Gość: hexellina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:52 witam. jestem po pierwszej wizycie u tego lekarza. czy ktoś się u niego leczył? z jakim efektem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika805 Re: dr Gąsior z Ab Ovo 27.06.07, 20:43 hej.ja nie leczyłam się u niego, ale słyszałam że dobry specjalista.leczyłam się u prof.putowskiego i dr gąsior czasem robił mi usg.słyszałam że ma dobrą "reke"do dzieci.powodzenia życzę! Odpowiedz Link
Gość: laluch Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:06 a ja szczerze polecam wziąć nogi za pas i opuścić Ab Ovo! Zwłaszcza Putowskiego! Odpowiedz Link
mika805 Re: dr Gąsior z Ab Ovo 01.07.07, 15:23 jakieś konkrety?jak opuścić ab ovo to gdzie się udać? Odpowiedz Link
Gość: majeczka Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.in.lublin.pl 07.03.08, 13:14 Witam, chciałabym odświeżyć ten temat. wiele się naczytałam o tej klinice i o dr. Gąsiorze i musze stwierdzić,że z większością zarzutów całkowicie się nie zgadzam. Po roku bezowocnych starań udaliśmy się do Gąsiora. Bardzo fachowo udzielił nam wszelkich informacji. Przed planowaną inseminacją zlecił mi i mojemu mężowi szereg badan- badanie nasienia, poziom hormonów, badania na przeciwciała plemnikowe i ciążowe, drożność jajowodów. Dopiero po wykonaniu tych wszystkich badań przystąpił do inseminacji( wyszły u mnie przeciwciała plemnikowe). teraz z niecierpliwością czekam na wynik trzymajcie kciuki! a na rzeczy opisywane w internecie trzeba patrzeć z rezerwą. Odpowiedz Link
Gość: agusia Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:15 mam pytanie czy doktor gąsior przyjmuje tylko w klinice czy ma prywatny gdzieś gabinet Odpowiedz Link
Gość: xx Re: dr Gąsior z Ab Ovo IP: *.in.lublin.pl 26.03.08, 20:40 z tego co wiem,to dr ma gabinet w Łęcznej i chyba przyjmuje w przychodni na Lubartowskiej Odpowiedz Link