Dodaj do ulubionych

chamommila 30 ch dawkowanie na kolki

09.10.12, 10:04
Witam
Moja miesięczna córeczka od dwóch tygodni zmaga się z wzdęciami, kolkami i związanym z tym niepokojem. Jak podawać ten lek ? Czy koniecznie zasięgać rady lekarza ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zla_wiedzma Re: chamommila 30 ch dawkowanie na kolki 09.10.12, 13:46
      Poprawka 9 CH bo takie mieli w aptece
    • dulci Re: chamommila 30 ch dawkowanie na kolki 16.10.12, 14:00
      3 granulki pod język, albo rozpuszczone na łyżeczce wody, 3 razy dziennie.
      Polecam: www.akademia-homeopatii.pl/
      Często korzystam z tej strony. Można też do nich napisać jakby coś. Ja tak robiłam.
    • mamajasia2010 Re: chamommila 30 ch dawkowanie na kolki 29.10.12, 11:45
      JA radzę zasięgnąć opinii doświadczonego lekarza. Homeopatia może pomóc ale źle stosowna może też rozbujać organizm. Chamommila na wzdęcia?? zależy od czego powstały...czy dziecko chce być noszone na rękach czy też lepiej się czuje w pozycji leżącej. mOgę Ci wypisać dziesiątki pytań, które doświadczony homeo zada zanim zdecyduje się na konkretny lek. Wydaje mi się troszkę mało odpowiedzialne polecanie leków przez internet bez poznania dziecka.Homeopatia jest nauką holistyczną , czyli zajmującą się człowiekiem całościowo i bez dobrze zebranego wywiadu leczenie takie może być skuteczne ale do czasu...piszę jako mama dzieci leczonych homeo od kilku już lat i chyba dosyć zaprawiona w boju. Pozdrawiam i życzę dużo dużo zdrówka:)
      • kazet31 Re: chamommila 30 ch dawkowanie na kolki 20.11.12, 19:05
        Dziewczyny o czym piszecie 30ch roztwór rumianku, tam nic z rumianku nie może być, kłania się szkolna chemia i matematyka. Może tam trochę cukru, po prostu dać herbatki z rumianku, anyżku kopru włoskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka