chiyo28 04.05.09, 09:03 niech bede dzisiaj ja 1 niestety wszystko co piekne szybko sie kończy. Witam z pracy przy porannej kawce. Weekend minal zdecydowanie za szybko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiona68 Re: 04 maja 04.05.09, 10:33 cześć dziewczyny ja dziś 2 dc, znoszę dzielnie. Pogoda piekna w Wawrszawie. Kilka dni temu kupiłam sobie test ciążowy, ale nie miałam szansy nawet na testowanie Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: 04 maja 04.05.09, 10:48 to ja zapraszam na imieninową kawę plus sernik na zimno dla chętnych Odpowiedz Link
ziabolka Re: 04 maja 04.05.09, 12:12 Ja również witam już podczas pracy W wawie jak już wspomniano pogoda ładna więc szkoda strasznie, że weekend już się skończył. Ale mam nadzieję, że może ten tydzień przyniesie może jakiegoś nowego groszka Odpowiedz Link
zosienta Re: 04 maja 05.05.09, 15:19 Wszystkiego dobrego, życzenia spóźnione, ale gorące, chociaż kawka już pewnie zimna, a sernika już nie ma z ---- Nie mam alergii na cudze szczęście! Odpowiedz Link
aga.zetka Re: 04 maja 04.05.09, 19:19 Byłam dzisiaj u nowego gina i jestem dobrej myśli Szczególy opisałam na PMG. Moniczko wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Buziaki Odpowiedz Link
ziabolka Re: 04 maja 04.05.09, 20:29 Ja również składam najlepsze życzenia dla dzisiejszej solenizantki Wszystkiego dobrego, no i tego najważniejszego! Odpowiedz Link
1.madera Re: 04 maja 04.05.09, 21:54 No wreszcie mam dostęp do Was. Komputer mi siadł ale jak widzicie już jest OK . Dzisiaj dopiero złobiło się ciepło a tak cała majówka chłodna. Jutro wybieram wyniki hormonków zobaczymy co tam w trawie piszczy Aby do piątku a później laba 2 tyg i znikam. Jak wrócę mają sie tu groszki rozsypać będę łapać Odpowiedz Link
mamaruda Re: 04 maja 04.05.09, 22:44 Jak ja nie lubię poniedziałków Jutro wizyta u ginki i wyniki badań. Zobaczymy. Dzielnie się trzymam w moim postanowieniu czyli bez pieczywa, bez ziemniaków i słodyczy. Odpowiedz Link