Dodaj do ulubionych

Prośba do Gzymsik79 - Pilne

25.02.13, 09:19
Witaj i proszę zrozum jedną rzecz, że Twoja praca, moja oraz wielu innych udzielających się na forum osób będzie miała tylko wtedy sens, kiedy już mocno zezujący na jedno oko kilkunastomiesięczny Dawid (jego trochę starszej kuzynce Lenie też się bardzo przyda) wraz z jego rodzicami trafi do bardzo solidnego homeopaty.
Narazie Dawid ma zakrapiane oczy jakimiś kroplami (żałuję, że nie zapytałem jak się nazywają, ale to żaden problem jakby co) od lekarza okulisty i już była mowa o okularach dla niego, a więc historia się powtarza jak kilkadziesiąt lat temu z jego ojcem, który po takim zabiegu mocne szkła nosi do dziś.
Owszem będę musiał jeszcze popracować nad tatą Dawida, bo widzę że ma mieszane uczucia oraz pozostałymi członkami rodziny, ale Ty proszę nie zwlekaj tylko pisz kto to taki na adres; ibrahim@autograf.pl

Z podziękowaniem
Dziopa

Obserwuj wątek
    • homeoatomek1 Re: Prośba do Gzymsik79 - Pilne 27.02.13, 19:57
      Halo Gzymsikowa!!! Żyjesz jeszcze???
      Bo mój młodszy brat - dziadek Leny i Dawida, i niby zdrowszy ode mnie dostał dzisiaj udaru, prawa strona niewładna - sam go drapałem po podeszwie i wierzchu dłoni - brak reakcji na to drapanie. Prócz tego wydaje w miarę zrozumiałe dziwięki-słowa coś jakby; yyyyhyy i potakuje przy tym głową oraz pomaga sobie zdrową lewą reką a tzn. że kontaktuje. I zauważyłem że jest mu się ciężko pogodzić z tym stanem rzeczy.
      Spróbowałabyś może z nim szczęścia, leży na Udarówce w czeladzkim szpitalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka