jasieczek.z 06.02.09, 14:56 Napiszcie proszę na co jest ten lek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delemka Re: Coccus cacti 06.02.09, 17:01 Układ oddechowy, drogi moczowe. Kaszel napadowy wraz z wymiotami gestego, ciagnacego sie sluzu; kaszlowi czesto towarzysza wymioty; napadowy kaszel podra&niajacy gardło; krztusiec; zapalenie oskrzeli; dychawica oskrzelowa. Krwiomocz; zapalenie miedniczek nerkowych i pecherza moczowego; kamica nerkowa. Krwawienie maciczne; geste, ciagnace sie upławy. Pogorszenie: Rano po przebudzeniu sie W ciepłym pomieszczeniu Polepszenie: Zimne powietrze Zimne napoje Odpowiedz Link
isia79 Re: Coccus cacti 09.02.09, 00:22 Ja podawałam Coccus-a starszemu synowi. Pomagał właśnie na kaszel, jak napisała wyżej monika_5. Kaszel był specyficzny: regularnie co 6 godzin, np.12 w poludnie, potem po 18, po 24, po 6 itp, zdecydowanie suchy i pomagało napisie się zimnej wody (mineralnej). pzdr K. Odpowiedz Link
shiva772 Re: Coccus cacti 09.02.09, 21:58 Też podawałam na kaszel napadowy (aż do wymiotów doprowadzał), ale na zmianę z Rumex crispus 9ch, raz jeden raz drugi po około trzech dawkach dziecko zaczęło żyć, te leki uratowały nas podczs kaszlu w zapaleniu płuc. Odpowiedz Link
eselte Re: Coccus cacti 12.02.09, 09:50 a ja mam pytanie w jakich dawkach podajecie? mój homeo zaleca dla 2 letniego dziecka 1 kulke 2 razy dziennie rano i po południu Odpowiedz Link