja do 92 na
                        zaspie a do ogólniaka do 10 na Lumumby ( dziś Jagiellońska)
                        • invicta1 Re: przymorze 26.11.04, 10:57
                          ja do podstawówki 79-tej Chłopska,a do ogólniaka XV Zaspa
                          • gagat100 sopot ???? 26.11.04, 11:14
                            A ja do 48 na zaspie!!

gadalam z kumplem z roostera bedziemy miec super stolik i super obsluge z super
                            znizką tylko teraz mam potwierdzic to co SOPOT ??? 15 grudnia (sroda) o 17.00
                            pewnie niektore sie spoznia bo z pracy ale z toastem poczekamy !!!
                            czekam na odpowiedzi.

Ps dlatego sroda bo w piatek komus nie pasuje sad no ale kaca nie bedziemy miec
                            bo staramy sie o dzidziusie wiec rano do pracy łatwo sie wstanie!!
                            • invicta1 Re: sopot ???? 26.11.04, 11:17
                              no i fajnie! w środę nie będzie tłumów tak, jak to jest zazwyczaj w piątki

muszę się przyznać, że jeszcze się waham i boję tego spotkania, bo ja jestem
                              niepłodna w konspiracji, a jak zobaczę kogoś znajomego, to chyba zemdlejęsmile
                              co myslicie o tym?
                              • gosia.testy Re: sopot ???? 26.11.04, 22:53
                                wink)))))))
                                Zawsze możesz sie wycofać hihihhi jak na randce w ciemno!
                        • cytrusowa Re: przymorze 26.11.04, 11:18
                          apax - no muszę skomentowaćsmile Ja też chodziłam do X LO!!!
                          Rocznik 77
                          • apax Re: przymorze 26.11.04, 12:21
                            ja 73, raczej się nie znałyśmy smile)) nic straconego!! Uczyła Cię polskiego
                            Basia Morga? brrrrr smile))). Rooster środa (15.12) o 17 dla mnie cool.
                            • cytrusowa Re: przymorze 26.11.04, 13:40
                              nie mialam z tą panią polskiego.
                              Ale fajnie, że sie odnajdujemy tutajsmile
                              Mam już sąsiadkę gagatka, obok w bloku, teraz Ty - to same LO, ciekawe na kogo
                              jeszcze tu trafięsmile

Pozdr.
    • tromysza Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 26.11.04, 23:12
      kiedy się spotykacie?????? ja często jestem w Sopocie...nie mogę otworzyć
      Waszych postów
      • gagat100 15.XII rooster sopot godz .17 .00 27.11.04, 09:07
        Wstepnie jestesmy umowione tylko teraz sie wpisujcie czy WAm pasuje !!!! jesli
        nie to czekam na propozycje wink
    • gagat100 hop do gory 29.11.04, 16:46
      o nas tak malo?? nikogo z trojmasta nie ma sad
    • invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 30.11.04, 16:42
      wątek leci na dół na łeb na szyję; tak być nie może!
      wpisuję stanowczo MI PASUJE!!!
    • gagat100 za 15 dni spotkanko !!!!!!!!!! 30.11.04, 18:12
      odliczam.....

i tym sposobem post bedzi eu gory hihihihihi
      DO ZOBACZENIA !!!!!!!!!!!!!
      • takandrynka Re: za 15 dni spotkanko !!!!!!!!!! 01.12.04, 09:44
        Na dzien dzisiejszy mi pasujesmile))

Dodam, ze ja chodzilam do SP 90,...a z XV LO tez mialam cosik wspolnegosmile
        • invicta1 Re: za 15 dni spotkanko !!!!!!!!!! 01.12.04, 10:01
          o noł!!!chyba jednak zemdleję, albo będę musiała wiać jak z randki w ciemnosmile
    • invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 01.12.04, 10:04
      na dodatek na "zdrowiu kobiety" okazało się, że Cytrusowa chodzi do Swissmedu-
      ja teżsmile chyba się kobitki spotykamy o tym nawet nie wiedząc...
      • takandrynka Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 01.12.04, 10:34
        Invicta, a jesli to nie jest tajemnica...mozesz napisac (na prv) ktory Ty
        jestes rocznik?
        • invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 01.12.04, 10:57
          już napisałam
          • gagat100 14 dni i juz..... 01.12.04, 19:34
            hihhiihhi
    • gagat100 13 dni ..... 02.12.04, 16:39
      w sobote bed4e sie widziec z kumplem co pracuje w roosterze wiec rezerwuje
      stolik hhhhmmmmmmm tylko na ile osob i jak sie poznamy ????
      Moze ktora pierwsza przyjdzie polozy na stoliku czerwona chusteczke lub szalik
      albo cos podobnego (znak rozpoznawczy)
      Do zobaczenia
    • gagat100 *********************potwierdzajcie spotkanko !!!! 02.12.04, 16:47
      Gagat100- 15.XII> godz 17.00 mi pasuje !!!
      apax- (pisalas ze pasuje)
      cytrusowa- (jedziemy razem wink)
      takandrynka-(pisalas ze pasuje)

KTO JESZCZE ????????

Ps. Musze zarezerwowac stolik a nie wiem na ile osob !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka