Dodaj do ulubionych

Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSKI

02.10.11, 21:31
Nareszcie sensowni ludzi kandydują.

Pierwsza liga. Aż miło posłuchać.

tvgarwolin.pl/2011/09/wybory-2011-piotr-tylkowski/
Obserwuj wątek
    • 2zenek65 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 03.10.11, 11:08
      smile
      • xymena Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 03.10.11, 13:18
        Według ostatnich sondaży ten ruch ma duże szanse wejść do sejmu, i wtedy już nie będzie śmiesznie...
        • maturb Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 13:55
          Czy to jest forum Garwolin? Facet startuje z innego okręgu i szczerze pisząc może lepiej byłoby dyskutować o nim na forum o polityce, albo garwolińskim, a nie na lokalnym...
          • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 19:26
            Całkowicie rozumiem Autorkę wątku. Niezły to obciach, ze tylu naraz lemingów gotowych w ciemno głosować na tego oczajduszę ujawniło się w sąsiednim wątku, więc słusznie robi aby przynajmniej niektórym z nich przemówić do rozumu.
    • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 15:50
      Nie myliem się, tworząc na polskiej scenie politycznej hybrydę Palikononowicza. Tam "Żeby nie było niczego!, tu: "Jaki jest pański program? - Żeby było lepiej!"
    • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 18:28
      kariner napisała:

> Nareszcie sensowni ludzi kandydują.
      >
      > Pierwsza liga. Aż miło posłuchać.

Tu jest zwięźlej, ze to o wiele bardziej treściwie tongue_out

www.youtube.com/watch?v=oVuznsV3xfQ
      • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 18:37
        A stąd nie można się wprawdzie dowiedzieć co to jest kaczyzm - ale za to od razu widać co to są lemingi:

www.youtube.com/watch?v=xM4UsYfEiIE&feature=related
        • lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 20:18
          a myślałem, że pisiactwo na dobre wyniosło się z naszego pięknego miasta po ostatnich wyborach wink idę do piwnicy po detergenty big_grin
          • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 22:14
            lewar777 napisał:

> a myślałem, że pisiactwo na dobre wyniosło się z naszego pięknego miasta po ost
            > atnich wyborach wink idę do piwnicy po detergenty big_grin

Jedź lepiej do Gdańska po lepszych klakierów PO, bo widać w Józefowie takich nie macie tongue_out

www.youtube.com/watch?v=q9TI2mTq-J0&feature=player_embedded
            lubczasopismo.salon24.pl/Lemingi/post/350220,wulgarny-prymitywny-oblesny-elektorat-platformy-i-fani-tuska
            • lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 22:44
              salon24.pl i wszystko jasne... szambem wali. Na szczęście w Józku budowa kanalizacji idzie pełną parą big_grin
              • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 23:41
                Chcesz przez to powiedzieć że w 3mieście skąd pochodza te filmiki kanalizacji w ogóle nie mają i nie wiadomo kiedy ją będą ją mieli? To się qpy nie 3ma!
                • lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 05.10.11, 23:49
                  no i po to jest właśnie kanalizacja...
              • beretbaby Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 06.10.11, 09:58
                lewar777 napisał:

> salon24.pl i wszystko jasne... szambem wali.

Jest wtorek, jeden z dużych sklepów w Józku. Z 4 kas , jak zwykle czynna jedna. Kilkanaście osób karnie stoi (w tym ja) czekając na swoją kolej. Przede mną czeka małżeństwo (na oko po 30- 35lat) z rezolutnym chłopczykiem.
                W pewnym momencie kobieta zwraca uwagę na zawartość koszyka "dziadka", który stoi przed nimi. Mężczyzna z politowaniem kręci głową i oznajmia ...." naczyta się taki tych gó....n, a potem na Krakowskie z pochodniami leci.
                Tu następuje dalsza, jakże "pouczająca" tyrada na temat zagrożenia moherowego.
                Słyszę to ja, słyszy "dziadek". No teraz się zacznie- myślę sobie. Wściekły moher rzuci się do gardeł "młodych, wykształconych" (tak samo ,jak w spocie PO).
                Ale nic takiego się nie dzieje. "Dziadek" musi być głuchy jak pień, w przeciwnym wypadku zareagowałby.
                Z ciekawości zerkam do koszyka "dziadka", by sprawdzić co tak rozsierdziło "młodego".
                Na wierzchu bezczelnie leży tygodnik "Uważam rze" . Ostatkiem sił powstrzymuję się by nie wybuchnąć śmiechem.
                Opuszczam na moment kolejkę, by po chwili wrócić z egzemplarzem tego tygodnika i czekam na reakcje "młodych". I co? Nic. I tak sobie grzecznie czekamy aż kasjerka nas obsłuży. Młody jakoś stracił zapał do komentowania rzeczywistości.
                Ten gest solidarności z "dziadkiem" kosztował mnie 2,90 PLN, prawda że niedrogo?

Ps. "Dziadek" , (o czym miałam okazję przekonać się gdy rozmawiał z kasjerką ) wcale nie był głuchy.
                • lewar777 Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 06.10.11, 22:25
                  Od siebie dodam, że mam wielkie wilcze oczy i chętnie pożeram małe dzieci na podwieczorek big_grin big_grin big_grin
                  Gratuluję solidarnościowego gestu odwagi... serio, serio wink
                  • beretbaby Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 07.10.11, 12:05
                    lewar777 napisał:

> Gratuluję solidarnościowego gestu odwagi... serio, serio wink

Tia, zbyt dużo to Ty nie zrozumiałeśbig_grin
                    • lewar777 Re: lewar777, czy przypadkiem to nie byłeś ty? 11.10.11, 14:10
                      bo niekumaty jestem big_grin
    • codina Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 13:55
      na Tylkowskiego głosowało 626 osób, nie wierze ze ma tak liczną rodzinę...... to pokazuje że na w Polsce na 1 uposledzonego statystycznie przypada ponad 500 innych równie upośledzonych....
      • lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 14:12
        ostro po bandzie pojechałaś, ale wygląda na to, że masz rację smile
        • codina Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 14:20
          wiesz zeby było jasne nie nabijam sie z jego uposledzenia umysłowego, raczej z tych którzy głosuja na takich kandydatów jak on czy kononowicz, pytanie co tymi ludzmi kieruje, robienie sobie jaj?
          • lewar777 Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 11.10.11, 14:49
            to się chyba nazywa personifikacja, albo instynkt stadny.
            • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 12.10.11, 22:23
              No i feelek ma gotową odpowiedź na zadane w innym wątku pytanie kto to są lemingi.
              Faktycznie wcale nie muszą to być tylko wyborcy PO, a taką właśnie interpretację zdaje mi się tam przypisywać.
              • feelek Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 13.10.11, 22:44
                jak ad personam tomjani psze to cóś odpowiedzieć wypadałoby...
                a to te niby lemingi to nie my PO-wcy jesteśmy?
                sie mi bo wydawało, że Ziemkiewicz z Warzechą tak odreagowują kolejne wtopy PiSu:
                durne lemingi idą i na NicniemogieTuska głosujemy?
                • tomjani Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 14.10.11, 22:09
                  Wyborcy paligniota osiągnęli jeszcze wyższy stopień degeneracji tongue_out
                  • feelek Re: Gwiazda RUCH POPARCIA PALIKOTA-PIOTR TYLKOWSK 15.10.11, 00:43
                    ale że wykończyli postkomunę to musisz przyznać
                    Paligniot, Paligniot , znam przypadkiem parę takich osób, wyborców RP i to żadne lemingi bynajmniej nie są *)
                    lemingami tu nazwałbym bezmyślnych przedstawicieli kleru, którzy doprowadzili 10% społeczeństwa do takiej determinacji swoim: brakiem pokory/ zadufaniem/ terrorem obyczajowo - moralnym, że pomimo ryzyka że się ich głos zmarnuje poszli i poparli JP
                    mam na myśli m.in. JE X. Rydzyka Tadeusza Ojca Dyrektora
                    ale nie tylko, tak z połowę pozostałych Xięży polskich
                    --------------------------------
                    *) jedną z nich była b. RedNacz ogólnopolskiego tygodnika dla kobiet: się ją namawiało, że głos na Palikota będzie w istocie poparciem PiSu i nic to nie dało...
                    więc tomjani widzisz to wszystko nie jest takie proste...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka