anettaa1 12.05.06, 16:33 doktor K. przepisał mojej córce.Jakieś doświadczenia z tym lekiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: tuberculina LM6 12.05.06, 18:05 bardzo złe bardzo dobre neutralne :) w tym biznesie wszystko jest kwestią wybitnie indywidualną. Ale bądź dobrej myśli i nie zrażaj się początkowym pogorszeniem, które może nastąpić. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
mamuska85 Re: tuberculina LM6 12.05.06, 19:23 Moja Julka jest już po raz drugi na tuberkulinie CH 200 i po kilku dniach przechodzi na LM6. Zmianę zauważyłam tylko po podaniu CH200- zaraz katar zaczyna lecieć z noska i kaszel jest mokry. Mam nadzieje, że jej to przejszie bo w poniedziałek Julka jedzie na zielone przedszkole. Odpowiedz Link
anettaa1 Re: tuberculina LM6 12.05.06, 21:31 a na co daje się właściwie ten lek,bo mała dostała tylko ten,a problemów kilka,więc co ogólnie na wszystko?oprócz tego mamy jeszcze odtrutke po szczepieniu. Odpowiedz Link
molla7 Re: tuberculina LM6 12.05.06, 22:26 my mamy złe doswiadczenia. i lek i lekarz. never mind... Odpowiedz Link
very_martini Re: tuberculina LM6 13.05.06, 13:42 Anetta, myślę, że musisz to i owo przeczytać o homeopatii, bo chyba nikt nie czuje się na siłach wyjaśniać po raz kolejny, dlaczego jeden lek, a dolegliwości kilka. Polcam portal www.homeokulka.fc.pl i wątek podstawowe zasdy homeopatii by Beba. A tuberculinum jest bardzo często stosowanym u dzieci lekiem, więc na forum też sporo o nim było. Mnie dr K. właśnie od tygodnia wyciąga z poważnych problemów, które zaliczyłam ostatnio na wielu frotach, na razie męczę się z pogorszeniem, ale pocieszam się tym, że jest wręcz książkowe:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link