Dodaj do ulubionych

~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~

• wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:27
      Noemi pierwszy raz zakalec mi wyszedł! Ale spróbuję z maślanka, skoro ma byc
      lepszy.

Ewinko na tym sąsiedzkim wątku Malutka 1939 pisała że te leki nie wpływają na
      owu, że ona może być swoją drogą. Chyba Malutka pisała, polukaj proszę, wczoraj.

Poppy proszę powtórz historię, w piątek idę do gina mogę popytać o Ciebie,
      napisz wyniki i co się działo, tak pokrótce, dla przypomnienia.
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:35
      ło Megi Ty z Niemiec, tak pod tym względem to porządne te Niemcy.
      ja jedynie współczuje tym babkom, które nie mogą przeznaczyć jakiejś kasy
      miesięcznie na właśnie diagnozowanie przyczyn niepłodności, na NFZ mozna owczem
      liczyc, ale mozna się zestarzeć za szybko

ja wydaje msc obecnie ok 200-300zł, ale u mnie to narazie żaden problem, ale
      jak juz wchodzi inv albo poronienie nawykowe, ups to już płaci się i to słono,
      porażka
      • aneczka_78 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:38
        Dawid ma rpoblem z uszami - wklęsłe błony i powiekszony trzeci migdał.
        Wysłałam ponownie zdjecie - prosze sprawdzic
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:41
        wiosenko jeszcze cencika na zadne badanie nie wydalam
        dlatego jest mi was dopel tak szkoda
        sama wiem co to znaczy walczyc z nieplodnoscia ale przy tym nie musia byc to do
        tego walka z finansami
        no tak cala polska
        czysem tesknie bardzo za polska za ludzmi ale jak slysze o takich zeczach to mi
        i tesknoty przechodza
        jak bym przeliczyla ile pieniedzy zaoszczedzilam to pewnie bylabym w szoku
        jak wy sobie z tym radzicie
        czy wszystkiego sobie odmawiaciesad(((
        bo przecierz w polsce nie zarabia sie za duzo tez mieszkalam i wiem
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:38
      o Poppy ja chyba do Ciebie wysłałam, dostałaś fotki?

Mercy Twój wykres się nie otwiera było opisane jak znaleźć link do wykresu
      Twojego, wrzuć go do listy, żeby jutro zamieścić.
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:39
      Megoi zazdarszczam porodu w Niemczech, luksus na maksa.
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:43
        wiosenko maze zeby dotrwac do porodu a potem gwarantuje ze sie podziele z wami
        wrazeniami
        choc musze wam powiedziec ze w opolu calkiem niezle mieli warunki te 6 lat temu
        jak konczylam szkole
        • aneczka_78 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:48
          No i chyba w tym miesiacu chyba znowu nici - tempka zachowuje sie tak samo jak
          ostatnio - no ale zobaczymy
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:50
      Ensata chce rodzić, ha ha, jeszcze nie zaszły a już o porodach w Swissmedzie,
      ja też się do tego przychylam. Warto zapłacic za bezpieczeństwo.

Istotko pracuj pracuj, nadrobisz, najlepiej się nadrabia ok 23 do 1 rano,
      wowczas nikt nic nie dopisuje, ha ha.

No masz szczęściie Mjulka że tak mnie i wdziałaś, oby nie trzpiotka, już wolę
      ordynator. Pieska do hotelu oddałaś na wyjazd? Przyzwyczajona/przyzwyczajony?
      Ile się płaci za dobę?

Poppy to po jakims czasie w wysłanych się zapisuje.
      • poppy76 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:08
        Po godzinie? mniej wiecej.
        Pomoglo tez wylogowanie sie i zalogowanie.
        zalozylam sobie konto na tleniesmile Nie wiem, moze bedzie lepsze od gazety, bo ta
        wyprowadza mnie z rownowagi!!!! Wrrr

Aneczkosmile Sliczny blekit w oczach ma Twoj syneksmile
        Iwinko, lobuziakusmile
        Tess, zwierzakismile
      • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:29
        > Ensata chce rodzić, ha ha, jeszcze nie zaszły a już o porodach w Swissmedzie,
        > ja też się do tego przychylam. Warto zapłacic za bezpieczeństwo.

Fakt, chcę i tylko utwierdzam sie w mojej decyzji, o ile mi bedzie dane
        oczywiściewinkale nasłuchałam się wczoraj o porodzie na zaspie, brrrr
        • poppy76 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:33
          Esata, looknij no na skrzynke swa!

Wiosenko, bylam raz brunetka, bo o tym zawsze marzylam. Ooo, wygladalam tak
          pieknie, ze dekoloryzator byl w robocie jeszcze tego samego dniasmile
          Aha, sprobuje odszukac te swoje wyniki po raz kolejnysmile Kochana jestes, ze
          chcesz swojego gina zapytac. Cmok
          • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:55
            > Esata, looknij no na skrzynke swa!

Looknełam, a tu....niespodziankawink))Tyle fajnych zdjeć. Ja miałam
            przekierowanie i tak naprawdę nie miałam pojęcia o gazetowej skrzynce. Dopiero
            doszłam, jak sie do niej dobrać. Dziewczyny odpisałam i wysłałam zdjątka. Mam
            nadzieję, ze dojdą.
          • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 17:01
            Aneczko Twój synek jest fajniutki .... a boćków nadal nie mam ;-(

Ponoć jak dziecko jest małe takie słodkie, fajniutkie, śliczne to chciałoby sie
            je zjeść - a jak urośnie to żałujesz, że nie zjadłaś wink
            Mamusie, naprawdę tak jest?
            • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 17:13
              Naprawdę smile)
              I im dzuecko starsze,tym bardziej żałujesz smile)
              A znacie to powiedzenie?
              "..dzieci trzeba trzymać krótko.5 lat i won z domu.." big_grinDD
              • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 17:20
                Dzięki mam boćkiwink)) super!!! Tego dostojnego na tapetę bym może wrzuciła, ale
                taka p............... jestem, że go w poprzek będę miała.... ;-(

Pozdr

Tess.
                • ivinka275 Tess 25.07.07, 17:26
                  Zapisz boćka na dysku, a potem otwórz go w jakimś graficznym programie i obróć,
                  chyba że prześle Ci już odwróconego, kcesz? smile))))
                  • aneczka_78 Re: Tess 25.07.07, 17:30
                    Mam pytanko:
                    Jeżeli robiłam testy owu i juz po owulacji druga kreska byla prawie niewidoczna,
                    to czy mozliwe jest zeby pozniej (pare dni po) zrobiony test pokazywal znowu
                    druga widoczna kreske??
                    • tessie124 Re: Tess 25.07.07, 19:41
                      Testy to mogą wychodzić i przez cały cykl.. Tzn 2 kreski, ale testowa będzie
                      jaśniejsza od kontrolnej a wtedy nie ma owulacji. Taką sytuację, żeby kreska
                      testowa była ciemniejsza od kontrolnej(a przy najmniej taka sama)(i wtedy to
                      zwiastuje zbliżającą się owulację) to góra 2 dni i to jeden po drugim... No nie
                      wiem jak to jest jak pękają 2 pęcherzyki w odstępie doby. To czy wtedy będziesz
                      miała 3 dni pod rząd dodatni test to nie wiem...

Pozdr

Tess.
                      • tessie124 Mam boćka.....HURRA!!!;-)))) 25.07.07, 20:07
                        Ivinko, jesteś WIELKA!!!! Mam tego boćka odwróconego!!!! super!!! Wielkie
                        dzięki,Ivinko.... DZIęKI!!!! No, no taka drobna dziewczyneczka a taka
                        zdolniachawink))

Pozdr

Tess.
                        • mercy2 Sotie 25.07.07, 20:27
                          Sotie byłam w Sarandzie i w Butrinti - tan ruiny są i tyle byłoby całodziennej
                          wycieczki do Albani. Ale wrażenie jak najbardziej pozostały, bo krajobrazy
                          pikne, drogi wąziuteńkie (jutro prześlę fotę). A Ty co w Albani widziałaś?
                          Ivinka, hmmm...jutro fotki prześlę i Tobie, to nie ze złej woli do Ciebie nie
                          poszły coś mnie komp oszukał ale jutro nadrobię obiecuję.
                          • mercy2 ff 25.07.07, 20:35
                            Powiedzci czy teraz działa:
                            www.fertilityfriend.com/home/1a7506
                            Zrobiłam to jakoś po amatorsku, bo nadal nie mogę sobie z tym poradzić sad Nie
                            techniczna jestem sad
                          • sotie Re: Sotie 25.07.07, 20:48
                            mercy, piękny wykres smile))
                            my byliśmy w Tiranie, Durres i w Beracie, na więcej czasu nam zbrakło, bo
                            wielce kombinowanym sposobem jechaliśmy tam cały tydzień wink))
                  • tessie124 Re: Tess 25.07.07, 19:24
                    No jasne, że chcę... tego boćka znaczy się...wink))
                    • tessie124 Re: Tess 25.07.07, 19:30
                      Ivinko, ja to miałam straszny problem, żeby wysłać Ci te zwierzaki straszaki, bo
                      mi ciągle odpowiadał, że nie znany adresat... a ja tak się przyzwyczaiłam, że
                      Ivinka, Ivinka i tych magicznych 275 nie zauważyłam...

Ewinko, Twojego adresu też nie rozpoznaje...;-(((
                      • ivinka275 Re: Tess 25.07.07, 19:39
                        Hehe Tess, ale już mam, superowo, ja też nie mogłam ogarnać wszystkich, w
                        jednym oknie miałam forum, w drugim pocztę i doklejałam po trochu smile Duża z nas
                        gromadka smile
                        Poczta poszła smile
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 15:54
      hej Megi nie głupi temat, eee bez przesady, dla mnie forum jest po to , by
      pisać na nim różne rzeczy, byle nie przekleństwa (a szkoda)
      temacik nawet ciekawy
      ja też nie skąpię sobie, ale starsznie żałuję każdej wydanej kasy na badania
      nawet 8zł na ft4 choć wiem że to tanio, bo wiem jakie przelewy robimy na zusy i
      podatki, można za tę kasę żyć!
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:02
        wiosenko wystraszylam sie bo nie kazdy odbiera takie tematy pozytywnie
        w pewnym momecie odebralam to tak ze jeste tym dusigroszem hanyski-wiesz w
        polsce nie raz uslyszalam conieco na temat polskich niemcow itd
        a tu dziennie slysze na temat polakow w niemczech-dlatego wole sie nie narazac
        na zle opine
        a temat -poprostu nadal jestem w szoku jakimi jestescie obciazone kosztami
        poniewaz chcecie miec dzieciatko-rzad polski to banda kretynow.
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:05
        a tym bardziej ze naprawde bardzo mnie podtrzymujecie na duchu a szczegolnie
        teraz bo jestem totalnie rozwalona moimi obawami.
        nie chcialam stracic kontaktu z wami.
        tu gdzie zyje mam same znajowe ktore nie maja takich problemow
        nie mam z kim pogadac na ten temat
        ciesze sie ze znalazlam te forum
        szkoda tylko ze tak pozno
        ale lepiej pozno niz wcale smile))))))))))))))))))
        • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:10
          Meggii, Rybka, wo wohnst du?
          Bo ja będę w DE kilka dzionków pod koniec sierpnia, dokładnie w hamburgu i
          okolicach, może będę niedaleko Ciebie? smile
          • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:13

-ivinko sauerland-a dokladnie attendorn to takie male miasteczko miedzy koeln a
            dortmundem
            dokladnie patrz na kreis olpe
            zapraszam serdecznie
            sadze ze teraz przez dlugi czas posiedze na chorobowym wiec zapraszam naprawde
            serdecznie-
            meggi79
          • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:18
            a widzisz jesli chodzi o km do hamburga do mnie to kolo 400km sad((((((
            • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:23
              Megg, też właśnie sprawdziłam, kawał jest, kurka, a jako, że będę miała dla
              siebie do dyspozycji tylko czas do 16:00 codziennie, to wyobrażam sobie, że
              nasze spotkanie to były rzut okiem, hej-hej, wie gehts i auf wiedersehen sad
              Buuuuu
              --
              ~
              • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:31
                mimo wszystko zapraszam ivinko
                moze faktycznie znalazlabys czas to bardzo bym sie ucieszyla
                teraz juz zmykam bo maz juz sie drze ze mam do luzia zaiwqanic i odpoczywac
                a propo bole prawie ustaly
                ciesze sie okropnie
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:07
      Tesi kucyk dosiądnięty, ile można, muszę w końcu gluta poobserwować. Oj chyba w
      górę nie pójdzie, nie sądzę. Zobaczymy. Tesi poproszę o prognozę.

Trzpiotka nie wiesz kto to, Mentafoli zapytaj, to ta mała blondi mnie tak
      nazwała. Ale już dość ja się PRZECIEŻ nie gniewam, bo ja nie z tych.

Pewnie Mentafolia Ty już nie o bzykaniu, bo już było, u mnie np w trakcie, i
      jak tu nie gadać, ha ha.

Megi jeszcze raz, temacik ok, poprostu czasem ciężko napisać co się ma namysli.
      Wszystkie przyjaźnie nastawione jesteśmy.
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:13
      Inga rety skąd Ty tu piszesz, ależ to światowy wątek!!! Witam Cie
      prtzeserdecznie, ale napisz nam coś o sobie.

U nas juz raczej po dzieciach wśród znajomych, z blizszej gromady to ja miałam
      pierwsza, a później sie sypały jedno za drugim, przykro mi było jedynie, jak
      urodziłam 29.04.2006 Aniołka, a koleżanki zaczęły rodzić od maja do grudnia - 6
      dzieciaczków, każde opłakałam okropnie. Tak nam sie złożyło, że 7 nas było, ja
      jedna odpadłam w przedbiegach.
      • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:17
        Wiosenko, jaka Inga?
        Co przegapiłam?
        Ładne imię, mam do niego sentyment, stąd rzuciło mi się w oczeta smile
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:23
      Aneczko piekne bocki, dziekuję za fotki, a Dawidek ile ma lat?
      Szok Poppy myślałam że bry-unetka i krótkie włoski, a tu inna buzia.
      Ensata mam fotki, skomentuję na gg, bo wiesz jeszcze mnie jakos nazwa i dopiero
      bedzie.
      • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 16:28
        > Ensata mam fotki, skomentuję na gg, bo wiesz jeszcze mnie jakos nazwa i dopiero
        > bedzie.

Ależ nie kępuj sięwinkZaintrygowałaś mnie.....?
        • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 18:23
          o rany za wami nadążyć nie sposób!!! smile
          po pierwsze dzięki za boćki i inne zwierzaki smile
          po drugie: gdzie jest inga???
          ensata, jaka ja sliczna i młodziutka?? Ty pewno mentafolii zdjęcie oglądałaś smile
          dzięki za fotki Tobie i aneczce, obie piękne jesteście i przychówek cudny i
          jaki duży! smile

odebrałam wynik ft4 1,13 (0,8-1,9). więc gicio, tarczycę mam w porządku.
          • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 18:27
            mercy senkju za fotki, też fajna babka z Ciebie smile
            byłaś tylko w Sarandzie czy głębiej również?
            • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 18:38
              dziewuszki, mailing uskuteczniłam, na rewanż czekambig_grin
              poki co mam Ivinkę, Wiosenkę, Aneczkę, Poppy Bealbig_grin, i Istote zdaje mnie siesmile,
              ach i psiaki zwierzaki tyz rzecz jasnasmile

Wiosenko, y mnie tymi kamieniami nie załamuj, ja mam nadzieję, ze mi leki je
              rozpuszczą i piasek co najwyżej wysikam.

A kasę to mi NFZ zwróci, tylko poczekam średnio ze 4 miechysad
              • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 18:41
                muszę jeszcze dodać, ze starsznie płodne w posty jesteście. ledwo przebrnęłam
                przez zaległości, poprzedni wątek totalnie olałambig_grin
                • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 18:59
                  Ja tam Mjulki nic nie mam, Mercy też nie, panie mnie olały <foch> big_grin
                  • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 19:00
                    mjulka, moje poszło smile
                  • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 21:18
                    Wow, Mercy... toć Ty tu awansujesz do mojej czarnej stajniwink))

Dostałyście bajkę na dobranoc...? Nie wiem, czy doszło...

Pozdr

Tess.
                    • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 21:46
                      bajka doszłabig_grin, ale nie mowcie, że spać się wybierata, po tym jak ja ogarnęłam
                      rzeczywistość i mogę sobie pogawędzićbig_grin

Sotie, to na pewno Ty? Wcaleś do mych wyobrażeń niepodobna. Juz nie wspomnę o
                      Ivincebig_grin. Chłopaczyca, a mnie jawiła się anielicabig_grin

Czekam na potwierdzenia, że moje doszło, bo ta poczta faktycznie jakaś kulawa...
                      • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:01
                        Ja nie dostałam ;-(
                        Pusto sie zrobiło... pewnie poszły receptę dr Tess ralizowaćwink))
                        • aneczka_78 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:15
                          Ja dostałam tylko bajkę od Tessi.
                          Dzieki fajna bajka smile
                          • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:20
                            Ja to nawet jeszcze w poczcie nie byłam crying
                            I taka jestem zmęczona,że nie wiem co napisać.
                            Mjulka,biedulko.Na kamicę najlepsze jakieś prochy rozkurczowe,p/bólowe raczej
                            nie, bo nie dość,że nie pomagają to jeszcze moga prowokować wymioty.Dobrze też
                            robi gorąca kąpiel czy prysznic.A jak juz się z bólu wyje do księżyca to
                            pozostaje tylko pogotowie i zastrzyk z papaweryny,atropiny i pyralginy
                            t.zw.święta trójca smile.Starcza na kilka godzin.
                            • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:31
                              Mentafolia jednak ciężki dzionek? kapiel i do wyrka, jutro nadrobisz wink

mjulka, ja ni mom ;[
                              ja to ja, no nie ma bata smile a jak wyobrażałaś me oblicze? wink

tessie, baja git smile

a jak patrzę na aneczkę, to jakbym siebie widziała za młodu wink

my właśnie seans filmowy mieliśmy "mr Brooks" - polecam, niezły film.
                              • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:37
                                Jeszcze dzisiaj muszę odbyć rozmowę z byłym i wymyć lodówkę sad(
                                Zalegne pewnie dobrze po północy.A jutro powtórka z rozrywki.
                                Ale może mój facio jutro do mnie przyjedzie i będziemy mieli długi weekend smile)
                                • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:50
                                  widzę, że poczta wylazła?
                                  Mentafolia, a ta lodówa do jutra nie przetrzyma?
                                  o tej porze, to nawet ja porządków nie robiębig_grin
                                  • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:53
                                    nic nie wylazło,tym bardziej poczta smile
                                    Lodówka może by jakos dała radę,gorzej z zawartością.
                        • istota Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:28
                          u mnie to recepta bez pokrycia, przynajmniej dzis wiec chwilowo jestem, ale
                          zaraz musze po tesciowa na airport jechac, jakbym malo miala stresow i bez tego

ide zerknac czy mam jakas nowa poczte i na wykresiki moze spojrze, ale w sumie
                          to powinnam sie pakowac bo w piatek jedziemy do kraju
                          jak ja nie cierpie sie pakowac
                        • istota Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:50
                          super bajeczka Tess, ja wlasnie myslalam ze to m&m byl smile
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:35
      dzieki Tesi za zwierzatka, angielski tak i owszem pomoze ale kuzynka, bo M to
      hmmm nie chce mu sie, a ja tu wpadłam zmordowana, goście byli, posprzatałam, i
      narazie na NPR frunę, bede ale Was spiochy pewnie nie bedzie

przepiekne fotki Mercy vbardzo dziekuje
      • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:48
        wysyłam jeszcze razsmile
        jak nie dolezie i tym razem to się normalnie zapienięsad

Mentafolia, czy to Chorwacja? W każdym razie obstawiam Adriatykbig_grin
        Sotie, no ja myślała żeś long blondismile

Już teraz tom mądra, wszystko o kamicy wiem, net przetrzepanysmile
        Terapię wdrażam od wczoraj. No i mówie sobie tak: Tess łazi do łazienki coby @
        wylookaćsmile, inne laski jaja tam szukają, a ja cóż....wyglądam, czy kamień
        czasem nie wylatabig_grin
        • istota Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:53
          dzieki za fotki, biala duzo bardziej mi na Mjulke wyglada niz czarna
        • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 22:55
          Mjulka,nie zgadłas smile
          To nie Chorwacja i nie Adriatyk smile
      • mentafolia Tess 25.07.07, 22:51
        Ty nas tu przestań mamić bajkami,dawaj swoją gębulę smile
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 23:22
      a Mjula to i cyc pokazała, no no
      laska jak sie patrzy
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 25.07.07, 23:41
      mam Was wszystkie w pliku jednym no tak ja popisalam na NPR a Was juz nie ma, M
      siada do kompa, a ja za 10 minut i posiedze pewnie, ha ha
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 00:13
      nie dziwczyny ja przy was wymiekam, toz ja do 1 nie zdążę przeczytać

Ivinko pomyłka żadna Inga

viinga 25.07.07, 14:39 + odpowiedz

Ja mieszkam w USA i zupelnie nie wiem co mam robic, tutaj badania sa bardzo
      drogie, a ja nie mam ubezpieczenia. Jesli juz bylabym w ciazy to pewnie
      przyznaliby mi public aid, a tak za wszysko trzeba placic. Jesli dalej tak
      bedzie z tymi naszymi staraniami to wracamy do kraju.
      Moze sa tu jakies dziewczyny z Chicago?
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 00:34
      Bardzio dziekuje za wszyustkie fotki, jestescie piekne, czy jeszcze komus mam
      wyslac?

Aquita co z Twoimi fotkami?

O ivinko po niemiecku to ja nawet nawet.

Dobre Mentafolia, 5 lat i won z domu, ło rety co mój Jaś jeszcze tu porabia.

Aneczka testy są porypane, nie kupuj ich.

No Sotie najlepszy rocznik ma tarczyce ok. A Inga się tu wpisłam z Chicago, i
      nie Inga tylko Viinga, czy jakos tak.

Tesi ja wiem co on miał w kieszeni, mam powiedziec głośno no mam, no powiem a
      bo co dzis w piżdżamie siedzę więc mi wolno, on miał M&M, ale ja w bajki nie
      wierzę.
      • viinga Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 14:33
        A to teraz wiem, ze to o mnie piszecie smile). Nie nadazam za wami wstaje rano, a
        tu setki postow. Mieszkam w Chicago od 10 miesiecy, a na forum jestem prawie
        juz 2 lata, niestety. Chyba trzeba wracac do Polski bo dzidzi dalej nie widac,
        a tutaj na leczenie wydaje sie drakonskie pieniadze. Niby mam ladne wykresy,
        tylko zawsze plamienia przed @, wlasnie sie zaczely 2 dni temu. Porod tu
        kosztuje ok 10000$, sam zastrzyk epiduralu 1000$. Na szczescie bedac w ciazy
        mozna sie ubiegac o ubezpieczenie z miasta smile).
        • viinga Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 14:36
          A zaczelam razem z Monjan, ona urodzila ladnego synka bodajze w styczniu,
          starala sie okolo 7 miesiecy, a ja tu nadal tkwie. Szkoda ze juz nie mozna
          dostac sie do naszych wpisow.
        • viinga Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 14:40
          A zaczelam razem z Monjan, ona ma juz ladnego synka urodzonego chyba w
          styczniu po ok 7 miesiacach staran, a ja tutaj nadal niestety tkwie. Szkoda ze
          juz nie mozna odnalezc naszych postow.
          • viinga Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 14:41
            a teraz sie pokazal, jak napisalam drugiego uncertain
        • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 14:47
          > tylko zawsze plamienia przed @, wlasnie sie zaczely 2 dni temu. Porod tu
          > kosztuje ok 10000$, sam zastrzyk epiduralu 1000$. Na szczescie bedac w ciazy
          > mozna sie ubiegac o ubezpieczenie z miasta smile).
          Plamienia przed @ swiadcza o niskim poziomie progesteronu i moga byc oznaka jak
          u mnie.....polipa szyjki. O polipie dowiedziałam sie w trakcie poronienia,
          wczesniej tez nikt go nie zdiagnozował, chociaz o plamieniach wspominałam
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 00:36
      Mjulka czy czasem te Twoje krzyże to nie były ataki kamicy?
      • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 07:12
        Witajcie,

Ten gópi porypany pop....... ff zaznaczył mi owul 3 dni temu... i to nie
        przerywana linią! Kretyn no po prostu kretyn, ja żadnej owul nie miałam... a i
        staranka odpuściłam.... D...... blada no;-(((( I kiedy @ będzie? Popatrzcie no
        na ten mój p.............. wykres, kiedy mam zrobić prg? Mam nadzieję, że zdążę
        przed wyjazdem także wynik odebrać.... Możemy porobić zakłady co wysokości
        mojego poowul prg d............ blada! Założę się, że żadnej p..............
        owulacji nie było!!! A jak była (pamiętacie te moje pojedyncze skurcze co niby
        to miała @ przyjść?) Ale chce mi się wyyyyyyyyyyyć!

Mentafolia, odpuść mi na razie gębę... bo na razie to ja wiązkami i ścierkami
        rzucam wokoło... jak mi przejdzie hehehe na dzieci tylko trzeba je mieć hehehehe
        to wtedy pomyślę o gębie.... A brzuch jak na @ znowu zaczyna napierniczać!

Pozdr

Tess.
        • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 08:07
          Tesi nie wiem czy owu była, przy takich wykresach tasiemcach bym raczej
          upatrywała pierwszej wyższej od wszystkich pozostałych, czyli wyzszej od 36,6.
          Nie martw się bedzie widac za 2-3 dni po tempkach jesli nie spadną, to cos tam
          się działo, ale czy owu była prawidłowa? hmmm prg i tak fajno zrobić np w
          poniedziałek

a ja dzis spać nie mogłam, wstałam o 7, duszący kaszel

mam u siebie dwoch bratanków, muszę hycli obudzić, poszli spać o 23, wiozę ich
          do rodziców do sopotu, o 9 wyjazd, poszli wczoraj na pole, w błocie sie
          wytarzali i teraz chyba w pizamach wrócą

dziś słonecznie od rana, hurrra
          • martucha90 widziałam bociana :-) 26.07.07, 08:15
            Witam wszystkich bardzo pogodnie smile

Pisałam Wam jakiś czas temu, że mam potrzebę szykowania gniazda pod to nowe
            dzieciątko, którego co prawda jeszcze we mnie nie ma, ale myślę, że niedługo
            będzie. Zapaliłam M do tego pomysłu, szukamy nowego większego mieszkania i
            sprawdzamy kredyty. Wczoraj byliśmy obejrzeć takie jedno osiedle, które się
            dopiero buduje, a tam... na dachu bloku... stał sobie bocian!

Najpierw myślałam, że sztuczny, bo się nie ruszał, ale potem zaczął się
            przechadzać smile Najprawdziwszy bocian na świecie smile
            • sotie Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 08:25
              no to chyba kupicie tam mieszkanie marucha? wink))
              • sotie Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 08:26
                martucha miało być, sorki smile
            • tessie124 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 08:26
              To co, chyba mieszkanie w tym bloku po którym bociek łaził, co?? A przynajmniej
              na tym osiedlu i to jak najbliżej boćka...wink
              • martucha90 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 08:45
                Mieszkanie w tym bloku, po którym bociek łaził, to już niestety sprzedane...
                Ale jak bociany są w okolicy to i w innym bloku można by się skusić smile
                Generalnie podobało nam się - szczere pole, żaby kumkają, boćki latają, a z
                cywilizacji to dopiero parę dziur w ziemi pod nowe osiedle. M też boćka
                zauważył i coś na ten temat z uśmiechem wspomniał, ale już nie pamiętam co wink
                Jutro ruszamy wywiadywać się o kredyt!
                • tessie124 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 08:49
                  A w jakim to mieście? Gdzie? Które osiedle? Może i my się przeprowadzimy do
                  boćków... Bo u mnie to chyba bez wyższych wspomagaczy się nie obejdzie...
                  • martucha90 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:04
                    A w Rumi (koło Trójmiasta). Tam gdzieniegdzie jest jeszcze dość "naturalnie",
                    jeśli chodzi o tereny, głównie pola, więc boćki jeszcze się nie wyprowadziły.
                    Ale jak jesteś z daleka, to chociaż przyjedź na wakacje, pospaceruj smile
                    • sotie Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:14
                      ooo Martucha, Ty z Rumii?? mam tam babcię, wujostwo i kuzynostwo smile)))
                      • tessie124 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:24
                        Eeeeee tam, phi to boćki już mi 2 raz koło nosa przeleciały... złośliwe jedne
                        no... tylko sie ze mną drzaźnią... tak samo jak owul i @
                        W Fatimie to nie obejdzie sie chyba bez tuzina figurek dzieciaczkowych do
                        wrzucenia...

Sprawdźcie pocztę...

Pozdr

Tess.
                        • martucha90 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:30
                          > ooo Martucha, Ty z Rumii?? mam tam babcię, wujostwo i kuzynostwo smile)))

To się do nich wproś na wakacje smile Może boćki i u nich na domu siadają smile
                          Nie ma co tracić takich okazji smile
                          No jeszcze nie wiem, czy tam zamieszkamy, drogo sad( no wiadomo, teraz wszędzie
                          drogo, kredycik na... 40 lat, o matko, no ale mieszkać gdzieś trzeba.
                          • mjulka Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:42
                            Witam się o porankusmile
                            Humor do banisad, wczera mandat jeszcze zaliczyłam. Sie sukinkoty drogowe tak
                            ustawiły, żeby ich widać nie byłosad 100 =4pkt. Ech, jakieś pasmo nieszczęść w
                            moim żywocie.

Tess, czeski świetnysmile moja mama po pepiczkowemu dobrze nadaję, czasem ją dla
                            funu proszę, żeby pogadałasmile

Wiosenko, krzyże bolą dalej i nie ma to nic wspólnego z nerkąsad.
                            Dostałam namiar od kumpeli na jakąś świetną masażystkę, może ona mi cos
                            zaradzi. Podobno metodą refleksologii nawet kamienie w nerce potrafi
                            rozkruszyć. No cóz, zobaczymy.

Nie wiem tylko, czy się starać, czy też nie?. Nie chciałabym robić przerwy i
                            tracić czasu.
                          • meggii791 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:43
                            witamsmile))))
                            widze spania nie maciesmile))))
                            zapraszam na kawusie
                          • sotie Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:49
                            poszukam boćków raczej na stepach akermańskich w tym roku wink)
                            • tessie124 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:59
                              Licho wie, czy możliwa czy nie... zrobiłam test owul któregoś dnia niedawno, nie
                              pamiętam dokł kiedy... ze 2 dni temu... negatyw. Miałam usg w 17dc tj 12lipca i
                              dupa... nie było dominującego pęcherzyka, tylko drobne. Największy w prawym
                              jajniku śr ok 9mm. Nast usg 22dc bez zmian, tylko endo mniejsze niż poprzednio i
                              wydlądające na endo z 2 fazy cyklu... Od paru dni brzuch mnie pobolewa, takie
                              pojedyncze skurcze jak na @ i co? I dupa, staranka odpuściłam, bo czekam na @.
                              Nawet jak owul była to ją przegapiłam... Kurcze przecież nie mogę latac na usg
                              jak nie ma pęcherzyka i wydawać 90zł za każdym razem....

Pozdr

Tess.
                              • tessie124 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 10:13
                                Wszystkiego najlepszego Sil.bi wink i tego czego pragniecie najbardziej...wink))

Pozdrawiam

Tess.
                                • mjulka Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 10:15
                                  I ja Sil.bi winszujęsmile
                              • mjulka Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 10:14
                                To faktycznie tess masz zwariowany ten cyklsad. Nie powiem nie mądrego...skoro
                                staranka odpuszczone, to czekaj na @ cierpliwiesad

Meggii, a czy Ty nie możesz iść do lekarza?
                        • poppy76 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:48
                          No ja wprawdzie bocka nie wiedzialam, ale gluta tak!
                          Wczoraj wieczorem, jak sie do toalety wybralam, odrobine, ale jednaksmile)
                          Pierwszy glut od paru miesiecysmile no, jajo bylosmilePrawie sfiksowalam w tym kiblusmile
                          Niestety, bylo pozno, ja z wizyta, wiec z bzykanka nici, jakos na pana domu
                          ochoty nie mialamwinkA ze swoim M to sie przedwczoraj wieczorem ostatnio
                          widzialam, mijamy siesad on wstaje a ja spie, ja sie klade on spi. Przez smsa i
                          telefon sie nie dasmile
                          rany, mam nadzieje, ze do wieczora wytrzyma, 1. wyzszej temp jeszcze nie bylo!
                          dzis rano nic za bardzo nie bylo, ale miejmy nadzieje, ze sie rozkreci!!!!

Rzucilam okiem na skrzynke, dziekismile))
                          Fura bajek od dr Tess, rozesmiane buzki Wasze.
                          Mentafolia, Ty bujasz, nie masz wiecej niz 18. no dobra, niech bedzie 25smile
                          Mjulka, takiego cyca to tez bym chcialasmile
                          Wieczorem sprawdze, komu wyslalam, komu powinnam, a kto mi jeszcze buzke 'wisi'

tess, ide twoja owu ogladac, postaram sie do Wiosenki maila z wynkiami wyslac,
                          co by forum nie zasmiecac, i do robotysad
                  • meggii791 Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:41
                    spania nie majasmile))))))))))))))))))))))))
                    • mjulka Re: widziałam bociana :-) 26.07.07, 09:43
                      Martucha, to omen jak ta lalasmile
          • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 08:24
            bry dziś smile
            mjulka dzięki za fotki smile
            wiosenka przyjemnej drogi, choć ty chyba blisko masz do zoppot? wink jezuuu, ale
            bym się uwaliła na plaży buu
            Mentafolia, jak tam nastrój i zawartość lodówy? wink

miłego dnia wszystkim smile
            • ewinka22 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 09:52
              Dzieńdobereksmile U mnie też słoneczko od rana, aż milo mama nadzieję, ze już skwaru nie bedzie takiego jak w dniach nieawnychsmile Dzięki Dziewczyny za wszystkie zdjecia, ja obecnie proszę M zeby przeslal mi na moja poctę jakieś fotki i od razu do Was je posyłam, bo ja tutaj niestety nie mam możliwości wrzucenia na komp djąteksad Mam nadzieję, że dzis albo jutro już będę mogła Wam się przeslacsmilehihi

Aha stwierdzilismy z Meżusiem, ze na 2 rocznicę slubu kupujemy sobie lóżeczkosmilehihi Rocznica w sierpniu ja w sierpniu przeprowadzam sie do Gdańska wiec lózko sobie kupimysmile Nooo jak i nowe lózko to moze i coś nowego na nim uda nam się stworzycsmilehihi

Pozdrawiam Ewcia
              • sil.bi Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 09:55
                Hej Kochana,teraz ja sie bawie w ordynatorawink i wpadam tylko na chwilke,bo po
                prostu nie mam czasu. Ale ten post ma oznaczac,ze caly czas o Was
                mysle,odbieram super maile z Waszymi buzkami i trzymam za nas wszystkie kciuki!!
                Dzis mamy z M czwarta rocznice slubu, wiec pewnie tez przy kompie nie usiade.
                Wyobrazcie sobie, ze M,ktory z natury romantykiem raczej nie jest, obudzil mnie
                dzis pieknym bukietem roz! A czego nam zyczyl,to chyba nie musze na tym forum
                pisac... Pozdrawiam Was wszystkie i lece chociaz troche poczytac ten watek.
                Buzka!
                • mercy2 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:24
                  Witam czwartkowo smile
                  Dzięki za ostatnie fotki:
                  Mjulka-słodka z Ciebie dziewczyna
                  Sotie-zdjęcia doszły, dzięki wink
                  Mentafolia-pięny widoczek, uwielbiam takie
                  Dzięki, dzięki, dzięki wszytskim Wam za fotki.
    • mjulka Re: Tess 26.07.07, 09:48
      Tess, a jesteś pewna, że owu niemożliwa?
      Pamiętam jak pisałaś, że w czasie owu pęcherzyka nie było, to wiem. Ale nie
      było go wcale, czy był kurduplasty, bo to robi róznicę.
      Jeśli głupio pytam- sorry, trochę wpisów odpuściłamsmile
    • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 09:55
      prosze podpowiedzcie mi co to moze byc co sprawia ten cholerny bol.
      wczoraj juz bylo ok a dzis znow boli jak diabli.
      wykoncze sie
      niech se ten bol bedzie tylko niech moje malenstwo nie ucierpi na tym
      macie jakies idee co to moze byc za bol
      • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:19
        meggii, nie mam pojęcia co to jest, na Twoim miejscu męczyłabym gina do
        upadłego.

poppy, gratuluję gluta! smile

Sil.bi, kongretulejszon i celebrejszon wink)))

mjulka, coś faktyczni epech Cię ostatnio prześladuje ;[
        • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:27
          kurcze moj gin.ma wlasnie urlop i jego durny wspolnik teraz urzeduje
          nie moge latac co dzien bo powie ze upadlo mi na glowe
          kurde wykoncze sie bo nie wiem czy to nie jest zle
          no niby bole to normalne ale nie dla mnie
          zwarjuje przez to
          zamiast sie cieszyc ze jestem w ciazy ze udalo mi sie to zamartwiam sie jak
          cholera z powodu tych boli
          co za cholerny pech
      • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:39
        > prosze podpowiedzcie mi co to moze byc co sprawia ten cholerny bol.
        > wczoraj juz bylo ok a dzis znow boli jak diabli.
        > wykoncze sie

Idz szybko do lekarza, nawet do szpitala na ostry dyżur, t nie żarty. W ciąży
        nie ma prawa nic Cie boleć. Miaas usg, potwierdzone, że zarodek w macicy?Nie
        chcę Cię straszyc, ale to poważna sprawa
        • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:54
          ensata bylam w pon. i nawet juz serdszko bije
          ta moja fasolinda ma nawet 2mm wiec nie jest to pozamaciczna
          wiosenko w szkole tez mnie uczyli ze bole na poczytku ciazy moga byc rzecza
          normalna gdyz macice trzymaja wiezadla ktore sie rozciagaja i one moga sprawiac
          bol a poza tym jajniku produkuja w tej chwili hormonki ktore sa odpowiedzialneza
          utrzymanie ciazy do poki nie ma jeszcze lozyska wlasciwego
          niby wszystko pieknie ladnie ale bole nie powinny byc ostre a mnie jak czasem
          cos rypnie to pogryzlabym klawiature z bolu
          jutro wybiore sie bo szpitala(tam gdzie pracuje)znam dobrego tam lekarza gin i
          pogadam z nim bo mnie to juz wkur...
          zastanawiem sie czy to juz nie jest czysta panikasmile)))))))
          • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 11:20
            meggii791 napisała:
            > jutro wybiore sie bo szpitala(tam gdzie pracuje)znam dobrego tam lekarza gin i
            > pogadam z nim bo mnie to juz wkur...
            > zastanawiem sie czy to juz nie jest czysta panikasmile)))))))

Lepsza panika na zapas, niż zignorowanie jakiegoś sygnałuwinkJa tam jak mi sie
            uda, bede panikowała ile wlezie, a cowink)
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:31
      Martucha wiec wybór mieszkania chyba oczywisty? Wiesz u mnie boćków co raz to
      którys leci...hmmm. Szczere pole do czasu, nie wierz sprzedającym że nic tam
      docelowo nie będzie, ha ha. Zanim się nie obejrzysz, hipermarket Wam postawią.
      Rozejrzyjcie się za ofertą 0% prowizji, Kredyt Bank miał taka ofertę. Obecnie
      opłaca się (jeszcze) wziąć kredyt we frankach, ale zwróćcie uwagę na
      obwarowanie przewalutowania. Może uda Wam się znaleźć bank który ma
      przewalutowanie za darmo, ale...ciężka to juz sparwa. Powodzenia. Ale jaja
      Martucha Ty z Rumi, no szok, to w sumie Trójmiasto, mamy znajomych za Redą,
      więc znajome mi te tereny.

Mjula jak nie będzie bolało to się staraj, chyba że jest jeszcze infekcja i
      bierzesz leki, to lepiej nie, zrób CRP. Tylko gorzej jak zajdziesz, a tu ciach
      atak i leki.

Oki Poppy czekam na mila, na gazeciaka koniecznie, i zaglądaj w gaciochy i
      relacje zdawaj.

Ewcia takie łoże prawdziwe, jakie jakie pisz opowiadaj.

Megi to ja Ci doradzę tak, zrób sobie CRP lub wymaz bakteriologiczny. CRP
      prosciej bo z krwi.

Tesi bzykać sie trzeba i dla sportu nie leniuchować.

Sil u mnie w sierpniu 9 rocznica, za rok imprezka.

Sotie tak 30 min mam, ja tez marzę o uwaleniu sie na plazy, uwierz, raz na pół
      roku zaglądam nad morze, za to jak Jaś był mały spedzałam na alejkach 6 godzin
      dziennie, w te i z powrotem, i tak 2 lata prawie.
      • ewinka22 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:40
        Wiosenko narazie to iemy ze wymiar to 160 na 200cm kupimysmile Co prawda na pewno nie bedzie to super hiper drogie łoze małżeńskie bo na takie nas nie stać, ale zamiast spać na wersalce jaką dotad dysponował u siebie mój M, to stwierdzilismy ze kupimy takie łożko z prawdziwego zdarzeniasmile

Raczej drewniane i może z jakaś domieszka ratanu?smile No narazie ogladamy rozne wozry a kupimy jak już bede w Gdańskusmile Jak już bede wiedziała jakie to opiszę w szczegółachsmilehihi
        • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:47
          160x200 jest git smile też takie mamy i się ganiamy wink
          od ramy materac ważniejszy, zainwestujcie w dobry materac przede wszystkim smile
          • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:53
            > 160x200 jest git smile też takie mamy i się ganiamy wink
            > od ramy materac ważniejszy, zainwestujcie w dobry materac przede wszystkim smile
            Sotie, dobrze prawi, dobry materac wazniejszy od łóżkawinkJa mam 180x200,
            zaszaleliśmy przy przeprowadce
      • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:43
        Łoj Sil najwspanialsze życzonka znad morja przesyłam usmiechu słoneczka jazdy
        na koniku bzykania muszek na łączce, a wszystko się ułoży.

Megi popytaj na ciążówkach może one coś doradzą, ale w sumie to bóle moga być
        bo i macvica sie rozciąga, ale skurcze jak na @ nie wskazane.

Mjula nie strasz mandatami, ja tylko czekam/nie czekam jak mnie przydupią.

W sumie to fotek Aquita i Martucha nie przysłały. No Ewinka ma w planach.

A ja już do pracki sie biuorę i kawkę robię, błagam nie piszcie za dużo, bo
        dziś mycia okien c.d. łagam nie za dużo, max 500 postów, za mało, aaaa
        dziewczynki litości.

Ivinko tak mi strasznie imponujesz, pańcia od kompów. Szok, dla mnie to czarna
        a w dodatku magia.
        • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:51
          > Megi popytaj na ciążówkach może one coś doradzą, ale w sumie to bóle moga być
          > bo i macvica sie rozciąga, ale skurcze jak na @ nie wskazane.

Wiosenka, ale te bóle nie mogą byc tak silne. Silne, to moga byc jak jest ciąża
          pozamaciczna, ale to czarna wizja;-(Ból jest oznaka ze cos się dzieje. Ból jak
          na okres w ciązy jest czesto spotykany, sama tak miałam 3 razy, ale to jest
          takie lekkie kurczenie macicy. Silne, krzyżowe, nie zwiastuja niczego dobrego.
          Lepiej popędzic do lekarza na wszelki wypadek niż za póżno. Widzisz, ja sobie do
          dzisiaj pluje w brode, ze jak miałam plamienie, niby lekkie, niby mało, ale to
          własnie wtedy tak wynika z terminu przestało bic serce. Zawsze bede sie
          zastanawiała, czy moze podanie np DUfastony, mogłoby pomóc.

Wiosenka, ja sama przez tydzienwink))wolna chate mam, mozę jna jakies ploty byc
          wpadła?
          • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:57
            ach ensata tez juz jestem po takich jakby przejsciach(poronienie pod koniec
            3m-ca,serdunio dzidzi przestalo bic)zakonczylo sie plamieniem ale ciaza od
            poczatku byla podejzana.
            • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 11:18
              > ach ensata tez juz jestem po takich jakby przejsciach(poronienie pod koniec
              > 3m-ca,serdunio dzidzi przestalo bic)zakonczylo sie plamieniem ale ciaza od
              > poczatku byla podejzana.
              A, dlaczego była podejrzana?Cieszę się, zę serduszko bije i dzidzior dobrze
              umiejscowionywinkto najwazniejsze.
              • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 11:28
                poniewaz przez moje pcos b.pozno sie kapnelam ze zaciazylym.
                byl to juz bodajze 8tc a maluszka ledwo bylo widac
                poza tym pracowalam na op i dziennie bylo tam wykonywane ze 20 rentgenow ja
                bylam przy nich co prawda w fartuchu ale to i tak przenika
                a poza tym od poczytku b.zle sie czulam-nie jadlam bylam slaba wymiotowalam co rusz
                wiecie co bylo najciekawsze ze sie w pore nie kapnelam
                zaszlam w ciaze a za 2 tyg mialam jeshac na urlop wiec nie kontrolowalam nic ,po
                urlopie tak sie zle czulam ze stwierdzilam ze pewnie przywiozlam jakiegos wirusa
                wiec tez nic nie robilam w kierunku staran
                dopiero potem przyszlo mi do glowy ze moze zaciazyla ale gdzie po takich
                staraniach w taki glupi sposow
                no i stalo sie
                tyle ze niestety to bylo to felerne zaplodnienie
                dzieciatko od poczatku nie bylo zdrowe
                pod koniec 3m-ca organiz sam zadecydowal zakonczyc ciaze i bylo po fasolce
                a wiec tak to bylo
                • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 11:40
                  meg, idź o lekarza i koniec. To nie przelewki, taka moja mądra rada.

Aguitko, piękne skosy, piękna Tybig_grin
                  Dziś imieninki mamusibig_grin, póki mam jeszcze chwilke lece lukać na wykresasmile

Aneczko, Tobie tyż winszuję, bo zapewne imieninki dziś obchodziszbig_grin
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:46
        wiosenko myslisz ze to mogloby byc zapalenie?????
        tylko gdzie.
        jajnikow nie ma prawa bo nie w ciazy z tego co wiem nie mozliwe
        pechez-nie mialam nigdy problemow i w sumie to bym zauwazyla
        albo nerki no juz sama nie wiem
        grzybka nie mam bo bym zauwazyla a lekarz tym bardziej
        kurcze ale pomysle
        dalas mi do myslenia
      • martucha90 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 10:47
        > Rozejrzyjcie się za ofertą 0% prowizji, Kredyt Bank miał taka ofertę. Obecnie
        > opłaca się (jeszcze) wziąć kredyt we frankach, ale zwróćcie uwagę na
        > obwarowanie przewalutowania. Może uda Wam się znaleźć bank który ma
        > przewalutowanie za darmo, ale...ciężka to juz sparwa. Powodzenia. Ale jaja
        > Martucha Ty z Rumi, no szok, to w sumie Trójmiasto, mamy znajomych za Redą,
        > więc znajome mi te tereny.

No, jeszcze nie z Rumi. Na razie w Gdyni mieszkamy, ta Rumia to marzenie póki
        co, zobaczymy jak z kredytem pójdzie... A za wszelkie porady dotyczące kredytów
        to jestem baaardzo wdzieczna, zaraz powiem M żeby ten kredyt bank oblukał,
        musimy znaleźć jakąś naprawdę dobrą ofertę, bo inaczej nas raty zjedzą...
    • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 12:12
      Ale Wam zazdroszczę,że sobie chociaż spokojnie mozecie pogadać.
      Ja znowu mam zwariowany dzień,do dupy to wszystko,jestem gotowa napisać
      wypowiedzenie smile)
      Testowała któraś? Przyznać się smile)
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 12:40
        no w koncu udalo mi sie te zdiecia wsadzic
        • mercy2 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 14:16
          Ale tu puchy sad
          Ja mam dziś urwanie głowy, ale jednym okiem podpatruję co się dzieje na
          forumie smile
          Spece od wykresików - jak powinien przebiegać mój wykres jeśli by (oby) się
          udało ???
          • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 15:43
            ufff uporałam się na dziś z robotą :]
            mercy, jakby się udało, to tempki ciągle wysokie powinny być wink
            witaj viinga smile czyli w stanach nie jest tak pięknie jak w niemczech?
            • noemi27 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 16:28
              o rany, znowu mam u Was zaległości sad
              Szukam sobie właśine dzisaj objawów, bo mam takiego mega dołą. I se rycze. A
              dlaczego? Bo tak. No i nie wiem co mi... sad((((((((
      • gorgonia_m Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 16:39
        Hey, a ja znowu nie zaglądałam jeden dzień, a postów jakby mnie tu tydzień nie
        byłowink
        Mój dzisiejszy dzień w pracy moge określić tak: muszem, ale nie chcemsmile znaczy
        się lenia mam potwornego...
        Ale to wszystko nic, bo znalazłam eggsa dzisiaj i baaaaardzo mnie to cieszy i
        wzbudza uzasadnione nadzieje na wieczór... mmmmmmmmmmm...
        Wprawdzie dziwny mam aktualny wykres, taki skaczący trochę. Musze przyznać, że
        lepiej mi wychodziły wykresy jak miałam taki termometr z jednym miejscem po
        przecinku, teraz kupiłam taki super hiper Microlife i jest za dokładnysad
        No chyba, ze to ja się ostatnio źle prowadzęsmile

A propos testowania to ja dzisiaj zatestuję, ale na owu, zobaczymy czy mi coś
        pokaże...
        • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 18:07
          Noemi,nie testuj jeszcze.Nawet jeżeli ciąża jest,to mało prawdopodobne żebyś
          drugą krechę zobaczyła.I nie płacz,bo Ci kawał opowiem big_grinDD A w ogóle gdzie ja
          mam Twoja fotę? smile
          Przyznam się,że mnie tez dzisiaj chodził po głowie pomysł na testa smile)Jednak tak
          sie boję porażki,że dałam sobie siana z testowaniem.
          Mój facet widział dzisiaj bociana w locie.A nawet nie wiedział co takie
          ptaszysko zwiastuje.To jak mu powiedziałam tak się podjarał jakbym przynajmniej
          była ze dwa dni po terminie @.
          Dzisiaj sobie uświadomiłam,że od stycznia w ogóle się nie zabezpieczamy.Wiem,że
          my staramy się "inaczej",ale trochę to juz trwa i chyba zacznę się poważnie
          zastanawiać nad nami ha ha.
          Gorgonia,znaczy dzisiaj macie święto gluta? smile)

Mercy,wykres ciązowy powienien łagodnie piąć się w górę.Jeden większy spadek
          dozwolony,ale generalnie powinien mieć tendencje zwyżkowe,gdzieś tak do 12-14
          dnia po owu.Potem może sobie stać w miejscu.Tyle wynika z moich wnikliwych
          obserwacji smile)
        • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 18:11
          allO?? jest tu ktooo? czy tylko echooo? smile

noemi, dalej ryczysz? na objawy to chyba lekko za wcześnie, ale mam nadzieję,
          że cos znalazłaś i Ci lepiej wink

gorgonia, gartuluje jaja smile lada dzień pewno skoczysz w górę wink

mercy ma niezły wykres, pnie sie do gwiazd po prostej normalnie wink

tess, zobaczymy co dalej będzie z tempką, ff też może się mylić.

u całej reszty czekamy na rozwój wypadków.
          • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:35
            Sotie, chyba tylko echo... Ja też zaczynam się staczać... nie nie z listy;-(((
            właśnie o to chodzi... będę Wam tu blokować szczyt do u............. śmierci...
            Ja się nie martwię, że mi zaznaczył owul, tylko, że dopiero teraz... sama nie
            wiem... po prostu chcę na dno!!!! Na samiuteńki dół listy!!!! Brzuch mnie niby
            trochę pitoli, ale to pewnie wiesiołek... Już nie wiem czy mam go łykać czy
            nie... Zamówiłam sobie wizytę do mojej gin na 2.08 Miało być po @ i chyba będę
            jej ryczeć do rękawa jaka to głupia jestem... Jeśli @ nie przyjdzie to urlop
            minie a owul też nie będzie ;-((( i d....... blada.

Jakiś durny śluz mam, i to już tak od paru dni, niby jajo, niby się ciągnie,
            niby ślisko, ale to takie wszystko byle jakie i to 'niby'.

Sotie jesteś niezmiennie moim czarnym koniem i będziesz nadal... ale mam
            chandrę i tak bym sobie poryczała ;-(((( Chyba nigdy mi się nie uda wleźć do
            mojej własnej rodzonej czarnej stajni, ja już mogę być w niej nawet osłem bądź
            oślicą, byle czarną ;-((( (no, wtedy dopiero można by poryczeć)

Obejrzę Wasze wykresy, chyba już je z 5 razy oglądałam, ale jak mam doła to
            chyba nic mądrego nie wymyślę.... Sotie będziesz testować??? Kiedy? Ja wyjadę,
            ale muszę wiedzieć jak mój As...? No i reszta czarnych koników... Będę musiała
            jakoś do kompa i netu się dostać tylko powiedz kiedy, bo będę w stresie i mi prl
            skoczy.

Gorgonia do dzieła, tylko nie gotuj jaja na twardo... ja najwyraźniej co
            miesiąc tak robię... i dlatego d........ blada.

Poppy tak samo....

Noemi, lepiej już się czujesz, jeśli nie to możemy poryczeć razem....

Pozdr

Tess.
            Niezłe bzdury, no nie...? Widać, że brak @ już mi na przysadkę padł....
            • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:41
              Tess,może te dziwolągi u Ciebie to jednak podejścia do owu?
              Albo rzeczywiście juz po.Trza mierzyć dalej.
              Moze zdaj sie ten cykl na naturę,idź na żywaca i zobaczymy co z tego będzie.
              Na wszelki wypadek weź ze sobą progesteron do portugalii,gdyby sytuacja była juz
              podbramkowa.
              • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:47
                no zaraza jak nic ;[

Tess, nie wiem czy Cie podniose na duchu, ale 2-go też mam wizytację u gina i
                na bank dostanę wtedy @. no wiem, marna pociecha. ale Ty też w końcu spadniesz,
                nie bój.
                za Asa dziekuję nieustannie, ale wiary w sukces we mnie niewiele
              • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:50
                coś wolno forum chodzi i nie odświeża..
                tess, testować nie wiem czy będe. to znaczy postaram się nie, choć może przed
                wizytą u gina się skuszę. na pewno nie wczesniej, czyli czekam do 16 dpo ha ha
                • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:56
                  o tak będę do nocy na swoje psoty odpowiadać? wink))

Mentafolia, bociek dobrze rokuje smile)) dobrze, że testa odpuściłaś, ale widze że
                  zaczynasz sie nakręcac wink
                  • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:58
                    tfu! posty hehe
                    • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:05
                      ha ha ...psoty Ci w głowie,co?
                      Wiesz Sotie,ja się nie nakręcam,słowo harcerza smile
                      Tylko wiem,że fajnie by było zobaczyć dwie krechy.
                      Nic nie pisałam,ale przedwczoraj prawie sobie wmówiłam ciążę pozamaciczną,taki
                      głupek ze mnie.Bolał i kłuł mnie jajnik,czułam go głównie przy chodzeniu,no to
                      się zdiagnozowałam sad
                      Następnego dnia na szczęście ozdrowiałam.
                      Ja to w ogóle potrafie sobie pięknie wmawiać choroby.Kilka lat temu miałam np.SM.
                      Dobrze,że tylko przez tydzień.
                    • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:09
                      AREGIEC!!!! Co Ty wyrabiasz??? Czarny koń od 4 dni nie mierzy tempki!!! Czy jest
                      coś o czym ja nie wiem??? Zaraz przewinę przez kolano i wkropię... co to w ogóle
                      ma znaczyć??? AAARREEEEEGIIEEEEEECCC

Sotie, nawet się nie waż dostawać w czwartek @. Rano w czwartek testujesz i do
                      gina idziesz z + testem!!! Jasne??? Bo nikt mnie tu na poważnie nie weźmie;-(((

Mentafolia, rzeknę, że i Ciebie mam na oku....

Pozdr

Tess.
                      • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:13
                        Tess,ja z tego oka z hukiem spadnę smile
                        A Aregiec bawi w Chorwacji.
                        • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:21
                          Ale tempkę mogłaby zmierzyć i wpisać... nie mówię siedzieć na forumie, ale
                          tylko tempkę wpisać... w ff. ;-(((( No dobrze, ale niech nawet nie waży się
                          spadać...;-((((

A Ty Mentafolia to z oka nie spadaj, bo jak swojemu M w oko wpadłaś to już nie
                          wypadłaś, więc wiesz jak pozostać w jednym miejscu...

Dziewczynki, koniki... wczoraj spłodziłyśmy 190 postów a dzisiaj marne 72
                          (włącznie z tym) słabiutko......
                        • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:24
                          no właśnie miałam napisać, że aregiec wakacjuje to i tempki jej nie w głowie smile
                          może z tego wszystkiego wróci w dwupaku wink))

dzięki Bogu Tess, że tak lekko przyjęłaś mój brak testowania, bo bałam się, że
                          będziesz mnie bałamucić, żebym testowała od 10dpo smile))
                          jeżeli do 16dpo @ sie nie pojawi i nic nie będzie wskazywało, że niebawem
                          przyjdzie, to rano robię testa wink

Mentafolia, matko, ależ Ty masz wyobraźnie smile) dajżesz pokój wink
                          alee w sumie nie dziwie się Twojemu pragnieniu obaczenia 2 kresek smile powiem
                          więcej: rozumiem big_grin
                          • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:35
                            Tess, no niech se dziewczyna odpocznie, na wakacjach trudno o reżim pomiarowy.
                            ja tam nie zamierzam przynajmniej. i tak same zakłócone by były wink))

dziś faktycznie mało płodne jesteśmy, laski rzadkoczytające będą zadowolone, że
                            mniej zaległości wink)
                          • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 20:58
                            Dzieki Sotie za zrozumienie,miło wiedzieć,że nie uważasz mnie za starą wariatkęsmile
                            Idę sprzątnąć łazienkę i czekam na ogiera.Nawiedzi mnie dzisiaj smile
                            • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 21:05
                              ooo to miłego wieczoru smile a co Ty z tą łazienką, pościel zmieniaj lepiej wink))
                              też się oddalam. pa smile
                              • mercy2 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 21:30
                                przybiegłam zobaczyć co na forum się dzieje a tu puch sad gdzie wszyscy ?
                                Chyba coś dzisiaj wisi w powietrzu, bo miałam w pracy masakryczny dzień jak
                                nigdy i widzę, że niektóre z Was też mają nie najlepsze nastroje.
                                Ivinka fotki doszły?
                                • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 22:12
                                  Nawet pasjans mi zdechł ;-( Brzuch mnie boli, trochę tak zaczyna a ja głupia
                                  pierwszy raz w życiu modlę się, żeby nie przestawał tylko zabolał porządnie, tak
                                  żebym wreszcie poczuła.... Pustka tu jakaś... Wszystkie bzykać się poszły... cy
                                  co...? Nawet na to nie mam ochoty...sama nie wiem.... chcę, żeby ta p...........
                                  @ przyszła.........
                                  • aneczka_78 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 22:22
                                    Ja Was czytam, ale jestem tak padnięta przez te wycieczki do Kajetan że nawet
                                    niemam siły nic mądrego do Was napisać.
                                    Jutro jedziemy ostatni dzień - jak narazie, jutro prócz zabiegów czeka nas
                                    wizyta u lekarza i badania więc się okaże co dalej.
                                    TRZYMAJCIE KCIUKI zeby było ok.
                                    A teraz wracając do tematu, jajniory bolą i dół brzucha, dziś na działce tak
                                    mnie zakłuł że aż krzyknęłam z bólu.

Ps. Dziekuję za życzenia - tak dziś obchodzęsmile
                                    • tessie124 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 22:43
                                      Oooooo, rzeczywiście... to się nazywa refleks..wink Wszystkim Aneczkom, Aniom,
                                      Ankom, Andziom, Anulkom, Anitkom i A....... sto lat... i niech Bozia w dzieciach
                                      wynagrodzismile)))

A ja idę szukać @@@@@@@....

Helloooooo @@@@@@@ gdzie jesteśśśśśśś???

Pozdrawiam zanim do reszty sfiksuję... dobrej nocki....

Tess.
                                    • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 22:49
                                      ja po imieninowej imprezce, jak dobrze, że nie był to zlot rodzinny. Nie znoszę
                                      takich akcji.
                                      Viinga, zmartwiłaś mnie strasznie tym USA, mam siostrę w River Grove- na pewno
                                      kojarzyszbig_grin i jak sobie pomyślę, co ją tam czeka, to szok.

Która pisała o chandrze? Witam w klubie, mi też jakoś tak nijak i to bez powodu
                                      konkretnego. no może poza dręczącą mnie świadomością istanienia w moim pęcherzu
                                      ciała obcego, którego pewnie w najmniej oczekiwanym momencie przyjdzie mi się
                                      pozbyć. Wrrrr...
                                      Chyba walnę się w kimę, trzeba przespać podły nastrój, bo pić na lekach nie
                                      mogiesad
                                      • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 00:08
                                        BUUUU A JA NIE W STANIE wAS CZYTAC, ło rety druk mi sie miesza, łoj tempka
                                        skoczy, jutro dam radę
                                        • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 07:11
                                          Uśmiałam się z Waszych wczorajszych postów, z Mentafolii, która wmawia sobie
                                          choróbska (dobrze, że szybko przechodzą smile), z Sotie, sama ze sobą gadała na
                                          forumie, hehe, to jak ja kiedyś, zadawałam pytania, po czym sama sobie na nie
                                          odpowiadałam, nie ma to jak wymienić uwagi i spostrzeżenia na forum, haha smile
                                          Tess i Noemi już nie buczą? Dziś powinno już być lepiej, czo?
                                          Mercy, fotki doszły, dziękuję slicznie. Mjulci też, mam nadzieję Mjulka, że z
                                          Twoim zdrowiem lepiej, hm?
                                          Nasza Wiosenka to chyba mega zajęta. Co tam pani ordynator robi?
                                          Zrobiłam przegląd poczty i nie mam zdjęć Aguity, a chyba rozsyłała, hmm...
                                          Jak zwykle nie mam czego analizować bo block na ff nadal, co oni myślą, że
                                          gdybym miała dostęp to bym się cały dzień w nie lampiła? Hehehe smile
                                          Wczoraj było Ani, dołączam do życzeń, troszkę spóźnialska stem, ale Ty wiesz
                                          Aniu czego Ci życzę smile
                                          Maggii, jak się czujesz Rybka? Przeszły te bóle? Byłaś u doktorka?
                                          Idę listę poprawić.
                                          • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 08:33
                                            Bry dzisiaj smile dzięki Bogu już piątek smile)

mam nadzieję, że pomór przeszedł już... i humory u Was lepsze smile

zajrzę później, bo szef wściekły lata.
                                            • martucha90 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 09:16
                                              Witam!
                                              A u mnie od kilku dni takie myśli, że może jednak jestem w ciąży. A konkretnie
                                              od soboty, kiedy to przyszła @ - obfitość, długość i bolesność jak zwykle. Mimo
                                              to uruchomiło się we mnie jakieś takie wewnętrzne zaprzeczanie faktom: a może
                                              jednak jestem w ciąży? Zauważyłam, że ciągle mówię do M (cierpliwy człowiek, na
                                              świętego ze mną idzie):
                                              - wiesz, apetyt mi się zwiększył, no normalnie gdyby nie @, to bym pomyślała,
                                              że jestem w ciąży...
                                              - wiesz, piersi mam jakieś inne, no normalnie gdyby nie @, to bym pomyślała, że
                                              jestem w ciąży...
                                              - wiesz, brzuch mnie jakoś tak dziwnie boli [wcale nie dziwnie tak naprawdę],
                                              no normalnie gdyby nie @, to bym pomyślała, że jestem w ciąży...
                                              - wiesz, ...dowolne wpisać..., no normalnie gdyby nie @, to bym pomyślała, że
                                              jestem w ciąży...

O, i tak to ze mną jest... Któraś też tak miała?...
                                              • aguita5 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:26
                                                Tak, Martucha, ja tez tak raz mialam, ze po @ zrobilam testa, bo mialam
                                                obsersje ze jestem w ciazy, a tempki nie mierzylam to nie wiedzialam co i jak,
                                                no i zrobilam testa, coby sie upewnic ... No co, wkoncu tak moze byc, nie?
                                                Ale jak mierzysz i tempki nisko to chyba nie ma co ...
                                                No wiec wyslalam fotki, ale tak dosc na chybil trafil, wiec mozliwe ze do
                                                kogos nie doszly, w pospiechu w pracy, a ja chcialam zaznaczyc ze dsotalam
                                                tylko od ivinki, mjulki i istoty, o! Pewnie wszysscy napisali q zamiast g w
                                                moim nicku i tak sie to skonczylo ... bo np. Wiosenka zawsze mnie mianuje
                                                Aquita, a to jest ggggg ...crying
                                                Ide dalej czytac, bo w polowie zaczelam odpisywac...
                                                • sotie Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:30
                                                  o aguita, a ja pisałam przez g z całą pewnością, natomiast zapomniałam zdaje
                                                  się o 5 ha ha
                                                • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:39
                                                  Tak wiem jakoś tak mi pasuje to Akłita i już, a dostałaś moje foty, boraczej
                                                  maila posłałam dobrze?
                                                • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:41
                                                  ucikam odbieram kuzynke z dworca i pruje na monit,paaaa
                                          • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 09:18
                                            witam z ranca przy kawce(bezkofeinysad)i rogalu z czekolada smile))
                                            ivinko kofana dzis moge przenosic gory
                                            wczoraj zadzwonilam do gina bo mi plecy zaczely nawalac(w 6tyg. hahahahaa)no i
                                            mimo ze mam do niego 49km bylam tam w ciagu pol godz.popatrzyl na mnie i jego
                                            pierwsze slowa brzmialy:jest pani w tak cudownym stanie a tak strasznie sie pani
                                            zamartwia.od razu zrobilo mi sie glupio strzelilam buraka i poprosilam go zeby
                                            mi od podstaw wszystko wytlumaczyl,no i tlumaczylsmile
                                            mam okropne zrosty dzieki mojemu PCOS i to dlatego takie bole a te plecy hahahah
                                            bo za bardzo wzielam sobie do serca ze mnie boli brzuch to postanowilam
                                            nieruchomo lezec-stad bol plecow.
                                            jaki czlowiek jest glupi
                                            wiecie moja fasolinda od pon. do czwar.(3dni) urosla JUPI w pon-2mm a wczoraj -3,8mm
                                            boze jaka jestem szczesliwasmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            zastanawiam sie tylko dlaczego mi tego nie wytlumaczyl jak pierwszym razem tam
                                            bylam zaoszczedzilabym mu tylu zawracan d..... smile)))))))
                                            • mjulka Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 09:33
                                              Megg, cieszę sie, ze wszytsko OKsmile)))
                                              Martucha, a teraz uważajbig_grin:
                                              ja w poprzednim cyklu, mimo że odpuściłam starania - a wręcz ich nie było w
                                              wiadomym terminie, @ dostałam jak w mordę strzelił o czasie - nie inną niż
                                              standard, miałam objawy ciążówkismile)))
                                              I teraz już wiem, że jak zaskoczę, to całą pewnością bezobjawowosmile

Ivinko, noż cholera, dopiero teraz doczytałam o Twoich zatwardziałych gnojkachsad
                                              I pregnyl nie pomógł? Może za mała dawka? Jakie plany przyszłościowo?

Polukałam na wykresybig_grin WOW!!! Coś czuję, że nam się tu za parę dni krechy sypać
                                              będąbig_grin
                                            • mjulka Re:Madziu:) 27.07.07, 09:35
                                              widzę, że udało się zdjęciówki zwalczyćsmile
                                            • ewinka22 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 09:36
                                              No to pięknie MeggismileTeraz w spokoju ciesz się Waszym szcześciemsmile Wszystko jak widzisz bedzie dobrzesmile
                                              Ja wczoraj na imieninkach u przyszłej szwagierki byłam no i po powrocie to hmmm...same wiecie nie za bardzo moglam pisacwinkhihi Tempka u mnie w fazie wyższej ( ale przez leki) i okresu podziewam sie w sobotę za tydzień, wedlug tabletek jakie zostaly a po ostatniej dwa dni i dostaję @.
                                              Przyszły cykl już z M więc przynajmniej bede mogła przypuszczać, że jest szansa na dzidzie bo teraz to jestem tutaj tak raczej towarzyskosmilehihi

Pozdrawiam Was Ewa
                                              • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 09:42
                                                mjulka udalo sie ale po jakim czasi
                                                jestem tlumanem komputerowym
                                                a zdiecia bede powoli dokladac
                                                jak u was moje drogie ze staraniami
                                            • poppy76 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 09:45
                                              No widzisz, Meggii, wszystko dobrzesmile Oby tak dalej kochana. Wiem, ze to sie
                                              tak latwo mowi, ale postaraj sie nie stresowac i nie martwic. I trzymaj reke na
                                              pulsie, niech lekarz w razie czego cie ogladnie, co by rozwiac watpliwosci. Bo
                                              z tymi bolami to tak jest, ze to sprawa indywidualna, kazda z nas ma inny prog
                                              wrazliwosci. np ja umieramsmile na okres prawie co miesiac, czasem nawet
                                              przeciwbolowe ne pomagaja wcale.

Dobrze, ze nie naprodukowalyscie sie za wiele, dalam rade przeczytacsmile

Niestety, u nas z bzykanka nicisad sasiedzi nam zalali kuchnie przed 22-ga i
                                              trzeba to bylo jakos posprzatac i wode lapac z sufitusad A pozniej, to juz tylko
                                              spacsad owu dalej nie bylo, temp nisko, mokrawo, ale jaja niet, to byl chyba
                                              jednorazowy wyskok glutowywink Za to jajnior nadaje dzis od rana...
                                              • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 10:31
                                                Meggii, ucieszyłaś mnie Rybka jak nie wiem. Wszystko jest pod kontrolą i na
                                                dobrej drodze smile Oglądałam Twoje zdjecia, czyje to super maluchy haskie?
                                                Cudne smile
                                                Poppy, z tym zalewaniem niestety tak jest, że jak się ma kogoś nad głową to
                                                bierze się na siebie ryzyko zalania i nerwów, ja w tym roku już raz zalana
                                                zostałam, o 22 w piżamie biegłam do sąsiadki, a co smile
                                                Ewinka, no ja już od teraz trzymam kciuki za Twój kolejny cykl, nowe czyste
                                                mieszkanko, nowe otoczenie, łóżeczko, nic tylko dzieci robić smile
                                                Mjulka, widzisz jaki pech, jak to Mentafolia powiedziała 'killer' misię trafił,
                                                teraz jestem na orgametrilu przedostatni dzień, potem czekam na @, a potem
                                                urloppo, a wraz z nim totalna olewka prochów, monitów, tylko radość z seksu,
                                                hahaha smile
                                                Mam wrażenie, że to niepękanie to nie jest częsta sytuacja, bo ja czuję nieraz
                                                jajnik do pewnego momentu, a potem phhhh i cisza, a teraz czuję go bo wielki
                                                jest, ale żeby nawet pregnyl nie zadziałał to i ja w szoku jestem.
                                                Nic to, pomyślę na jesieni, pewnie czeka mnie zestaw małego LUFA, clo + pregnyl
                                                + duphaston, hihi.
                                                • mercy2 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 10:42
                                                  Bry piątkowe smile
                                                  Niepokój we mnie rośnie, bo temka u mnie jest wysoka aż miło wink
                                                • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 10:54
                                                  ivinka tesciowej te pieski
                                                  ma mala chodowle haskich,rozmnaza je i sprzedaje.te akurat to urwisy zwiewaly
                                                  jak nie wiem co
                                                  na tym zdieciu zostaly przylapane u sasiada za plotem
                                                  trzebya je bylo co rusz z tamtad odbierac i nie wiadomo jak zwiewaly
                                                  ale juz ich nie ma dawno sprzedane
                                                  te zdiecia sa z kwietnia.
                                            • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:10
                                              > wiecie moja fasolinda od pon. do czwar.(3dni) urosla JUPI w pon-2mm a wczoraj -
                                              > 3,8mm

Strasznie sie cieszęwinkDobrze, że Cię uspokoił. Jedz rogala, dzidzi na zdrowie.
                                              Fajny gin, lubie lekarzy którzy podchodzą z sercem do nowego zycia. Moja połozna
                                              odebrała setki porodów, a jak się rodziła POla, to prawie sie popłakała, bo
                                              powiedziała, ze dla niej to cud nad cudawink))
                                              • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:17
                                                ensata mialam stracha ze fasolinda nie rosnie no i te bole no i te pleccy noi
                                                noi ....
                                                wiesz sadze ze kobiety po przejsciach maja w glowie cos dziwnego zakodowane-taki
                                                paniczny strach
                                                teraz bede sie tylko cieszyc
                                                wczoraj nawet taki fajowy szlafrok sobie zamowilam na ciaze czeam ino jak
                                                przyjdzie od razu fotki zrobie i wkleje
                                                hahahaha
                                                a Ps. dzis na twazy pokazaly sie pierwsz syfki bolace-hormonki hahaha
                                                • ensata Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 12:30
                                                  > ensata mialam stracha ze fasolinda nie rosnie no i te bole no i te pleccy noi
                                                  > noi ....
                                                  > wiesz sadze ze kobiety po przejsciach maja w glowie cos dziwnego zakodowane-tak
                                                  > i
                                                  > paniczny strach
                                                  > teraz bede sie tylko cieszyc
                                                  > wczoraj nawet taki fajowy szlafrok sobie zamowilam na ciaze czeam ino jak
                                                  > przyjdzie od razu fotki zrobie i wkleje

ja mam taki szlafroczek po córce z Mathercar, bardo go sobie chwaliłam
                                                  O spokoju mi nie musisz mówić, ja ciągle nie wiem, czy dam radę się zdecydować
                                                  na kolejne dziecko;-(Mam wizję chorób, niedotlenienia w czasie porodu
                                                  itd;-(Strasznie mnie martwi ten mój brak zdecydowania;-(Chyba do wrózki
                                                  pójdęwinkRanyyyy, stara baba, a nie wie, czy chce dziecko;-(((
    • mentafolia Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 26.07.07, 19:35
      Co się dzieje?
      Zaraza jakaś?smile)..własnym oczom nie wierzę...
      • gorgonia_m Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:06
        Dzińdybrywink Aczkolwiek ja dzisiaj na smutno...
        No wiec, jak to Tess napisała, chyba ugotowałam moje jajo...
        Nici wczoraj ze świeta gluta wyszły, ale pomyślałam sobie, że to nic w końcu
        dopiero 10dc i wiecie co...... dzisiaj 36,96C! jak to rano zobaczyłam to
        myślałam, że mnie ciężki szlag trafi.. i jaja brak do tego...

Po prostu nie chce mi się wierzyć, że owu miałam 10dc, no nie mogę uwierzyć i
        już. Tak się wkurzyłam, ze ide dziś na USG i zobaczę co sie tam do ciężkiej
        cholery dzieje...
        Noemi, Ty też jakoś tak wcześnie masz owu, co lekarz mówi?
        Ja ostatnio poszłam do innego gina (a nawet ginki), bo mój się wakacjuje całe
        lato, to się dowiedziałam tyle, że ona nie może zmieniać leczenia innego
        lekarza. Nie udzieliła mi po prostu ŻADNEJ sensownej odpowiedzi i nie pomogła w
        żadnym problemie... Po co w ogóle siedziała w tym gabinecie - nie wiem...
    • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:05
      jak tu zabic czas siedzac w domu
      posprzatane ze az sie swieci
      internet przeszukyny w szez i wzdluz
      zwarjowac idzie
      • gorgonia_m Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:20
        można na przykład dżem wiśniowy albo morelowy zrobićsmile
        pół dnia roboty lekko...
        a sprzątanie (szczególnie po wiśniach) drugie pół i już gotowe, na jutro też coś
        wymyślimywink
        • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:22
          hahahahaa dobre gorgonia
          tyle ze zostawie to mamci albo babci
          uwielbiam gotowac no piec tez nawet lubie ale dzemiki...
          ojej nie moja dzialka smile)))
          • ivinka275 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 11:53
            Ha, widzę, że jest 599 postów, 600 będzie mój, i spaddam dalej pracować, buźka
            dziewczęta, potem wszystko nadrobię smile))))
    • meggii791 Re ivinka 27.07.07, 11:59
      przeczytaj prosze watek "niedojzale pechezyki" zostawilam tam dla ciebie cos
      • sotie Re: Nuluska 27.07.07, 12:12
        Nuluska, czy wczoraj miałaś HSG?? opowiadaj nam tu zaraz co i jak smile

Tess, widze że temkpa jednak spadła, ciekawe jak jutro będzie. może jednak to
        żadna owu była?...

Mentafolia, jak tam noc? upojna?? wink))

Meggii, gratuluję i życzę sokoju smile

Gorgonia, no faktycznie z zaskoku Cię ta owu wzięła...

Poppy, Twój wykres wielce dziwny, nie robisz czasem lustrzanego odbicia?? wink

kiedy Aregiec wraca?? jestem ciekawa jak u niej się sytuacja rozwija.

u mnie spokój w końcu, szef wybył, w ogóle nikogo nie ma, większość na
        urlopach, pusto jak nie wiem co.
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 12:33
      hej dziewczynki jestem, biorę się za czytanie
      • gorgonia_m Temka nie kłamie 27.07.07, 12:40
        No cóż, wróciłam już z USG, temka jednak nie kłamie - owu juz była, wczoraj
        ewentualnie przedwczoraj.
        Szczerze mówiąc jestem trochę podłamana... Mogę jeszcze owszem mieć jakąś
        nadzieję, że bzyk z 9dc coś tam po sobie pozostawił... jakiś najeźdźca sie ukrył
        i wyczekał, ale ja w to szczerze mówiąc nie wierzę...
        Zresztą tak wczesna owu chyba prawidłowa nie jest? Mam kiepskie po takiej
        wspomnieniasad
        • ivinka275 Wiosenko, jesteś wielka :) 27.07.07, 12:45
          Wiosenka napisała:

> cóż, na naszej ulicy są już 3 takie łóżka

Moja wyobraźnia zadziałała smile))))))))))))))
          • tessie124 Re: Wiosenko, jesteś wielka :) 27.07.07, 13:05
            Witajcie,

FF nie zmienił mi wykresu i tak się modlę, że może to była jakś podejrzana owul
            to i @ wcześniej przyjdzie. Majowy wykres był podobny, 4 dpo tempka spadła, cykl
            bezowulacyjny, ale na luteinie. A teraz bez. Brzuch mnie boli, wieczorem i nad
            ranem... teraz tak jakoś niepewnie... Pewnie to moja psyche.... miesiąc temu
            urojona ciąża a teraz urojona @. Nawet plamki nie ma ;-(((( Załamka totalna.
            Gorgonia nie martw się, wiesz na przyszłość, że u Ciebie jaja sobie jaja robią
            .... a za tydzień, półtora masz @ i od nowa. Nowy cykl nowa nadzieja. Spójrz na
            mnie, jak zawieszona w próżni jestem bo ani w te ani we wte. I tylko kląć mi się
            chce. Pisać za bardzo nie mam natchnienia, to tylko czytam....

EH, chce mi się wyć...

Pozdr

Tess.
            • gorgonia_m Re: Wiosenko, jesteś wielka :) 27.07.07, 13:34
              O własnie Tess, znalazłaś mi pozytyw, dzięki. Jak za półtora tyg. będzie @ to
              oznacza, że się wyrobi przed wyjazdem na wakacje... i nie będę jak pochlastana w
              podróży...smile

Tess, a możesz podejrzeć na USG co się tam dzieje? W FF bym tak do końca nie
              wierzyła...
        • sotie Re: Temka nie kłamie 27.07.07, 12:47
          eee gorgonia, jak było bzykanko w 9dc, to czego chcieć więcej??? szanse sa i to
          niemałe wink trzymam kciuki smile
          o czym taka wczesniejsza owu świadczy nie wiem. wg mnie ważniejsza jest długa
          lutealna, ale chyba Mentafolia tu powtarzała, że jaka 1 faza, taka 2 czy coś.

no Wiosenko, gdzie Cię nosiło, mało Cię na forumie ostatnio :]

twarde materace to są te z włókna kokosowego, ale ja nie wiem jak na tym można
          w ogóle spać. ja nie wiem jaki my mamy materac, mąż wybierał, wiem tylko że
          kieszeniowy rehabilitacyjny czy coś. dobry jest, bo kosztował tyle co nasza
          cała sypialnia smile))
        • mjulka Re: Temka nie kłamie 27.07.07, 12:49
          Gorgonia, może chłopaki odporne i przeżyłysmile Możesz chociaż mieć nadzieję...
          ja tyż załamana jestem niecosad
          czuję się jak na owu, a chłopina mój dopiero w niedzielę w kole południa do mej
          alkowy zawitasad I bez starań, to nawet łudzic nie będę się mogłasad
          Jak on mnie wpienia, zawsze się gdzieś świrutać z dala od domu musi w czasie
          najistotniejszymsad
          Zapisałam się na wszelki wypadek na usg zaraz. No nie wytrzymałam. Muszę
          sprawdzić co tam się dzieje i wiedzieć na czym stoję. Bo może psy na nim
          wieszam, a u mnie owu np. wcale nie będzie.
          No nic zbieram się na usg.
          • gorgonia_m Re: Temka nie kłamie 27.07.07, 13:04
            No właśnie wychodzi na to, że do starań najlepiej byłoby sobie kupić USG do domuwink

CHłopaki może i przeżyły, aczkolwiek śmiem wątpić, a wczesna owu wzbudza moje
            podejrzenia... Że jajeczko niedojrzałe, że jakieś trefne..., ze cosik nie tegez...
            Rany chyba popadam w doła jakiegoś..
            Muszę się skupić i znaleźć jakieś pozytywy...
        • aguita5 Re: Temka nie kłamie 27.07.07, 13:35
          gorgonia, toz wszedzie trabia ze plemniki zyja srednio 3 dni, wiec czemu Twoje
          maja zginac, zwlaszcza ze glut piekny byl, tak czy nie, a wiec jak najbardziej
          powinny byly przetrwac, dzien przed owu to super dzien na zaplodnienie, wrecz
          chyba najlepszy, bo zdaza se tam dojrzec a i jajo swieze wyskakuje, takze ciesz
          sie a nie martw!!! 10 dc to nie taka wczesna owu, bo chodzi o to, zeby jajo
          dobrze dojrzalo tez, ale to chyba 6 dni sa minimum, wiec 10 to prawie dwa razy
          tyle, glowa do gory i czekamy na koncowke lutealnej!
          • gorgonia_m Re: Temka nie kłamie 27.07.07, 13:52
            Aguita, dziękismile
            Wiem, że teoretycznie szanse są. Tylko...
            No właśnie, ta moja nieudana ciąża była z takiego wczesnego bzyka, wiem, że dużo
            innych rzeczy mogło wpłynąć na nieprawidłowy rozwój zarodka, ale mi sie to po
            prostu źle kojarzy...
            Tylko wtedy to był zdaje się 8dc... uhhh... ja to jednak optymistka
            jestem...zawsze się choć trochę pocieszewink
      • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:33
        chyba Ci Megi było potzrebne ujrzenie zdrowej dzidzi, bóle z nerwów też są
        mozliwe

Ivinko dwóch sąsiadów ma takie samo łóżko jak i my, ale to czysty przypadek,
        kajdanki każdy ma swoje w każdym razie.
      • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:39
        jakiś kieszeniowy materac też mamy ale taki tam zwykły z Ikei, ale były tez
        twarde, i pewnie mniej sie ruszaja przy ugniataniu, no

ależ mnie głowa boli

a gdzie byłam to polukajcie na tempkę, pili my wczoraj, a komary bzykały, a
        dziś znów, nie dam rady
        • aguita5 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 13:48
          Materace to musicie kupic twardsze jak jestescie ciezkie, a mniej twarde jak
          lekkie, keiszkonkowe sa bardzo dobre, ale chyba jeszce lepszy latex (tylko
          drozszy), no i jeszcze jest Tempur wynaleziony przez NASA, tam to juz czlowiek
          nie wie czy lezy czy sie unosi, mi sie zaraz w glowie kreci, bo mi sie zdaje ze
          lewituje wink) Ja mam latex, bo moj m uwaza ze jak drozsze to lepsze, ale sobie
          chwale.
          Wiosenko, nie mam Twoich zdjec, moze zapomnialas o 5? Moj nik czyta sie
          agita wink ale mozecie czytac akłita, aguita, zakwita lub rozkwita (bylie nie
          rpzekwita), o!
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 12:36
      Ewinko na pewno nie będziesz miała tańszego od mojego, IKEA czrne stalowe, ha
      ha kajdanek niestety nie było, niecałe 600. Przymierzalismy sie do drewnianego,
      a M sie to spodobało i cóż, na naszej ulicy są już 3 takie łózka, poprostu
      blisko jest IKEA.
    • wiosenka1 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 12:38
      Megi o CRP ot tak mi przyszło do głowy, bez żadnego straszenia o infekcji, co
      by wykluczyć. A to ważne.
      • meggii791 Re: ~~ LIPIEC cd - białe skrzydła nad stadniną ~~ 27.07.07, 12:43
        WIESZ WIOSENKO SAMA POTEM ZWATPILAM
        myslalam ze to nery,powiem ci szczerze ze dzisiaj chcialam jeszcze isc do mojego
        domowego i zrobic badania ale wstalam juz bez bolusmile
        sadze ze jestem cholernie przewrazliwiona ale konic z tym nazekaniem
        bede sie teraz tylko cieszyc(no moze tak odrobinke niepewnosci w gotowosci zostawie)
        dziekuje ci za ideebo sama na to nie wpadlam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka