anioryca Re: 42dc a @brak? Co robić? 08.06.06, 20:56 Witajcie! U mnie dziś 42 dc test robiłam dwa dni temu i nic 1 krecha a dzis dalej nie mam @. Cylke mam tak 28-32 dniowe no góra do 35 ale to juz było prawie 6 miesiecy temu jak miałam taki długi cykl. brzuch mnie boli tak jak na okres,mam zawsze takie uczucie wilgotnosci śluz przeźroczysty tak od południa mam okropne mdłości i wieczorem to samo, no i za dnia to bym spała i spała ale to tłumacze rannym wstawaniem, juz naprawde nie wiem co myslec chyba jutro wybiore sie na bete tak bedzie chyba najpewniej. Jestem tylko ciekawa czy któraś tez mała podnobnie? Pozdrawiam ania Odpowiedz Link
malutka1939 Re: 42dc a @brak? Co robić? 08.06.06, 22:53 hej Aniu zrób betehcg moze więcej się wyjaśni. A kiedy robiłaś test? Z rannego moczu? Moze nie wykrył po prostu, moze owu się przesunaeła i jeszcze za wczesnie? Ja jednak zrobiła bym bete jak @ nie przyjdzie. Powodzenia Iwona Odpowiedz Link
lidek0 Re: 42dc a @brak? Co robić? 09.06.06, 06:07 koniecznie beta i go gina jeżeli to nie fasolka, bo moga to byż zaburzenia hormonalne. Odpowiedz Link
kika1975 Re: 42dc a @brak? Co robić? 09.06.06, 00:00 ja mam prawie tak samo i doprowadza mnie to do SZALU!!! (( dzis 36 dzien cyklu, nigdy nie mam takich, testowalam 33 dnia cyklu i dzis z negatywnym wynikiem. co mozna zrobic - zapisalam sie do gina ale dopiero za 10 dni jakies byl termin. mysle, ze do tego czasu okres juz przyjdzie ale moze gin zrobi mi jakies badania, powie co jest grane. najgorsze jest to ludzenie sie, ze moze sie udalo, wbrew tym negatywnym testom. a bo to niektorym podobno testy nigdy nie wychodza bo nerki costam.., a to ze nie z porannego moczu..., z to ze moze test owu klamal i owu byla pozniej niz mysle.... bleeeee bolalo mnie w dole brzucha, tak jak w trakcie okresu ale przeszlo. caly czas za to kluje mnie nocno jajnik, jak na owulacje calkiem. zwariowac mozna. Odpowiedz Link
liwwia Re: 42dc a @brak? Co robić? 10.06.06, 23:34 Szok jestem w takiej samej sytuacji...Dzis to moj 41 dc..W ostatnim miesiacu @ dostalam w 42dc... Generalnie @ mialam po 28 dniach..Tabletki antykoncepcyjne (Cilest) odstawialm w listopadzie 2005r...i od tego czasu staram sie o dziecko.. Juz nie wiem sama kiedy mam dni plodne..owulacje itd. W poniedzialek umowie sie do lekarza...bo boje sie, ze to moze byc cysta albo torbiel. Pozdrawiam Was dziewczyny i dajcie znac: co i jak Odpowiedz Link
kika1975 Re: 42dc a @brak? Co robić? 11.06.06, 23:53 liwwia napisała: > > W poniedzialek umowie sie do lekarza...bo boje sie, ze to moze byc cysta albo > torbiel. > > Pozdrawiam Was dziewczyny i dajcie znac: co i jak dzis 38 dzien cyklu i okresu dalej nie ma. juz trzy negatywne testy ciazowe zrobilam w tym miesiacu juz sie zapisalam do lekarza na przyszly poniedzialek czyli za tydzien dopiero. codziennie co jakis czas boli mnie bardzo, tak klujaco prawy jajnik. tez sie boje co to moze byc. Odpowiedz Link
anioryca Re: 42dc a @brak? Co robić? 12.06.06, 16:49 Witajcie a u mnie dziś 1dc więc teraz juz wiem ze to nie ciąża ale musze sie umówic do ginki bo tak to jeszcze nie miałam aby po 45 dniach dostać @. No nic zaczynam kolejne starania. Pozdrawiam trzymajcie sie ciepełko Ania Odpowiedz Link
liwwia Re: 42dc a @brak? Co robić? 15.06.06, 11:19 Hej dziewczyny! I co Wam lekarz powiedzial? U mnie dzis 1 dc. po 45 dniach oczekiwania na @. Cos musi byc nie tak: po pierwsze pierwszy raz po 45 dniach nadeszla @, a po drugie: powyskaiwaly mi takie wypryski na buzi, jakich nigdy nie mialam. Wizyte u lekarza mam za tydz w czwartek... Pozdrawiam serdecznie. Liwia Odpowiedz Link