Dodaj do ulubionych

Zboczeńcy nad Świdrem

31.07.14, 07:34
Uważajcie na swoje dzieci. Nad Świdrem w okolicy stadionu spotkano człowieka, który przyglądając się kąpiącym chłopcom onanizował się!
Inny przypadek miał również miejsce w tych okolicach. Jakiś facet rozbierał się przy przechodzącej grupce młodych chłopców. Widać było, że robił to z premedytacją.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Zboczeńcy nad Świdrem 31.07.14, 10:45
      Podobno tylko podniósł sutannę, a Ty od razu, że się rozebrał....
      • 1_tralala Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 12:28
        Bawi cię to, że zboczeniec- gej pedofil pojawił się w naszej okolicy? Mnie nie. Próbujesz problem zbagatelizować, sprowadzić do absurdu.
        • heszla Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 12:52
          at-sibelius-uważasz ,że jesteś dowcipny? Może ty jesteś tym gejem-pedofilem?
          • sibeliuss Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 13:14
            A może Ty nie pilnujesz swoich dzieci pozwalając im samopas przebywać bez żadnego nadzoru w miejscach niebezpiecznych. Poza tym jak znam życie, żadno z tych zdarzeń nie zostało zgłoszone na policję w myśl zasady "i tak go nie złapią".
            • heszla Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 14:01
              trafiłem? Uderz w stół ,a nożyce się odezwa...
              • sibeliuss Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 14:18
                Póki co ja Ciebie nie obrażam, zatem opanuj się.
                • heszla Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 16:14
                  Najpierw wypalasz chamskim tekstem o księdzu obnażającym się na d Świdrem a teraz udajesz obrażonego intelektualistę.
        • sibeliuss Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 13:12
          Próbuję pokazać inne spektrum - dzieci same bawiące się w rzece?
          • 1_tralala Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 14:23
            sibeliuss napisał:

> Próbuję pokazać inne spektrum - dzieci same bawiące się w rzece?

Zatem bardzo się starałeś by to "inne spektrum" nie zostało odczytane.
            Ale załóżmy, że taka była twoja intencja (choć ja mam duże obiekcje i nie bardzo ci wierzę, że w istocie tak było) to twoje tłumaczenia do mnie nie trafiają. Winisz rodziców za brak nadzoru nad dziećmi, przez co sami narażają swoich synów na spotkanie z gejem pedofilem.
            To taki sam rodzaj argumentacji,jak ta, że za gwałt winę ponoszą nie sprawcy a wyzywająco ubrane kobiety.

• sibeliuss Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 14:38
              Odpowiedz mi - jeśli wiesz - czy ktoś zgłosił na komendę, że pederacha lata po krzakach i zagraża bezpieczeństwu dziaciaków taplających się w wodzie? Czy potrzebne jest nieszczęście, żeby ludzie nauczyli się normalnie reagować?
              • arkadiusz.trochimczuk Re:Gej pedofil nad Świdrem 31.07.14, 21:34
                @sibeliuss w jednej kwestii się z Tobą zgadzam, że być może zabrakło zdecydowanej reakcji(o ile jej nie było tego nie wiemy). Na takie sytuacje trzeba reagować od razu, albo samemu albo cyknąć zdjęcie(wszyscy mamy telefony) i wezwać policję. Nie wiadomo kto to, koleś może być niegroźny, ale sam fakt zakłócania spokoju w taki sposób jest ohydny i powinno być to surowo karane.
                Nagłaśniajcie sprawę, żeby ludzie mieli świadomość zagrożenia i od razu reagowali!
                • grudziaz Re:Gej pedofil nad Świdrem 02.08.14, 10:41
                  Jako że Państwo tu snują legendy, o podobno i że widziano, i że w ogóle strach i koszmar i od razu pedofil, pederasta, gej itd., to wziąłem telefon i zadzwoniłem na Policję i co? i nikt niczego takiego nie zgłaszał nad Świdrem w zasięgu naszego posterunku.
                  Może zanim ktoś, może i z dobrymi intencjami, zacznie siać panikę to cokolwiek sprawdzi?????
                  Chyba, że ktoś czerpie przyjemność ze straszenia innych, lub jest leniwym durniem, który rzeczywiście widział zboczeńca i nic nie zrobił.
                  • czempis Re:Gej pedofil nad Świdrem 02.08.14, 12:17
                    Taka miejska legenda o zboczeńcach nad Świdrem krąży przynajmniej odkąd sam byłem dzieckiem, więc od jakiś dwudziestu kilku lat... Podobna akcja jak porywanie dzieci w galeriach handlowych itp., itd...
                    • grudziaz Re:Gej pedofil nad Świdrem 02.08.14, 13:15
                      czempis napisała:

> Taka miejska legenda o zboczeńcach nad Świdrem krąży przynajmniej odkąd sam był
                      > em dzieckiem, więc od jakiś dwudziestu kilku lat... Podobna akcja jak porywanie
                      > dzieci w galeriach handlowych itp., itd...
                      Dlatego mnie cholera ciska, straszono nas zboczeńcem w krzakach nad świdrem, czarną wołgą i innymi bzdurami, teraz znowu ktos cos gdzieś, nie ma ani zgłoszenia ani nic konkretnego, ale już malutką histerię udało się sądząc z wypowiedzi wzbudzić.
                      • sibeliuss Re:Gej pedofil nad Świdrem 02.08.14, 22:40
                        Wiesz, zaraz jakiś cipeta napisze, że mnie zbluzgała prewencyjnie smile
                    • mogrochal Kilka wyjaśnień 04.08.14, 08:23
                      Legenda legendą.
                      Ja opisałem zdarzenie z relacji znajomych, w którym brali udział.
                      Dzieci nie były bez opieki dorosłych.
                      Reakcja była. W pierwszym wypadku onanista został przepędzony kijem!
                      • sibeliuss Re: Kilka wyjaśnień 04.08.14, 09:14
                        mogrochal napisała:

> W pierwszym wypadku onanista został przepędzony kijem!

A policji nikt nie powiadomił?
                      • czempis Re: Kilka wyjaśnień 04.08.14, 12:17
                        Taa. Jak tych znajomych dopytasz to się okaże, że to byli znajomi znajomych smile)
                      • jozefow512 Re: Kilka wyjaśnień 04.08.14, 22:35
                        mogrochal napisała:

> Legenda legendą.
                        > Ja opisałem zdarzenie z relacji znajomych, w którym brali udział.

Znajomy znajomego .....
                        Przypomina to większość urban legends.
                        • michalin_1 Re: Kilka wyjaśnień 06.08.14, 16:57
                          > Znajomy znajomego .....
                          > Przypomina to większość urban legends.

Tak narodziło się chrześcijaństwo..... tongue_out
        • michalin_1 Re:Gej pedofil nad Świdrem 06.08.14, 16:56
          A dlaczego gej ma być od razu pedofilem?
          Wg tej zasady bycie księdzem jest większą dewiacją.

• blumblum1 Re:Gej pedofil nad Świdrem 08.08.14, 14:15
            i tak ze zwykłej informacji aby uważać na dzieci zrodziła się dyskusja światopoglądowa.
            Ja byłam we wtorek z dzieciakami, nie było ani pedofilów ani księży ani jawnych gejów. Nuda.
            • sibeliuss Re:Gej pedofil nad Świdrem 08.08.14, 16:33
              Pociąg na Otwock, droga na Wiązownę....nuda Panie, nuda!
              • niejozefowianka Re:Gej pedofil nad Świdrem 10.11.14, 09:45
                Ktoś w dobrej wierze ostrzega, a ktoś inny zamiast przezornie wzmóc czujność jeszcze ostrzegającego opluje... Mnie niestety cała obrzydliwa sytuacja spotkała osobiście. 23.10.2014 (czwartek) na stacji w Józefowie po godz.15.30 oczekiwałam na pociąg. W pewnym momencie zauważyłam, że w samochodzie zaparkowanym wzdłuż parkingu w ostentacyjny sposób onanizuje się mężczyzna. Trudno w takim momencie o trzeźwe myślenie kiedy człowieka dopada szok i obrzydzenie. Zdołałam jednak zapisać numer rejestracyjny samochodu (gdy mężczyzna zobaczył że cofam się na tył samochodu ruszył z piskiem opon) i zgłosiłam sprawę dzwoniąc do Józefowskiej Policji tego samego dnia o godz. 16.30. Mam nadzieję, że funkcjonariusze nie zlekceważyli tego zgłoszenia, bo co będzie następnym krokiem takiego zboczeńca, jeśli nie poniesie żadnych konsekwencji? Radziła bym ostrożniej z krytyką... i nie lekceważmy ostrzeżeń bo lepiej czasem być przewrażliwionym ...
                • grudziaz Re:Gej pedofil nad Świdrem 10.11.14, 13:36
                  niejozefowianka napisała:

> Mnie niestety cała obrzydliwa sytuacja spotkała
                  > osobiście. 23.10.2014 (czwartek) na stacji w Józefowie po godz.15.30 oczekiwała
                  > m na pociąg. W pewnym momencie zauważyłam, że w samochodzie zaparkowanym wzdłuż
                  > parkingu w ostentacyjny sposób onanizuje się mężczyzna.

Nie wiem czy śmiać się czy płakać, ale gratulować sokolego oka to na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka