tom_j23 07.01.05, 03:36 Witam i zapraszam wszystkich chętnych do podyskutowania o projekcie portalu Homeokulka (nazwa zaproponowana przez Martini). Oto tymczasowy adres: www.tkk.net.pl/n3/homeokulka/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_wiktorka Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 08:16 Tom, Wy tu sobie gadu gadu o stronce, a Ty jednocześnie ciachasz ładne cóś, jestem pod wrażeniem i Twojej pracy, i tej strony. Póki co nie mam uwag merytorycznych, dobrze rozplanowałeś i przemyślałeś stronkę. Jedynie, jak już strona zacznie tak działać, że będą mogły ją oglądać osoby "nowe i całkowicie zielone homłeopatycznie", to trzeba będzie ją umieścić w wyszukiwarkach, tak aby klasyfikowała się ona dość wysoko, coby łatwo można było ją wyszukać. Aaa, przyjemnie się ogląda tak wykonane strony. Odpowiedz Link
stapelia Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 08:27 ja juz nawet sie zasubskrybowalam.:)) Sluze pomoca, ale raczej nie merytoryczna bo homeofanem jestem zielonym poki co, ale mam staly dostep do kompa i netu wiec mrowcze tudziez dziennikarskie prace wykonywac moge:)) Odpowiedz Link
kama58 Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 09:02 Jestem tak bardzo pod wrażeniem wypowiedzi, zaangażowania i wymiernych efektów osiągniętych już przez Założyciela strony, że aż dech mi zapiera. Będę trzymała kciuki, aby nie był to tylko słomiany zapał. Postaram się aktywnie dołączyć do grupy, nie wcześniej jednak niż za 3-4 miesiące, póki co wspieram duchem i będę zerkać od czasu do czasu na stronkę. I mam tylko taką malutką uwagę, prośbę, jeśli można. Niech to będzie Grupa "pod wezwaniem Toma" (czyt. wg Jego założeń); kto nie akceptuje zasad - po prostu niech nie wchodzi na stronę i nie krytykuje przedsięwzięcia jako całości, a uwagi ograniczy jedynie do tych merytorycznych :). Powodzenia!!! Odpowiedz Link
kubalan Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 10:53 juz sie dopisalam. Mile wrazenie robi ta strona. Odpowiedz Link
virginia1 Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 13:37 Jestem pod wrażeniem strony.Cieszę się, że coś takigo powstaje.Chwilowo mam awarię sieci.Po naprawie będę "regularniejsza" w zakukiwaniu na moje ulubione fora. Odpowiedz Link
tom_j23 Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 13:51 Dzięki wszystkim razem i każdemu z osobna za dobre słowo. Nie ma co przesadzać, że jest super i w ogóle. Po prostu - jest - jak jest (w sumie - pusto). Ale - jak będzie!!!? Już dostałem kilka zgłoszeń ciekawych materiałów :-). Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie. Terez w kwestii technicznej. Za chwilę na nowej stronie zacznę korespondować w sprawie rozdziału pracu. Kto się zarejestrował - będzie otrzymywał kopię każdego listu (i mojego i innych zapisanych) na podany przez siebie adres. Kto się nie zapisał, a chce sprawę obserwować - proszę po prostu śledzić wewnętrzne forum na tej stronie. Odpowiedz Link
kama58 Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 14:35 >Dzięki wszystkim razem i każdemu z osobna za dobre słowo. Nie ma co >przesadzać, > > że jest super i w ogóle. Po prostu - jest - jak jest Ja to widzę inaczej, nie chodzi przecież o wyszukiwanie niedociągnięć; zanim się zresztą na dobre rozkręci też pewnie trochę czasu minie. Istotne jest jednak to, że jest pomysł, konkretne projekty i jest od razu realizacja (!), co w naszej rzeczywistości nie jest znów tak częste :) Nieważne, ze miałeś na czym się wzorować, że masz stosowne kwalifikacje, ważny jest zapał i chęci. No i nawet Martini udało Ci sie do współpracy nakłonić. Ja uważam, że pomysł jest o tyle świetny, że brak otwartych, szerszych kręgów dla nieprofesjonalistów, chcących jednak bazować na jakimś jednak wyższym poziomie wtajemniczenia, nie dla celów komercyjnych. Zobaczcie, ile potrafi zdziałać zaangażowanie. To forum powstało przecież stosunkowo niedawno, a zgromadziło tak szeroką rzeszę zwolenników i to dzięki zaangażowaniu raptem kilku osób(a niejednokrotnie tylko 2). Odpowiedz Link
tom_j23 Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 14:59 Muszę tu napisać, że ta nowa strona nie jest w żadnym wypadku atakiem, czy "zamachem" na to forum. To nie jest tak, że zabieram zabawki i idę do siebie. W żadnym wypadku! Chciałbum, żeby wszyscy uczestnicy forum również zaangażowali się w ten projekt (beba! i inni!). Po prostu tu jesteśmy ograniczeni możliwościami technicznymi usługodawcy, więc jedyna możliwość porządkowania materiałów - to linkowanie listów i odsyłanie do archiwum. W przypadku strony internetowej - można tworzyć działy i lepiej zarządzać danymi. Można też w sposób bardziej formalny wystąpić np. do homeoint.org z prośbą o pozwolenie na tłumaczenia. Stąd pomysł strony. Mam nadzieję na współpracę z forum :-). Stefan Odpowiedz Link
very_martini Re: Grupa Miłośników Homeopatii 07.01.05, 20:41 Martini się do niczego nie da nakłonić. Martini albo chce, albo nie;) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link