zosia2005 22.03.05, 08:45 mam pytanko, czy moźliwe jest aby w trakcie owulacji zmienił się kolor śluzu na rózowawy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia2005 Re: śluz owulacyjny 22.03.05, 10:42 dzięki, słuchajcie już rozpoczęliśmy starania a jeszcze na teście owu nie pojawiły się dwie kreski. Czy myślicie, że za wcześnie? Czy poczekać teraz do dwóch kresek i odczekać? Choć powiem, że nie wiem ile, 12 czy 24 godziny? Odpowiedz Link
przyszla_mama1 Re: śluz owulacyjny 22.03.05, 11:10 ja dzisiaj albo jutro zaczne testowac wiesz nie wiedzialam czy testowac w ogole poniewaz moj sluz od 2 dni jest wlasnie koloru rozowego taki jasniutki roz i myslalam ze cos nie tak w takim razie dzisiaj zatestuje i jesli wyjda 2 kreseczki poczekamy 20 h (tyle mniej wiecej trzeba odczekac jak planuje sie chlopca) i zaczniemy dzialac ) pozdrawiam. Odpowiedz Link
zosia2005 Re: śluz owulacyjny 22.03.05, 11:25 my byśmy chcieli dziewczynke i powiem szczerze nie wiem jak się wstrzelić. cczy jeszcze próbować i czy jak wyjdą te dwie kreski to zaprzestać? Odpowiedz Link