very_martini 12.06.05, 13:31 na dłużej, czy w przelocie? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awinn Re: Awinn, łelkam bek:) 15.06.05, 06:05 Witaj Martini! :) hau ar Ju? ;-D ja w przelocie tutaj na dluzszy etap ;) Co slychac na forum? Widze ze sie bardzo rozwinelo! Gratulacje ;) Jak sobie radzicie? Odpowiedz Link
very_martini Re: Awinn, łelkam bek:) 15.06.05, 11:54 Gites se radzimy. Co, my byśmy rady nie dały? Bym Ci powiedziała, jakie jest moje motto życiowe ostatnio, ale słownictwo mooooooooocno kolokwialne nie jest na forum łelkam, bo tu niby kultura. Już się pogubiłam - w przelocie, czy na dłużej? He? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
astria1 To się pochwalę a co mi tam... 15.06.05, 12:47 próbowałam ...próbowałam i udało się :) proszę nie dziękować mi :)ale nie ukrywam że swe łapki w tym poworcie moczyłam :-) Martini, odpowiem za Awina.. " na dłużej na miarę wolnego czasu" heheeh - Awinn zaczniesz mi płacić za asystenturę ;) Odpowiedz Link
very_martini Re: To się pochwalę a co mi tam... 15.06.05, 13:06 no to ja idę sobie pomyśleć nad jakąś funkcją, za którą Wy mnie będziecie płacić. Coś się zawsze znajdzie. Mogę być na przykład kadrową. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link