Dodaj do ulubionych

dr Gąsior z Ab Ovo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:52
witam. jestem po pierwszej wizycie u tego lekarza. czy ktoś się u niego
leczył? z jakim efektem?
Obserwuj wątek
    • mika805 Re: dr Gąsior z Ab Ovo 27.06.07, 20:43
      hej.ja nie leczyłam się u niego, ale słyszałam że dobry specjalista.leczyłam się
      u prof.putowskiego i dr gąsior czasem robił mi usg.słyszałam że ma dobrą
      "reke"do dzieci.powodzenia życzę!
      • Gość: laluch Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:06
        a ja szczerze polecam wziąć nogi za pas i opuścić Ab Ovo! Zwłaszcza Putowskiego!
        • mika805 Re: dr Gąsior z Ab Ovo 01.07.07, 15:23
          jakieś konkrety?jak opuścić ab ovo to gdzie się udać?
          • Gość: majeczka Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.in.lublin.pl 07.03.08, 13:14
            Witam, chciałabym odświeżyć ten temat. wiele się naczytałam o tej klinice i o
            dr. Gąsiorze i musze stwierdzić,że z większością zarzutów całkowicie się nie
            zgadzam. Po roku bezowocnych starań udaliśmy się do Gąsiora. Bardzo fachowo
            udzielił nam wszelkich informacji. Przed planowaną inseminacją zlecił mi i
            mojemu mężowi szereg badan- badanie nasienia, poziom hormonów, badania na
            przeciwciała plemnikowe i ciążowe, drożność jajowodów. Dopiero po wykonaniu tych
            wszystkich badań przystąpił do inseminacji( wyszły u mnie przeciwciała
            plemnikowe). teraz z niecierpliwością czekam na wynik wink trzymajcie kciuki! a na
            rzeczy opisywane w internecie trzeba patrzeć z rezerwą.
            • Gość: agusia Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:15
              mam pytanie czy doktor gąsior przyjmuje tylko w klinice czy ma
              prywatny gdzieś gabinet
              • Gość: xx Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.in.lublin.pl 26.03.08, 20:40
                z tego co wiem,to dr ma gabinet w Łęcznej i chyba przyjmuje w przychodni na
                Lubartowskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka