zielona24
14.11.05, 18:51
Wreszcie się wybrałam do dr K.Nasze leczenie:
Z racje tego ze mały mial juz 3 antybiotyki w swoim poł rocznym zyciu i wyszly mu pleśniawki czyli mozna sie spodziewac ze ma grzybka tez w jelitach dostalismy: przez 2 tyg Albicansan 1x3krople,potem cykle tygodniowe przez 6 tyg:% dni Sankombi 1x3 krople,2 dni tygodnia Albicansan 1x3 krople.Ze wzgledu na usza dostalismy 1x w tygodniu Calcarea carbonica 200 po 3 granulki przez miesiąc.
Dieta: maly nie moze jesc mięsa,surowych owoców i slodkich kaszek.Czyli zupki jarzynowe i gotowane lub pieczone owoce.No i Nutramigen.Homeopatka powiedziala ze ma "slaby"uklad pokarmowy i za wczesnie na mieso.Do tego sie dowiedzialam ze te 3 antybiotyki to byly nie potrzebne bo zapelnie uszu jest zazwyczaj wirusowe a antybiotyki nie bardzo to leczą.No i co do szczepien: zobaczyla dwa na Hib i stwierdzila ze nie za dobte,ja spytalam co to znaczy a a ona ze duzo tego i za czesto ize dzicieaki czesto chotuja po tych szczepieniach,a lekarze chca dawac jak najwiecej i jak najczesciej.A co do grypy to powiedzila "dziecko na grype hahaha".Kurcze mam troszke mieszane uczucia,nie porwala mnie ta wizyta tz nie jestem jakas rozpromieniona ale moze i dobrze.Tak bym chcial by to podzialalo.Czy ma ktos cos na temat Calcerala Carbonica.??? Jesli tak to chętnie poczytam.No i co myslicie na temat leczenia.??? A i mam Belladonne jakby byl jakis rozdrazniony ale wczesniej mam zadzwonic.I te kulki to dostalam od niej,powiedziala ze sa lepsze niz te sklepowe.Czy na grzybice to tylko Sanum jest ok??? Czy to taka moda???Pozdrawiam.