kasikk13 14.08.06, 21:59 Witam wszystkie dziewczynki ichłopczyki, Pytanko co sądzicie o Grzegorzu mańce z provity??? Zastanawiam się nad Mańka i Tomankiem?? Oczekuje na waszą pomoc Kasikk13 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna351 Re: dr.MAŃKA 14.08.06, 22:41 Nie wiem jaki jest merytorycznie ponieważ nie miałam konieczności korzystania z jego usług ale jest chciwy na kasę a jeszcze bardziej chciwa jest jego żona jest sędzią w sądzie w Katowicach tak potwornie ambitną i pazerną że kanał). Wiem, że jest on dobrym lekarzem, ciągle jeździ po seminariach, kongresach itp. Pomimo że jestem znajoma jego żony to jednak nie mógł się powstrzymac, żeby ze mnie nie zedrzec za wizyte w swoim prywatnym gabinecie...... Dlatego stamtąd uciekłam i znalazłam sobie innego lekarza. Wiem, że pracuje w klinicznym szpitalu w Bytomiu, w którym panuja obrzydliwe warunki, bo leżała tam taka znajoma (poznana zreszta w szpitalu na oddziale gin), która tam urodziła córeczkę grubo przed terminem - nie potrafili dłużej utrzymac ciąży ale dzidzia jest już OK). jednej mojej znajomej niestety nie zdołał pomóc - tyle lat sie starała i chyba juz sie pogodziła bo zaczęła pracować, budowac dom itp działania zastępcze. Odpowiedz Link
kasikk13 Re: dr.MAŃKA 14.08.06, 23:03 Dzieki za odpowiedż Rozmawiałam dzisiaj z koleżanka i jej kumpela była po dwóch poronieniach trafiła do GM leczyła się kilka lat nistety bez rezultau GM przespisał jej tabletki za ok 3zł i po paru miesiącach zaszła w ciąże w obeznej chwili jest 2 raz w ciąży. Nie wiem do którego iśc wiadomo,że zależy też na kasie bo trzeba będzie pewnie zrobić dużo badań (sporo juz zrobiłam)ale pewnie beda chcieli swoje. A ty masz juz swoje szczęscie Pozdro Kasikk13 Odpowiedz Link
samanta25 Re: dr.MAŃKA 14.08.06, 23:08 Z całym szacunkiem Justyna ale co tutaj ma wspólnego żona dr M. z jego kompetencjami szooooooook Nie chcę tutaj nikogo chwalić czy bronić ale bez przesady, to że jesteś znajomą jego żony nie znaczy że nie masz płacić za wizyty (to moje zdanie) Ja jestem pacjentką Provity (nie dr M.) i z tego co wiem to on jest dobrym specjalistą jeśli chodzi o usg genetyczne/prenatalne ******** 57 cykl starań czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko (ciąża biochemiczna) Odpowiedz Link
kasiaaa85 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 10:25 Justyna troche przesadzilas!!!Kasia pytala o dr.Manke a nie o jego zone.Z tego co wiem to dr.Manka jest swietnym specjalista. Odpowiedz Link
justyna351 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 12:07 Nie sądziłam, że tak sie zapeżycie. Nie chciałam pisac o sobie, bo to przykre, alew takim razie muszę wam napisać : tak naprawde to byłam w tym szpitalu w Bytomiu na podtrzymaniu i tam natknęłam się na tego lekarza. To co wam opisałam to własnie tam usłyszałam od innych pacjentek, w tym od tej jednej, która tam tez leżała (urodziła 2 miesiące przed terminem,w końcu jednak było Ok, u mnie niestety nie..............) O każdym lekarzu krążą różne "plotki", niektóre usłyszałam od pielęgniarki, wiedziała durzo o jego rodzinie (nie wiem czy to prawda, i rzeczywiście nie ma znaczenia ale piszałam co słyszałam). Wiadomo, że tonący bżytwy sie chwyta i pacjenci wymieniają newsy o personelu, że może coś się przyda. Ogólnie słyszałam dużo o nim dobrego aczkolwiek niestety co do mnie to sie nie sprawdziło. Ja na dniach wyjeżdżam z mężem do pracy na "Zielona Wyspę", może tam za jakis czas spróbujemy..........................)))))) Życzę powodzenia. PS. Justyna to tylko nick bo "mój" był zajęty. Cześć. Magda. Odpowiedz Link
kasikk13 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 13:38 Hejka, Masz racje każdy ma swoje zdanie na ten temat inne doświadczenia,ale warto sie nimi podzielić.Życze wam powodzenia no i spełnienia njważniejszego marzenia chyba,że już je masz Pa Kasikk13 Odpowiedz Link
justyna351 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 16:20 PROSZE KONIECZNIE PRZECZYTAĆ! Wykorzystano moja nieuwagę i zaufanie oraz moje konto wraz z nickiem! Nie wdając się w szczegóły: wczoraj wysłano jednego maila z bzdurami na temat lekarza i jego rodziny, a dzisiaj ponownie próbowano go jakoś odkręcać. Obydwa zawierają troche prawdy totalnie pomieszanej z nie wiem czym. Poniewaz dowiedziałam sie od tej osoby, że pisała cos na forum, znalazłam dziś właściwy wątek bo obydwie znamy tego lekarza. Widocznie ona bardzo nie lubi tej zony i może chciała się na niej jakos wyżyć.Na szczęście faktycznie wyjeźdźa na stałe a z nia sie już rozmówiłam. Przepraszam zatem wszystkie Panie, które te rzeczy przeczytały i aby spuściły na to zasłonę milczenia.Przepraszam zatem także zaocznie pana doktora. Aż mi się ręce trzesą z nerwów. Osobiście moge jedynie tyle powiedzieć, że jest on faktycznie bardzo kompetentny, świetny merytorycznie, natomiast nie posiadam żadnej wiedzy na temat jego pracy w zakresie pomagania Paniom spełnic Marzenie gdyż ja się u niego nie leczyłam. Oczywiście zamykam dziś to moje skompromitowane konto na forum edziecka, chyba juz jestem wyleczona z takiej formy używania internetu, aczkolwiek uważam, że jest to bardzo dobra forma wymiany informacji czy choćby wspierania sie nawzajem. jeszcze raz wszystkich przepraszam bo to w końcu moja głupota, że pozwoliłam na używanie mojego konta bez mojej obecności. Pozdrawiam wszystkie Panie i życzę spełnienia pragnień o wymarzonej dziecinie. Odpowiedz Link
kinreh Re: dr.MAŃKA 24.08.06, 14:08 Od kilku miesiecy leczę się w Provicie. Moim lekarzem prowadzacym jest ktoś inny, ale wczoraj miałam okazję być u doktora Mańki. I moja opinia jest taka, że jest on bardzo rzeczowym człowiekim. Mimo, iż nie jestem jego pacientką odpowiadał wyczerpująco na wszystkie pytania i angazował sie w to co robił tak, że prawie nie czułam sie jak na pierwszej wizycie u niego. Nie wiem jakim jest lekarzem prowadzacym, ale na mnie zrobił bardzo pozytywne wrazenie. Odpowiedz Link