alinka61 12.10.04, 00:28 prosze o pomoc - probowalam juz chyba wszystkiego - od kuracji wit.b2, poprzez clotrimazol - nic nie pomaga, juz nie mam sily:-(((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinka61 Re: zajady 12.10.04, 20:22 nie ma nikt doswiadczen w homeopatycznym leczeniu zajadow?:-( Odpowiedz Link
jagusik Re: zajady 12.10.04, 23:00 Doświadczeń jeszcze nie mam, ale zbieram. Moja homeodoktorka zasugerowała Arum Triphyllum 15CH co drugi dzień. pozdro Aga Odpowiedz Link
akownik Re: zajady 12.10.04, 23:11 prawdopodobnie sa tu homeopaci z doswiadczeniem w leczeniu zajadow.tyle tylko ze dla homeopaty takie okreslenie nic konkretnego nie oznacza.jest klka lekow ktore mozna zastosowac do leczenia pekniec kacikow ust,ale pekniecie peknieciu nierowne.niezaleznie jednak od tego jakie lekarstwo okazaloby sie skuteczne to starozytny chinczyk zasugerowalby istnienie jakiejs dolegliwosci dwunastnicy. Odpowiedz Link
wandzia0 Re: zajady 13.10.04, 10:30 Jagusik - dziekuje , sprobuje - ja juz i tak nie mam wyjscia - tylko probowac,,,,,prbowac. Dwunastnica - no nie wiem - podobno jestem zdrowa, robie badania krwi co 7 miesiecy - to pewnie cos by wykazalo? Odpowiedz Link
beba2 Re: zajady 13.10.04, 10:39 Badania krwi nic nie wykażą jeśli nie są ukierunkowane. Odpowiedz Link
akownik Re: zajady 13.10.04, 21:39 ale ten stary chinczyk nie robil badan krwi.co zrobi dzis lekarz jak pradu zabraknie?homeopata pomyslal by m.in.o lycopodium Odpowiedz Link