groszek28 29.03.07, 17:43 ciążę? Czy po tygodniu od owulacji powinien wyjść pozytywnei w przypadku ciązy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
87lnbv wklejam 29.03.07, 21:57 wklejam Re: test owulacyjny raz jeszcze azza4 05.02.07, 13:30 + odpowiedz Tak.Mniej wiecej po 2 tygodniach od zaplodnienia pokazuja sie na owulacyjnym dwie grube krechy.Czyli w momencie kiedy powinna sie pojawic miesiaczka. Odpowiedz Link
87lnbv Re: wklejam 29.03.07, 22:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=57552715&a=57552715 wrzuc sobie w wyszukiwrake test owu, jest tego pełno do poczytania Odpowiedz Link
87lnbv Re: wklejam 29.03.07, 22:01 wklejam JA TEZ MIAŁAM TAKI PRZYPADEK, ŻE SPÓŹNIAŁ MI SIĘ OKRES I TESTOWAŁAM TESTAMI OWULACYJNYMI I DRUGA KRESECZKA WYSZŁA MI BLADA, ALE NIESTETY NA DRUGI DZIEŃ MOJE NADZIEJĘ SIĘ ROZWIAŁY I DOSTAŁAM @.MAM NADZIEJĘ, ŻE U CIEBIE BĘDZIE INACZEJ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
katty26 Re: wklejam 29.03.07, 23:11 Test owulacyjny aby wskazywał na ciążę, musi być pozytywny - czyli dwie wyraźnie, grube krechy. Z doświadczenia: 9 dpo na teście ciążowym baaaaardzo blaaaada kreska, owulacyjny robiony po południu - zdecydowany NEGATYW 10 dpo - blada kreska na ciążowym, Beta HCG: 22,4. 13 dpo (termin spodziewanej @)- owulacyjny POZYTYW Wcale tak szybko nie pokazuje Powodzenia w testowaniu!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
groszek28 Re: wklejam 30.03.07, 07:37 dzięki dziewczyny W sumei to jestem prawie pewna, ze nic z tego, ale musiałabym wziąć lekarstwa, wiec musze wykluczyć ewentualną ciążę i w związku z tym 7 dpo wieczorem zrobiłam test owu, który wyszedł zdecydowane negatywny. W takim razei wstrzymam się jeszcze z tymi lekarstwami przez parę dni. Odpowiedz Link
kinga38 Re: wklejam 30.03.07, 12:54 Test owu nie pokaże ciąży!!!To bzdura!Kup lepiej test ciążowy. ---------------------------- 37cykl starań... Odpowiedz Link
katty26 Re: wklejam 30.03.07, 17:29 Test owu POKAZUJE ciążę, tyle że nie tak szybko jak niektórzy sądzą. Jestem w ciąży i od 13 dpo KAŻDY test owu, nieważne czy robiony rano czy po południu jest pozytywny - dwie grubaśne krechy - testowa ciemniejsza i grubsza od kontrolnej (wyraźniejsza niż przy owu). Z tym, że radziłabym testować tymi, które są do tego przeznaczone - czyli ciążowymi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
87lnbv Re: wklejam 30.03.07, 20:06 Groszek zadnych lekow, dopiero jak bedziesz pewna, pozcekaj do testowania, a co to za leki, jesli mozna? Odpowiedz Link
nimeska Re: kiedy test owulacyjny moze pokazać ewentualną 04.04.07, 16:12 u mnie test owulacyjny wyszedl pozytywnie w ciąży starania.webd.pl/test-owulacyjny-wykrywa-ciaze-ale-uwaga-vt165.htm Odpowiedz Link
groszek28 Re: kiedy test owulacyjny moze pokazać ewentualną 04.04.07, 18:02 ja w tym cyklu testowałam owulacyjnym 2 razy - 1 raz 7 dpo - test negatywny, 2 raz 12 dpo - to z ciekawości co wyjdzei,, bo na ciążowym wyszła druga jasna kreska - no i wówczas wyszedł pozytywny test. Czyli morał z tego taki, że owszem, może pokazać ciążę, ale wcale nei wcześniej niż ciążowy, wiec testowanie nim mija się chyba z celem. Odpowiedz Link
nimeska Re: kiedy test owulacyjny moze pokazać ewentualną 04.04.07, 18:22 to jest oczywiste tym bardziej ze w artykule na który sie powołałam nie ma mowy o wcześniejszym testowaniu, tylko o tym ze hormony sie krzyżują i owu MOZE wykryć ciąże Odpowiedz Link