sandraa3 28.08.07, 13:30 googlam, szukam i nie mogę znaleźć jaka potencja i jakie dawkowanie belladonny przy porodzie? I kiedy? na poczatku, raz czy regularnie? Rodzę lada chwila ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
granna Re: belladonna a poród 04.09.07, 08:18 A czemu belladona przy porodzie? Arnica ok , na skurcze i rozwarcie jest inny lek, ale beladonna mi ise nie kojarzy...z porodem Odpowiedz Link
very.martini Re: belladonna a poród 05.09.07, 17:23 rożnych ludzi rozluźniają różne homeleki, Belladonna nie jest uniwersalna. Sory, ale osoba, która to pisała, chyba po prostu musiała czymś zapełnić bajty albo wywiązać się z umowy o dzieło, bo widać, że nie ma pojęcia, o czym pisze:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
sandraa3 very.martini 05.09.07, 19:28 Nie znam sie, wiec wierze, ale na anglojezycznych stronach tez czytałam o belladonnie, stąd moje pytanie. Czy możesz mi coś doradzić? Biorę caulophyllum od ok tygodnia, może dłużej, 2x po jednej. Jestem po terminie i nic się nie dzieje. Czy mogę jakos pomóc naturze?... Zalezy mi na tym, bo nie chce miec wywoływanego porodu :( Odpowiedz Link