01.07.08, 09:09
Witam moje kochane misjonarki. Ale ja tesknie za wami...
ja przezylam juz slub i odeslalam mojego do Anglii i sama sie paletam po
polsce. Z powodu jakiegos prawie co noc nie spania zawiesilam pomiar tempki na
kolku. Do lekarza nie wiem gdzie pojsc bo ta kolezanka co mi miala zlatwic
wizyte jest na zwolnienieniu... sad(((
Ale pzrynajmniej moj chlop zostal pzrez rodzine pokochany. smile) Jak wroce to
wkleje fotki ze slubu . W tradycyjnych strojach z jego kraju smile) I udalo mi
sie obcasy zalozyc i przetruchtac pzrez kosciol za mloda wink

Sciskam wszystkich
Obserwuj wątek
    • kalahora Re: witam :) 01.07.08, 09:32
      Maga ja już się zastanawiałam, jak u Ciebie smile chłop pokochany, bo jest TEN WŁAŚCIWY przecież smile) pozdrawiam Cię serdecznie, odzywaj się w miarę możliwości
      • bushko Re: witam :) 01.07.08, 11:23
        Witaj Justmaga...

To nie poszłaś na monitoring ani na żadne badania??? Szkoda ;-(

Pozdrawiam

Bushko...
        • viktoria1980 Re: witam :) 01.07.08, 18:26
          jak fajnie że się odezwałaś Magda!!! brakuje mi to Ciebie, a kiedy wracasz do
          Anglii? i jak tam Julcia, pewnie prze szczęśliwa, zapomniałam czy już pytałam
          czy ją ze sobą tu przywieziesz. Może się jeszcze uda jakieś badanko zrobić,
          wyniki zawsze może ktoś inny odebrać. A ja na jeden dzień wylądowałam w
          szpitalu, i wiesz co to chyba jedyne miejsce w Anglii gdzie można spotkać
          ginekologa. Ja już sobie myślę że jak nie uda Ci się zrobić badanek w Polsce to
          coś wymyślimy, jakąś symulację choróbska,żebyś trafiła na badania w szpitalu. Tu
          już wygląda to trochę bardziej profesjonalnie, przynajmniej usg robią.
          zobaczymy, a ja Marta w czarnych chmurach, jakoś mi nadzieja gaśnie, wydaję mi
          się że jako kobieta to chyba czuję że coś jest nie tak. Ale modlę się żeby te
          głupie przeczucia się nie spełniły.buźka
        • justmaga Re: witam :) 01.07.08, 20:11
          no nie poszlam sad((( Bushko a moze ty wiesz gdzie sie udac???
          • bushko Re: witam :) 01.07.08, 20:18
            Spróbuj w CM LiMie, Enel Medzie i może jeszcze u Ojców Barnabitów... tj Centrum
            Kulturalne Ojców Barnabitów. To wszystko w Warszawie. Są strony internetowe z nr
            tel.... teraz to troche późno, ale spróbuj podzwonić z samego rana... Szkoda, bo
            kilka tygodni wcześniej to mogłam Ci zamówić wizytę i usg w dowolne miejsce... a
            teraz trudno będzie...

Bushko...
            • justmaga Re: witam :) 01.07.08, 20:25
              ech nawet nie wiesz jaka ja jestem rozczarowana bo ona wiedziala jak bardzo mi
              zalezy... Musze gdzies pojsc bo przeciez musze usg zrobic i o progesteron
              zapytac.... Poszukam w internecie koniecznie ale rozczarowana jestem
              bardzo,bardzo... sad((((
    • nimeska Re: witam :) 01.07.08, 19:41
      witam serdecznie
      milo cie poznac
      • justmaga Re: witam :) 01.07.08, 20:27
        witam i ja. Milo mi rowniez smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka