strzelec1303 06.02.06, 23:12 Witam. Lecze się w Novomedice od 3 lat jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach i jesteśmy przed in vitro. Co sądzicie o tej klinice i dr Micińskim????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania 36 Re: klinika Novomedica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:32 nie polecam CI tej kliniki .Leczyłam się tam dwa lata.Mnie nie robili żadnych badań,a Tobie? Odpowiedz Link
Gość: strzelec13003 Re: klinika Novomedica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:32 robil mi wszytskie wymazy i hormony i tyle Odpowiedz Link
Gość: strzelec30 Re: klinika Novomedica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:43 hej, a nie miałaś ze sobą żadnych wyników jak poszłaś tam pierwszy raz?? a do kogo chodziłaś? I napisz gdzie teraz chodzisz i jakie są wyniki?? Odpowiedz Link
kjl2004 Re: klinika Novomedica 20.02.06, 10:07 Witam, ja z tej kliniki szybko zrezygnowałam, wydawało mi się że tam każdym przypadkiem zajmują się podobnie (kogo bym tam nie spotkała to łykał Eutyrox jak cukierki) ja również. Pan doktor M twierdziła że jestem skomplikowanym przypadkiem, czepiał sie wyników męża, jak się okazało niesłusznie . zmieniłam klinike i pół roku po tym byłam w ciąży, zaczeli mnie w końcu właściwie leczyć. Odpowiedz Link
Gość: strzelec1303 Re: klinika Novomedica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:10 Witam. Mam pytanie a gdzie się przeniosłaś po Novomedice?? Odpowiedz Link
Gość: strzelec1303 Re: klinika Novomedica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:12 Witam. Mam pytanie a gdzie się przeniosłaś po Novomedice?? Mój numer gg to 2736960 jeśli możesz to napisz do mnie miałbym kilka pytań do Ciebie. Odpowiedz Link
kjl2004 Re: klinika Novomedica 22.02.06, 10:53 Przepraszam że się nie odzywałam, ale nie miałam przez pewiem czas dostepu do komputera, przeniosłam się do Bytomia. Jesli chodzi o gg to nie posiadam, wolałabym kontakt e-mailowy więc podaję: k.podgorska@vp.pl Odpowiedz Link
amiczek77 Re: klinika Novomedica 01.03.06, 19:32 Błagam napisz co stwierdzili u Twojego męża ja wróciłam z Novomediki dzisiaj i płaczę non stop dr M stwierdził że mój maż ma fatalne wyniki i niewiadomo czy wogóle nawet możemy zrobić in vitro, jestem załamana. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
tekla12 amiczek77 02.03.06, 10:07 Z 12mln na pewno możesz zrobić in vitro. Ale chyba lepiej uciekać od gina, który opowiada takie rzeczy. I koniecznie powtórzyć badanie nasionek w innym lab. Odpowiedz Link
kjl2004 Re: klinika Novomedica 02.03.06, 10:14 Kochana nie przejmuj się, na pewno nie jest tak źle jak mówią w Novomedice (tak jak pisłam wczesniej mój mąż też niby miała złe wyniki - co się okazało później absurdem). Znajdź inną klinikę i się nie załamuj Odpowiedz Link
tweety78 Re: klinika Novomedica 02.03.06, 11:23 moi znaojomi też tam jeździli; Lekarz stwierdził, że mąż mojej koleżanki ma fatlne wyniki, i nic się z tym nie da zrobić ..... zmienili klinikę Odpowiedz Link
Gość: intaaaga5 Re: klinika Novomedica IP: *.telpol.net.pl 01.03.06, 21:11 Nie załamujcie sie tym co mówią wam w Novomedice!!!Radze poprostu szybko z tamtąd uciekajcie!!Mówię całkiem szczerze-obiecałam sobie że wszystkich będę przestrzegać przed tą kliniką bo sama nie posłuchałam rad innych i teraz bardzo żałuję.... Odpowiedz Link
amiczek77 Re: klinika Novomedica 04.03.06, 16:20 a możesz powiedzieć mi na jaką klinikę zmieniliście, ja zastanawiam się nad Provitą Odpowiedz Link
Gość: rybaala Re: klinika Novomedica IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.06, 12:09 zmień szybko tę klinikę ja byłam w Krakowie u dr Janeczki jest super Odpowiedz Link
Gość: Szczęśliwa Re: klinika Novomedica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:19 Przyznam, że wszystkie Wasze wypowiedzi czytam z niedowierzaniem. Uważam, że niektóre przedstawione powyżej opinie są wyssane z palca. Choćby, ta – Ania 36- „Leczyłam się tam dwa lata. Nie robili żadnych badań” To PARADOKS. W takim razie na jakiej podstawie Cię leczyli??? Głupoty wypisujesz i tyle. Kolejna – kjl2004- „wydawało mi się, że tam każdym przypadkiem zajmują się podobnie” Radzę dobrze zorientować się i zapoznać w temacie leczenia niepłodności oraz w zastosowaniu leków hormonalnych. Leczę się w Tej klinice. Uważam, że jako pacjentka jestem traktowana indywidualnie, podmiotowo. Zresztą panująca tam atmosfera jest przemiła. Jestem w ciąży i z całego serca dziękuję Novomedice, że JEST, że ISTNIEJE, ale tylko dla nielicznych. Jak sądzę nie dla Was. Odpowiedz Link
Gość: ankis Re: klinika Novomedica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:03 polecam provita i dr Grettka Odpowiedz Link