bushko 19.08.08, 23:59 Co o tym myślicie? Zastanawiam się czy zacząć od września.... poprawię sobie kondycję... może uda się zgubić parę kilo... ale czy to nie będzie oziębiać brzucha??? Uccellino radź... Bushko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiona68 Re: AQUAAEROBIC.... 20.08.08, 07:23 Dla mnie bomba, ja od września na aerobik i odwyk jakiś od słodyczy, bo zaczynam i koncze dzień słodyczami. Odpowiedz Link
calineczka793 Re: AQUAAEROBIC.... 20.08.08, 08:09 Ja chodziłam przez jakiś czas...ale dla generalnie wolę pływać niż skakać w wodzie...więc zostałam przy pływaniu dwa razy w tyg. + suana...czuję się i podobno wyglądam lepiej Właściwie to każda forma ruchu jest dobra...więc Bushko słoneczko DO DZIEŁA Buziole! Doti Odpowiedz Link
lilith76 Re: AQUAAEROBIC.... 20.08.08, 10:07 Moja koleżanka schudła spektakularnie dzięki aquaareobikowi dwa razy w tygodniu. Nie wiem ile zrzuciła, ale było widać po figurze. Kurcze, zajęcia są dwa budynki za moją firmą. Ja planuję zapisać się na tai chi - byłam kiedyś na pokazowych zajęciach i zachwyciło mnie. Może nie wymodeluje mi figury, ale za to podobno działa super na nadciśnienie i nerwowość. Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: AQUAAEROBIC.... 20.08.08, 14:38 Tak samo jak joga Lilith! Bylam na kilku zajeciach, swietnie relaksuje nie tylko cialo, ale mozg! Bylam naprawde zaskoczona, mile w dodatku Odpowiedz Link
wie_wioreczka Re: AQUAAEROBIC.... 20.08.08, 15:00 Moja koleżnka wróciła do dawnej (świetnej) figury po pół roku chodzenia na basen + masaże 2 x razy w miesiacu. Znajoma w pracy prawie całą ciąże chodziła na specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży i bardzo sobie te zajęcia chwaliła. Więc o ile nie cierpi się na powracające infekcje po basenie (a niektóre dziewczyny tak mają) lub ciąża jest zagrożona, to chyba nie ma przeciwskazań. Bo nie ma nic lepszego niż zadowolona i radosna przyszła Mama Odpowiedz Link