Dodaj do ulubionych

TEST CIĄŻOWY ZROBIONY

13.12.04, 13:13
No i dziewczyny zrobiłam test i niestety chyba nie jestem w ciążysad piszę
chyba
ponieważ zrobiłam go w 20dc( 28dc mam)tydzień przed @ wiec może za wczesnie
ale
robiłam dwa testy od Ewci i pre-test i nie było ani bladziutkiej kreseczki
więc
wątpie.No cóż tak bywasad
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ania245 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 13:34
      ja dopiero dzisiaj kupiłam te testy staram sie z mężem od 4 lat i jeszcze
      naturalnie nie trafiło w ten dzień który powinno a Pani długo już się stara czy
      mogłabym prosic o podpowiedz jak tych testów używać szczerze powiem że nie
      bardzo coś z tego rozumiem wiec jak nie sprawiłoby to kłopotu prosze o
      podpowiedz i jeszcze jednopytanko długo sie Pani stara o dzidziusia??Pozdrawiam
      i czekam na jakąś odpowiedz
      • jolanta8 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 14:09
        witam Aniu!!
        staram się od niedawna to pierwszy nie udany razsad testy od Ewy są idealne
        dobrze trafiają w owulację a planowałam sobie dziewczynke i zaprzestałam starań
        do momentu owulacji czyli do momentu jak pojawiła się czerwona kreska na teście
        owulacyjnym widocznie powinnam jeszcze wtedy spróbować raz,natomiast jeżeli
        masz cykl regularny to nie powinnaś miec żadnych problemów z zajściem w
        ciążę,jeżeli twój cykl jest mniej więcej 28,29 zacznij testować owu od okolo 11
        dnia cyklu i powinno być dobrzesmilepozdrawiam
        • ania245 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 14:19
          o to chodzi że mam bardzo nieregularne cykle teraz żeby to uregulowaćginekolog
          zapisał mi tabletki anty dopiero w lutym po 6 miesiecZnej kuracji bede mogła
          zacząć testować mam nadzieje ze dane mi bedzie zostać kiedyś mamą dzieki za
          odpowiedz mam nadzieje ze na tym sie nie skończy szkoda tylko że z internetu
          moge korzystać jedynie w pracy ale jakoś sobie trzeba radzić pozdrawiam
          • jolanta8 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 15:02
            Aniu nie martw się napewno się uda tyle dziewczyn tutaj pisze ,że starało się
            tyle razy a dopiero teraz sie udało dzieki testom owu Ewy,napewno Ewcia Ci
            napiszę jakoąs fachową poradę i powie Ci co robić i kiedy zacząć testować i
            jak.Trzymam kciuki ja będe próbować pod koniec miesiąca około gwiazdki więc mże
            aniołek przyniesie mi prezent.....pa
            • ewa.analityk1 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 18:31
              jolu test był duuuużo za wcześnie w tym terminie mniej niż 1% kobiet zobaczy
              kreskę ciążową do 10 dnia po owu tylko 10% kobiet w ciąży zobaczy test
              pozytywny, umieściłam już tą informację w nowej wersji instrukcji
              • jolanta8 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 18:37
                Dziękuję p.Ewo dała mi pani znowu iskierkę nadziei,robiąc ten test kierowałam
                się tym,że pani testy można już robić po 7 dniach ale spróbuję w takim razie w
                dniu miesiączki
                dziękuję i pozdrawiamsmile
            • ania245 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 14.12.04, 09:44
              Mam nadzieje że ci sie uda życzę ci tego z całego serca dziekuje za wsparcie
              mam nadzieję że gwiazdor napewno Ci przyniesie małego Aniołeczka!!Ja dopiero
              jak już mówiłam zacznę od konca stycznia gdyż dopiero skończę brać tabletki.Mam
              nadziej ze przekarzesz mi wesołą nowinkę o powiększeniu sie rodzinki papa i
              pozdrawiam
      • ewa.analityk1 Re: TEST CIĄŻOWY ZROBIONY 13.12.04, 18:30
        aniu napisz do mnie na e-mail opisz długości cykli jak wyglądają krwawienia,
        hormony, co mówią lekarza zobaczymy co słychać i na ile testy mogą pomóc a na
        ile może dobry lekarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka