mamuskako 14.11.07, 21:47 Czy znajdę kogoś na forum kto zmaga się z tą chorobą?Chcę dołączyć do leczenia farmakologicznego homeopatię. Myślicie że to ma sens? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatag12 Re: Zespół nerczycowy 22.08.08, 11:36 Witam, ja również rozważam możliwość dołączenia do leczenia farmakologicznego homeopatię. Mój syn ma 4 lata i jest po 4 rzucie choroby w przeciągu ostatnich dwóch lat. Jestem bardzo ciekawa czy zdecydowała się Pani na leczenie homeopatyczne, tym bardziej, że w srodowisku medycznym homeopatia stanowi bardzo burzliwy temat. Odpowiedz Link
jestem.mama Re: Zespół nerczycowy 09.09.08, 08:59 ja co prawda sama choruję na KZN i oprócz leków tradycyjnych stosuję też homeopatię. Na pewno leki homeopatyczne nie zaszkodzą i można je stosować razem z innymi (nie wiem czy ta zasada obowiązuje przy sterydach). Podstawa, to na prawdę dobry homeopata. Listę polecanych lekarzy znajdziecie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Naprawdę ogromnie współczuję. Polecam również forum o ZN: www.nerczyca.pl/ Trzymam mocno kciuki za Wasze dzieciaczki!! Odpowiedz Link