Dodaj do ulubionych

zespół móżdżkowy

05.06.12, 22:01
Witam,
u mojego taty w wieku 55 lat po kilku pobytach w szpitalach stwierdzono zespół móżdżkowy
-pierwszą diagnozą była miażdżyca
-kolejną SM
-ostatnią zespół móżdżkowy
ze szpitala wyszedł w stanie takim jak tam trafił, przeprowadzono badania, podano wypis i to wszystko
jestem załamana diagnozą
Czy homeopatycznie można leczyć to schorzenie? ? ?
proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • m.war Re: zespół móżdżkowy 06.06.12, 07:51
      może. potrzebna jest konsultacja u homeopaty.
      • matylda114 Re: zespół móżdżkowy 06.06.12, 08:06
        zdaję sobie sprawę, że jeśli juz to konsultacja bezpośrednia; tylko chciałabym wiedzieć czy homeopatia w tym schorzeniu jest stosowana, czy daje jakąś nadzieję na cofnięcie zaistniałych zmian lub przynajmniej zatrzymanie rozwoju tej choroby
        • m.war Re: zespół móżdżkowy 06.06.12, 08:10
          homeopatia jest stosowana do konkretnego człowieka, a nie do schorzenia. nikt ci gwarancji nie da, ale możliwości homeopatii są bardzo duże, więc na pewno warto spróbować.
          • matylda114 Re: zespół móżdżkowy 06.06.12, 08:28
            oczywiście masz rację, poprostu zbyt mało wiem na temat tej choroby (nie znam się) ale z informacji które znalazłam w internecie wynika że nie bardzo można powiedzieć o leczeniu tego; nie znam też nikogo kto miałby tę chorobę (w sumie lepiej bo nie życzę nikomu)
    • wiktor.online Re: zespół móżdżkowy 06.06.12, 08:40
      matylda114 napisała:

> Witam,
      > u mojego taty w wieku 55 lat po kilku pobytach w szpitalach stwierdzono zespół
      > móżdżkowy
      > -pierwszą diagnozą była miażdżyca
      > -kolejną SM
      > -ostatnią zespół móżdżkowy
      > ze szpitala wyszedł w stanie takim jak tam trafił, przeprowadzono badania, poda
      > no wypis i to wszystko
      > jestem załamana diagnozą

W homeopatii diagnoza ma mniesze znaczenie niz w medycynie konwencjonalnej. Lek dobiera sie na podstawie objawow konkretnego pacjenta i te objawy zmnieszaja sie pod wplywem leczenia. Zmniesza sie i choroba.
    • matylda114 Re: zespół móżdżkowy 06.06.12, 09:31
      a może polecilby ktoś dobrego homeopatę z terenu kujawsko-pomorskiego, mieszkam pod toruniem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka