Dodaj do ulubionych

kolejna sie nakrecajaca ....

29.03.06, 12:00
hej Dziewczyny!
zrobilam dzis test ovu w okresie ok. implantacji i wyszly mi dwie mocne krechy!
Rany, nie moge w to uwierzyc, czyzby sie w koncu udalo?
Trzymajcie za mnie prosze Was bardzo kciuki...
Nie chce znowu sie rozczarowac...
Ania
Obserwuj wątek
    • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 12:05
      Mi już kciuków nie starcza ale będę trzymać ZBIOROWO wink A jak samopoczucie?
      Jakieś dolegliwości ciążowe? smile Oj, jak ja też już bym chciała cokolwiek
      wiedzieć! Teraz się do czegoś przyznam ale STRASZNA WARIATKA ze mnie i nadaję
      się już tylko na leczenie! Wczoraj zrobiłam... test. Oczywiście wyszedł
      negatywnie bo w 5 dniu po owu nie miał prawa wyjść na +... Tylko kaftana mi
      brakuję sad
      • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 13:45
        ja chyba sobie kupie takowy kaftanik niedlugo wink
        Jestem w 8-9 dpo dlatego mam nadzieje...
        Boje sie tylko ze znowu za 2-3 dni pojawia sie plamienia i przyjdzei @ - juz 2
        razy tak mialam- dlatego swiruje...
        A dolegliwosci- no tempka w gorze, spanko mnie bierze, jestem jakas taka "duza"
        piersi mam obolale i czesto mi sie siusiu chce... Nie wiem czy to moze byc tez
        objaw- ze szyjka jest zamknieta, poza tym jakas taka rozpulchiona mocno ale dosc
        nisko? Moze sobie cos roje w glowce?
        • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 13:52
          Też mam taką szyjkę - nie do końca twarda, taka jakby napuchnięta i zamknięta.
          Wysokości nie sprawdzam bo nigdy mi się nie zgadza - ma być nisko, jest wysoko
          i na odwrót smile Już nic nie wiem... sad Szkoda że te testy robi się tak późno sad
    • monjan Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 14:00
      a moze zrob test ciazowy?
      tu masz link d kiedy testowac
      www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html
      • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 14:10
        ciazowy jeszcze bedzie negatywny...
        a boje sie bo dzis 22dc, a w 2 ostatnich cyklach w tym dniu zaczynalo sie
        plamienie... Moze przetrwam jednak jakos?
        • monjan Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 14:14
          przetrwasz! tylko sie nie nakrecaj!!
          trzymam kciuki
          • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 14:34
            nie dziekuje...wink
            bede informowac- jesli sie uda to chyba sobie glowe o sufit rozbije z tej
            radosci ...
    • nikaewa Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 14:56
      witam!!! dołańczam do waszego grona nakręcam się bo .... no właśnie podaje moje
      tempki od 3 dpo :1)37,05 2)37,10 3)37,05 4)37 5)37 6)37 7)37,05 8)36,9 )36,9 10)
      37,10....śluzik- biały , piersi pobolewają po bokach więc może to jest to . @
      powinna przyjść 04 ale w tym cyklu wcześniej miałam owólkę wg.tempki a wy jak
      myślicie kochane forumiczki? mogę się nakręcać? podobno aby mieć pewność co do
      ciąży to takie tempki powinny się utrzymywać ok 14 dni ... cóż poczekam te
      jeszcze 4 i zrobie test, chyba że wytrzymam dłużej ..pozdrawiam i gratuluję
      dzidzi .gorąco życzę każdej na foróm takiej wiadomości szczęśliwej -rosnącej
      fasoleczki papaśki
      • nikaewa Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 15:03
        p.s wg. zmian w cyklu (wcześniej owólka) @ powinna być pojutrze - 04 wg,
        zwykłego cyklu i normalnej porze owólki (mam porównanie z wcześniejszych cykli)
        a tempka nie spada ...szyjka zamknięta jakby lekko powiększona (rozpulchniona?)
        i nisko , acha nad otoczką brodawki pojawiła się inna lekko fioletowa (?) , czy
        coś podobnego tego koloru...
        • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 15:54
          no wlasnie ta szyjka mnie zastanawia- w odroznieniu od 2 ostatnich cykli na tym
          etapie, jest wyraznie rozpulchniona, wlasnie taka powiekszona, wtedy pozostawala
          wysoko, byla twarda, co do zamkniecia trudno sie wypowiadac bylo... tempek nie
          mam tak wysokich oscyluja miedzy 36,75 a 36,85 ale sie trzymaja na
          razie...lookam tylko czy to cholerne plamienie sie znowu nie pojawi...oby NIE!!!
          • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 16:11
            Mymcia masz takie tempki jak ja smile I ta szyjka też mnie zastanawia smile Co prawda
            jest dopiero 6 dpo ale zawsze (hihi jakbym lata sprawdzała ) miałam ją
            taką "wiórowatą" tzn. twardą i suchutką. Może i nam się uda? Wiosna nam tak
            pięknie obrodziła w fasolki! smile
            • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 16:18
              moze, moze...
              no i oby!
            • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 29.03.06, 23:39
              na razie nie plamie, zobaczymy co jutro bedzie...
              • abneptis Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 00:02
                Życzę Wam wszytskim II krechsmile
                Mymcia podobno w ciąży nie powinno się badać szyji... nie wolno sobie grzebać
                hihi więc poczekaj spokojnie.... czekam na wyniki testusmile

Trzymam kciuki

---------------

sygnaturka fatal error
                • renius5 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 06:56
                  dziś mój 24dc. przy ostatnich cyklach 25d. Oczywiście już się nakręcam od
                  tygodnia bolą mnie p. Od dwóch brzuch. Oczywiście tak jest od lipca. Jest to
                  mój pierwszy cykl z clo. Test kupiłam wczoraj. Jakiś super strumieniowy wykrywa
                  już od 10, to tyle ile w moin lab. z krwi. Nie chcę go robić chociaż mnie kusi.
                  Moj gin kazała mi robić test dopiero 30dc. jeżeli nie przyjdzie @. Powodzenia
                  dziewczynki!!!!!!!!!Zyczę super zdrowych fasolek.
                  • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 09:17
                    dobra nie bede- bo przeciez jestem w ciazy wink -moze...
                    Ale dzis rano - 9dpo (23dc) i temka znow troszke w gore do 36,92 a plamien nie
                    ma i oby sie nie zjawily...
                    No i objawy dalej sie utrzymuja, moze ta wredna @ nie przyjdzie?
                    W pn mamy wizyte u ginki - ciekawe co powie...
                    • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 09:40
                      Mymcia a kiedy testujesz? U mnie 7 dni po, a siedzę jak na szpilkach. szyjkę
                      przestałam badać, wyczytałam na forum, że jeśli się udało to teraz na szyjce
                      tworzyłby się czop śluzowy i można go uszkodzić. A poza tym czytałam o
                      przypadkach ciąży gdy szyjka była: wysoko i miękka, nisko i miękka, Wysoko i
                      twarda, nisko i twarda smile Albo nie ma jednak reguły albo nie umiemy się badać smile
                      P. duże bolące po bokach przy dotyku, brzusio dzisiaj się nie odzywa. Temp. w
                      górę z 36,75 na 36,77 smile)) ale chociaż nie spada. Testujesz przed pójściem do
                      ginki?
                      • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 09:50
                        No to juz nie bede sie badac.
                        Piersi troche obolale ale przy mocniejszym dotyku- z boku, rano jak pisalem
                        pomiar tempki- troszke w gore do ponad 36,9. Korci mnie to testowanie aletestem
                        ovu, normalnego nie bede robic bo pewnie i tak by jeszcze nie wyszedl- @
                        spodziewana 3-4 kwietnia wiec chyba zatestuje w niedziele lub w pn rano
                        normalnym testem.
                        Brzuszek ciagnie ale nieregularnie. Rano mnie pobolewal jak sie budzilam, potem
                        przestal, teraz znowu troszke.
                        Wiesz, chyba pojde do sklepu po ten kaftanik z dlugimi rekawkami wink
                        nie nawidze tak czekac bezczynnie.
                        Hallooo! Jest tam ktos w brzuszku?
                        • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 09:57
                          To tak jak u mnie! smile Ja z testowaniem nie mam problemów, ale tylko wtedy gdy
                          wiem, że nie wyjdą 8 i 5 dpo hihi. A teraz zaczynam mieć stracha sad I testy mi
                          się kończą - kupiłam 5 sztuk na Allegro za 12,50 i miałam jeszcze jednego
                          Quicka. Od zeszłego cykłu zostały mi tylko 2 smile Chyba muszę przystopować smile
                          @ (nie)powinna przyjść 3 - jeśli tempki nie spadną (u mnie zaczynają spadać 2
                          dni przed) to zatestuję. Trzymam za nas kciuki!!!
                          • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 10:03
                            masz dobrze ze Ci tempki przed@ spadaja- u mnie kwicza do konca...sad
                            a z testami tez mialam zapasik wink kupilam na ebay'u za 20 € 15 ovu i 5
                            ciazowych- to cena dobra jak na Niemcy- gdzie normalnie jeden ciazowy w
                            Drogeriemarkt kosztuje min. 6,5 €, a normlanie ok.8-9 €. Zapasy z Polski dawno
                            juz mi sie skonczyly niestety...
                            hihi- zrobliam ovu - znow 2 krechy, tylko dzis cos nieco slabsza sad
                            nie przestaje testowac od dzis az do ... niedzieli...Ale wysilek co?
                            • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 10:21
                              Z drugiej strony to taki smętny widok:
                              32 dc: 36,8
                              33 dc: 36,7
                              34 dc: 36,65
                              1 dc: @
                              To dobrze, że u nas testy są tańsze, bo bym zbankrutowała smile Ale te co mam mają
                              albo małą czułość albo rzetelną informaję (HCG od 25) bo powinno się je robić
                              dzień po TSM. A to czekanie dobija sad Fajnie masz z tymi testami ovu smile
                              Informuj na bierząco smile Szkoda, że tu nie można wklejać zdjęć. Tak sobie
                              wymarzyłam, żeby (kiedy w końcu mi się uda) wkleić zdjęcie szczęśliwego
                              dwukreskowego testu smile
                              • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 10:25
                                Ale wiesz co?
                                TO dobrze iniedobrze- siedze caly dzien i gapie sei w ten wynik jak sroka w gnat..
                                i mysle tak czy nie tak czy nie... Juz swojemu M nie mowie nic, bo dostanie
                                chlopina bialej goraczki chyba...
                                • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 10:32
                                  Ja ostatnio rozkręciłam test i wgapiałam się pół godziny pod światło!!! A tak
                                  się śmiałam z dziewczyn, które to robiły!! smile
                                  • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 10:42
                                    no do tego jeszcze nie doszlam... hihi
                                    • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 10:50
                                      Nooo... To wszystko jeszcze przed Tobą!!! Buachachacha!! smile Ostatnio na interii
                                      czy gdzieś tam czytałam, że kobietom w ciąży kurczy się mózg. Ja jeszcze w
                                      ciąży nie jestem (chość mam taką nadzieję) a mi się juz zaczął kurczyć! smile))
                                      • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 11:18
                                        ueee nie wierze, ja bylam z pierwsza w ciazy (jeszcze malo widocznej) to sie
                                        bronilam i poszlo b.dobrze... Wiesz moze i sie kurczy przez silniejsze
                                        pofalowanie wink?
                                        • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 11:26
                                          Całkiem możliwe smile Swoją drogą ciekawa jestem jak to zbadali? Robili kobietom w
                                          ciąży trepanacje?? ALbo RTG, TK? Brrr... smileCóż... Ale jakby trzeba było, to
                                          poświęciłabym swój mózg w imię brzuszka! smile)) Wkurza mnie, że jest taka piękna
                                          w końcu wiosenna pogoda, a ja nie potrafię się nią cieszyć. Jak by to
                                          powiedzieli Indianie: "To jest dobry dzień na ... zaciążanie! " smile
                                          • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 30.03.06, 11:32
                                            a tak z nudow sie same strepanowaly pewnie wink
                                            U nas dzisiaj leje, a na termometrze 36,9 z hakiem. A nie to znow moj termometr...
                                            Tak serio to 10,5 tylko... A w niedziele i pn bylo tak cieplusio- 18 w cieniu i
                                            piekne sloneczko...
                                            • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 08:36
                                              Mymcia! Co u Ciebie? Jak tam teścik owu?? I odczucia? Mnie przestały tak boleć
                                              p. (bolą już tylko trochę i to przy dotyku), ale nadal są jakby pełniejsze...
                                              Cóż progesteron działa smile Brzyszek też się jakby uspokoił. Szyjki nie badam.
                                              Tempka podskoczyła do 36,91 smile ale ma jeszcze czas rzeby spaść sad Dziś 29dc,
                                              8 dpo.
                                              • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 10:28
                                                Eva buuuu!
                                                Nie mam @, dzis co prawda 10dpo, 24dc, tempka dalej 36,9, brzuszek ciagnie,
                                                plecy bola...
                                                Ale dzis test ovu negatywny sad(( Dwie krechy ale testowa wyraznie bledsza, nie
                                                wiem, ale cos podejrzewam ze niz z tego nie wyjdzie... No chyba ze sie za bardzo
                                                rozwodnilam, bo wytrabilam rano wielki kubel herbaty i jeszcze wode mineralna-
                                                strasznie pic mi sie chce od wczoraj...Ciazowy tez oczywiscie -.
                                                Plamien brak, na szczescie, tylko jak mowie pic mi sie strasznie chce, p. jakby
                                                jeszcze pelniejsze,tez mnie bolesne...
                                                Ale maraton co?
                                                Obiecuje sobie ze do poniedzialku rana odstawiam testy, albo w ogoel skapituluje
                                                i zaczne czekac na @...
                                                • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 10:37
                                                  Ja też się nad tym zastanawiam. Mam 11 dniową II fazę. 3 kwietnia mam dostać @
                                                  i pewnie dostanę. Poobserwuję sobie temperatukę i koniec z testami. Najszybciej
                                                  piątego, jeśli jakimś cudem @ nie przyjdzie. Tym bardziej, że został mi tylko
                                                  jeden test, kasy nie mam i w życiu się mężowi nie przyznam, ile testów
                                                  zrobiłam smile Ten test też zrobiłam nie dość, że 8 dpo to jeszcze nie z porannego
                                                  moczu. Musimy cierpliwie poczekać - nie ma rady sad
                                                • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 10:40
                                                  Mymcia swoją drogą ile masz lat (wiem, wiem kobiet się o wiek nie pyta, ale tu
                                                  same babki) i długo się staracie? pewnie już gdzieś pisałaś, ale musiałbym
                                                  pewnie duuużo postów przeczytać smile
                                                  • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 10:52
                                                    podejrzewam ze jestem 4 lata starsza wink jesli Ty faktycznie 80 rocznik, tak, ale
                                                    jestem grudniowa to mam jeszcze 29 wink.
                                                    Na tym forum jestem od paru dni, staramy sie od 3-4 miesiecy, ale moja historia
                                                    jest bogata...niestety nie tylkow dobre wiesci..., jak widac w sygnaturce.
                                                    Mam nadzieje ze ten ostatni wpis sygnaturkowy juz sie nie powtorzy...,
                                                    Ale, ale Ewcia!
                                                    Sluchaj: wgapiam sie ten test ciazowy i nie wiem czy mam zwidy, czy cos mi
                                                    majaczy, jakis cien, na miejscu drugiej kreski... Chyba zaczne sie leczyc, ale
                                                    na glowe...
                                                  • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 11:07
                                                    Więc będziemy się leczyć razem. Ja namiętnie wgapiam się w test i wydaje mi (!)
                                                    się, że wiem gdzie powinna być druga kreska! hihihi smile My nie zabezpieczamy się
                                                    od listopada, ale tak serio serio to mój drugi cykl, z tempką, ziólkami. Mój
                                                    nick Ci prawdę powie wink i rzeczywiście jestem z rocznika 80 (z września).
                                                    Chciałabym żeby była już siódma rano jutro sad A najlepiej 5 kwietnia smile
                                                    PS. Zrobiłam się straasznie monotematyczna. Pewnie będziemy tymi mamusiami co
                                                    to rozkochane w swoich bobaskach potrafią godzinę gadać jaką piękną kupkę
                                                    dzisiaj dzidzia zrobiła. "A jaką miała kremową konsystencję!!" ... Mam
                                                    głupawkę smile
                                                  • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 11:10
                                                    Wiesz co? przypomnialo mi sei jak Majka byla malutka- to a propos kupek.
                                                    Lezy na przewijaczku, ja ja przwijam bo siuskow narobola, a tu nagle... cos mnie
                                                    tylko tknelo zeby sie odchylic i ...poszlo! Strzelila salwe taka kupka ze
                                                    wyladowala 2 metry dalej na podlodze i scianie... Ale mialam fuksa ze sie z
                                                    linii ognia usunelam...
                                                  • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 12:25
                                                    Wcięlo mi posta sad A pisałam, że jeszcze nie miałam spotkań trzeciego stopnia z
                                                    kupką, chociaż na praktykach parę szkrabów zrobiło mi niespodziankę i zaraz po
                                                    zdjęciu pampera nasiusiało w świeżutko zmienioną pościel smile Mój brat upodobał
                                                    sobie siusianie do wanny smile A ile Twoja Majeczka ma lat??
                                                  • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 15:45
                                                    jak w sygnaturce- 2,5 roku...Jak to szybko minelo ...
                                                    A teraz to juz taka 'dorosla' i wszystko siama chce robic...
                                                  • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 18:21
                                                    Czy ja dobrze wyczytałam?? II kreseczki?? Jak fajnie ! smile Jeszcze nie gratuluję
                                                    aby nie zapeszyć, czekam na dwie grubaśne krechy! smile))
                                                  • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 19:24
                                                    Ewciu, ja juz sama nie wiem czy nie mam omamow, moze mi sie tylko wydaje...
                                                    Teraz bedzie mnie ciagnelo zeby robic jutro, bo anuz cos sie bardziej uwidoczni?
                                                    Tylko gorzej bedzie jak nie...
                                                  • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 31.03.06, 19:43
                                                    Mymcia ja wiem, że absolutnie nie jestem wiarygodna jeśli chodzi o
                                                    powstrzymywanie kogoś od robienia testów wink ale może wstrzymasz się choć jeden
                                                    dzień i zrobisz pojutrze?? Betę też powinno się robić co 2 dni. HCG ma wtedy
                                                    szansę porządnie podskoczyć i nie musiałabyś się wpatrywać czy druga krecha tam
                                                    na peno jest... Możesz też poczekać do dnia @ ale z doświadczenia wiem, że to
                                                    strasznie trudne. W każdym razie mocno trzymam kciuki!
                                                  • mymcia EVCiA nie wytrzymalam.... 01.04.06, 09:10
                                                    Znow zrobilam!!! I ...JEST! SA MOJE KOCHANE 2 KRESECZKI!!!
                                                    Nie wiem co mam robic, chce mi sie plakac i smiac! I to nie prima aprillis!
                                                  • evcia80 Re: EVCiA nie wytrzymalam.... 01.04.06, 11:01
                                                    MYMCIA ŚŁOŃCE TY MOJE!!!! Jeszcze się tak z niczyjej kreseczki tak nie
                                                    cieszyłam!!! GRATULUJE!!!!! Ściskam Cię mocno!!!! Będziesz MAMĄ! I nie co do
                                                    tego wątpliwości! smile)) Spokojnych i cudownych 9 miesięcy!! Zdrówka dla Ciebie i
                                                    dzidzi!!! Jeszcze raz gratuluję i przytulam MOCNO MOCNO do serduszka!!! smile
                                                  • evcia80 Re: EVCiA nie wytrzymalam.... 01.04.06, 11:02
                                                    Kochanie załóż nowy wątek i pochwal się wszystkim dziewczynom, bo tu chyba nie
                                                    zaglądają! smile Duża buźka!!! smile
                                                  • agatta-a1 do:mymcia 01.04.06, 15:52
                                                    serdeczne gratulacje, ja nie miałam tyle szczęścia, dziś przyszła @. napisz o
                                                    tych plamieniach bo ja od kilku cykli mam 5 dni po owu ból brzucha (co jest dla
                                                    mnie dziwne) a 4 dni przed @ miałam plamienia jasnobrązowe, których wcześniej
                                                    nie miałam. moze Ty wiesz kochana czy to objaw niedoboru hormonu????? jeszcze
                                                    raz gratuluję baaaardzo mocno.
                                                  • mymcia Re: do:mymcia 01.04.06, 19:26
                                                    Nie dziekuje za gratulacje, a z osobnym watkiem troche si ejeszzcze wstrzymam ,
                                                    bo w koncu jestem jeszcze przed terminem @ w iec wszystko sie moze zdarzyc...Mam
                                                    jednak cichutka nadzieje ze tym razem sie uda...i te kreseczki juz pozostana...
                                                    CO fo tych plamien, to moze owszem to wskazywac naniedobor progesteronu- ja
                                                    mialam tak dwa przedostatnie cykle, dlatego martwie sie czy tym razem tez sie
                                                    cos zlego nie zdarzy. Zastanawiam sie czy mozliwe byloby ze to jednka byly
                                                    jakies wczesne poronienia, komorki niezdolne do przezycia i stad tak, tym
                                                    bardiej ze tempki pozostawaly stosunkowo wysokie, aczulam sie tak troche ciazowa.
                                                    Zycze Wam rowniez powodzenia i bede informowac co u mnie wink
                                                  • aneczka002 Re: EVCiA nie wytrzymalam.... 03.04.06, 11:04
                                                    Gratulujesmile śmiej sie i cieszsmilesmile
                                                    Trzymaj sie cieplutko
                                                    Ania
                                                  • mymcia I dalej nic nie wiem...:( 03.04.06, 19:05
                                                    Witajcie ponwnie!
                                                    Dzis bylam u ginki, zbadala, zrobila test z moczu (znow "jakby " dodatni)- coz
                                                    wciaz przed @, pobrala krew na bete- i po USG stwierdzila ze trudno cos znalezc,
                                                    no coz nie ma co sie dziwic, w koncu 3 t.5dz. dopiero. Poderzewa miejsce gdzie
                                                    moze byc pecherzyk,ale to wszyskto... Nastepna wizyte mam 13 kwietnia, wiec moze
                                                    cos wiecej sie wyjasni...A w miedzyczasie jeszcze zrobie test juz pare dni po
                                                    terminie spodziewanej @.
                                                    A i tempka mi dzis lekko fiknela z 36,9 na 36,8 sad. A co u Was?
                                                  • aneczka002 Re: I dalej nic nie wiem...:( 04.04.06, 13:20
                                                    będzie okismile jak bedziesz miała bete to daj znac, oki?
                                                    Trzymamy kciuki
                                                    Ania
    • evcia80 Do Nikaewa!!! 03.04.06, 10:09
      Co u Ciebie słychać?? Testowałaś?? Mam nadzieję, że nie przyszła @ sad Trzymam
      kciuki za ciebie (i za całą resztę smile)! Pozdrowionka!
      • nikaewa Re: Do Nikaewa!!! 04.04.06, 16:31
        hejka @nie przyszła tylko wczoraj takie plamienie ,które nad ranem mineło ,a
        rankiem test + tak więc gdybym mogła bym skakała z radości ale wolę nie
        ryzykować ,mam nadzieję że wam też się niedługo uda i wiosna będzię porą którą
        zapamiętacie jaka szczęśliwą idę do gina jutro , a potem na forum ciąża ,ale
        będę śledziła pzrebieg waszych staranek... pozdrawiam i łapię dużo fluidków...
        sama tyle ich złapałam że pewnie się zaraziłam papaśki i do
        usłyszenia ....dominika
        • nikaewa Re: Do Nikaewa!!! 04.04.06, 16:33
          pomyliłam się z tych emocji , nie łapię ale wam ślę fluidki....
    • evcia80 Re: kolejna sie nakrecajaca .... 03.04.06, 19:16
      Hejka! Nosek do góry! W piątym tygodniu to można (yyy... jak to brzmi!)
      stwierdzić zasinienie pochwy i inne takie! Dlatego polecają 7 - 8 tydzień ba
      wizytę smile Zobaczysz 13 będzie już wszystko wiadomo! smile U mnie tempka dzisiaj
      37,05 i negatywny wynik testu sad 11 dzień po. I modlę się żeby tempka jutro nie
      spadła sad A nuż test się mylił??
      • evcia80 To było do Mymci! 03.04.06, 19:20
        Jestem dzisiaj koszmarnie roztargniona! sad
        • mymcia Ewcia, wiec moze jednak.? 03.04.06, 20:50
          Patrzylam na ff - neiktorym testy wychodzily nawet dopiero 14 i 16 dpo.
          Tez nosek do gory! wink
          • evcia80 Re: Ewcia, wiec moze jednak.? 04.04.06, 12:23
            sad Nietety mój wykres sobie ze mnie zakpił sad W zeszłym cyklu skakał i ledwie
            sięgnął 36,90. W tym cyklu wykresik pięknie i równiutko piął się w górę,
            dlatego tak bardzo się napaliłam. A dzisiaj 36,77. I po złudzeniach sad Chyba na
            zniknę stąd na na jakiś czas, bo czytam co piszą dziewczyny, którym się udało i
            sama jestem pewna, że jestem w ciąży bo mam takie same objawy. Za bardzo
            schizuję i za duży potem jest zawód sad Trzymam za Was kciuki!!! Papatki!
      • nikaewa Re: kolejna sie nakrecajaca .... 08.04.06, 20:19
        witaj!!! pocieszę cię u mnie test negatywny wyszedł w dniu spodziewanej@ a 3
        dni póżniej miałam takie plamienie...jestem po wizycie u gina i... jest
        fasolka !!! testy też się mylą ja zrobiłam 3 były- i co ? haha pomyliły się !!!
        a wiedziałam o tym po tempkach ok, 37,02 przez 15 dni takie miałam ,poprostu
        troszkie słabsza ciąża czy też póżne zafasolkowanie...wiem to od gina , ja ze
        względu na 1 poronienie teraz traktowana jestem jako w ciąży zagrożonej ,nawet
        mam wypis do szpitala wrazie czego ,abym nie musiała czekać na wizytę od razu
        na oddziała na badanka ..narazie jest ok.więc nie martw się testami i mierz
        tempkę jeśli się będzie utrzymywać to są wielkie szanse ,acha zasinienie jest
        już po terminie@ a 7-8 tydzień na wizytę polecają bo wcześniej jest ryzyko
        badania ginekologicznego...ja miałam oczywiście ale znowu po nim plamiłam i
        szybko do szpitala pojechałam ale mnie uspokoili że wszystko ok , pozatym wtedy
        łatwiej wykryć ciążę jest większa , śmiesznę że gin podejrzewał u mnie 8
        tydzień ..gdybym nie badała tempki samby nie wiedział w którym jestem..ale
        tempka się nie myli jeśli jest 14-16 dni wyższa conajmiej , masz jakieś jeszcze
        pytanka? chętnie odpowiem...pozdrawiam i życzę powodzenia w końcu jestem w 4
        tyg. ciąży to znam pierwsze obiawy właśnie po sobie...bo przy 2 ciąży są
        wcześniej więc i bardziej zauważalne...papaśki dominika
    • sylvia_b Re: kolejna sie nakrecajaca .... 04.04.06, 16:50
      cześć!
      Bardzo się ciesze i mam nadzieje, że te dwie grube krechy na ciążowym pozostana
      i zmienia sie w slicznego bobasa! Trzymam kciuki!
      Opisz historie swojego "testowania" - w którym dniu po owu zaczęłas, jakimi
      testami i jaki był wynik.
      Całuski.
      • mymcia Re: kolejna sie nakrecajaca .... 05.04.06, 08:35
        Hej Dziewczyny!
        A ja dalej czekam...@ nie ma, plamien tez, tempka 37,1- czyzby sie rozkrecalo?
        jestem dzis 15DPO i chyba sie w koncu odwaze znow zatestowac, bo poniedzialkowy
        byl znow lekko +, robilam u ginki... Na badaniu USG, tez malo co sie dalo
        powiedziec, trudno nawet wykluczyc bylo ektopowa bo wszystko za male- dlatego
        mam termin wizyty znow na 13 kwietnia- magiczny czas- 10 lat od kiedy sie
        poznalismy z moim M wink- mam nadzieje ze to przyniesie nam szczescie...pozdrawiam
        Was cieplutko
        Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka