goga72 10.02.05, 11:28 iswiss i virginia ! czy wy z Australii ? podciągacie stare wątki niczym skaczące do góry kangury. a jaki w tym cel ? bo mam chyba jasną pomroczność i nic nie kumam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: Kangury ?? 10.02.05, 11:39 Gazeta je archiwiuzuje i znikną bezpowortnie, jeśli ich nie uratujemy ;-) Odpowiedz Link
very_martini Re: Kangury ?? 10.02.05, 14:58 toż na samym wstępie forum wielkimi literami popełniliśmy nawołanie do tego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=20212403 Ale widzę, że najlepsze i najstarsze już chyba podratowane;) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
iswiss :)))) 10.02.05, 15:12 Ale mnie rozśmieszyłaś tymi kangurami, fajne toto było, ale ja nic nie wiem o moim ew. pochodzeniu australiskim (chyba że rodzice coś przede mną ukrywają) Dlaczego hop'ujemy, to już wyjaśniły Ci Beba i Martini. Odpowiedz Link
virginia1 Re: :)))) 10.02.05, 21:20 Gdym miałam 18 lat, jakowyś chłop z Tsmanii chciał mnie na żonę przerobić, hahaha.Głupi czy co???? Niczego więcej nie pamiętam . Odpowiedz Link
beba2 Re: :)))) 10.02.05, 22:19 Virginia nic nie mówiłaś, że dwa lata temu miałaś coś wspólnego z egzotycznymi mężczyznami :P Odpowiedz Link
virginia1 Re: :)))) 11.02.05, 13:51 Jakaś Ty miluśka bebuńka,:):)... 2 lata temu :):):) Odpowiedz Link
beba2 Re: :)))) 11.02.05, 14:04 Bo ja z natury jestem miła i grzeczna :) No dobra, wiem, ze przegięłam z tymi dwoma latami. Teraz powiem prawdę. Słuchajcie wszyscy: to było 5 lat temu. Myslę że wszyscy są bardzo zainteresowani tematem. Baaaaardzo to homeopatyczne, ale wolnoć Tomku w swoim domku ( Tomek, to pośrednio o Tobie). Odpowiedz Link
virginia1 Re: :)))) 11.02.05, 14:13 Bebuńka,-a czy Tomek to nas nie zbanuje za to wzywanie jego imienia nadaremno???? Odpowiedz Link
goga72 Re: :)))) 11.02.05, 14:28 dziewczynki ! nawet posty mają swój czas.... i niektóre odchodzą :-) jesli na forum pojawi się ktoś nowy to i tak nie będzie szukał w archiwum, bo zazwyczaj przeciętny Polak jest niecierpliwy a do tego - jego problem jest dla niego najważniejszy, więc aby się rzucał w łoko napisze nowego. A stara wiara i tak na bieżąco wszystko czyta. Ach, szkoda mi waszej pracy. Ale skaczcie sobie dalej - podobno świetnie to kształtuje sylwetkę !! :-)))) Odpowiedz Link
beba2 Re: :)))) 11.02.05, 14:57 Ale chodzi o to, zeby te posty nie zostały całkowicie usunięte. Virginia, ja to właśnie po to robię żeby mnie zbanował. Odpowiedz Link
very_martini Re: :)))) 11.02.05, 16:20 Mię też to średnio obchodzi, czy ktoś sobie odnajdzie te posty, czy nie, chodzi mi o to, żeby megabajty mojej pracy nie zaniknęły gdzieśtamwcyberprzestrzeni. A na bana od Tomka pracuje już niemal rok, a on nie chce:( 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
virginia1 Re: :)))) 11.02.05, 17:58 Ja chciałabym jeszcze pobyć na forum. Nabyłam 3 ksiązeczki z homeopatii,ale wiedza podana przez mądre głowy ma zupełnie inny wymiar.:):):) Odpowiedz Link