kariner 02.10.11, 21:31 Nareszcie sensowni ludzi kandydują. Pierwsza liga. Aż miło posłuchać. tvgarwolin.pl/2011/09/wybory-2011-piotr-tylkowski/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xymena Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 03.10.11, 13:18 Według ostatnich sondaży ten ruch ma duże szanse wejść do sejmu, i wtedy już nie będzie śmiesznie... Odpowiedz Link
maturb Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 13:55 Czy to jest forum Garwolin? Facet startuje z innego okręgu i szczerze pisząc może lepiej byłoby dyskutować o nim na forum o polityce, albo garwolińskim, a nie na lokalnym... Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 19:26 Całkowicie rozumiem Autorkę wątku. Niezły to obciach, ze tylu naraz lemingów gotowych w ciemno głosować na tego oczajduszę ujawniło się w sąsiednim wątku, więc słusznie robi aby przynajmniej niektórym z nich przemówić do rozumu. Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 15:50 Nie myliem się, tworząc na polskiej scenie politycznej hybrydę Palikononowicza. Tam "Żeby nie było niczego!, tu: "Jaki jest pański program? - Żeby było lepiej!" Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 18:28 kariner napisała: > Nareszcie sensowni ludzi kandydują. > > Pierwsza liga. Aż miło posłuchać. Tu jest zwięźlej, ze to o wiele bardziej treściwie www.youtube.com/watch?v=oVuznsV3xfQ Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 18:37 A stąd nie można się wprawdzie dowiedzieć co to jest kaczyzm - ale za to od razu widać co to są lemingi: www.youtube.com/watch?v=xM4UsYfEiIE&feature=related Odpowiedz Link
lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 20:18 a myślałem, że pisiactwo na dobre wyniosło się z naszego pięknego miasta po ostatnich wyborach idę do piwnicy po detergenty Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 22:14 lewar777 napisał: > a myślałem, że pisiactwo na dobre wyniosło się z naszego pięknego miasta po ost > atnich wyborach idę do piwnicy po detergenty Jedź lepiej do Gdańska po lepszych klakierów PO, bo widać w Józefowie takich nie macie www.youtube.com/watch?v=q9TI2mTq-J0&feature=player_embedded lubczasopismo.salon24.pl/Lemingi/post/350220,wulgarny-prymitywny-oblesny-elektorat-platformy-i-fani-tuska Odpowiedz Link
lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 22:44 salon24.pl i wszystko jasne... szambem wali. Na szczęście w Józku budowa kanalizacji idzie pełną parą Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 23:41 Chcesz przez to powiedzieć że w 3mieście skąd pochodza te filmiki kanalizacji w ogóle nie mają i nie wiadomo kiedy ją będą ją mieli? To się qpy nie 3ma! Odpowiedz Link
lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 23:49 no i po to jest właśnie kanalizacja... Odpowiedz Link
beretbaby Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 06.10.11, 09:58 lewar777 napisał: > salon24.pl i wszystko jasne... szambem wali. Jest wtorek, jeden z dużych sklepów w Józku. Z 4 kas , jak zwykle czynna jedna. Kilkanaście osób karnie stoi (w tym ja) czekając na swoją kolej. Przede mną czeka małżeństwo (na oko po 30- 35lat) z rezolutnym chłopczykiem. W pewnym momencie kobieta zwraca uwagę na zawartość koszyka "dziadka", który stoi przed nimi. Mężczyzna z politowaniem kręci głową i oznajmia ...." naczyta się taki tych gó....n, a potem na Krakowskie z pochodniami leci. Tu następuje dalsza, jakże "pouczająca" tyrada na temat zagrożenia moherowego. Słyszę to ja, słyszy "dziadek". No teraz się zacznie- myślę sobie. Wściekły moher rzuci się do gardeł "młodych, wykształconych" (tak samo ,jak w spocie PO). Ale nic takiego się nie dzieje. "Dziadek" musi być głuchy jak pień, w przeciwnym wypadku zareagowałby. Z ciekawości zerkam do koszyka "dziadka", by sprawdzić co tak rozsierdziło "młodego". Na wierzchu bezczelnie leży tygodnik "Uważam rze" . Ostatkiem sił powstrzymuję się by nie wybuchnąć śmiechem. Opuszczam na moment kolejkę, by po chwili wrócić z egzemplarzem tego tygodnika i czekam na reakcje "młodych". I co? Nic. I tak sobie grzecznie czekamy aż kasjerka nas obsłuży. Młody jakoś stracił zapał do komentowania rzeczywistości. Ten gest solidarności z "dziadkiem" kosztował mnie 2,90 PLN, prawda że niedrogo? Ps. "Dziadek" , (o czym miałam okazję przekonać się gdy rozmawiał z kasjerką ) wcale nie był głuchy. Odpowiedz Link
lewar777 Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 06.10.11, 22:25 Od siebie dodam, że mam wielkie wilcze oczy i chętnie pożeram małe dzieci na podwieczorek Gratuluję solidarnościowego gestu odwagi... serio, serio Odpowiedz Link
beretbaby Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 07.10.11, 12:05 lewar777 napisał: > Gratuluję solidarnościowego gestu odwagi... serio, serio Tia, zbyt dużo to Ty nie zrozumiałeś Odpowiedz Link
lewar777 Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 11.10.11, 14:10 bo niekumaty jestem Odpowiedz Link
codina Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 13:55 na Tylkowskiego głosowało 626 osób, nie wierze ze ma tak liczną rodzinę...... to pokazuje że na w Polsce na 1 uposledzonego statystycznie przypada ponad 500 innych równie upośledzonych.... Odpowiedz Link
lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 14:12 ostro po bandzie pojechałaś, ale wygląda na to, że masz rację Odpowiedz Link
codina Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 14:20 wiesz zeby było jasne nie nabijam sie z jego uposledzenia umysłowego, raczej z tych którzy głosuja na takich kandydatów jak on czy kononowicz, pytanie co tymi ludzmi kieruje, robienie sobie jaj? Odpowiedz Link
lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 14:49 to się chyba nazywa personifikacja, albo instynkt stadny. Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 12.10.11, 22:23 No i feelek ma gotową odpowiedź na zadane w innym wątku pytanie kto to są lemingi. Faktycznie wcale nie muszą to być tylko wyborcy PO, a taką właśnie interpretację zdaje mi się tam przypisywać. Odpowiedz Link
feelek Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 13.10.11, 22:44 jak ad personam tomjani psze to cóś odpowiedzieć wypadałoby... a to te niby lemingi to nie my PO-wcy jesteśmy? sie mi bo wydawało, że Ziemkiewicz z Warzechą tak odreagowują kolejne wtopy PiSu: durne lemingi idą i na NicniemogieTuska głosujemy? Odpowiedz Link
tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 14.10.11, 22:09 Wyborcy paligniota osiągnęli jeszcze wyższy stopień degeneracji Odpowiedz Link
feelek Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 15.10.11, 00:43 ale że wykończyli postkomunę to musisz przyznać Paligniot, Paligniot , znam przypadkiem parę takich osób, wyborców RP i to żadne lemingi bynajmniej nie są *) lemingami tu nazwałbym bezmyślnych przedstawicieli kleru, którzy doprowadzili 10% społeczeństwa do takiej determinacji swoim: brakiem pokory/ zadufaniem/ terrorem obyczajowo - moralnym, że pomimo ryzyka że się ich głos zmarnuje poszli i poparli JP mam na myśli m.in. JE X. Rydzyka Tadeusza Ojca Dyrektora ale nie tylko, tak z połowę pozostałych Xięży polskich -------------------------------- *) jedną z nich była b. RedNacz ogólnopolskiego tygodnika dla kobiet: się ją namawiało, że głos na Palikota będzie w istocie poparciem PiSu i nic to nie dało... więc tomjani widzisz to wszystko nie jest takie proste... Odpowiedz Link