annalalik 06.05.05, 07:35 Cześć - śpiewać mi się chce )) DLACZEGO pytacie??? temp. 36,8 ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 07:42 Owu chyba była wczoraj... No ale trudno. Niestety wczoraj jednak nie podziałaliśmy... jakos nie umiemy się przemóc kiedy nie jesteśmy u siebie (a już wogóle u rodziców). Najwyżej następny cykl... trudno się mówi (choć nie ukrywam, że trochę nadziei wiązałam z tym cyklem... Odpowiedz Link
tola79 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 08:02 Ale przynajmniej widzisz, że wszystko u Cię hula jak trza! Odpowiedz Link
tola79 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 08:01 No widzisz, mówiłam, że pewnie Ci się poprzesuwało )) Witam wszystkie szanowne koleżanki )) Odpowiedz Link
annalalik Czesc Tola 06.05.05, 08:06 No fakt - poprzesuwało się ale nic z tego raczej nie wyjdzie. Wczoraj czułam jajniczek (kłucie) i podbrzusze rwało trochę więc myślę, że TO było wczoraj. No ale trudno. Kolejny cykl niedlugo sie zacznie. Moze przestane tempke mierzyc... pomysle... TOLA - jak tam szkolenie ?? Odpowiedz Link
tola79 Re: Czesc Tola 06.05.05, 08:11 Szkolenie? Tyłek mnie bolał od wiercenia się na krzesełku ) W przyszłym tygodniu znów... Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc Tola 06.05.05, 08:20 A tak wogole to co u Ciebie? Musisz koniecznie kiedys zrobic zdjecia sojej sypialni cobym zobaczyła ) No i na Twoje czekam Odpowiedz Link
tola79 Re: Czesc Tola 06.05.05, 09:28 Zrobię, bo jak patrzyłam na Twoją sypialnię, to jakbym u siebie była Wiesz, komoda, świeczuszki na komodzie, świecznik... ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka a mnie się nie chce 06.05.05, 08:55 jestem zła - bez powodu. i...masz straśnie dużo pracy, więc będę zaglądać tylko na chwilkę... miłego dzionka Wam życzę Moje Duszki Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 06.05.05, 09:04 Tobie tez życzę miłego dnia i poprawy humoru. Ja jestem na chwilke w moim mieszkanku - musze tu troche ogarnac Odpowiedz Link
tola79 Re: Jagoda 06.05.05, 09:27 Wiecie co dziewczyny? Ja tez dziś jakaś wścieknięta jestem. Własnie wróciłam z archiwum i jestem umorusana jak szatan, a akurat w kostiumik się dziś do pracy zerżnęłam na dodatek. I w ogóle nie mogę usiedzieć na miejscu. Odpowiedz Link
bania79 Cześć 06.05.05, 09:44 A ja jeszcze sobie nie wyronbiłam zdania na temat dzisiejszego dnia! Mam nadzieję, że jakoś tak bezpoleśnie go przejdę! Wczoraj siedziałam w robocie do 18:30 i chyba połwoeicznie wiem jak się Jagódka czasem czuje! Ale już prawie weekend moje drogie!!!!!!! Tola, ty mi nic nie mów o umorusaniu. Ja pracuję w budynku, w którym od lat 70-tych chyba nikt nie sprzątał, a mam wyglądać reprezentacyjnie....... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 09:56 No Ania )))))))))))))))))))))))) Twoja owu się znaczy pokazała ))))))))))))) No ładnie z jej strony, nieprawdaż )))))))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 09:58 ja też mam dużo robótki, ale postaram się zaglądać Odpowiedz Link
bania79 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 09:58 Dziewczynki,ja mam pytanko. Od wczoarj mierzę tempkę. Narazie mam 36.5. czy jak skoczy to znaczy, ze była owo czy że będzie? Skąd mam wiedzieć kiedy najlepiej przytulanko? Wybaczcie, ale ja prawdziwa blondynka jestem! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 10:43 Banieczko, czy była owu czy nie wiem dopiero po 3-4 dniach wyższych temperatur. Jeżeli to Twój pierwszy cykl z mierzeniem to trudno cokolwiek powiedzieć. Myślę, że nie powinnaś się przejmować teraz tempkami (po prostu je zapisywać), a przytulanka... kiedy tylko chcecie. Dopiero po kilku wykresach minimum można zauważyć zależności, że np. masz owu pomiędzy 15-17 dc, a i tak zdarzają się zawsze odchylenia, wiesz stres te sprawy. Ja polecam korzystanie z programu Fertility Friend. jakby co pomogę zawsze ))) Odpowiedz Link
annalalik NOOO 06.05.05, 10:21 Kruszynko - pewnie że miło że się moja owu ukazał (oby pęcherzyk/i Pszczoły też były takie miłe). Jak tam Twoje mdłości? Bania - skok owu oznacza że owu była w ostatnim dniu przed skokiem lub w 1 skoku (poprawcie mnie jeśli się mylę). Który masz dc? Pisz swoje tempki mi to jak cos to Ci pomoge. Teraz za wczesnie chyba jeszcze ale mozesz pisac jak codziennie wygladaja np: 1 dc - @ 2 dc - @ 3 dc - @ 4 dc - @ 5 dc - 36,5 6 dc - ... itd Możesz mi na priva słać nawet Pomogę Ci w interpretacji a jak coś to się poradzimy dziewczyn doświadczonych Odpowiedz Link
annalalik Kruszynko 06.05.05, 10:39 Tak wogóle to FF jeszcze nie pokazał owulacji (ale wg mnie byla ona wczoraj). Gdyby się udało to miałabym małego wodniczka (FF mówi że urodziłby się tak jak JA - 26.01) - no ale jakoś mi się zdaje, że to nie tym razem... Odpowiedz Link
kruszyna75 Aniu 06.05.05, 10:45 Bo FF pokazuje dopiero po 3-4 dniach wyższych temperatur, myślę, że jutro albo najpóźniej pojutrze pokaże ) Zaraz jeszcze raz spojrzę na Twój wykresik Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu 06.05.05, 10:47 Kasiu jesli tempka bedzie 36.8 jeszcze sie utrzymywac to FF uzna ze owu nie bylo... musialabym miec skok do 36.9 ALE JA CZUJE ZE OWU BYLA ) Poza tym byl pecherzyk!! I jusz! Odpowiedz Link
kruszyna75 Aniu - cd 06.05.05, 10:48 Wiesz co, jakby Ci jutro wzrosła chociaż o 0,1 to ja bym stawiała na owu w 16dc, ale zobaczymy Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:51 No ja wstawialam jeszcze sobie tempki (co by bylo jesli wzrosnie) i ff pokazywal OWU w 18 dc... No ale moze w 16 - jesli tak to wtedy jest szansa. Jesli w 18 dc to marna bo ostatnie przytulanko bylo w 16 dc... No ale niby plemniczki długo żyją więc jest szansa że jakiś samotny się uchował hihi (większa szansa na córeczke hihi) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:52 i takiej wersji się trzymaj )))))))))))))))))) no tej z żywotnością )))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:53 Lepiej nie robie sobie nadziei bo to sie potem źle kończy. KASIU - kiedy ja mam ten duphaston zaczac brac???? Moze po weekendzie? Dla pewności.. Odpowiedz Link
tola79 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:56 Ania, ja biorę od 16 dc do 25. Owu FF wykazał 14 dc. Chyba możesz już brać. Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:57 No ale jeśli owu była wczoraj (FF jeszcze nie wykazał nic) to jeszcze nie powinnam brac... Odpowiedz Link
tola79 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:58 Wczoraj był skok tempki? To owu powinna być przedwczoraj, przed skokiem, tak na mój chłopkski rozum. Ale może rzeczywiście poczekaj dzień, dwa dla pewności. Sorki, nie doczytałam dokładnie Odpowiedz Link
tola79 Re: Aniu - cd 06.05.05, 11:03 Ania, na moje oko, to nie wiem, czy owu nie była 15 dc. Wiesz, specjalistką nie jestem, ale od 15 dc jest powolny skok, tempka podnosi się pomału, ale jednak idzie w górę. A robiłaś moż progesteron? U mnie tempka tak szła w górę jak miałam trochę za niski. Teraz dostała kopa duphastonem i po skoku utzrymuje się na niemal równym poziomie 36,9 - 37,0. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Aniu - cd 06.05.05, 10:58 Myślę, że możesz poczekać, zresztą zobaczysz jutro jaka będzie tempka Odpowiedz Link
jedna_chwilka a mnie 06.05.05, 10:53 owszem pokazał ale po kolejnej wyższej temperaturze przeskoczył z 15 na 16 dzień Odpowiedz Link
jedna_chwilka i w sumie by sie zgadzalo 06.05.05, 10:55 bo od 12 do 36 godzin ma nastąpic Odpowiedz Link
annalalik Re: a mnie 06.05.05, 10:58 No to ja mam jakis chory ten cykl. Tempka raz wysoka raz niska... e tam - pewnie za duzo stresow (pszczoła, teraz przeprowadzka na jakiś czas) a co tam... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: a mnie 06.05.05, 11:00 a bo FF to tak potrafi szaleć )))))))))))))))))) Mi czasami przesuwał do tyłu o 2 dni Odpowiedz Link
jedna_chwilka łi tam 06.05.05, 11:02 to w żopie, to mam, co ma być to będzie, przecie sobie życia pciowego nie zaplanuje w komputerze, bo jak czasem najdzie mnie chuć...! Odpowiedz Link
annalalik Re: łi tam 06.05.05, 11:04 Ja wczorej miałam chcice (ale to brzydko brzmi) ale jakos sie przemoc nie moglam. Monsz tez sie nieswojo czul i jesli nie wyjdzie w tym miesiacu to bedzie to wina RODZICOW!! Jakby nie wyjechali to bysmy sie tego no - pociupciali Odpowiedz Link
bania79 Re: NOOO 06.05.05, 10:40 Super Ania, kochana jesteś. A tak w ogóle, to rzeczwiście fajowsko, że ci ta tempka skoczyła; U mnie narazie sytuacja następująca: 1 dc - @ 2 dc - @ 3 dc - @ 4 dc - @ 5 dc - @ 6 dc - 36,5 7 dc - 36.5 Cykle mam 24-29 dni, więc myślę, że owu powinna być ok. 12-16 dnia, czyli za około tydzień. W razie czego w przyszłym tyg. zaczynamy maraton! he he Będę was informować. I z góry dzięki za pomoc. dzisiaj w pracy trochę luźniej, więc będę aktywna. Może maila wysmaruję do Pszczółki... Odpowiedz Link
bania79 Kruszynko 06.05.05, 10:44 Wielkie dzięki. Zapisuję sobie i na koniec zrobię wykresik i zobaczymy... Odpowiedz Link
annalalik Banieczko 06.05.05, 10:44 To ja myślę, ze tak po weekendzie napisz kolejne tempki na forum. Będziemy obserwowały co się dzieje ) Narazie spokojnie - owu możesz mieć między 10 - 18 dc w Twoim przypadku no ale zobaczymy Odpowiedz Link
nitka111 Re: Tralalalala - hopsasa 06.05.05, 10:47 Cześć dziewczynki!!! A w Krakowie słoneczko dziś świeci )). Musicie mnie znów do pionu ustawić ale z innego powodu. Jak byłam w ciąży z Bartkiem czytałam ( między innymi) o kresce pojawiającej się od pępka do podbrzusza w zaawansowanej ciąży, dodaktowo było tam napisane, że w kolejnych ciążach cień tej kreski może się pojawiać jako wczesny objaw ciąży. No i ja mam taki cień wczoraj go zauważyłam i mój R też. Kurka, a miałam się nie nakręcać . Odpowiedz Link
annalalik Nitka 06.05.05, 10:49 Który dc?? Pewnie ie wiesz co? NO TO spokojnie... po 15.05 zobaczymy Odpowiedz Link
kruszyna75 Cześć Niteczko :)))) 06.05.05, 10:51 Ja się tam w ornitologię nie chcę bawić (od tego jest Pszczoła ) ))))))))))) Ale tak na poważnie to ja nie słyszałam o takim objawie, ale może dlatego, że byłam raczej skupiona na objawach pierwszej ciąży. Niteczko, a ile dni do @ masz jeszcze????????? Nakręcać się zawsze będziemy, to jest silniejsze od nas ))))))))))) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Nitka 06.05.05, 11:02 Sesesesee, no właśnie, sama próbuję w to nie wierzyć. Nie ma jej i już, nie mam objawów i koniec i kropka. P.S. No chyba że zmienność nastrojów. Odpowiedz Link
annalalik Już się plątam więć SPRZĄTAM 06.05.05, 11:01 Zrymowało się. Kasiu - poczekam. Póki nie plamię to jest ok przecież Nitka - trzymaj fason i nie panikuj Jagoda - a u Ciebie ornitolog potrzebny?? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Już się plątam więć SPRZĄTAM 06.05.05, 11:03 niee, no coś Ty z objawow nie objawów bimbaly mnie nie bolo, dlatego pytałam kedyś kiedy zaczynajo bo przez miesiac zapomniałam Odpowiedz Link
tola79 Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:05 Nieśmiało proszę o trzymanie kciuków, bo może właśnie dzisiaj... zostanę ciotką Odpowiedz Link
annalalik Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:08 3mamy kciuki mocno ) pozdrowienia dla siostry ) Bedzie chlopak czy dziewczynka?? Odpowiedz Link
tola79 Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:11 Dziewczynka Ale ja tam uwierzę, jak zobaczę Odpowiedz Link
annalalik Re: Ja tak niesmiało... 06.05.05, 11:16 No to ślicznie. Imię ewentualne już jest? Będzie nowa forumówka ) Odpowiedz Link
annalalik TOLA 06.05.05, 11:07 Ja mam niski progesteron - stąd duphaston. I moze dlatego wlasnie mam tak mały skok. W zeszłym miesiącu owu była wcześniej to i prg był trochę wyższy chyba. Tak mi tłumaczył lekarz - im wcześniej owu tym ładniejszy śluz i tempki wyższe. Nie wiem czr\emu tak jest i to nie jest we wszystkich przypadkach ale tak w 80%. U mnie to się potwierdza ) Odpowiedz Link
tola79 Re: TOLA 06.05.05, 11:10 Czytałam, że miałaś krótkie cykle, myślałam, że może na wyregulowanie duphaston. Ja miałam 10,8 ng/ml, więc całkiem niezły, choć ginka powiedziała, że dobry będzie taki około 15, ale może dlatego, że było i tak w miare, duphaston u mnie tak szybko poskutkował (przynajmniej wg tempki)? Jaki miałaś wynik prg? Odpowiedz Link
annalalik Re: TOLA 06.05.05, 11:12 No toluś u mnie duphaston jest na wydłużenie fazy po owu. A prg miałam 0,3 ng/ml (16 dc) więc sama rozumiesz. Boję się, że jak go nie będę brała to znów @ przyjdzie kilka dni po owu i szlak trafi ewentualny zarodeczek. Stąd moje rozpaczliwe pytania kiedy go zacząć brać Odpowiedz Link
nitka111 Re: TOLA 06.05.05, 11:13 Ja miałam urodzić dziewczynkę, tak wychodził z USG według lekarza. A mam synka. Seseseseses Odpowiedz Link
bania79 Re: TOLA 06.05.05, 11:23 To trzymam kciukasy za siostrę! Kurka, chwilkę mnie nie było a tu się tyle napisało. No szok!! Odpowiedz Link
annalalik Bania 06.05.05, 11:25 Bo z nami to tak już jest - raz cisza... a potem grad postów )) Odpowiedz Link
nitka111 Kruszynko !! 06.05.05, 11:30 Bo to nie było objawach, tylko potem w 7 - 9 miesiącu. No a teraz puszczam bartka, na haribo Odpowiedz Link
annalalik Re: Kruszynko !! 06.05.05, 11:33 HEHEHE HARIBO rządzi )) Mój brat jest wielki ) Bo musicie wiedzieć, że tą stronkę z gierkami to on i jego firma robili www.haribo.com/planet/pl/info/frameset_gry.html Odpowiedz Link
bania79 wow 06.05.05, 11:37 Oglądam sobie właśnie zdjątka waszych mieszkanek... Cudne! Ja narazie nie ma zdjęć swojego, ale jak tylko się zrobią to zaraz dyżurnej poślę, a ona wam wszystkim. rawda Aniu, zrobisz to dla mnie? Kochana... Nie mogę się do pracy zabrać, no nie mogę! Nie chce mi się! Ale wytrzymam jeszcze 5 godzin, prawda?? Odpowiedz Link
annalalik Re: wow 06.05.05, 11:40 Zrąbię zrobię - pewnie najpierw trzeba będzie je zmniejszyć ale to żaden kłopot ) A 5 godzin Banieczko napewno wytrzymasz ) A POTEM WEEKEND!!! Odpowiedz Link
patka05 witam 06.05.05, 11:44 Witam, Pogoda dziś znów niewesoła, za to dzień obfitujący w wydarzenia. Moja koleżanka właśnie rodzi. Kilka godzin temu, jak zabierali ją na porodówkę wysłała sms'a "Kur... ale boli!" Słodkie Bardzo się cieszę z jej szczęścia, ale takie wspomnienia mnie dziś nachodzą... Rok temu obie planowałyśmy ciąże, wybierałyśmy szpital, mówiłyśmy, jak to będzie z brzuszkiem na uczelnie chodzić. Myślałyśmy jak to będzie gdy dzieciaczki się urodzą, jak sobie poradzimy ze skończeniem studiów etc. Los bywa przewrotny... heh To tak refleksyjnie. ps. Macie jakieś nowe wieści od Pszczółki? pozdrawiam, patka --- Czekam na sierpień Odpowiedz Link
nitka111 Kończę na teraz, idę na zakupy. 06.05.05, 11:47 Życie weryfikuje moje nadzieje. Już za chwileczkę, już za momencik........ Ale na początek plamienia, czujęże lada chwila się zaczną. A potem jednak 4 złote, a nie 12. Odpowiedz Link
bania79 Ale jednak trzeba się uśmiechnąć 06.05.05, 11:52 Bo weekend idzie... Nituś, ja też zdecydowanie wolałabym 12 a nie 4zł. Patka, nie oglądaj się za siebie i bądź cierpliwa. Wszystko się ułoży. My wszystkie w to bardzo wierzymy. Odpowiedz Link
asiulka1976 jestem......... 06.05.05, 12:19 witam Was własnie wrocilam z kolejnych badan LH i FSH zaraz bede pisac list do pszczoły a jak Wasze juz napisane ?????? no i sms-ka jej wysle ) Wyniki beda około 16-tej hihiihih ale mam problem faza około woulacyjna jak sie nazywa ???????? owualna czy jeszcze folikualarna ?? hhmmm Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jestem......... 06.05.05, 12:20 tak napisalam ze sama nie wiem o co chodzi hihhhi nie ma jeszcze skoku tempki ale sluzik owulacyjny juz jest i chodzi mi o to w jakiej fazie jestem ??? mam normy tych badan i nie wiem pod czym patrzec. Odpowiedz Link
annalalik Re: jestem......... 06.05.05, 12:24 Fazy dzielimy na: folikularną owulacyjną lutealna Ty jesteś już w fazie owulacyjnej skoro owu jest juz na dniach i śluzik jest i kłuje to na bank owulacyjna ) Odpowiedz Link
annalalik Re: jestem......... 06.05.05, 12:24 Ja juz list do Pszczoły napisałam - Już go Atka druknęła nawet ) Odpowiedz Link
bania79 Re: HOP HOP 06.05.05, 13:05 ja jestem; kurcze szykuje mi się robota na weekend, ale osobno płatna, więc się cieszę; Staram się z długów wyjść i biorę dodatkowe tłumaczenia. Matko, nic nie odpocznę! Odpowiedz Link
annalalik Re: HOP HOP 06.05.05, 13:09 Nie odpoczniesz, ale to chyba warto. Pamietam jak zarabiałam mało i czasem brakowało do ostatniego i dorabiałam gdzie sie dało (korki, tłumaczenia itepe). Nie wazne ze nie spałam, caly czas cos robiłam ale warto bylo Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: HOP HOP 06.05.05, 13:10 oj ja tez jestem pisalam list do pszczoły juz poszedl do atki. Ja tez do pracy ale ZA DARMO hihi moze potem sie zwróci bede chociaz mogła wpisac w CV ze pracowalam jako wizazysta na "miss wybrzeza" a to wiecej niz kasa- chyba, tak mysle ) Sluchajcie koniec szkoły u mnie i nie mam tematu co tu wymyslic ?? temat wymyslam sama musze miec zdjeice czyjeś z gazety, aktora, piosenkarki i wystylizoać modelke tak samo jak na zdjeciu hhmm no i pomalowac. Najpierw myslalam o "kotach" ale problem z ubiorem musiala bym uszyc chyba no i koszt materiału a teraz chodzi mi po głowie madonna, co ?? była taka ciagle inna znalazlam stronke o niej www.madonnanewera.com/strikeapose/index.php?album=Sesje+zdjeciowe Myslalam zekie ciuszki mozna poszukac w szafie lub lumpeksie i taniej wyjdzie tylko gdzie u diabła znaleśc tak amodelke z takimi oczami i brwiami ??? chodzi mi o te zdjecia starsze !!!!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: HOP HOP 06.05.05, 13:20 Ty to masz fajową robotę Asiulka. Ania, to może teraz jak nie pracujesz też mogłabyś korki i inne rzeczy robić? Ja nie cierpię dawać korków...Unikam tego jak ognia! No, ale kaska z tego niemała. A z czego dawałaś? Odpowiedz Link
annalalik Bania 06.05.05, 13:25 A myślisz że nie próbowałam? Tylko teraz ludzie nie mają kasy i jest mało chętnych. Nawet teraz przed maturami było mało chętnych. W szkole znajome nauczycielki mi czasem kogos podeślą ale naprawdę jest tego coraz mniej. Poza tym jak nie mam kontaktu z tym czego mam uczyć to wiesz - zapominam ) Także czasem boję się, że ktoś przyjdzie z problemem, którego nie będę umiała rozwiązać. Odpowiedz Link
annalalik Do śmiacia 06.05.05, 13:30 Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA 5.0 na MĘŻA 1.0 i Zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU 5.0. Dodatkowo MĄŻ 1.0 - widocznie samoistnie ? odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS 9.5 i ZAINTERESOWANIE 6.5, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA 5.0 i BOKS 3.0. ROZMOWA 8.0 nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU 2.6 po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA 5.3 aby naprawić problem, ale bezskutecznie. Desperatka. Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK 5.0 jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ 1.0 jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę CMYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ ściągnąć ŁZY 6.2 oraz zainstalować WINĘ 3.0. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ 1.0 powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA 2.0 i KWIATY3.5. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA 1.0 do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA 2.5 lub PIWO 6.1 - PIWO 6.1 jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś nie robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ 1.0. Nie próbuj też instalować nowego programu CHŁOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA 1.0. Sumując, MĄŻ 1.0 jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności. Ja osobiście polecam GORĄCE JEDZENIE 3.0 lub SEX_BIELIZNĘ 7.xx Powodzenia, Serwis techniczny. Odpowiedz Link
bania79 Ania 06.05.05, 13:37 To ja widzę, że ty taka sama strachliwa jesteś jak ja... Tylko, że ja już tego się oduczam, bo naprawdę ludzie tylko wydają się tacy wymagający, a później się okazuje, że nigdy nie mieli lepszego nauczyciela. Przerabiałam to jak uczyłam języka w firmach! Tak mnie cisnęli, że szok, a jak odchodziłam to był płacz! he he Szukaj wytrwale, warto! Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 06.05.05, 13:40 Tak Banieczko - wiem że warto i wogole ale co zrobie jak ludzie nie maja kasy. A ja naprawdę dużo nie brałam. No ale cóż. Takie zycie. Dziśmążma dodatkową fuchę (na szczescie na informatykow jest popyt) wiec nie mam co narzekac Odpowiedz Link
asiulka1976 Ufff 06.05.05, 13:49 zadzwonilam do labolatorium mialm o 16-tej ale nie wytrzymalam jak na razie jest wynik FSH 5.98 norma owualna 4.7-21.5 wiec SUPER !! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ufff 06.05.05, 13:51 hhmm a swoja droga dziwne bo w 3dc mialam 8.31 oczywiscie tez w normie (3.5- 12.5) ale dlaczego teraz jest mniej niz na poczatku cyklu ?? tak ma być hhmm pisze na forum moze cos wiedza........ Odpowiedz Link
annalalik Re: Ufff 06.05.05, 13:53 Pisz pisz ) Ja sie nie znam Lecę z psiakiem sie przespacerować (spacer to jedno z jego ulubionych słów - inne to nagroda, obiad, itepe hihi) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ufff 06.05.05, 13:58 no patrz a moj królik to usłyszy odglos zrywanego listka bazyli nie wiem jak on to słyszy bo klatka jest w pokoju a bazylia w kuchni i skacze w klatce jak oszalały hihiihih na słowa nie reaguje tylko na dzwieki np.bazylii dzwiek puszki z pokarmem suchym albo jak gwizdam to wie ze nie wolno np.kopac dołków na panelach hiihhii no i inne dzwieki Odpowiedz Link
bania79 Re: Ania 06.05.05, 13:49 no pewnie. Wiem, że najtrudniejsze jest szukanie. Mój mężuś szukał pracy 9 m-cy i się bidulek załamywał. Z tej fuchy od siostry narazie nici, bo nie mogę faktury wystawić! Cholerka, a już się napaliłam! Odpowiedz Link
cytrusowa elo 06.05.05, 14:14 czesc dziewczynki, te zapracowanie i te mające trochę czasu. ja oficjalnie zaczęłam właśnie weekend, ktory pewnie zleci mi na wypatrywaniu okresiku kochanego. Wiedzialam, ze jak coś układa się za dobrze, to nie może trwać wiecznie i w koncu musi sie popieprzyc - vide moje regularne od pół roku cyke. Czyli niniejszym wróciłam do czasów sprzed pigułki, pt."zghaduj-zgadula, kiedy @ cię nawiedzi" ania i asia - dzis wieczorkiem do tej przyjemnej roboty!!! Odpowiedz Link
annalalik :) 06.05.05, 14:19 Asiulka - Twój królik jest poprostu rewelacyjny ) Cytruś - nie wiem czy wieczorem bedzie to o czym myslisz bo my ciągle nie u siebie śpimy a to deprymuje trochę więc... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: rany julekkkkkk 06.05.05, 14:34 skarbnica wiedzy z nieplodnosci mi odpisala: Re: Lh oraz FSH jak to jest...... Autor: tekla12 Data: 06.05.2005 14:10 -------------------------------------------------------------------------------- Wynik z 3dc jest ok. Fsh spadło, bo estradiol poszedł w górę, tak ma być. Odpowiedz Link
annalalik Re: rany julekkkkkk 06.05.05, 14:43 WOW - nie ma to jak mieć dostęp do skarbnicy wiedzy hihi Odpisałam Ci też na wątku o tych Twoich hormonkach Odpowiedz Link
annalalik Re: :) 06.05.05, 14:44 Cytruś ty tak nie wypatruj tej @ bo wypatrzysz. Bacianów wypatruj!! Odpowiedz Link
tola79 Re: :) 06.05.05, 14:46 Zmykam do domu, miłego weekendu dla wszystkich, ja niestety mam szkołę, a tak mi się nie chceeeeeeeee... Paaaaaaa, do poniedziałku Odpowiedz Link
annalalik Tola 06.05.05, 14:50 3 maj się!!! I daj znać czy dzieciak się siostrze urodził. SMSKA NAPISZ JA Cię proszę! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: :) 06.05.05, 14:47 hahaha, nie wypatruje bocianow, bo test jesy negatywny, wiec na pewno mi sie poprzesuwalo. Odpowiedz Link
bania79 Pa Tola 06.05.05, 14:49 Ja dzisiaj troszkę mam pracy...ale odliczam godzinki do weekendu. Cytruś, to moze jak się poprzestawiało, to może też owu przestawiona była i się zrobiło a na teście jeszcze nie widać... tak sobie gdybam! Odpowiedz Link
asiulka1976 sms DLA pszczoły 06.05.05, 15:18 Wiatr głośno dmucha... Każdemu szepce coś do ucha... Nasze serca nie z kamienia... Ślą Ci gorące pozdrowienia... Forumki ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Pisać listy do pszczoły !!!!!!!! 06.05.05, 15:20 Ja i ania juz napisałaysmy przechodza cenzurke u atki ;o) czyli emailem słać do niej pisac o czym kolwiek aby wesołe było, napewno sie ucieszy !!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Pisać listy do pszczoły !!!!!!!! 06.05.05, 15:23 No własnie. Sprężcie się. Listy majadotrzeć jutro do Pszczółki juz więc nie macie duzo czasu kochaniutkie. Odpowiedz Link
bania79 Re: Pisać listy do pszczoły !!!!!!!! 06.05.05, 15:59 Właśnbie mój poszedł do Atki. Nędzny, bo nędzny, ale niech Pszczółka wie, że pamiętam o niej!! Odpowiedz Link
annalalik Cytruś 06.05.05, 15:22 Ja myłam włoski i obierałam ziemniaczki ) Ale jestem jestem Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulka 06.05.05, 15:40 to oficjalna stronka i jest bardzo bogata w zdjątka... może znajdziesz coś co Cię interesuje home.madonna.com/ Odpowiedz Link
jedna_chwilka o liście 06.05.05, 15:42 dziewczynki jestem okropnie zarobiona i nie dam rady nic sensownego sklecić naprędce. Szrajbnę do Pszczoły jutro sesemeska Odpowiedz Link
asiulka1976 mam wynik LH :O(( 06.05.05, 15:46 11.45 za mały !!!!!!!!!!!! norma od 14.0-95.6 Odpowiedz Link
annalalik Re: mam wynik LH :O(( 06.05.05, 15:50 POCZEKAJ! Może jeszcze poprostu nie ma owulacji. Mówię Ci. Najlepiej byłoby iść na USG i wiedziałabyś co się dzieje. Który masz dc? i kiedy zwykle masz owu? Odpowiedz Link
tuptuch kochane 06.05.05, 15:57 ja mam dzisiaj okropny dzien. jestem tylko na chwilke, bo pewnie zaraz julek wstanie. teraz spi a w nocy dala nam popalic. obudzila sie o 1:30 i do 5:00 koncertowala. potem zlapala mala drzemeczke tak do godz 6:00 i dalej. dobrze ze moj D - kochany mezusio - zabral ja z pokoju i do 7:30 moglam pospac. ale i tak padam na twarz Odpowiedz Link
bania79 Re: kochane 06.05.05, 15:58 Cześć madziu! Mam nadzieję, że Julcia zdrowa i swoimi koncertami po prostu pokazuje, że jest. he he Odpowiedz Link
tuptuch Re: kochane 06.05.05, 16:00 powiem wam, ze sama nie wiem co jej bylo. niby nic ja nie boli, goraczki nie ma , a taka jakas dziwna byla. "Mamo, mamo" na caly glos i tylko przytulanko i cycus. tak jakby sie czegos bala? moj piecyk kochany. Odpowiedz Link
tuptuch Re: kochane 06.05.05, 15:58 czesc Aneczko! no jak tam ? widze, ze cos sie zaczyna dziac u ciebie. i humorek dopisuje. to mnie cieszy. Odpowiedz Link
annalalik Madziu 06.05.05, 16:00 Powiem Ci że jest u mnie lepiej. Chyba była owu ale nie wiem kiedy ) Ale co tam. Biedactwo - to dziś musisz odespać. Kurcze ja wiem, że to nie lekko jest ale ja też chce narzekac na nieprzespane noce Wiem wiem - bede niedługo hihihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: mam wynik LH :O(( 06.05.05, 15:59 w dupe ...... qur..... mam dosc !!!! mowie WAM mam dość !!! ja tu sie na M wydzieram ze nie chce robić badan a to ja do chrzanu jestem bbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aniu owu 14-18dc a dzis chyba 11dc jest Odpowiedz Link
bania79 Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:01 Nie zanm się na wynikach, ale napewno nie jesteś do chrzanu! Nie denerwuj się tak... Może jakiś lekarz, powinien obejrzeć te wyniki. No, ja nie znam się, ale wiesz nie przekreślaj jeszcze wszystkiego... Odpowiedz Link
tuptuch Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:02 banieczka ma racje! glowa do gory Asienko. grunt to sie nie zalamywac. bedzie dobrze Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:04 tak bedzie pewno do gina musze isc i juz jesli cosik z jajeczkiem i nie peka albo co to CLO przepisze i juz wtedy kasy pojdzie bo co miesiac na usg aby w pore w razie czego torbielki wyszukac bo po CLO czesto sa wwwrrrrr Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:05 Ty zanim CLO zaczniesz to musisz byćpewna ze nie dochodzi do owulacji. Jeśli jest pecherzyk i peka to po ch Ci CLO. Jeśli nie pęka a jest to pregnyl trzeba podać. Ale najpierw trzeba monitorować czy jest ten pęcherzyk. I NIE DENERWUJ SIĘ !! Odpowiedz Link
tuptuch Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:04 dziewczynki a co tam u pszczolki? wiecie cos? Odpowiedz Link
annalalik Tuptuch 06.05.05, 16:06 Narazie nic dziś nie wiemy jeszcze. Czekamy na wieści od Atki Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:08 w dupe cara Mikołaja! przestać mi tu się mazać! co do chrzanu, do jakiego chrzanu! badanie nie skonczone! analizowac mi to szybko z ginem! Odpowiedz Link
tuptuch Re: Asiulka!!!!!!!! 06.05.05, 16:09 chwilka ma racje Asiu, jak zwykle zresztą. Aniu dzieki. jak bedziecie cos wiedziec wiecej to dajcie znac, moze byc mail, bo ja nie wiem jak mi sie uda dzisiaj z wami tu jeszcze spotkac. Odpowiedz Link
annalalik ASIULKO 06.05.05, 16:04 To jeśli to 11 dc to może jeszcze jesteś przed skokiem. LH wzrasta powoli i dpopiero na dzień przed owu może mocno skoczyć (pik LH). Nie martw się. Napisz do położnej ale tak mi powiedział mój ginek i tak wyczytałam z wykładów i notatek Ewy od testów owu. Jak myślisz jak one wykrywają owulację? Właśnie przez pik LH który następuje na 12 - 36 h przed owulacją. Nie martw się na zapas. Może to dopiero koniec fazy folikularnej. Nie martw się tylko umów się do ginka. Jeśli chcesz być pewna to powtórz LH w 14 dc ale ja nie widze potrzeby. Mówię Ci JEST OK. Śluzik się zaczął, pierdzioszki też więc owu się zbliża!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ASIULKO 06.05.05, 16:11 aniu madrze gadasz !! bo jesli to jeszcze faza pierwsza czyli folikularna to jestem w normie z tym LH bo norma do 12.6 a ja mam 11.45 no i tak coś kojarze ze LH jest w testach owulacyjnych i mozliwe ze do owu u mnie ho ho i jeszcze troche tylko czemóz ten sluz juz mam ?? chyba z tego co pamietam (a dzis skupić sie nie moge) to sluz moze byc i z tydzien przed owu hhmmm choroba chyba we wtorek do gina pojde jesli nie bedzie skoku do tej pory...... Odpowiedz Link
annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:14 No własnie - śluzik zaczyna się do tygodnia przed owu. Więc już się nie denerwuj bo Ci sie owu jeszcze bardziej przesunie WG mnie jest wszystko ok Cięzko rozgraniczyć fazy folikularną i owulacyjną - owulacyjna powinna się zaczynać od skoku LH chyba własnie więc nie łam się ja Cię błagam. Mam nadzieję, że Cie trochę uspokoiłam ?? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ASIULKO 06.05.05, 16:20 tak WSZYSTKIE jesteście cudowne i do pionu potraficie doprowadzić ze hej to dla WAS kartki.onet.pl/700,kartki.html Odpowiedz Link
annalalik Re: ASIULKO 06.05.05, 16:16 Poza tym obserwujesz tempke przecież wiec spoko. Skok LH poznasz ze byl po skoku tempki - skok temp jest ok 2 - 3 dni po skoku LH (czasem jeszcze pozniej). Odpowiedz Link
annalalik Hihihi 06.05.05, 16:18 żebym ja tak umiała sama sobie sensownie odpowiadac jak mam podobne problemy hihihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Hihihi 06.05.05, 16:22 ano hihihiih zawsze komus lepiej sie doradza a sobie ...... hihihih Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Hihihi 06.05.05, 16:27 napisze jeszcze emaila do ewy od testów co dwa emaile to nie jeden hihihi Odpowiedz Link
annalalik Re: Hihihi 06.05.05, 16:28 no napisz ale nie wiem czy Ci odpowie (rzadko to robi no ale moze moze...) Odpowiedz Link
jedna_chwilka a już myslalam 06.05.05, 16:27 ze te scene focha mi walniesz Asilko... kamien z serca chyba...ze...nnno nie gniewaj sie Odpowiedz Link
annalalik JAGODA 06.05.05, 16:29 ja się z Tobą zgadzam - dobrze powiedziałaś Asiulka napewno sie nie gniewa Odpowiedz Link
cytrusowa :-) 06.05.05, 16:33 ale intensywna wymiana slowana, hihihi. szalejecie kobity! a ja se ide wziac herbatke... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: :-) 06.05.05, 16:35 taaa, sama mi tego nie powiedziala sie obrazila, kurka Asiulka no weź Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: JAGODA 06.05.05, 16:45 gniewam a przejdzie mi jak buziaka przeslesz ;o) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: JAGODA 06.05.05, 17:15 Cie całuje i ściskam, co se tam jesce ces, tylko nie bocz sie, Jagoda prosi, zart byl - przeciez wiesz, ze ja cham nieokrzesany Odpowiedz Link
bania79 Re: Porządeczek :) 06.05.05, 16:42 No i się zaczął mój weekedzik! Całuję was mocno i lecę do domku. Opowiem w poniedziałek jak się drzwiowa historia skończyła!! 9 tydzień czekamy i powiedzileiśmy wczoraj basta: albo drzwi, albo zwrot pieniędzy... No zobaczymy. Pa pa i jakby coś było wiadomo u Pszczółki to dajcie znać! Odpowiedz Link
annalalik Re: Porządeczek :) 06.05.05, 16:45 Trzymaj sie Bania - jak cos to smska Ci napisze Odpowiedz Link
annalalik Re: a propos mojego LH.... 06.05.05, 16:53 No i widzisz - jednak miałam troche racji hihihi super że jesteś spokojniejsza Odpowiedz Link
asiulka1976 aniu 06.05.05, 16:55 gdzie masz GG klikam od rana a widze ze jestes tu a GG co ??? Odpowiedz Link
annalalik Re: aniu 06.05.05, 16:56 jak widzisz jest ) tylko niewidoczna jestem - jakoś tak wyszło ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: .............. 06.05.05, 19:56 No, ja znów jestem kiedy już nikgo nie ma ale cóż Asiulka - Ty się nie denrwuj, dziewczyny tu już napisały, więc powtarzać się nie będę, a jak dostaniesz odp. na maile to daj znać co i jak. Cytruś - wypatruj bociany, wypatruj, nigdy nic nie wiadomo, zresztą bociany fajniejsze są od @, to po jej wypatrywać, powiedz sama ))) Aha, maile odczytałam, Ania dzięki za sms-a Odpowiedz Link
ata76 Re: Sms od Toli 06.05.05, 20:18 ooooooooooo, pogratuluj Toli!!!!!! A swoją drogą chłopczyk, czy dziewuszka???? Odpowiedz Link
ata76 Re: Sms od Toli 06.05.05, 20:22 hmmmmmmmm....podobnie jak Julka mojej siostry....była jedną z większych diewczynek na porodówce Odpowiedz Link
ata76 Re: .............. 06.05.05, 20:16 Kruszynko nie jesteś tu sama...... powiem Wam zczerze, że jestem trochę wybita z rytmu i nie pamiętam juz, co kto dziś napisalam, ale stwierdzenie "oczekiwanie na @" coś mi przypomnialo, a mianowicie teraz po negatywnym teście zpełnym spokojem czekalam na przyjście wredoty i mialasię pojawić wponiedziałek, Ale w poniedziałek nie przyszła i nic nie wskzywała, że tak ma się stać. We wtorek wstapiła nadzieja w moje serce, cały dzień żylam nadzieją, że może jednak faktycznie nie przyjdzie. Niestety pod wieczór już zaczęłam czuć, że o to zbliża się @....no i oczywiście się nie pomyliłam w środę już było po nadziei.....niby byłam na to przygotowana, ale ten jeden dzień spóźnienia tchnął we mnie wiarę, że może być inaczej, a potem zostałam sprowadzona na ziemię..... zastanawiam się dlaczego się tak dzieje.....dlaczego wszytko nie może być piękne, proste i dlaczego niektórzy muszą przez to wszystko przechodzić .... pewnie nie ma na to jednej i prostej odpowiedzi, bo życie bywa jednak niesprawiedliwe!!!! To co piszę nie oznacza oczywiście, że wszyscy powinni mieć ciężko, bo tak nie myśle, ale czy nie mogłoby być jakoś inaczej? Tak bardziej po ludzku..... wiem, że wyroki boskie są niezbadane, ale czasami nadziwić się nie moge nad "planami" wobec nas zwykłych śmiertelników .... kończę, bo chyba w dziwne klimaty sama siebie wpędzam. Odpowiedz Link
annalalik Re: .............. 06.05.05, 20:28 Jesteś kochana Atko. Ja tez sie nie moge nadziwic przez co czasem musimy przechodzic ale powiem Ci jedno - to uczy pokory... Bardziej pozniej docenisz cos co bedzie Ci dane... Odpowiedz Link
asiulka1976 mam odpowiedz w sprawie LH 06.05.05, 21:08 jesli za 1-2 dni skończy Ci sie ten piekny sluzik, to wynik naprawdę nieciekawy -to odnosnie LH, bo on jest niejako wazniejszy od FSH (FSH dobrze Cię stymuluje, bo masz ładny sluz). W kazdym razie musi być wyrzut LH, żeby wywołac owulację, a potem podtrzymać pracę ciałka zółtego. Jesli bedzie, jak w poprzednim cyklu, czyli piekny sluz, a potem i tempka PTC nie wzrosnie, a progesteron bedzie marny (3-4 dni po szczycie śluzu, czyli radykalnej zmianie tego płodnego sluzu na kiepski), to wina jest po stronie LH. Wtedy dostaniesz lek na peknięcie pęcherzyka.Innej rady nie ma, nie ma naturalnych sposobów, by polepszyć stan LH. Odpowiedz Link
annalalik Re: mam odpowiedz w sprawie LH 06.05.05, 21:14 hmmm a ja i tak radze Ci sie z ginem skonsultowac Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: speszjal for ju 06.05.05, 21:39 jak one spia na jednej nodze i sie nie przewróca hiihhiih Odpowiedz Link