kasiazez 04.08.05, 12:44 Co sądzicie o tym preparacie ponoc homeopatycznym i leczącym raka. Coś na jego temat można znaleźć na stronie www.onkolink-anry.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
granna Re: Preparat ANRY 04.08.05, 13:14 Po pobieżnym przejrzeniu wygląda mi to mało, ostrożnie mówiąc, mało prawdomównie. Bo co to znaczy 1 cm sześcienyy homeopatycznego roztworu jonów krzemu... Krzem to znana nam silicea bodajże.... No chyba, ze ktos miał na myśli wyodrębnianie tych jonów i z tego robienie roztworu homeopatycznego, ale czy to w ogóle w jakiś sposób mozliwe to już nie podejmuję sie rozwazac:) Odpowiedz Link
granna Re: Preparat ANRY 04.08.05, 13:15 Acha no i oferują maść propolisową za 30 zł, a w aptece mozna ją kupic za 14 zł (no chyba, ze dają poł wiadra tej maści, nie wiem, bo obrazki nie chciały mi się otworzyć) Odpowiedz Link
astria1 Re: Preparat ANRY 04.08.05, 13:23 granna generalnie tez miałam duzo dylematów w tej kwestii i do tego denerwowałao mnie to ze kazdy "uzdrowiciel" posiadał ten lek w swoim zestawie i kazdemu choremu go sprzedawał dla mnie to brzmiało jak szarlataneria i koniec, aż do czasu poznania przemiłej osoby która dokladnie od początku az do konca poswieciła mi czas tłumacząć zasadę działania w trakcie przypadkowej naprawdę luznej nie zobowiązującej rozmowy gdzie zresztą ja sama się zainteresowałam owym krzemem i próbowałam coś z tej skromnej osoby "wyciagnąć", pozniej się okazało ze rozmawiałyśmy własnie o anry. :) pzdr Odpowiedz Link
astria1 Re: Preparat ANRY 04.08.05, 13:17 Jest to praparat homeopatyczny ale duzo więcej o nim moze Wam napisać Goga która ostatnio nad nim poświęciła trochę swego czasu i nawet zawzięłą się testując go na swojej rodzinie. Spróbuję namówić Gogę aby się odezwała w tym temacie. Swoją drogą choć sceptycznie do tego tematu podchodziłam to teraz z wielkim ukłonem się skłaniam dla twórcy tego preparatu a jak ktos mnie zna to wie że dość trudno mnie takie wynalazki rzucają na kolana a w tym wypadku nie ukrywam ale wykazuję zainteresowanie. W terapii p/nowotworowej ten preparat jest stosowany ale faktycznie więcej na www.onkolink-anry.pl mozna poczytac pzdr Anna Odpowiedz Link
kasiazez Re: Preparat ANRY 04.08.05, 13:41 Napiszcie coś więcej jak macie doświadczenie. Kasia Odpowiedz Link
astria1 Re: Preparat ANRY 04.08.05, 13:42 poczekaj na gogę Ona więcej Ci napisze :) pzdr Anna Odpowiedz Link
tom_j23 Re: Preparat ANRY 04.08.05, 14:50 kasiazez napisała: > Napiszcie coś więcej jak macie doświadczenie. Na forum homeokulki była niewielka dyskusja na ten temat. Tu masz link: www.homeokulka.fc.pl/forum.php?start=thread88 Stefan Odpowiedz Link
goga72 Re: Preparat ANRY 04.08.05, 18:52 www.formor.bioter.pl/anry/krzem.htm www.formor.bioter.pl/anry/anry_preparat.htm www.formor.bioter.pl/anry/anry_stosowanie.htm www.formor.bioter.pl/anry/anry_przypadki.htm Odpowiedz Link
kasiazez Re: Preparat ANRY 04.08.05, 20:30 Dzięki za odpowiedzi ale mi chodzi o wasze doświadczenia bądź opinie a nie o linki bo te strony już znam. Ale mimo wszystko dziękuję. Kasia Odpowiedz Link