Dodaj do ulubionych

Tralalalala - hopsasa

06.05.05, 07:35
Cześć - śpiewać mi się chce smile))
DLACZEGO pytacie???
temp. 36,8 smile)
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 07:42
      Owu chyba była wczoraj...
      No ale trudno.
      Niestety wczoraj jednak nie podziałaliśmy... jakos nie umiemy się przemóc kiedy
      nie jesteśmy u siebie (a już wogóle u rodziców). Najwyżej następny cykl...
      trudno się mówi (choć nie ukrywam, że trochę nadziei wiązałam z tym cyklem...
      • tola79 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 08:02
        Ale przynajmniej widzisz, że wszystko u Cię hula jak trza! wink
    • tola79 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 08:01
      No widzisz, mówiłam, że pewnie Ci się poprzesuwało smile))
      Witam wszystkie szanowne koleżanki smile))
      • annalalik Czesc Tola 06.05.05, 08:06
        No fakt - poprzesuwało się ale nic z tego raczej nie wyjdzie. Wczoraj czułam
        jajniczek (kłucie) i podbrzusze rwało trochę więc myślę, że TO było wczoraj. No
        ale trudno. Kolejny cykl niedlugo sie zacznie. Moze przestane tempke mierzyc...
        pomysle...

TOLA - jak tam szkolenie ??
        • tola79 Re: Czesc Tola 06.05.05, 08:11
          Szkolenie? Tyłek mnie bolał od wiercenia się na krzesełku smile) W przyszłym
          tygodniu znów... wink
          • annalalik Re: Czesc Tola 06.05.05, 08:18
            Tak to bywa smile
            Ale podszkolic sie zawsze warto smile
          • annalalik Re: Czesc Tola 06.05.05, 08:20
            A tak wogole to co u Ciebie?
            Musisz koniecznie kiedys zrobic zdjecia sojej sypialni cobym zobaczyła smile)
            No i na Twoje czekam smile
            • tola79 Re: Czesc Tola 06.05.05, 09:28
              Zrobię, bo jak patrzyłam na Twoją sypialnię, to jakbym u siebie była smile Wiesz,
              komoda, świeczuszki na komodzie, świecznik... smile)
    • jedna_chwilka a mnie się nie chce 06.05.05, 08:55
      jestem zła - bez powodu.
      i...masz straśnie dużo pracy, więc będę zaglądać tylko na chwilkę...
      miłego dzionka Wam życzę Moje Duszki
      • annalalik Jagoda 06.05.05, 09:04
        Tobie tez życzę miłego dnia i poprawy humoru.
        Ja jestem na chwilke w moim mieszkanku - musze tu troche ogarnac smile
        • tola79 Re: Jagoda 06.05.05, 09:27
          Wiecie co dziewczyny? Ja tez dziś jakaś wścieknięta jestem. Własnie wróciłam z
          archiwum i jestem umorusana jak szatan, a akurat w kostiumik się dziś do pracy
          zerżnęłam na dodatek. I w ogóle nie mogę usiedzieć na miejscu.
          • bania79 Cześć 06.05.05, 09:44
            A ja jeszcze sobie nie wyronbiłam zdania na temat dzisiejszego dnia! Mam
            nadzieję, że jakoś tak bezpoleśnie go przejdę! Wczoraj siedziałam w robocie do
            18:30 i chyba połwoeicznie wiem jak się Jagódka czasem czuje! Ale już prawie
            weekend moje drogie!!!!!!! Tola, ty mi nic nie mów o umorusaniu. Ja pracuję w
            budynku, w którym od lat 70-tych chyba nikt nie sprzątał, a mam wyglądać
            reprezentacyjnie.......
    • kruszyna75 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 09:56
      No Ania smile)))))))))))))))))))))))) Twoja owu się znaczy pokazała smile)))))))))))))
      No ładnie z jej strony, nieprawdaż smile))))))))))))))
      • kruszyna75 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 09:58
        ja też mam dużo robótki, ale postaram się zaglądać smile
      • bania79 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 09:58
        Dziewczynki,ja mam pytanko. Od wczoarj mierzę tempkę. Narazie mam 36.5. czy jak
        skoczy to znaczy, ze była owo czy że będzie? Skąd mam wiedzieć kiedy najlepiej
        przytulanko? Wybaczcie, ale ja prawdziwa blondynka jestem!
        • kruszyna75 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 10:43
          Banieczko, czy była owu czy nie wiem dopiero po 3-4 dniach wyższych temperatur.
          Jeżeli to Twój pierwszy cykl z mierzeniem to trudno cokolwiek powiedzieć.
          Myślę, że nie powinnaś się przejmować teraz tempkami (po prostu je zapisywać),
          a przytulanka... kiedy tylko chcecie. Dopiero po kilku wykresach minimum można
          zauważyć zależności, że np. masz owu pomiędzy 15-17 dc, a i tak zdarzają się
          zawsze odchylenia, wiesz stres te sprawy. Ja polecam korzystanie z programu
          Fertility Friend. jakby co pomogę zawsze smile)))
      • annalalik NOOO 06.05.05, 10:21
        Kruszynko - pewnie że miło że się moja owu ukazał (oby pęcherzyk/i Pszczoły też
        były takie miłe). Jak tam Twoje mdłości?

Bania - skok owu oznacza że owu była w ostatnim dniu przed skokiem lub w 1
        skoku (poprawcie mnie jeśli się mylę). Który masz dc? Pisz swoje tempki mi to
        jak cos to Ci pomoge. Teraz za wczesnie chyba jeszcze ale mozesz pisac jak
        codziennie wygladaja smile np:
        1 dc - @
        2 dc - @
        3 dc - @
        4 dc - @
        5 dc - 36,5
        6 dc - ...
        itd
        Możesz mi na priva słać nawet smile Pomogę Ci w interpretacji a jak coś to się
        poradzimy dziewczyn doświadczonych smile
        • annalalik Kruszynko 06.05.05, 10:39
          Tak wogóle to FF jeszcze nie pokazał owulacji (ale wg mnie byla ona wczoraj).
          Gdyby się udało to miałabym małego wodniczka (FF mówi że urodziłby się tak jak
          JA - 26.01) - no ale jakoś mi się zdaje, że to nie tym razem...
          • kruszyna75 Aniu 06.05.05, 10:45
            Bo FF pokazuje dopiero po 3-4 dniach wyższych temperatur, myślę, że jutro albo
            najpóźniej pojutrze pokaże smile) Zaraz jeszcze raz spojrzę na Twój wykresik
            • annalalik Re: Aniu 06.05.05, 10:47
              Kasiu jesli tempka bedzie 36.8 jeszcze sie utrzymywac to FF uzna ze owu nie
              bylo... musialabym miec skok do 36.9 ALE JA CZUJE ZE OWU BYLA smile) Poza tym byl
              pecherzyk!! I jusz!
            • kruszyna75 Aniu - cd 06.05.05, 10:48
              Wiesz co, jakby Ci jutro wzrosła chociaż o 0,1 to ja bym stawiała na owu w
              16dc, ale zobaczymy smile
              • annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:51
                No ja wstawialam jeszcze sobie tempki (co by bylo jesli wzrosnie) i ff
                pokazywal OWU w 18 dc... No ale moze w 16 - jesli tak to wtedy jest szansa.
                Jesli w 18 dc to marna bo ostatnie przytulanko bylo w 16 dc... No ale niby
                plemniczki długo żyją więc jest szansa że jakiś samotny się uchował hihi
                (większa szansa na córeczke hihi)
                • kruszyna75 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:52
                  i takiej wersji się trzymaj smile)))))))))))))))))) no tej z żywotnością smile))))))))
              • annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:53
                Lepiej nie robie sobie nadziei bo to sie potem źle kończy.
                KASIU - kiedy ja mam ten duphaston zaczac brac???? Moze po weekendzie? Dla
                pewności..
                • tola79 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:56
                  Ania, ja biorę od 16 dc do 25. Owu FF wykazał 14 dc. Chyba możesz już brać.
                  • annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:57
                    No ale jeśli owu była wczoraj (FF jeszcze nie wykazał nic) to jeszcze nie
                    powinnam brac...
                    • tola79 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:58
                      Wczoraj był skok tempki? To owu powinna być przedwczoraj, przed skokiem, tak na
                      mój chłopkski rozum. Ale może rzeczywiście poczekaj dzień, dwa dla pewności.
                      Sorki, nie doczytałam dokładnie smile
                      • annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:59
                        Zaglądnij Toluś na mój wykres (sygnaturka)
                        • tola79 Re: Aniu - cd 06.05.05, 11:03
                          Ania, na moje oko, to nie wiem, czy owu nie była 15 dc. Wiesz, specjalistką nie
                          jestem, ale od 15 dc jest powolny skok, tempka podnosi się pomału, ale jednak
                          idzie w górę. A robiłaś moż progesteron? U mnie tempka tak szła w górę jak
                          miałam trochę za niski. Teraz dostała kopa duphastonem i po skoku utzrymuje się
                          na niemal równym poziomie 36,9 - 37,0.
                • kruszyna75 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:58
                  Myślę, że możesz poczekać, zresztą zobaczysz jutro jaka będzie tempka smile
              • jedna_chwilka a mnie 06.05.05, 10:53
                owszem pokazał ale po kolejnej wyższej temperaturze przeskoczył z 15 na 16 dzień smile
                • jedna_chwilka aha 06.05.05, 10:54
                  a testy ewy dzien wczesniej
                  • jedna_chwilka i w sumie by sie zgadzalo 06.05.05, 10:55
                    bo od 12 do 36 godzin ma nastąpic
                • annalalik Re: a mnie 06.05.05, 10:58
                  No to ja mam jakis chory ten cykl. Tempka raz wysoka raz niska... e tam -
                  pewnie za duzo stresow (pszczoła, teraz przeprowadzka na jakiś czas)
                  a co tam...
                • kruszyna75 Re: a mnie 06.05.05, 11:00
                  a bo FF to tak potrafi szaleć smile)))))))))))))))))) Mi czasami przesuwał do tyłu
                  o 2 dni smile
                  • jedna_chwilka łi tam 06.05.05, 11:02
                    to w żopie, to mam, co ma być to będzie,
                    przecie sobie życia pciowego nie zaplanuje w komputerze, bo jak czasem najdzie mnie chuć...!
                    • annalalik Re: łi tam 06.05.05, 11:04
                      Ja wczorej miałam chcice (ale to brzydko brzmi) ale jakos sie przemoc nie
                      moglam. Monsz tez sie nieswojo czul i jesli nie wyjdzie w tym miesiacu to
                      bedzie to wina RODZICOW!! Jakby nie wyjechali to bysmy sie tego no -
                      pociupciali smile
        • bania79 Re: NOOO 06.05.05, 10:40
          Super Ania, kochana jesteś. A tak w ogóle, to rzeczwiście fajowsko, że ci ta
          tempka skoczyła;
          U mnie narazie sytuacja następująca:
          1 dc - @
          2 dc - @
          3 dc - @
          4 dc - @
          5 dc - @
          6 dc - 36,5
          7 dc - 36.5
          Cykle mam 24-29 dni, więc myślę, że owu powinna być ok. 12-16 dnia, czyli za
          około tydzień. W razie czego w przyszłym tyg. zaczynamy maraton! he he Będę was
          informować. I z góry dzięki za pomoc.
          dzisiaj w pracy trochę luźniej, więc będę aktywna. Może maila wysmaruję do
          Pszczółki...
          • bania79 Kruszynko 06.05.05, 10:44
            Wielkie dzięki. Zapisuję sobie i na koniec zrobię wykresik i zobaczymy...
          • annalalik Banieczko 06.05.05, 10:44
            To ja myślę, ze tak po weekendzie napisz kolejne tempki na forum. Będziemy
            obserwowały co się dzieje smile)
            Narazie spokojnie - owu możesz mieć między 10 - 18 dc w Twoim przypadku no ale
            zobaczymy smile
    • nitka111 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 10:47
      Cześć dziewczynki!!! A w Krakowie słoneczko dziś świeci smile)). Musicie mnie
      znów do pionu ustawić ale z innego powodu.
      Jak byłam w ciąży z Bartkiem czytałam ( między innymi) o kresce pojawiającej
      się od pępka do podbrzusza w zaawansowanej ciąży, dodaktowo było tam napisane,
      że w kolejnych ciążach cień tej kreski może się pojawiać jako wczesny objaw
      ciąży. No i ja mam taki cień wczoraj go zauważyłam i mój R też. Kurka, a miałam
      się nie nakręcać uncertain.
      • annalalik Nitka 06.05.05, 10:49
        Który dc?? Pewnie ie wiesz co? NO TO spokojnie... po 15.05 zobaczymy smile
      • kruszyna75 Cześć Niteczko :)))) 06.05.05, 10:51
        Ja się tam w ornitologię nie chcę bawić (od tego jest Pszczoła ) smile)))))))))))
        Ale tak na poważnie to ja nie słyszałam o takim objawie, ale może dlatego, że
        byłam raczej skupiona na objawach pierwszej ciąży. Niteczko, a ile dni do @
        masz jeszcze?????????
        Nakręcać się zawsze będziemy, to jest silniejsze od nas smile)))))))))))
      • jedna_chwilka Nitka 06.05.05, 10:56
        miałaś się nie nakręcać - to ten pion hehe smile
        • nitka111 Re: Nitka 06.05.05, 11:02
          Sesesesee, no właśnie, sama próbuję w to nie wierzyć. Nie ma jej i już, nie mam
          objawów i koniec i kropka.
          P.S. No chyba że zmienność nastrojów.
          • jedna_chwilka Re: Nitka 06.05.05, 11:04
            tak, tak napewno smile
    • annalalik Już się plątam więć SPRZĄTAM 06.05.05, 11:01
      Zrymowało się.

Kasiu - poczekam. Póki nie plamię to jest ok przecież smile
      Nitka - trzymaj fason i nie panikuj smile
      Jagoda - a u Ciebie ornitolog potrzebny??
      • jedna_chwilka Re: Już się plątam więć SPRZĄTAM 06.05.05, 11:03
        niee, no coś Ty
        z objawow nie objawów bimbaly mnie nie bolo, dlatego pytałam kedyś kiedy zaczynajo bo przez miesiac zapomniałam smile
        • tola79 Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:05
          Nieśmiało proszę o trzymanie kciuków, bo może właśnie dzisiaj... zostanę
          ciotką smile
          • jedna_chwilka Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:05
            mówisz i masz
            • tola79 Na Was można liczyć :) 06.05.05, 11:06
          • annalalik Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:08
            3mamy kciuki mocno smile)
            pozdrowienia dla siostry smile)
            Bedzie chlopak czy dziewczynka??
            • tola79 Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:11
              Dziewczynka smile Ale ja tam uwierzę, jak zobaczę smile
              • annalalik Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:16
                No to ślicznie. Imię ewentualne już jest?

Będzie nowa forumówka smile)
      • annalalik TOLA 06.05.05, 11:07
        Ja mam niski progesteron - stąd duphaston. I moze dlatego wlasnie mam tak mały
        skok. W zeszłym miesiącu owu była wcześniej to i prg był trochę wyższy chyba.
        Tak mi tłumaczył lekarz - im wcześniej owu tym ładniejszy śluz i tempki wyższe.
        Nie wiem czr\emu tak jest i to nie jest we wszystkich przypadkach ale tak w
        80%. U mnie to się potwierdza smile)
        • tola79 Re: TOLA 06.05.05, 11:10
          Czytałam, że miałaś krótkie cykle, myślałam, że może na wyregulowanie
          duphaston. Ja miałam 10,8 ng/ml, więc całkiem niezły, choć ginka powiedziała,
          że dobry będzie taki około 15, ale może dlatego, że było i tak w miare,
          duphaston u mnie tak szybko poskutkował (przynajmniej wg tempki)? Jaki miałaś
          wynik prg?
          • annalalik Re: TOLA 06.05.05, 11:12
            No toluś u mnie duphaston jest na wydłużenie fazy po owu. A prg miałam 0,3
            ng/ml (16 dc) więc sama rozumiesz. Boję się, że jak go nie będę brała to znów @
            przyjdzie kilka dni po owu i szlak trafi ewentualny zarodeczek. Stąd moje
            rozpaczliwe pytania kiedy go zacząć brać smile
          • nitka111 Re: TOLA 06.05.05, 11:13
            Ja miałam urodzić dziewczynkę, tak wychodził z USG według lekarza. A mam synka.
            Seseseseses
            • bania79 Re: TOLA 06.05.05, 11:23
              To trzymam kciukasy za siostrę! Kurka, chwilkę mnie nie było a tu się tyle
              napisało. No szok!!
              • annalalik Bania 06.05.05, 11:25
                Bo z nami to tak już jest - raz cisza... a potem grad postów smile))
    • nitka111 Kruszynko !! 06.05.05, 11:30
      Bo to nie było objawach, tylko potem w 7 - 9 miesiącu.
      No a teraz puszczam bartka, na haribo wink
      • annalalik Re: Kruszynko !! 06.05.05, 11:33
        HEHEHE
        HARIBO rządzi smile))
        Mój brat jest wielki smile) Bo musicie wiedzieć, że tą stronkę z gierkami to on i
        jego firma robili smile
        www.haribo.com/planet/pl/info/frameset_gry.html
        • bania79 wow 06.05.05, 11:37
          Oglądam sobie właśnie zdjątka waszych mieszkanek... Cudne! Ja narazie nie ma
          zdjęć swojego, ale jak tylko się zrobią to zaraz dyżurnej poślę, a ona wam
          wszystkim. tongue_outrawda Aniu, zrobisz to dla mnie? Kochana... Nie mogę się do pracy
          zabrać, no nie mogę! Nie chce mi się! Ale wytrzymam jeszcze 5 godzin, prawda??
          • annalalik Re: wow 06.05.05, 11:40
            Zrąbię zrobię - pewnie najpierw trzeba będzie je zmniejszyć ale to żaden
            kłopot smile)
            A 5 godzin Banieczko napewno wytrzymasz smile)
            A POTEM WEEKEND!!!
      • patka05 witam 06.05.05, 11:44
        Witam,
        Pogoda dziś znów niewesoła, za to dzień obfitujący w wydarzenia.
        Moja koleżanka właśnie rodzi.
        Kilka godzin temu, jak zabierali ją na porodówkę wysłała sms'a "Kur... ale
        boli!" suspicious Słodkie smile
        Bardzo się cieszę z jej szczęścia, ale takie wspomnienia mnie dziś nachodzą...
        Rok temu obie planowałyśmy ciąże, wybierałyśmy szpital, mówiłyśmy, jak to będzie
        z brzuszkiem na uczelnie chodzić.
        Myślałyśmy jak to będzie gdy dzieciaczki się urodzą, jak sobie poradzimy ze
        skończeniem studiów etc.

Los bywa przewrotny... heh
        To tak refleksyjnie.

ps. Macie jakieś nowe wieści od Pszczółki?

pozdrawiam,
        patka
        ---
        Czekam na sierpień
    • nitka111 Kończę na teraz, idę na zakupy. 06.05.05, 11:47
      Życie weryfikuje moje nadzieje. Już za chwileczkę, już za momencik........ Ale
      na początek plamienia, czujęże lada chwila się zaczną. A potem jednak 4 złote,
      a nie 12.
      • bania79 Ale jednak trzeba się uśmiechnąć 06.05.05, 11:52
        Bo weekend idzie... Nituś, ja też zdecydowanie wolałabym 12 a nie 4zł. Patka,
        nie oglądaj się za siebie i bądź cierpliwa. Wszystko się ułoży. My wszystkie w
        to bardzo wierzymy.
        • annalalik Re: Ale jednak trzeba się uśmiechnąć 06.05.05, 12:15
          BA!!!
        • asiulka1976 jestem......... 06.05.05, 12:19
          witam Was własnie wrocilam z kolejnych badan LH i FSH zaraz bede pisac list do
          pszczoły a jak Wasze juz napisane ?????? no i sms-ka jej wysle surprised)
          Wyniki beda około 16-tej hihiihih ale mam problem faza około woulacyjna jak sie
          nazywa ???????? owualna czy jeszcze folikualarna ?? hhmmm
          • asiulka1976 Re: jestem......... 06.05.05, 12:20
            tak napisalam ze sama nie wiem o co chodzi hihhhi
            nie ma jeszcze skoku tempki ale sluzik owulacyjny juz jest i chodzi mi o to w
            jakiej fazie jestem ??? mam normy tych badan i nie wiem pod czym patrzec.
            • annalalik Re: jestem......... 06.05.05, 12:24
              Fazy dzielimy na:
              folikularną
              owulacyjną
              lutealna

Ty jesteś już w fazie owulacyjnej smile skoro owu jest juz na dniach i śluzik jest
              i kłuje to na bank owulacyjna smile)
            • annalalik Re: jestem......... 06.05.05, 12:24
              Ja juz list do Pszczoły napisałam - Już go Atka druknęła nawet smile)
    • annalalik HOP HOP 06.05.05, 12:54
      Jest tam ktoś?
      • bania79 Re: HOP HOP 06.05.05, 13:05
        ja jestem; kurcze szykuje mi się robota na weekend, ale osobno płatna, więc się
        cieszę; Staram się z długów wyjść i biorę dodatkowe tłumaczenia. Matko, nic nie
        odpocznę!
        • annalalik Re: HOP HOP 06.05.05, 13:09
          Nie odpoczniesz, ale to chyba warto. Pamietam jak zarabiałam mało i czasem
          brakowało do ostatniego i dorabiałam gdzie sie dało (korki, tłumaczenia itepe).
          Nie wazne ze nie spałam, caly czas cos robiłam ale warto bylo smile
        • asiulka1976 Re: HOP HOP 06.05.05, 13:10
          oj ja tez jestem pisalam list do pszczoły juz poszedl do atki.
          Ja tez do pracy ale ZA DARMO hihi moze potem sie zwróci bede chociaz mogła
          wpisac w CV ze pracowalam jako wizazysta na "miss wybrzeza" a to wiecej niz
          kasa- chyba, tak mysle surprised)
          Sluchajcie koniec szkoły u mnie i nie mam tematu co tu wymyslic ?? temat
          wymyslam sama musze miec zdjeice czyjeś z gazety, aktora, piosenkarki i
          wystylizoać modelke tak samo jak na zdjeciu hhmm no i pomalowac. Najpierw
          myslalam o "kotach" ale problem z ubiorem musiala bym uszyc chyba no i koszt
          materiału a teraz chodzi mi po głowie madonna, co ?? była taka ciagle inna
          znalazlam stronke o niej
          www.madonnanewera.com/strikeapose/index.php?album=Sesje+zdjeciowe
          Myslalam zekie ciuszki mozna poszukac w szafie lub lumpeksie i taniej wyjdzie
          tylko gdzie u diabła znaleśc tak amodelke z takimi oczami i brwiami ???
          chodzi mi o te zdjecia starsze !!!!!!
          • bania79 Re: HOP HOP 06.05.05, 13:20
            Ty to masz fajową robotę Asiulka. Ania, to może teraz jak nie pracujesz też
            mogłabyś korki i inne rzeczy robić? Ja nie cierpię dawać korków...Unikam tego
            jak ognia! No, ale kaska z tego niemała. A z czego dawałaś?
            • annalalik Bania 06.05.05, 13:25
              A myślisz że nie próbowałam? Tylko teraz ludzie nie mają kasy i jest mało
              chętnych. Nawet teraz przed maturami było mało chętnych. W szkole znajome
              nauczycielki mi czasem kogos podeślą ale naprawdę jest tego coraz mniej. Poza
              tym jak nie mam kontaktu z tym czego mam uczyć to wiesz - zapominam smile) Także
              czasem boję się, że ktoś przyjdzie z problemem, którego nie będę umiała
              rozwiązać.
    • annalalik Do śmiacia 06.05.05, 13:30
      Drogi serwisie techniczny!
      W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA 5.0 na MĘŻA 1.0 i Zauważyłam znaczny
      spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA,
      które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU 5.0. Dodatkowo MĄŻ 1.0 -
      widocznie samoistnie ? odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich
      jak ROMANS 9.5 i ZAINTERESOWANIE 6.5, a w zamian zainstalował zupełnie przeze
      mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA 5.0 i BOKS 3.0. ROZMOWA 8.0 nie działa
      zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU 2.6 po prostu zawiesza system.
      Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA 5.3 aby naprawić problem, ale
      bezskutecznie.
      Desperatka.

Droga Desperatko!
      Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK 5.0 jest pakietem
      rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ 1.0 jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić
      komendę CMYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ ściągnąć ŁZY 6.2 oraz zainstalować WINĘ 3.0.
      Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ 1.0 powinien automatycznie włączyć
      aplikacje BIŻUTERIA 2.0 i KWIATY3.5. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych
      aplikacji może doprowadzić MĘŻA 1.0 do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA 2.5 lub
      PIWO 6.1 - PIWO 6.1 jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych
      sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś nie robiła,
      pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ 1.0. Nie próbuj też instalować
      nowego programu CHŁOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA 1.0.
      Sumując, MĄŻ 1.0 jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie
      może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu
      dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności. Ja osobiście
      polecam GORĄCE JEDZENIE 3.0 lub SEX_BIELIZNĘ 7.xx Powodzenia,
      Serwis techniczny.
      • bania79 Ania 06.05.05, 13:37
        To ja widzę, że ty taka sama strachliwa jesteś jak ja... Tylko, że ja już tego
        się oduczam, bo naprawdę ludzie tylko wydają się tacy wymagający, a później się
        okazuje, że nigdy nie mieli lepszego nauczyciela. Przerabiałam to jak uczyłam
        języka w firmach! Tak mnie cisnęli, że szok, a jak odchodziłam to był płacz! he
        he Szukaj wytrwale, warto!
        • annalalik Re: Ania 06.05.05, 13:40
          Tak Banieczko - wiem że warto i wogole ale co zrobie jak ludzie nie maja kasy.
          A ja naprawdę dużo nie brałam. No ale cóż. Takie zycie. Dziśmążma dodatkową
          fuchę (na szczescie na informatykow jest popyt) wiec nie mam co narzekac smile
          • asiulka1976 Ufff 06.05.05, 13:49
            zadzwonilam do labolatorium mialm o 16-tej ale nie wytrzymalam jak na razie
            jest wynik FSH 5.98 norma owualna 4.7-21.5 wiec SUPER !!
            • annalalik Asiulka 06.05.05, 13:50
              No i LH tez bedzie ok - ZOBACZYSZ!!!!!
            • asiulka1976 Re: Ufff 06.05.05, 13:51
              hhmm a swoja droga dziwne bo w 3dc mialam 8.31 oczywiscie tez w normie (3.5-
              12.5) ale dlaczego teraz jest mniej niz na poczatku cyklu ?? tak ma być hhmm
              pisze na forum moze cos wiedza........
              • annalalik Re: Ufff 06.05.05, 13:53
                Pisz pisz smile)
                Ja sie nie znam

Lecę z psiakiem sie przespacerować (spacer to jedno z jego ulubionych słów -
                inne to nagroda, obiad, itepe hihi)
                • asiulka1976 Re: Ufff 06.05.05, 13:58
                  no patrz a moj królik to usłyszy odglos zrywanego listka bazyli nie wiem jak on
                  to słyszy bo klatka jest w pokoju a bazylia w kuchni i skacze w klatce jak
                  oszalały hihiihih na słowa nie reaguje tylko na dzwieki np.bazylii dzwiek
                  puszki z pokarmem suchym albo jak gwizdam to wie ze nie wolno np.kopac dołków
                  na panelach hiihhii no i inne dzwieki
          • bania79 Re: Ania 06.05.05, 13:49
            no pewnie. Wiem, że najtrudniejsze jest szukanie. Mój mężuś szukał pracy 9 m-cy
            i się bidulek załamywał. Z tej fuchy od siostry narazie nici, bo nie mogę
            faktury wystawić! Cholerka, a już się napaliłam!
            • bania79 Asiulka 06.05.05, 13:50
              to9 superowo!!
              • cytrusowa elo 06.05.05, 14:14
                czesc dziewczynki, te zapracowanie i te mające trochę czasu.
                ja oficjalnie zaczęłam właśnie weekend, ktory pewnie zleci mi na wypatrywaniu
                okresiku kochanego.
                Wiedzialam, ze jak coś układa się za dobrze, to nie może trwać wiecznie i w
                koncu musi sie popieprzyc - vide moje regularne od pół roku cyke.
                Czyli niniejszym wróciłam do czasów sprzed pigułki, pt."zghaduj-zgadula, kiedy
                @ cię nawiedzi"

ania i asia - dzis wieczorkiem do tej przyjemnej roboty!!!
    • annalalik :) 06.05.05, 14:19
      Asiulka - Twój królik jest poprostu rewelacyjny smile)

Cytruś - nie wiem czy wieczorem bedzie to o czym myslisz bo my ciągle nie u
      siebie śpimy sad a to deprymuje trochę więc...
      • cytrusowa Re: :) 06.05.05, 14:30
        ania, no wiem, wiem - tak tylko mowiesmile
        • asiulka1976 Re: rany julekkkkkk 06.05.05, 14:34
          skarbnica wiedzy z nieplodnosci mi odpisala:

Re: Lh oraz FSH jak to jest......
          Autor: tekla12
          Data: 06.05.2005 14:10
          --------------------------------------------------------------------------------
          Wynik z 3dc jest ok. Fsh spadło, bo estradiol poszedł w górę, tak ma być.

• annalalik Re: rany julekkkkkk 06.05.05, 14:43
            WOW - nie ma to jak mieć dostęp do skarbnicy wiedzy hihi
            Odpisałam Ci też na wątku o tych Twoich hormonkach smile
        • annalalik Re: :) 06.05.05, 14:44
          Cytruś ty tak nie wypatruj tej @ bo wypatrzysz. Bacianów wypatruj!!
          • tola79 Re: :) 06.05.05, 14:46
            Zmykam do domu, miłego weekendu dla wszystkich, ja niestety mam szkołę, a tak
            mi się nie chceeeeeeeee... Paaaaaaa, do poniedziałku smile
            • annalalik Tola 06.05.05, 14:50
              3 maj się!!!
              I daj znać czy dzieciak się siostrze urodził. SMSKA NAPISZ JA Cię proszę!
              • tola79 Re: Tola 06.05.05, 14:51
                Ok, dam znać smile))
                • cytrusowa no i co? 06.05.05, 15:17
                  widze, ze towarzystwo zamilklo...
          • cytrusowa Re: :) 06.05.05, 14:47
            hahaha, nie wypatruje bocianow, bo test jesy negatywny, wiec na pewno mi sie
            poprzesuwalo.
            • bania79 Pa Tola 06.05.05, 14:49
              Ja dzisiaj troszkę mam pracy...ale odliczam godzinki do weekendu. Cytruś, to
              moze jak się poprzestawiało, to może też owu przestawiona była i się zrobiło a
              na teście jeszcze nie widać... tak sobie gdybam!
              • annalalik NO WLASNIE 06.05.05, 14:50
                Moze to za wczesnie smile)
    • asiulka1976 sms DLA pszczoły 06.05.05, 15:18
      Wiatr głośno dmucha...
      Każdemu szepce coś do ucha...
      Nasze serca nie z kamienia...
      Ślą Ci gorące pozdrowienia...
      Forumki surprised)
      • asiulka1976 Pisać listy do pszczoły !!!!!!!! 06.05.05, 15:20
        Ja i ania juz napisałaysmy przechodza cenzurke u atki ;o) czyli emailem słać do
        niej pisac o czym kolwiek aby wesołe było, napewno sie ucieszy !!!!!!!!
        • annalalik Pisać listy do pszczoły !!!!!!!! 06.05.05, 15:23
          No własnie. Sprężcie się. Listy majadotrzeć jutro do Pszczółki juz więc nie
          macie duzo czasu kochaniutkie.
          • bania79 Re: Pisać listy do pszczoły !!!!!!!! 06.05.05, 15:59
            Właśnbie mój poszedł do Atki. Nędzny, bo nędzny, ale niech Pszczółka wie, że
            pamiętam o niej!!
    • annalalik Cytruś 06.05.05, 15:22
      Ja myłam włoski i obierałam ziemniaczki smile)
      Ale jestem jestem
    • jedna_chwilka Asiulka 06.05.05, 15:40
      to oficjalna stronka i jest bardzo bogata w zdjątka...
      może znajdziesz coś co Cię interesuje

home.madonna.com/
      • asiulka1976 Re: Asiulka 06.05.05, 15:45
        dzieki :o)
    • jedna_chwilka o liście 06.05.05, 15:42
      dziewczynki jestem okropnie zarobiona i nie dam rady nic sensownego sklecić naprędce.
      Szrajbnę do Pszczoły jutro sesemeska
      • asiulka1976 mam wynik LH :O(( 06.05.05, 15:46
        11.45 za mały !!!!!!!!!!!! norma od 14.0-95.6
        • annalalik Re: mam wynik LH :O(( 06.05.05, 15:50
          POCZEKAJ! Może jeszcze poprostu nie ma owulacji. Mówię Ci. Najlepiej byłoby iść
          na USG i wiedziałabyś co się dzieje. Który masz dc? i kiedy zwykle masz owu?
          • tuptuch witajcie 06.05.05, 15:55
            • annalalik Re: witajcie 06.05.05, 15:56
              Czesc Magda smile
            • tuptuch kochane 06.05.05, 15:57
              ja mam dzisiaj okropny dzien. jestem tylko na chwilke, bo pewnie zaraz julek
              wstanie. teraz spi a w nocy dala nam popalic. obudzila sie o 1:30 i do 5:00
              koncertowala. potem zlapala mala drzemeczke tak do godz 6:00 i dalej. dobrze ze
              moj D - kochany mezusio - zabral ja z pokoju i do 7:30 moglam pospac. ale i tak
              padam na twarz
              • bania79 Re: kochane 06.05.05, 15:58
                Cześć madziu! Mam nadzieję, że Julcia zdrowa i swoimi koncertami po prostu
                pokazuje, że jest. he he
                • tuptuch Re: kochane 06.05.05, 16:00
                  powiem wam, ze sama nie wiem co jej bylo. niby nic ja nie boli, goraczki nie
                  ma , a taka jakas dziwna byla. "Mamo, mamo" na caly glos i tylko przytulanko i
                  cycus. tak jakby sie czegos bala? moj piecyk kochany.
              • tuptuch Re: kochane 06.05.05, 15:58
                czesc Aneczko! no jak tam ? widze, ze cos sie zaczyna dziac u ciebie. i humorek
                dopisuje. to mnie cieszy.
                • jedna_chwilka Madzia cześć :) 06.05.05, 15:59
                • annalalik Madziu 06.05.05, 16:00
                  Powiem Ci że jest u mnie lepiej. Chyba była owu ale nie wiem kiedy smile) Ale co
                  tam.
                  Biedactwo - to dziś musisz odespać. Kurcze ja wiem, że to nie lekko jest ale ja
                  też chce narzekac na nieprzespane noce smile Wiem wiem - bede niedługo hihihi
          • asiulka1976 Re: mam wynik LH :O(( 06.05.05, 15:59
            w dupe ...... qur..... mam dosc !!!! mowie WAM mam dość !!!
            ja tu sie na M wydzieram ze nie chce robić badan a to ja do chrzanu jestem
            bbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
            Aniu owu 14-18dc a dzis chyba 11dc jest
            • bania79 Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:01
              Nie zanm się na wynikach, ale napewno nie jesteś do chrzanu! Nie denerwuj się
              tak... Może jakiś lekarz, powinien obejrzeć te wyniki. No, ja nie znam się, ale
              wiesz nie przekreślaj jeszcze wszystkiego...
              • tuptuch Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:02
                banieczka ma racje! glowa do gory Asienko. grunt to sie nie zalamywac. bedzie
                dobrze
                • asiulka1976 Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:04
                  tak bedzie pewno do gina musze isc i juz jesli cosik z jajeczkiem i nie peka
                  albo co to CLO przepisze i juz wtedy kasy pojdzie bo co miesiac na usg aby w
                  pore w razie czego torbielki wyszukac bo po CLO czesto sa wwwrrrrr
                  • annalalik Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:05
                    Ty zanim CLO zaczniesz to musisz byćpewna ze nie dochodzi do owulacji. Jeśli
                    jest pecherzyk i peka to po ch Ci CLO. Jeśli nie pęka a jest to pregnyl trzeba
                    podać. Ale najpierw trzeba monitorować czy jest ten pęcherzyk. I NIE DENERWUJ
                    SIĘ !!
                • tuptuch Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:04
                  dziewczynki a co tam u pszczolki? wiecie cos?
                  • annalalik Tuptuch 06.05.05, 16:06
                    Narazie nic dziś nie wiemy jeszcze. Czekamy na wieści od Atki smile
                • jedna_chwilka Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:08
                  w dupe cara Mikołaja! przestać mi tu się mazać!
                  co do chrzanu, do jakiego chrzanu!
                  badanie nie skonczone! analizowac mi to szybko z ginem!
                  • annalalik Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:08
                    I Jagoda Cie do pionu przywołała! HA
                  • tuptuch Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:09
                    chwilka ma racje Asiu, jak zwykle zresztą.

Aniu dzieki. jak bedziecie cos wiedziec wiecej to dajcie znac, moze byc mail,
                    bo ja nie wiem jak mi sie uda dzisiaj z wami tu jeszcze spotkac.
                    • annalalik Madziu 06.05.05, 16:10
                      A jasne ze damy znac smile
            • annalalik ASIULKO 06.05.05, 16:04
              To jeśli to 11 dc to może jeszcze jesteś przed skokiem. LH wzrasta powoli i
              dpopiero na dzień przed owu może mocno skoczyć (pik LH). Nie martw się. Napisz
              do położnej ale tak mi powiedział mój ginek i tak wyczytałam z wykładów i
              notatek Ewy od testów owu. Jak myślisz jak one wykrywają owulację? Właśnie
              przez pik LH który następuje na 12 - 36 h przed owulacją. Nie martw się na
              zapas. Może to dopiero koniec fazy folikularnej. Nie martw się tylko umów się
              do ginka. Jeśli chcesz być pewna to powtórz LH w 14 dc ale ja nie widze
              potrzeby. Mówię Ci JEST OK. Śluzik się zaczął, pierdzioszki też więc owu się
              zbliża!!!
              • annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:10
                Jakie było LH w 3 dc?
                • asiulka1976 Re: ASIULKO 06.05.05, 16:15
                  w 3dc 6.11 (norma 2.4-12.6)
                  • annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:32
                    no czyli sama widzisz ze LH rośnie smile)
              • asiulka1976 Re: ASIULKO 06.05.05, 16:11
                aniu madrze gadasz !! bo jesli to jeszcze faza pierwsza czyli folikularna to
                jestem w normie z tym LH bo norma do 12.6 a ja mam 11.45 no i tak coś kojarze
                ze LH jest w testach owulacyjnych i mozliwe ze do owu u mnie ho ho i jeszcze
                troche tylko czemóz ten sluz juz mam ?? chyba z tego co pamietam (a dzis skupić
                sie nie moge) to sluz moze byc i z tydzien przed owu hhmmm choroba chyba we
                wtorek do gina pojde jesli nie bedzie skoku do tej pory......
                • annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:14
                  No własnie - śluzik zaczyna się do tygodnia przed owu. Więc już się nie
                  denerwuj bo Ci sie owu jeszcze bardziej przesunie smile
                  WG mnie jest wszystko ok smile Cięzko rozgraniczyć fazy folikularną i owulacyjną -
                  owulacyjna powinna się zaczynać od skoku LH chyba własnie więc nie łam się ja
                  Cię błagam.
                  Mam nadzieję, że Cie trochę uspokoiłam smile ??
                  • asiulka1976 Re: ASIULKO 06.05.05, 16:20
                    tak WSZYSTKIE jesteście cudowne i do pionu potraficie doprowadzić ze hej
                    to dla WAS kartki.onet.pl/700,kartki.html
                    • annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:24
                      Kartka sliczniutka smile
                • annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:16
                  Poza tym obserwujesz tempke przecież wiec spoko. Skok LH poznasz ze byl po
                  skoku tempki - skok temp jest ok 2 - 3 dni po skoku LH (czasem jeszcze
                  pozniej).
                • annalalik Hihihi 06.05.05, 16:18
                  żebym ja tak umiała sama sobie sensownie odpowiadac jak mam podobne problemy
                  hihihi
                  • asiulka1976 Re: Hihihi 06.05.05, 16:22
                    ano hihihiih zawsze komus lepiej sie doradza a sobie ...... hihihih
                    • annalalik Re: Hihihi 06.05.05, 16:23
                      No i widzisz - po stresie smile)
                      super
                      • asiulka1976 Re: Hihihi 06.05.05, 16:27
                        napisze jeszcze emaila do ewy od testów co dwa emaile to nie jeden hihihi
                        • annalalik Re: Hihihi 06.05.05, 16:28
                          no napisz ale nie wiem czy Ci odpowie (rzadko to robi no ale moze moze...)
                    • jedna_chwilka a już myslalam 06.05.05, 16:27
                      ze te scene focha mi walniesz Asilko...
                      kamien z serca
                      chyba...ze...nnno nie gniewaj sie
                      • annalalik JAGODA 06.05.05, 16:29
                        ja się z Tobą zgadzam - dobrze powiedziałaś smile Asiulka napewno sie nie
                        gniewa smile
                        • cytrusowa :-) 06.05.05, 16:33
                          ale intensywna wymiana slowana, hihihi. szalejecie kobity!
                          a ja se ide wziac herbatke...
                          • jedna_chwilka Re: :-) 06.05.05, 16:35
                            taaa, sama mi tego nie powiedziala
                            sie obrazila, kurka
                            Asiulka no weź
                        • asiulka1976 Re: JAGODA 06.05.05, 16:45
                          gniewam a przejdzie mi jak buziaka przeslesz ;o)
                          • jedna_chwilka Re: JAGODA 06.05.05, 17:15
                            Cie całuje i ściskam, co se tam jesce ces, tylko nie bocz sie, Jagoda prosi,
                            zart byl - przeciez wiesz, ze ja cham nieokrzesany
                            • asiulka1976 Re: JAGODA 06.05.05, 17:26
                              no dobraaaaa kiss (buziak)
    • annalalik Porządeczek :) 06.05.05, 16:36

• bania79 Re: Porządeczek :) 06.05.05, 16:42
        No i się zaczął mój weekedzik! Całuję was mocno i lecę do domku. Opowiem w
        poniedziałek jak się drzwiowa historia skończyła!! 9 tydzień czekamy i
        powiedzileiśmy wczoraj basta: albo drzwi, albo zwrot pieniędzy... No zobaczymy.
        Pa pa i jakby coś było wiadomo u Pszczółki to dajcie znać!
        • annalalik Re: Porządeczek :) 06.05.05, 16:45
          Trzymaj sie Bania - jak cos to smska Ci napisze
          • asiulka1976 a propos mojego LH.... 06.05.05, 16:48
            wyslalam emaile
            • annalalik Re: a propos mojego LH.... 06.05.05, 16:53
              No i widzisz - jednak miałam troche racji hihihi
              super że jesteś spokojniejsza
              • asiulka1976 aniu 06.05.05, 16:55
                gdzie masz GG klikam od rana a widze ze jestes tu a GG co ???
                • annalalik Re: aniu 06.05.05, 16:56
                  jak widzisz jest smile) tylko niewidoczna jestem - jakoś tak wyszło smile)
    • asiulka1976 .............. 06.05.05, 18:43

.........
      • kruszyna75 Re: .............. 06.05.05, 19:56
        No, ja znów jestem kiedy już nikgo nie ma ale cóż
        Asiulka - Ty się nie denrwuj, dziewczyny tu już napisały, więc powtarzać się
        nie będę, a jak dostaniesz odp. na maile to daj znać co i jak.
        Cytruś - wypatruj bociany, wypatruj, nigdy nic nie wiadomo, zresztą bociany
        fajniejsze są od @, to po jej wypatrywać, powiedz sama smile)))

Aha, maile odczytałam, Ania dzięki za sms-a
        • annalalik Re: .............. 06.05.05, 20:01
          Ja jestem Kasiu
        • annalalik Sms od Toli 06.05.05, 20:08
          Tola została właśnie ciocią smile
          • ata76 Re: Sms od Toli 06.05.05, 20:18
            ooooooooooo, pogratuluj Toli!!!!!! A swoją drogą chłopczyk, czy dziewuszka????
          • annalalik Sms od Toli 06.05.05, 20:19
            Dziewczynka, 58 cm, 3,650 kg smile) Było ciężko smile)
            • ata76 Re: Sms od Toli 06.05.05, 20:22
              hmmmmmmmm....podobnie jak Julka mojej siostry....była jedną z większych
              diewczynek na porodówce smile
              • annalalik Re: Sms od Toli 06.05.05, 21:00
                KAROLINKA, 10 pkt i ponoć bardzo ładna smile))
        • ata76 Re: .............. 06.05.05, 20:16
          Kruszynko nie jesteś tu sama......

powiem Wam zczerze, że jestem trochę wybita z rytmu i nie pamiętam juz, co kto
          dziś napisalam, ale stwierdzenie "oczekiwanie na @" coś mi przypomnialo, a
          mianowicie teraz po negatywnym teście zpełnym spokojem czekalam na przyjście
          wredoty i mialasię pojawić wponiedziałek, Ale w poniedziałek nie przyszła i nic
          nie wskzywała, że tak ma się stać. We wtorek wstapiła nadzieja w moje serce,
          cały dzień żylam nadzieją, że może jednak faktycznie nie przyjdzie. Niestety
          pod wieczór już zaczęłam czuć, że o to zbliża się @....no i oczywiście się nie
          pomyliłam w środę już było po nadziei.....niby byłam na to przygotowana, ale
          ten jeden dzień spóźnienia tchnął we mnie wiarę, że może być inaczej, a potem
          zostałam sprowadzona na ziemię..... zastanawiam się dlaczego się tak
          dzieje.....dlaczego wszytko nie może być piękne, proste i dlaczego niektórzy
          muszą przez to wszystko przechodzić .... pewnie nie ma na to jednej i prostej
          odpowiedzi, bo życie bywa jednak niesprawiedliwe!!!! To co piszę nie oznacza
          oczywiście, że wszyscy powinni mieć ciężko, bo tak nie myśle, ale czy nie
          mogłoby być jakoś inaczej? Tak bardziej po ludzku..... wiem, że wyroki boskie
          są niezbadane, ale czasami nadziwić się nie moge nad "planami" wobec nas
          zwykłych śmiertelników .... kończę, bo chyba w dziwne klimaty sama siebie
          wpędzam.
          • annalalik Re: .............. 06.05.05, 20:28
            Jesteś kochana Atko. Ja tez sie nie moge nadziwic przez co czasem musimy
            przechodzic ale powiem Ci jedno - to uczy pokory... Bardziej pozniej docenisz
            cos co bedzie Ci dane...
            • ata76 Re: .............. 06.05.05, 20:45
              pewnie masz rację Aniu!!!!
              • ata76 Re: ja na dziś kończę 06.05.05, 20:47
                do jutra!
                • annalalik Re: ja na dziś kończę 06.05.05, 21:01
                  PAPA Atko kiss
        • asiulka1976 mam odpowiedz w sprawie LH 06.05.05, 21:08
          jesli za 1-2 dni skończy Ci sie ten piekny sluzik, to wynik
          naprawdę nieciekawy sad -to odnosnie LH, bo on jest niejako
          wazniejszy od FSH (FSH dobrze Cię stymuluje, bo masz ładny sluz).
          W kazdym razie musi być wyrzut LH, żeby wywołac owulację, a potem
          podtrzymać pracę ciałka zółtego.
          Jesli bedzie, jak w poprzednim cyklu, czyli piekny sluz, a potem i
          tempka PTC nie wzrosnie, a progesteron bedzie marny (3-4 dni po
          szczycie śluzu, czyli radykalnej zmianie tego płodnego sluzu na
          kiepski), to wina jest po stronie LH. Wtedy dostaniesz lek na
          peknięcie pęcherzyka.Innej rady nie ma, nie ma naturalnych
          sposobów, by polepszyć stan LH.
          • annalalik Re: mam odpowiedz w sprawie LH 06.05.05, 21:14
            hmmm
            a ja i tak radze Ci sie z ginem skonsultowac
            • annalalik speszjal for ju 06.05.05, 21:37