Dodaj do ulubionych

DZIĘKUJĘ

22.11.10, 09:18
Dziękuję wszystkim którzy wspierali mnie w tym trudnym okresie przedwyborczym, ale przede wszystkim dziękuję za okazane mi zaufanie i głosy na mnie i na KWW Dla Miasta.
Zrobię wszystko by danego mi wczoraj zaufania nie zawieść.

Mariusz Batorski
Obserwuj wątek
    • bern09 Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 09:30
      Gratulacje !!!
      cieszymy się razem z Tobą. Sukces ogromny . To początek drogi. Powodzenia.
    • marco1000 Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 09:34
      Mariusz serdeczne gratolacje !!!
    • drnorbik Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 09:37
      Wielkie gratulacje dla Ciebie, bo sie Tobie po prostu za caloksztalt dzialanosci nalezala ta wygrana smile
      Ciesze sie Mariuszu, ze jestes radnym w moim okregu wink
      A dodatkowo moj synek chodzi do podstawowki, w ktorej Ty jestes przewodniczacym RR smile

Tak wiec - kumulacja! wink wink wink

PS I to nie jest wazelina zadna , tylko prosty fakt smile
    • 111majka Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 10:04
      Mariusz, gratuluję!
      Należało Ci się smile
      • drnorbik Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 10:12
        Witaj Majko z numerem bocznym 111 wink
        • doomi Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 10:29
          Wielkie, wielkie gratulacje smile
          Dla Ciebie, dla p. Kołodzieja, dla wszystkich nowo wybranych Radnych i dla p. Burmistrza oczywiście.
          Gratuluję też p. Ani Masik, to jest przebojowa i mądra kobieta więc na pewno RM będzie miała z niej pożytek.

I tylko feelka mi żal...
          • cinqueterre Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 10:38
            Mariusz, gratulacje. A Feelka zal faktycznie - moj glos nie pomogl...
            • surmia Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 10:51
              Mariusz - należało Ci się.

kwiatkwiatkwiat Wielkie gratulacje kwiatkwiatkwiat
            • feelek Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 13:03
              Dziękuję również,
              aby nie mnożyć wątków, pn. "Dziękuję" pozwolisz Maniek ,że się tu podczepię:
              dziękuję wszystkim wyborcom, którzy mi zaufali. Choć nie było Was mało (coś ponad 100), to nie udało mi się zdobyć zaufania wystarczającej większości i o to do nikogo ( z wyborców) nie mam pretensji.

Widać tak miało być.
              ------------------------------------------------
              do starszego, gościa, co mu pozostawioną pod kościołem damkę ktoś podp....lił, podchodzi ksiądz, wychodzący z zakończonego przed chwilą pogrzebu starszej kobity :
              - nie płacz synu, widać tak musiało być.
              - ech, proszę księdza....chlip... no stara była ... chlip...powietrze puszczała...chlip...ale zawsze jeszcze można było na niej...chlip... pojeździć...

-----------------------------------------------
              a btw. sytuacji - zakończonych wyborów, moich opinii pozwólcie, że się na jakiś czas wyloguję, aby dystansu nabrać, aby kto nie zarzucał, że pod wpływem emocji etc... (chyba, że kto próbował będzie dalszych pomówień ale co tam, spox)
              anyway dzięki za słowa sympatii

• aniam35 Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 11:12
            dziękuję doomi za gratulacje !!! Korzystając z okazji p. Mariuszowi również gratuluje zwycięstwa
    • haniataton podziekowania 22.11.10, 19:07
      Do Pani Marianny Jakubowskiej.
      Gratuluję zwycięstwa i dziękuję za kampanie fair play. Powodzenia w realizacji planów dotyczących dobra Naszego Józefowa.
      Z poważaniem
      Hanna Tatoń

Szanowni sąsiedzi
      Z całego serca dziękuję Państwu za oddanie na mnie swojego głosu. To., że Państwo mi zaufaliście napawa mnie wielkim optymizmem. Moja kampania była skromna. Tym bardziej uważam za swój sukces, że zdobyłam Państwa głosy.
      P.S. 4 lata szybko miną. Proszę o mnie pamiętać. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
      Hanna Tatoń.
    • salren66 Re: DZIĘKUJĘ 22.11.10, 20:55
      Mariusz wielkie gratulacje.
      Zdziwyłbym się bardzo jakbyś nie wygrał. Nawet gdyby w "czarnym scenariuszu" Kocham Józefów obsadził pół rady i burmistrza, to w 2 nie byliby w stanie zagrozić ci realnie. Wogóle powystawiali jakiś takich dziwnych "spadochroniarzy", o których ludzie nie słyszeli żeby coś robili lokalnie. W 2 nie mieli szans z tobą.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka