moniaskor 01.02.09, 17:36 Potrzebuję tego leku (jak w temacie) w postaci groszków. W Krakowie jest praktycznie nie zdobycia, a jeszcze w zeszłym roku można było normalnie go kupić. Może zalega komuś w apteczce, albo wie gdzie to zdobyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dipoena Re: Magnesit Mamma firmy Wala 01.02.09, 17:51 Jeszcze ta apteka ma go na stanie www.aquavitae.com.pl/search.php?text=magnesit+mamma powodzenia Odpowiedz Link
dipoena Re: Magnesit Mamma firmy Wala 01.02.09, 17:53 ooo przepraszam ;-(nie zauwazylam ze go juz tez tam nie maja Odpowiedz Link
alinka919 Re: Magnesit Mamma firmy Wala 01.02.09, 18:11 Brałam ten lek,ale nigdzie nie mogę go znależć,Heel wycofuje się z Polski.Daj znać jak znajdziesz Odpowiedz Link
moniaskor Re: Magnesit Mamma firmy Wala 01.02.09, 21:50 Magnesit Mamma jest firmy Wala nie Heel. Heel mam nadzieję, że nie wycofuje się z Polski. Co za kraj - nawet nie ma dostępu do dobrych leków. Firmy farmaceutyczne mają taką siłę przebicia?! Pozostaje ściągać z Niemiec (w tamtejszych aptekach przynajmniej mają ludzkie ceny, nie wiem tylko jak z kosztem wysyłki). Jak gdzieś znajdę w Polsce dam znać oczywiście. Pozdrawiam. monazaba17@wp.pl Odpowiedz Link
very.martini Re: Magnesit Mamma firmy Wala 01.02.09, 22:12 Ej, nie marudź, bo może i Wala się wycofuje, ale przynajmniej pojedyncze leki są w "tym kraju" tanie:) A jako że w Anglii tylu Polaków, to może masz tam kogoś znajomego, kto by Ci kupił i podesłał, bo tam to akurat mają, o ile mnie pamięć nie myli. Albo - kilka wątków niżej inny Forumowicz pisał o jakimś leku Wali, którego też nie może dostać w PL, i w końcu będzie go kupował przez znajomych mieszkających w Niemczech, poszukaj tego wątku i może jeszcze się załapiesz. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link