Dodaj do ulubionych

dół immunologiczny

07.03.08, 17:45
Witam! Jestem pierwszy raz na forum chociaż homeopatia nie jest mi obca. Sprawa dotyczy mojej córki. Wróciłam od pediatry i dowiedziałam sie ze córka jest ,,w dole immunologicznym". Dostałam nawet skierowanie do poradni immunologicznej oraz do laryngologa (podejrzenie wysieku w uszach).Zaczne od początku.Tydzien temu córka (4 latka) miała angine ropną, po trzech dniach od pierwszych objawów opryszczka na oku uff. No i na szósty dzień zajady gigant. Dzisiaj byłam u pediatry w poradni który powiedział ze osłuchowo bez zmian, gardło jeszcze lekko czerwone, po gardle spływa ropa od kataru, uszy czerwone (laryngolog nic grożnego nie stwierdził zapisał pyrosal i clemastin) Córka czuje sie dobrze od 2 dni ma apetyt,lekki biało- zóty katarek Podaje jej concha comp po 5 granulek 4 razy dziennie, Prosze pomóżcie bo nie wiem co robić dalej. Dzwoniłam do homeopaty zeby sie dowiedzieć co ale jest nieobecny do poniedziałku
Obserwuj wątek
    • molla7 Re: dół immunologiczny 07.03.08, 18:43
      radzic nie moge bo sama niewiele wiem, a cod onieobecnosci, to chyba wzyscy się gdzies zjechali, bo naszej tez nie ma do poniedziałku:)
      • granna Re: dół immunologiczny 07.03.08, 20:21
        opryszczka w oku , cos okropnego, zajady przerost grzyba, wszystko razem
        kwalifikuje sie na konstytucje,ale z drugiej strony gdyby wczesniej była i to
        dobrze dobrana to by do takiego dołu raczej nie doszło. Bez porady to bym dała
        thymuline 30 ch ewentualnie skusiłabym sie na monilie albicans 30 ch.
        • marciszonka Re: dół immunologiczny 08.03.08, 14:13
          A mnie się to kojarzy ze znanym niestety z autopsji "przetrenowaniem" organizmu
          antropozofią :/ Czyżby dr D.?
          • vi-ni Re: dół immunologiczny 08.03.08, 14:24
            nie bardzo rozumiem co znaczy to "przetrenowanie" organizmu antropozofią. Nie to nie jest dr D. Dr K z Białegostoku
          • vi-ni Re: dół immunologiczny 13.03.08, 09:29
            marciszonka napisała:

> A mnie się to kojarzy ze znanym niestety z autopsji "przetrenowaniem" organizmu
            > antropozofią :/ Czyżby dr D.?
            czy to znaczy że to był żle dobrany kompleks? Z Małą już jest w porządku, ale chciałabym wiedzieć bo nie daje mi to spokoju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka