Dodaj do ulubionych

czeste odawanie moczu

21.10.05, 13:58
napiszcie czy czeste oddawanie moczu(a nie pije duzo)do tego bezbolesne ani
mnie nic nie boli ani nie piecze, codzienny bol glowy i wieczna chec na
spanie to moga byc objawy ciazy??
Obserwuj wątek
    • puma1976 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:06
      Może,ale nie musi.Ja tak miałam w poprzednim cyklu no i przyszła @, ale u
      ciebie moze to byc to na co czekasz.A który to dzień cyklu?
      • ivon20 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:07
        jeszcze mam pare dni do spodziewanej miesiaczki ale ostatnia byla jakas tak
        niby normalna a niby nie i tak sie zastanawiam a nigdy nie mialam czegos
        takiego z siusianiem jak teraz
        • puma1976 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:12
          jesli mówisz ze ostatnia @ była dziwna, a teraz masz taką dolegliwość to ja bym
          to sprawdziła testem bo bym poprostu nie wytrzymała z ciekawości.Pozdrawiam
          • ivon20 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:14
            sprawdzalam to test wyszedl negatywny ale to bylo w dniu tamtej pierwszej
            miesiaczki ae moja mama tez miala okres na poczatku ciazy aa czytalam ze testy
            zasami wychodza negatywne nawet jak jest ciaza, dodam ze bardzo bym chciala
            zeby to byla ciaza ale boje sie zrobic test a co bedzie jak bedzie ngatywny??sad
            • puma1976 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:20
              teraz tez bym sprawdziła pomimo ze nieraz testy kłamią.No jesli wyjdzie
              negatywny to głowa do góry i dalsze staranka.Ja tak sie łudze co miesiąc ze to
              juz ciąża i zawsze rozczarowanie,narazie ten cykl odpoczywam od lekarzy , badań
              itd.(7 cykl)
              • ivon20 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:23
                a ile masz lat 29?? ja mam dopiero 20 ale tak juz bym chciala zostac mama,
                moze dlatego ze musialam szybko wydoroslec i zaczac sama na siebie pracowac,
                moj jeszcze niemaz te ma prace dobrze zarabia, mieszkamy razem juz od roku,
                wiec warunki mamyy i moze stad ten nagly instynkt mi sie pojawil i ta checsmile
                • puma1976 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:30
                  tak tyle mam lat (niestety)i tez bym bardzo chciała juz zostać mama (rok temu
                  miałam wczesne poronienie) ale od tamtej pory o niczym innym nie potrafie
                  myśleć,zawsze myslałam ze to takie proste zajsc w ciąze a tu nici.Ale cały czas
                  wierze ze sie uda.
                  • ivon20 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:33
                    na pewno sie uda, nie masz sie co martwic i staraj sie o tym nie myslec bo
                    stres tylko Ci to utrudnia..........bedzie dobrze zobaczysz
                    • puma1976 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 14:38
                      masz racje i dlatego od następnego cyklu zmieniam lekarza ,robię badania
                      hormonów i nasionek męża ( niemęża) bo chyba jestesmy w podobnej
                      sytuacji.Trzymam kciuki za twoje "trudne dni" i zycze zeby @ nie
                      przyszła!!!!!!!!!!!!
                      • ivon20 Re: czeste odawanie moczu 21.10.05, 23:15
                        jak jest sie w ciazy to sie ma podwyzszona temp aczy mozliwe jest zeby miec
                        lekkie dreszcze z tego powodu??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka