14.08.06, 21:59
Witam wszystkie dziewczynki ichłopczyki,
Pytanko co sądzicie o Grzegorzu mańce z provity???
Zastanawiam się nad Mańka i Tomankiem??
Oczekuje na waszą pomoc

Kasikk13
Obserwuj wątek
    • justyna351 Re: dr.MAŃKA 14.08.06, 22:41
      Nie wiem jaki jest merytorycznie ponieważ nie miałam konieczności korzystania z
      jego usług ale jest chciwy na kasę a jeszcze bardziej chciwa jest jego żona
      jest sędzią w sądzie w Katowicach tak potwornie ambitną i pazerną że kanał).
      Wiem, że jest on dobrym lekarzem, ciągle jeździ po seminariach, kongresach itp.
      Pomimo że jestem znajoma jego żony to jednak nie mógł się powstrzymac, żeby ze
      mnie nie zedrzec za wizyte w swoim prywatnym gabinecie......
      Dlatego stamtąd uciekłam i znalazłam sobie innego lekarza.
      Wiem, że pracuje w klinicznym szpitalu w Bytomiu, w którym panuja obrzydliwe
      warunki, bo leżała tam taka znajoma (poznana zreszta w szpitalu na oddziale
      gin), która tam urodziła córeczkę grubo przed terminem - nie potrafili dłużej
      utrzymac ciąży ale dzidzia jest już OK).
      jednej mojej znajomej niestety nie zdołał pomóc - tyle lat sie starała i chyba
      juz sie pogodziła bo zaczęła pracować, budowac dom itp działania zastępcze.
      • kasikk13 Re: dr.MAŃKA 14.08.06, 23:03
        Dzieki za odpowiedż
        Rozmawiałam dzisiaj z koleżanka i jej kumpela była po dwóch poronieniach
        trafiła do GM leczyła się kilka lat nistety bez rezultau GM przespisał jej
        tabletki za ok 3zł i po paru miesiącach zaszła w ciąże w obeznej chwili jest 2
        raz w ciąży.
        Nie wiem do którego iśc wiadomo,że zależy też na kasie bo trzeba będzie pewnie
        zrobić dużo badań (sporo juz zrobiłam)ale pewnie beda chcieli swoje.
        A ty masz juz swoje szczęscie

Pozdro Kasikk13
    • samanta25 Re: dr.MAŃKA 14.08.06, 23:08
      Z całym szacunkiem Justyna ale co tutaj ma wspólnego żona dr M. z jego
      kompetencjami szooooooook
      Nie chcę tutaj nikogo chwalić czy bronić ale bez przesady, to że jesteś znajomą
      jego żony nie znaczy że nie masz płacić za wizyty (to moje zdanie)
      Ja jestem pacjentką Provity (nie dr M.) i z tego co wiem to on jest dobrym
      specjalistą jeśli chodzi o usg genetyczne/prenatalne

57 cykl starań
      czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko sad (ciąża biochemiczna)
      • kasiaaa85 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 10:25
        Justyna troche przesadzilas!!!Kasia pytala o dr.Manke a nie o jego zone.Z tego
        co wiem to dr.Manka jest swietnym specjalista.
        • justyna351 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 12:07
          Nie sądziłam, że tak sie zapeżycie. Nie chciałam pisac o sobie, bo to przykre,
          alew takim razie muszę wam napisać : tak naprawde to byłam w tym szpitalu w
          Bytomiu na podtrzymaniu i tam natknęłam się na tego lekarza. To co wam opisałam
          to własnie tam usłyszałam od innych pacjentek, w tym od tej jednej, która tam
          tez leżała (urodziła 2 miesiące przed terminem,w końcu jednak było Ok, u mnie
          niestety nie..............)
          O każdym lekarzu krążą różne "plotki", niektóre usłyszałam od pielęgniarki,
          wiedziała durzo o jego rodzinie (nie wiem czy to prawda, i rzeczywiście nie ma
          znaczenia ale piszałam co słyszałam). Wiadomo, że tonący bżytwy sie chwyta i
          pacjenci wymieniają newsy o personelu, że może coś się przyda.
          Ogólnie słyszałam dużo o nim dobrego aczkolwiek niestety co do mnie to sie nie
          sprawdziło.
          Ja na dniach wyjeżdżam z mężem do pracy na "Zielona Wyspę", może tam za jakis
          czas spróbujemy..........................))))))
          Życzę powodzenia.
          PS. Justyna to tylko nick bo "mój" był zajęty.
          Cześć. Magda.
          • kasikk13 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 13:38
            Hejka,
            Masz racje każdy ma swoje zdanie na ten temat inne doświadczenia,ale warto sie
            nimi podzielić.Życze wam powodzenia no i spełnienia njważniejszego marzenia
            chyba,że już je masz
            Pa Kasikk13
    • justyna351 Re: dr.MAŃKA 15.08.06, 16:20
      PROSZE KONIECZNIE PRZECZYTAĆ!
      Wykorzystano moja nieuwagę i zaufanie oraz moje konto wraz z nickiem!
      Nie wdając się w szczegóły: wczoraj wysłano jednego maila z bzdurami na temat
      lekarza i jego rodziny, a dzisiaj ponownie próbowano go jakoś odkręcać. Obydwa
      zawierają troche prawdy totalnie pomieszanej z nie wiem czym.
      Poniewaz dowiedziałam sie od tej osoby, że pisała cos na forum, znalazłam dziś
      właściwy wątek bo obydwie znamy tego lekarza. Widocznie ona bardzo nie lubi tej
      zony i może chciała się na niej jakos wyżyć.Na szczęście faktycznie wyjeźdźa na
      stałe a z nia sie już rozmówiłam.
      Przepraszam zatem wszystkie Panie, które te rzeczy przeczytały i aby spuściły
      na to zasłonę milczenia.Przepraszam zatem także zaocznie pana doktora.
      Aż mi się ręce trzesą z nerwów.
      Osobiście moge jedynie tyle powiedzieć, że jest on faktycznie bardzo
      kompetentny, świetny merytorycznie, natomiast nie posiadam żadnej wiedzy na
      temat jego pracy w zakresie pomagania Paniom spełnic Marzenie gdyż ja się u
      niego nie leczyłam.
      Oczywiście zamykam dziś to moje skompromitowane konto na forum edziecka, chyba
      juz jestem wyleczona z takiej formy używania internetu, aczkolwiek uważam, że
      jest to bardzo dobra forma wymiany informacji czy choćby wspierania sie
      nawzajem.
      jeszcze raz wszystkich przepraszam bo to w końcu moja głupota, że pozwoliłam na
      używanie mojego konta bez mojej obecności.
      Pozdrawiam wszystkie Panie i życzę spełnienia pragnień o wymarzonej dziecinie.
    • kinreh Re: dr.MAŃKA 24.08.06, 14:08
      Od kilku miesiecy leczę się w Provicie. Moim lekarzem prowadzacym jest ktoś
      inny, ale wczoraj miałam okazję być u doktora Mańki. I moja opinia jest taka,
      że jest on bardzo rzeczowym człowiekim. Mimo, iż nie jestem jego pacientką
      odpowiadał wyczerpująco na wszystkie pytania i angazował sie w to co robił tak,
      że prawie nie czułam sie jak na pierwszej wizycie u niego. Nie wiem jakim jest
      lekarzem prowadzacym, ale na mnie zrobił bardzo pozytywne wrazenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka