Dodaj do ulubionych

sedalia - jaki odstęp?

26.10.10, 12:34
ile trzeba odczekać żeby podać dziecku następny raz sedalię?
stosowaliśmy teraz przez prawie 2 tyg i na ulotce napisano że dłużej nie powinno się podawać
Obserwuj wątek
    • waszesumiemie Re: sedalia - jaki odstęp? 26.10.10, 12:51
      zgadzam się - słodyczne nie powinny być podawane dziecku zbyt często ;;)

poza tym nie ma żadnych wskazań ani przeciwwskazań dla małego do łykania magicznych kulek.

pytanie brzmi - czy nie lepiej pieniądze wydawane na homeopatę i homeopatię odkładać na edukację dla małego, aby sam w przyszłości potrafił logicznie myśleć i odróżnić szarlatanerię od czegoś za co warto płacić ;)
    • wiktor.online Re: sedalia - jaki odstęp? 26.10.10, 13:05
      ewelkagda, czy Sedalia pomogla?

p.s. waszesumiemie to troll, nie zwracaj uwage
      • ewelkagda Re: sedalia - jaki odstęp? 26.10.10, 13:23
        otóż właśnie ku mojemu zdziwieniu po 5 dniach odnotowaliśmy poprawę :)
        teraz musimy odstawić bo na ulotce napisane że nie dłużej niż 11 dni i nie wiem kiedy znowu mogłabym podać

synek ma problemy z ciągłąścią snu, od wielu miesięcy budzi się w nocy średnio co ok 40 min
        oczywiście zrobiliśmy wszystkie badania w ustalenia przyczyny min morfologia, mocz nawet eeg itp wyszło że dziecko zdrowe jak ryba
        lekarz nam mówi "taki typ" :)
        i zalecił jeszcze spróbować sedalię
        • wiktor.online Re: sedalia - jaki odstęp? 26.10.10, 14:35
          > otóż właśnie ku mojemu zdziwieniu po 5 dniach odnotowaliśmy poprawę :)
          > teraz musimy odstawić bo na ulotce napisane że nie dłużej niż 11 dni i nie wiem
          > kiedy znowu mogłabym podać

No i dobrze. Zrob tak, jak napisane w ulotce. Jesli symptomy beda wracac, to spytasz u lekarza co robic dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka