Dodaj do ulubionych

stroje komunijne- przestroga

10.04.11, 20:16
witam wszytkich Józefowiaków.
piszę ten post, bo chciałabym przestrzec przyszłorocznych rodziców dzieci komunijnych
przed firmą BAMAX ( Barbara i Maciej Podogrodzcy), obsługującą parafię przy ul. 3Maja.
Pokaz chamstwa i lekceważenia klienta, skandaliczne zachowanie się szefa firmy wobec
kobiet było niestety moim udziałem. Na prośbę o zmianę dekoracji sukni, która wynikła z
ich niedopatrzenia, usłyszałam w wulgarny sposób, że " jaka jest, taka
jest inna nie będzie", "mam brać co dają".
chciałabym uczulić przyszłorocznych rodziców- postarajcie się o możliwość wyboru firm, wtedy może nikt z Was nie będzie tak potraktowany.

Katmandu
Obserwuj wątek
    • jsb1685 Re: stroje komunijne- przestroga 11.04.11, 02:53
      obsługującą parafię przy ul. 3Maja??? Od nieboszczyków też jest jedna firma w tym kościele?
    • monia420 Re: stroje komunijne- przestroga 12.04.11, 20:03
      zgadzam się - choć przy chłopcu nie mam co narzekaćsmile

Za dwa lata - mam nadzieję - wystarczy strój po starszakusmile
    • kokobello Re: stroje komunijne- przestroga 13.04.11, 18:15
      Chciłam jeszcze dodać w związku z ze stroijami, że ta firma działa na terenie całego powiatu otwockiego i tylko u nas zarządali za sukienki 175 zł, ponieważ w innych gminach np. Otwock te same sukienki kosztowały 70 zł to samo z ubiorami dla chłopców. Gdzie jest więc ta oszczędność dla ludzi? Zwykłe oszustwo i zdzierstwo zarówno przez tą firmę jak i przez naszą wspaniałą parafię. Pozdrawiam wszystkich nabitych w butelkę!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka