dazy9 25.05.08, 21:27 Jestem z Podkarpacia proszę polecie mi gdzie i u jakiego lekarza w Rzeszowie leczyć bepłodność Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula1232 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 26.05.08, 12:11 Ja po kilku zmianach lecze sie u dr R. Kluzy i jestem! Odpowiedz Link
Gość: kaja_34 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: *.wsiz.rzeszow.pl 29.05.08, 14:20 Polecam Medicor na Placu Jabłońskiego. Mają tam Klinikę Leczenia Niepłodności i jest możliwość zrobienia wszystkich badań i też leczenia - zabiegi - inseminacje i nawet invitro. Pozdrawiam Odpowiedz Link
o1978 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 06.06.08, 21:27 Polecam MEDICOM na Pl. Wolności - do Dr Ciebiery. Wie co robi, przyjeżdza z Warszawy, gdzie pracuje w klinice niepłodności INVIMED. Odpowiedz Link
Gość: irma Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: *.rzeszow.mm.pl 09.06.08, 21:42 i zdziera kasę, bo tylko na tym mu zależy; nie na pacjentce... Odpowiedz Link
gamma30 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 10.08.08, 13:24 Witam na forum. Mam troche doswiadczenia w leczeniu nieplodnosci. Przez caly poprzedni rok jezdzilismy do Krakowa. Kasa plynela szerokim strumieniem i nic. Inseminacja sie nie udala. Te podroze do Krakowa Stres zwiazany z naglym wyjazdem, L-4 w pracy nie mialy pozytywnego wplywu na Nas. Postanowilam znalezc cos na miejscu. MEDICOR Rzeszów POLECAM Z CALEGO SERCA i dr Magonia. Pomimo ze kolejna inseminacja nie powiodla sie ten lekarz budzi zaufanie i wie co robi. ODRADZAM dr Ciebiere z Medicom Ma specjalizacje z andrologi i z tego powodu poszlismy do n iego po porade. Od razu wpakowal mnie na USG aby podniesc koszt wizyty Skasowal 150zl i powiedzial ze in vitro Nie podjol sie nawet rozmowy na temat kiepskich wynikow nasienia mojego partnera. Pozatym sugerujac in vitro w Warszawie za 10tys gdzie w Rzeszowie kosztuje 8800zl. Szok Wyszlismy zniesmaczeni Tylko kasa sie liczy. W Medicorze doradzaja gdzie kupic leki przygotowawcze taniej np. Na slowacji itd. Maja swiadomosc ze mieszakmy wszyscy na Podkarpaciu i zarabiamy mniej niz w Warszawie. Leczenie nieplodnosci to nie jest kwestia roku czy dwoch To nie jest wydatek rzedu tysiaca zlotych. Sama diagnostyka jest kosztowna Z czasem czlowiek liczy sie z kazda zlotowka Odpowiedz Link
matula30 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 16.06.08, 15:21 ja też polecam MEDICOR a wszczególnośći dr.Magonia jest przemiły,wszystko bardzo dobrze wytłumaczy,wysłucha,doradzi poprostu jest super.POLECAM! Odpowiedz Link
Gość: kamilla Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: *.centertel.pl 18.06.08, 18:15 czy medicor i medicom to jest to samo tylko pomyłka jakaś sie wkradła czy są to dwie placówki? Odpowiedz Link
matula30 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 18.06.08, 19:15 to są dwie placówki jest MEDICOM i jest MEDICOR Odpowiedz Link
agnieszka.54 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 16.08.08, 16:29 A nie przyjmuje w Medicorze jakaś kompetentna pani doktor. Odpowiedz Link
Gość: cierpliwa79 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: 193.37.139.* 28.08.08, 18:39 kobieta? a jakie to ma znaczenie jeśli chodzi o dobrego fachowcę to nie ma znaczenia płeć... Odpowiedz Link
fajny-leon81 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 29.08.08, 13:30 Jest pani doktor, ale co do jej znajomości tematu mam wątpliwości. Przynajmniej tak wynika z opowiadań mojej żony, która była u niej na pierwszej wizycie na której niewiele się dowiedziała. Na nasze szczęście trafiliśmy do jednego z lekarzy tam pracujących który bardzo dokładnie wszystko nam wyjaśnił. Odpowiedz Link
Gość: incognito Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: *.centertel.pl 03.09.08, 22:42 byłam u dr Kluz w Medikorze i jestem bardzo zadowolona, odpowie na wszystkie pytania, bardz dobrze tłumaczy i wyjaśni wszystko co będziesz miała robione Odpowiedz Link
Gość: an-an Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 16:12 zadowolona jestem z pani Kluz z Medikoru, powolutku ale do przodu posuwa sie cała diagnostyka i zbliżam się do zabiegu insyminacji,bardzo dobre mająpołożne, miłe i bardzo uczynne Odpowiedz Link
Gość: kluska Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 18:02 Dr S.Kluz przyjmuje w klinice macierzyństwa w medicorze Odpowiedz Link
jula1232 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 07:48 Czy ktos mógłby mi napiosac jaka jest ta pani dr, ile kosztuje pełna wizyta, tj z usg i ewentualnie pobraniem cytologii?? Odpowiedz Link
emila79 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 10:34 Julka, jeśli chodzi o Medicor- Klinika Macierzyństwa, to wszystko jest w cenniku na stronie www, jeśli tylko jest aktualny. Widziałam, też na stronie pro-familia, że i tam przyjmuje i też maja dostępny cennik, tyle mogę podpowiedzieć, chyba, że ktos zna ceny z doświadczeniaJa miałam raz do czynienia z Pnią dr, robiła mi monitoring w zastępstwie i odniosłam miłe wrażenie Odpowiedz Link
jula1232 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 11:04 Bardzo ci dziekuję, chodzi mi w sumie o to bo w cenniku jest oddzielnie wizyta, oddzielnie usg, oddzielnie cytologia i jakbym to zsumowala to wizyta wyszlaby mi 200 zł.Wiec zastanawiam sie czy np. cena tego wszytskiego razem nie jest nizsza! Odpowiedz Link
emila79 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 11:24 za pierwsza wizytę w klinice zapłacilam ponad 100 zl i to była porada lekarska plus usg, potem w celach monitoringu: wizyta i pierwsze usg razem 70 zł, za kolejne usg w monitoringu 40zł - także przynajmniej z mojego doswiadczenia, wszystko liczą oddzielnie i trzeba raczej przygotowac się na 2 stówy. I też z mojego osobistego oddczucia, na pierwsze wejscie do kliniki płącisz też za poradę lekarską. Odpowiedz Link
jula1232 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 11:46 Emilia a jakie sa twoje odczucia co do tej kliniki? Odpowiedz Link
emila79 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 12:28 Wiesz Julka, w zasadzie trudno mi powiedzieć, bo nie mam doświadczenia z innymi klinikami, czy leczącymi niepłodność, trafiłam do pierwszej, której zaufałam, i jak na razie nie mam powodu do wątpliwości, mimo 3 nieudanych iui (biorąc pod uwagę moje z M problemy) Na pewno nie odczułam, w okresie w którym się lezcyłam, ze "zdzierają" kasę, wręcz przeciwnie. Od dr prowadzącego, zawsze mogłam liczyć na wyczerpujące wyjaśnienie i też mam zaufanie do niego a propos prawidłowości leczenia, panie położne też super. Na razie mamy przerwe wakacyjną może od pażdziernika znow tam wrócimy, chociaż wolałabym juz nie mieć powodu ku temu moje znajome z różnymi schorzeniami, w tym z PCO, endometrozą, torbielami i innymi gadami zachodzą w ciąże, więc...? Odpowiedz Link
jula1232 Re: Doktor S. KLuz? 11.09.08, 13:12 Ja uderzam od października, chce zobaczyc, skonsultoweac co z moja endometrioza itp)) Dzieki ci za wyczerpujace odpowiedzi. Buźki! Odpowiedz Link
Gość: róża Re: Doktor S. KLuz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:55 Jula1232 ja też miałam styczność z dr Kluz w tej klinice. Jest miła ale osobiście też poleciłabym dr. Magoń. Dwa lata temu zarzekałam się że nie będzie mnie prowadził żaden doktor tylko pani doktor. Ale dziś mam całkiem inne zdanie. Jeśli sama trafisz do takiego człowieka jak dr Magoń to też będziesz mówiła inaczej. Jest on bardzo delikatny , miły i sympatyczny. Zawsze ma czas dla Ciebie i odpowie na wszystkie pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jula1232 Re: Doktor S. KLuz? 01.10.08, 10:10 Witam Fajnie ze sie "róża" odezwałaś. Ja sie jednak zapisałam do Sabiny Kluz. Może dlategio że chce juz odpoczac od meskich ginów. Ja czytałam opinie o niej i jest super kobitka. Zobaczymy co czas pokaże. A jakie sa twoje odczucia co do medicora?? Ja sie zapisałam do Pro-famili. Odpowiedz Link
Gość: róża Re: Doktor S. KLuz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 23:33 Witam Pewnie próbuj do dr Kluz. Jest miłą osóbką, tyle że doktor delikatniejszy (przynajmniej ja mama takie odczucie). Dlaczego wybrałaś Pro-familię ??? Czy leczą tam niepłodność??? Czy idziesz tam tylko na badania ? Ja tam byłam ( ul. Podpromie 8 ) z mężem na jednej wizycie u urologa. Co do medicora to mam czasami mieszane uczucia. Ale może to dlatego że człowiekowi nie udaję się za pierwszym, drugim czy trzecim razem. Położne są miłe, ale za takie pieniądze co tam się płaci, to wcale się nie dziwię że chcą być miłe. Za konsultację z doktorem płacisz 80zł, USG 70zł, monitoring 40zł itd. O doktorze ( Magoń ) pisałam Ci już, że to wspaniały człowiek. Na drugim forum pytałaś czy nie chcę podejść do in vitro... Nie myśleliśmy z mężem jeszcze o tym. Nie jesteśmy przygotowani kasowo. Jakby nie było inseminacja jest tańsza. Na razie chcę odpocząć psychicznie, wybieram się do doktora na rozmowę i zobaczymy co dalej. Mój mąż twierdzi że w tym roku trzeba sobie już odpuścić , bo jest to rok przestępny i dla nas chyba pechowy. Pozdrawiam Miłej nocki... Odpowiedz Link
jula1232 Re: Róża 02.10.08, 07:45 Dzieki za to że odpowiedziałaś. Dlatego wybrałam pro-familie ze taniej, kasowo jest nam ciezko A powieniwaz S. KLuz przyjmuje wlasnie i medicorze i pro-famili to uderze najpierw do pro-famili. Płaci sie w niej 100 zł. za wizyte ze wszystkim. A mozesz mi napisać, jak to jest?? Jak chodziłaś np. na monitoring to zawsze robił ci to Magoń, czy jaki lekarz wtedy był??? Czy często ciagaja na wizyty,??? Bo im częściej tym wiecej pieniedzy??? Zalezy mi na tym by wiedzieć. Dzieki z góry! Buźki Jula Odpowiedz Link
angelika.2 Re: Róża 02.10.08, 22:46 Witam!!! Właśnie zalogowałam się na stronie (angelika.2) Z monitoringiem u nich wygląda tak: pierwsza wizyta USG 70zł (każą przyjść 9 lub 10 dzień cyklu), potem za dwa dni na monitoring za który płacisz już 40zl i za dwa dni (lub na następny dzień) na monitoring 40zł. To wszystko zależy od tego jak rosną pęcherzyki, jak doktor je poogląda to decyduje kiedy masz przyjść następnym razem. Przeważnie robił mi to dr Magoń, a jeśli on nie mógł to robiła mi to dr Kluz (zdarzyło się tak tylko dwa razy). Zawsze mnie doktor uprzedzał, że monitoring będzie robiła pani doktor. Ja miałam robione USG + trzy lub cztery monitoringi , przy tym ostatnim to był już robiony zabieg. Jeśli chcesz coś jeszcze więcej wiedzieć to pytaj, jak będę wiedziała to odpowiem A można na tym forum pisać na prywata ??? Miłej nocki... Odpowiedz Link
jula1232 Re:Angelika??? 03.10.08, 07:22 Jesli masz gg to napisz do mnie. mój numer gg 2985169. Mozna tez jesli sie zalogowałaś pisac na skrzynke gazetową. Miłabym jeszcze pare pytań, ale wolałabym na priva lub na gg?? Odpowiedz Link
magdaszek angelika! 13.10.08, 17:35 mam kilka pytan do ciebie odnośnie Medicoru, czy moge napisac do Ciebie na poczte albo na gg? Bedę wdzięczna jesli sie odezwiesz. moje gg 213 49 60 Odpowiedz Link
angelika.2 Re: angelika! 13.10.08, 20:17 Witaj!!! No pewnie że tak. Odezwę się do Ciebie na gg Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdaszek Którą klinike lepiej wybrać? 13.10.08, 17:37 Medicor czy medicom? interesuje mnie kwestia przygotowania i przeprowadzania inseminacji. waham sie pomiedzy dr Magoniem a dr Parkotem. Odpowiedz Link
Gość: mama1x Re: Którą klinike lepiej wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 16:07 ja polecam Magonia bo udało mi sie i mam dziecko, po pierwszym zabiegu, w medicorze jest profesjonalna obsługa, wiesz co z tobą robią, wszystko wytłumacząą, trzymam kciuki, daj znać co u Ciebie ... Odpowiedz Link
Gość: wiola pomóżcie !!! IP: *.bbs.com.pl 02.06.09, 15:01 bardzo proszę o poradę, u mojego męża w nasieniu nie wyszły plemniki, prawdopodobnie to zaoospermia do kogo mam się zgłosić w MEDICOMIE androlog? czy do lekarza który się zajmuje niepłodnościa ogólnie pdajcie mi jakieś nazwisko punkt zahaczenia mój adres mailowy wiola23@interia.pl Odpowiedz Link
Gość: Menopur Sprzedam Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprzedam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 12:43 Mam do odsprzedania Menopur 2 ampułki, szczęśliwie udało Nam sie zajść w ciąże po 3 ampułkach , może którejś z Was się przyda Data ważności 12.2010 -mam paragon z apteki . Cena za 5 ampulek wynosiła 570 zł Cena za jaka chce sprzedać to 190 zł za 2 ampułki .Mam jeszcze Pregnyl 3 ampułki. Zainteresowanych proszę o kontakt przez e-mail : sylwana1980@gmail.com Odpowiedz Link
milusiaw Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprz 27.01.14, 09:40 Mam do odsprzedania czeskie leki do in vitro: Utrogestan 04/2015 -3,5 opakow. - cena 53 zł/opakowanie 170/ 3,5 opak, menopur 75iu - 16 szt ważne do 05/15 i 06/15 cena 100 zł/1 lub 1500 zł/16 szt. Mnie juz są niepotrzebne. Odpowiedz Link
domeczek17 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprz 06.06.14, 09:27 Witam, Czy możliwy jest jeszcze zakup opakowań UTROGESTANU ? Pozdrawiam JS Odpowiedz Link
milusiaw Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprz 13.06.14, 13:36 domeczek- został tylko menopur. Utrogestan mogę wykupić po przesłaniu recepty, jezeli jesteś zainteresowana to podaj maila. Odpowiedz Link
maggie789 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprz 01.08.14, 20:52 Witam, czy nadal można skorzystać z Twojej pomocy jeśli chodzi o wykupienie Utrogestanu? Odpowiedz Link
milusiaw Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprz 26.08.14, 13:13 w sprawie utrogestanu można pisać na: milusiaw@gazeta.pl Odpowiedz Link
mamuska1401 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności Menopur Sprz 17.04.15, 13:15 Zostały mi 4 opakowania utrogestanu. Odpowiedz Link
eddzia1 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 14.06.13, 17:28 Nie wiem czy rozważałaś leczenie się tylko w Reszowie. Ja znam bardzo dobrą klinikę w Krośnie- www.sensimed.info Odpowiedz Link
milusiaw Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 26.08.14, 13:11 maggie789 - aktualne, przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale nie miałam informacji na poczcie o reakcji na odpowiedź. Odpowiedz Link
mamuska1401 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 17.04.15, 13:15 Zostały mi 4 opakowania utrogestanu. Odpowiedz Link
bb.88 Re: Rzeszów- leczenie bezpłodności 16.05.15, 07:22 Ja osobiście polecam dr Przybycienia z Tarnowa z kliniki cdk zajmuje się tylko leczeniem niepłodność jest najlepszy. Po 3 latach leczenia się u różnych lekarzy trafilam do pana dr i juz na 1 wizycie powiedział co jest przyczyną a badania to potwierdziły. Pierwsza wizyta to jest szok nikt nigdy aż tak bardzo dokładne mnie nie badał usg calego ciała. Lepszego nie znajdziecie Odpowiedz Link