koziolkowa11 11.07.12, 18:31 Jestem po pierwszej wizycie z moją 5,5 latką u homeopaty. Zapisano nam carcinosine LM VI a w razie choroby carcinosina C200. Szukam jakiś info jak to działa bo nie mogę nigdzie znaleźć. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktor.online Re: witam 11.07.12, 20:03 Nie musisz to szukac a mozesz o to spytac u swojego lekarza i on ma obowiazek Tobie to wytlumaczyc ze wszystkimi szczegolami tym bardziej jesli chodzi o zdrowiu Twojego dziecka. Odpowiedz Link
koziolkowa11 Re: witam 11.07.12, 20:23 dopiero zaczynamy przygodę z homeopatią i niewiele o niej wiem. lekarz ma wyznaczone godziny konsultacji telefonicznej niestety nie codziennie a receptę odbierał i mąż i jak to facet nie zapytał;/ Odpowiedz Link
wiktor.online Re: witam 12.07.12, 14:26 Lekarz musi przygotowac Cie do takich informacji. Jesli ja napisze teraz prosto z mostu co to jest, to Twoja przygoda z homeopatia moze na tym sie skonczyc :) Wiec doczekaj sie nastepnej wizyty i pytaj u lekarza wszystko co uwazasz za potrzebne wiedziec. Odpowiedz Link
koziolkowa11 Re: witam 12.07.12, 19:26 dziekuję za odp i ostrożność. Już doczytałam cóz to takiego teraz tylko pozostaje mi zadzwonić jutro rano do lekarza po wyjaśnienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link