gagat100 23.11.04, 11:57 Co sadzicie o mojej propozycji ???????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tromysza buuu 23.11.04, 12:04 ja tam jestem srednio co 3 tyg. moi rodzice tam mieszkaja... Odpowiedz Link
apax no przecież codziennie się spotykamy 23.11.04, 14:04 Propozycja fajna, ale ja spedzam z Wami tyle czasu w pracy, że po pracy już nie miałabym Wam nic do powiedzenia )). Żartuję. A tak serio, to faktycznie kawka w "Błękitnym Pudlu", piwko w "Roosterze" ( tylko dla pojedyńczych) albo mała przekąska we "Frajdejsie"(o mój angielski!!!) to było by miłe babskie spotkanie! Odpowiedz Link
gagat100 spotkanie 17.XII godz.17 w...... 23.11.04, 17:41 Dlugi czas , data taka ze mona juz wpisac do kalendarza a co miejsca to duzo czasu na wymyslenie a wiec, kto za ?? Odpowiedz Link
mycha79 Re: spotkanie 17.XII godz.17 w...... 23.11.04, 18:06 Hejka, ja mieszkam w Gdyni, a o dzidzie staramy sie od kwietnia. Bardzo chetnie sie spotkam, szczegolnie ze w sobote mamy ogolnopolskie spotkanie jednego z wątków. 17ty pasuje Odpowiedz Link
apax Re: spotkanie 17.XII godz.17 w...... 24.11.04, 07:31 Ja jestem za.Dostosuję się i do daty i do miejsca. Byle w zasięgu 3 Miasta Odpowiedz Link
invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 23.11.04, 21:20 Witajcie Kobietki! Jestem z Gdańska, raczej mało mnie znacie z wątków (częściej jestem na niepłodności i trochę na pco), ale może też mogłabym dołączyć? Odpowiedz Link
gosia.testy Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 23.11.04, 22:55 Ja jestem z Gdyni. Chętnie sie spotkam z Wami. Ciekawe o czym będziemy rozmawiać ....))))))) Odpowiedz Link
mycha79 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 23.11.04, 23:07 Ja juz jestem po kilku spotkaniach forumowych i powiem wam, ze zawsze wychodza extra)) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 09:41 oczywiscie jestem za! Odpowiedz Link
takandrynka Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 10:00 Jestem z Gdanska - jak na razie tylko jako czytająca niż pisząca - pewnie to sie zmieni 17,12 bede niestety z Wami li tylko duchowo - ale Asia ma dobry pomysl Odpowiedz Link
gagat100 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 10:19 Ale extra- super juz sie nie moge doczekac spotkania hihihihi takandrynka- zawsze termin mozna zmienic ?? a z cytrusowa sie juz znamy, jakby ktos chcial wiedziec poznalysmy sie na naszym chacie i okazalo sie ze mieszka w bloku obok mnie hihihihi jestesmy wiec sasiadkami hihihihihi juz pierwsza kawusia byla ;o) Odpowiedz Link
invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 24.11.04, 10:21 hmm a jaka to dzielnica ? Odpowiedz Link
takandrynka Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 17:00 Ja generalnie Łostowice/Zaspa - ale jesli chodzi o spotkanie to dostosuje sie. Gagat, dzieki za propozycje - ale mi generalnie pasuja tylko srodki tygodnia - piatki + reszta weekendu wykluczone niestety. Odpowiedz Link
mycha79 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 18:45 A ja Gdynia Witomino tylko niestety 17ego mi nie pasuje bo to weekend przed swietami i musze jechac do rodzicow pomoc w przygotowaniach) Odpowiedz Link
gagat100 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 19:06 wiecie co bo ja tak wypaliłam tego 17-tego ale mozna wymyslic w tygodniu ??? jakas sroda o 18.oo no bo co niektore pracuja to jak czekam na propozycje !!! Odpowiedz Link
mycha79 Re: gagat, cytrusowa- okolice hallera wrzeszcz 24.11.04, 19:25 Ja pracuje zazwyczaj do 16tej, i bede jechala z karwin. Odpowiedz Link
apax przymorze 25.11.04, 07:43 Jak w środku tygodnia to pewnie będę jechała z Gdyni - tam będę teraz pracować a jak w weekend to z Przymorza. Dostosuję się - tyle że jeśli w środku tygodnia to mogę dopiero po 16. Odpowiedz Link
gagat100 ***lista 25.11.04, 10:15 Pewnie juz znacie moje listy, po prostu lubie wszystko czarne na bialym bo w ten sposob wszystko widac a wiec : Gagat100-wrzeszcz,dostosuje sie tromysza- apax-dostosuje sie ale po 16-tej mycha79-gdynia-witomino,najlepiej po 16-tej invikta1-osowa gosia testy- gdynia cytrusowa-wrzeszcz takandrynka-gdansk, srodki tygodnia A wiec juz wiemy ze lepiej jakis czwartek po 17.00 wiec zmiana teminu. dopisujcie i zmieniajcie liste!!!!! Juz niemoge doczekac sie spotkana, amoze SPHINKS w gdansku zawsze mozna dojechac kolejka i tramwajem bo w sopocie to nie bardzo znam knajpki Odpowiedz Link
apax tak myślałam 25.11.04, 12:43 Pomyślałam o Sopocie z uwagi na to, że to w połowie drogi dla gdynianek i gdańszczanek. Na Monciaku knajpek jest "od metra", a trochę bliżej kolejki niż Sphinks w Gdańsku. W tą pogodę to aż się nie chce łazić a nie wszystkie dziewczyny dysponują autem. Niczego nie narzucam, jestem mobilna pod względem miejsca, to tylko takie luźne uwagi. I jeszcze jedno - z takich swobodnych miejsc na piwko, winko i dobre jedzenie to bym w Sopocie Roostera poleciła ( pod Spatifem). Trochę "elegantszy" i bardziej artystyczny jest Błękitny Pudel ( zaraz obok) a wyjątkowo świerze i pyszne sałatki są w "krzywym domu" (naprzeciwko Błękitnego Pudla) - nie wiem jak się nazywa ta knajpa. A jak chcemy wydać kupę kasy to "Złoty Ul" - ale pewnie nie chcemy )). Za to w Gdańsku jest fajny pub pod siedzibą Gazety Wyborczej ( też nie pamiętam nazwy) na Tkackiej chyba. I jeszcze jena SUUUPER knajpka w Gdańsku "Barbados" pod kinem Krewetka - to też blisko kolejki a często jest muzyka na żywo i super klimacik chociaż knajpa duża. Mają pyszne desery z owoców ( jabłka w cieście albo banany). Odpowiedz Link
gagat100 ok sopot 25.11.04, 13:54 w roosterze mam kumpla wiec stolik mamy murowany !!!! i jkies znizki no to miejsce jest, co WY na to ?? Odpowiedz Link
invicta1 Re: przymorze 26.11.04, 10:12 Apax mieszkałam na Przymorzu 25 lat-mozliwe, że się znamy Odpowiedz Link
apax Re: przymorze 26.11.04, 10:54 ja tam już nmieszkam 31 . A do jakiej podstawówki chodziłaś? ja do 92 na zaspie a do ogólniaka do 10 na Lumumby ( dziś Jagiellońska) Odpowiedz Link
invicta1 Re: przymorze 26.11.04, 10:57 ja do podstawówki 79-tej Chłopska,a do ogólniaka XV Zaspa Odpowiedz Link
gagat100 sopot ???? 26.11.04, 11:14 A ja do 48 na zaspie!! gadalam z kumplem z roostera bedziemy miec super stolik i super obsluge z super znizką tylko teraz mam potwierdzic to co SOPOT ??? 15 grudnia (sroda) o 17.00 pewnie niektore sie spoznia bo z pracy ale z toastem poczekamy !!! czekam na odpowiedzi. Ps dlatego sroda bo w piatek komus nie pasuje no ale kaca nie bedziemy miec bo staramy sie o dzidziusie wiec rano do pracy łatwo sie wstanie!! Odpowiedz Link
invicta1 Re: sopot ???? 26.11.04, 11:17 no i fajnie! w środę nie będzie tłumów tak, jak to jest zazwyczaj w piątki muszę się przyznać, że jeszcze się waham i boję tego spotkania, bo ja jestem niepłodna w konspiracji, a jak zobaczę kogoś znajomego, to chyba zemdleję co myslicie o tym? Odpowiedz Link
gosia.testy Re: sopot ???? 26.11.04, 22:53 ))))))) Zawsze możesz sie wycofać hihihhi jak na randce w ciemno! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: przymorze 26.11.04, 11:18 apax - no muszę skomentować Ja też chodziłam do X LO!!! Rocznik 77 Odpowiedz Link
apax Re: przymorze 26.11.04, 12:21 ja 73, raczej się nie znałyśmy )) nic straconego!! Uczyła Cię polskiego Basia Morga? brrrrr ))). Rooster środa (15.12) o 17 dla mnie cool. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: przymorze 26.11.04, 13:40 nie mialam z tą panią polskiego. Ale fajnie, że sie odnajdujemy tutaj Mam już sąsiadkę gagatka, obok w bloku, teraz Ty - to same LO, ciekawe na kogo jeszcze tu trafię Pozdr. Odpowiedz Link
tromysza Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 26.11.04, 23:12 kiedy się spotykacie?????? ja często jestem w Sopocie...nie mogę otworzyć Waszych postów Odpowiedz Link
gagat100 15.XII rooster sopot godz .17 .00 27.11.04, 09:07 Wstepnie jestesmy umowione tylko teraz sie wpisujcie czy WAm pasuje !!!! jesli nie to czekam na propozycje Odpowiedz Link
invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 30.11.04, 16:42 wątek leci na dół na łeb na szyję; tak być nie może! wpisuję stanowczo MI PASUJE!!! Odpowiedz Link
gagat100 za 15 dni spotkanko !!!!!!!!!! 30.11.04, 18:12 odliczam..... i tym sposobem post bedzi eu gory hihihihihi DO ZOBACZENIA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
takandrynka Re: za 15 dni spotkanko !!!!!!!!!! 01.12.04, 09:44 Na dzien dzisiejszy mi pasuje)) Dodam, ze ja chodzilam do SP 90,...a z XV LO tez mialam cosik wspolnego Odpowiedz Link
invicta1 Re: za 15 dni spotkanko !!!!!!!!!! 01.12.04, 10:01 o noł!!!chyba jednak zemdleję, albo będę musiała wiać jak z randki w ciemno Odpowiedz Link
invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 01.12.04, 10:04 na dodatek na "zdrowiu kobiety" okazało się, że Cytrusowa chodzi do Swissmedu- ja też chyba się kobitki spotykamy o tym nawet nie wiedząc... Odpowiedz Link
takandrynka Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 01.12.04, 10:34 Invicta, a jesli to nie jest tajemnica...mozesz napisac (na prv) ktory Ty jestes rocznik? Odpowiedz Link
invicta1 Re: Kto jest z Trojmiasta moze tez sie spotkamy ? 01.12.04, 10:57 już napisałam Odpowiedz Link
gagat100 13 dni ..... 02.12.04, 16:39 w sobote bed4e sie widziec z kumplem co pracuje w roosterze wiec rezerwuje stolik hhhhmmmmmmm tylko na ile osob i jak sie poznamy ???? Moze ktora pierwsza przyjdzie polozy na stoliku czerwona chusteczke lub szalik albo cos podobnego (znak rozpoznawczy) Do zobaczenia Odpowiedz Link
gagat100 *********************potwierdzajcie spotkanko !!!! 02.12.04, 16:47 Gagat100- 15.XII> godz 17.00 mi pasuje !!! apax- (pisalas ze pasuje) cytrusowa- (jedziemy razem ) takandrynka-(pisalas ze pasuje) KTO JESZCZE ???????? Ps. Musze zarezerwowac stolik a nie wiem na ile osob !!! Odpowiedz Link