Dodaj do ulubionych

Wybory - forum Otwocka

23.10.18, 15:17
Właśnie wszedłem na ww forum, aby się dowiedzieć czegoś o wyborach u sąsiadów i wyobraźcie sobie, że tam nie ma ani jednego wątku na temat wyborów! Niesamowite. Czym oni żyją?
Obserwuj wątek
    • ksawery1111 Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 16:32
      Może mają jakieś swoje inne, poufne forum wink Może się brzydzą forum gazeta.pl

wybory2018.pkw.gov.pl/pl/geografia/141702#results_elect_council
      PIS ma 10 głosów, do większości brakuje im jednego. Czytaj: ma większość
      • jozefow512 Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 20:11
        Szukałem komitetu Niezależni Otwock wśród kandydatów do rady miasta Otwocka i .... nie znalazłem.

To jakiś dowcip wyborczy? Rupniewski dla jaj założył otwocki komitet, by startować w Józefowie?
        Czy może ja źle szukam?
        • feelek Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 21:29
          to do Ruperta podobne
          - nie zdziwiłbym się
          to taka: "Zemsta Bosmana"
    • feelek Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 16:52
      żyją, żyją
      :
      1. wykopują druty w centrum,
      2. piszą kolejne artykuły z żalu za kilkoma milionami rocznie, co im NIE wpadną z J. za kanalizację.
    • muffinek2 Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 16:54
      pływają w gondolach po ulicach, gdy deszcz leje, w koncu to taka mała Wenecja, blisko W-wy smile
      czyli mają się świetnie
    • heca7 Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 17:15
      Nie maja czasu- zajmują się wygrzebywaniem z dziur i kolein w drogach tongue_out

Otwock to jedyne miasto, do którego jak wjeżdżam to wyłącza mi się pendrive w samochodzie bo tak trzęsie uncertain
      • feelek Re: Wybory - forum Otwocka 23.10.18, 19:04
        no złośliwi jesteśmy, my józefowianie,
        - wybocum nam otwocczanie:
        ja, jak wjeżdżam, to zawsze mam takie nieodparte wrażenie,
        jak przejeżdżam Świder przez most,
        niezależnie czy jest to most 100 lecia, czy 1000 lecia, czy kolejkowy (rowerem),
        że wjeżdżam do b. ZSRR
        - mam na tylnej szybie takiego łosia, co się wzbudza pod wpływem wstrząsów i robi: chrrrr...chrrrr....
        przesypia traumę?
        - chyba tak, nigdy nie widzi tych zbrojeń w centrum
        keine angst, otwocczanie, Kruszewski wam to zdemontuje
        -------------------------
        2023: Najlepszy Starosta w RP to.....
        • lalounia Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 13:13
          Ja tam współczuję otwocczakom. Oni przekraczając magiczną granicę i widzą, że MOŻNA.
          Przecież to w depresję można wpaść mieszkając w takim syfeńku, gdzie zaraz za rogatkami zaczyna się inny świat.
          Nie ma w Józku chyba żadnego miejsca gdzie boję się dostać w przykładowy łeb wink, u sąsiadów mogę wymienić kilka takich miejsc np. okolice stacji PKP Świder. Strasznie to przykre tak naprawdę!
    • grzeg_sz_1 Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 13:49
      cinqueterre, zdradzę Ci tajemnicę: istnieje świat wirtualny po za Gazetą Wyborczą big_grin big_grin
      • cinqueterre Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 13:57
        Mam tego świadomość. Mnie bardziej interesuje świat realny, niż wirtualny.
      • grzeg_sz_1 Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 14:03
        I dlatego weszłeś na otwockie forum GW smile dziwne zainteresowanie światem realnym smile
        • lalounia Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 14:52
          weszedł to weszedł, ważne że wrócił.
          LOL Otwock to faktycznie stan umysłu!
          • surmia Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 16:03
            Lalounia - nie mogę się powstrzymać - hihihihihihi big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • cinqueterre Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 15:11
          Czy zainteresowanie realem wyklucza obserwowanie świata wirtualnego? No, wybacz.
    • lenmark Re: Wybory - forum Otwocka 24.10.18, 20:05
      Niesamowite jak mieszkańcy Józefów interesują się losem Otwocka. Może postawicie jakiś płot, żeby odgrodzić się od Otwocka - tu przecież mieszka czarny lud; gwałcą, straszą i żrą popcorn ..... Wy jesteście najlepsi, najpiękniejsi , najmądrzejsi...... Pocieszam się tylko tym, że pierwsze pokolenie "osadników" zawsze za wszelką cenę odcina się od swoich plebejskich korzeni, ale później może być tylko lepiej smile
      • surmia Re: Wybory - forum Otwocka 25.10.18, 09:52
        Interesujemy się dokładnie tak samo, jak mieszkańcy Otwocka naszym miastem. Jak to sąsiedzi.
        I brawa dla Grzesia, za to, że tu pisze, mimo częstej krytyki. Pozostał jako jedyny otwocczanin. Szacun. Inni mają focha.
      • feelek Re: Wybory - forum Otwocka 25.10.18, 10:38
        Jeśli ktoś chciałby zbudować ten płot to chyba tylko ,,, Prezydent Otwocka...

Taki płot osmotyczny: wyjeżdżać by się z Otwocka dało , ale za to wjeżdżać już nie

nie piszcie: Otwock to stan umysłu bo bbiorą , jak widać do siebie

Józefów to nie jest stan umysłu
        to nie jest miasto sytych egoistów jak wielu by chciało
        - tu też jest 500 rodzin co mają pod górkę, MOPS j- ski ma co robić

Otwock to miejsce co ma pecha do Prezydentów...
        Nawet obecnie będą tam mieli jakiegoś (dez)organizacyjnego nielota z PiS
        • muffinek2 Re: Wybory - forum Otwocka 25.10.18, 11:11
          >> Otwock to miejsce co ma pecha do Prezydentów...
          Nawet obecnie będą tam mieli jakiegoś (dez)organizacyjnego nielota z PiS

feelek, będą mieli co/kogo wybiorą, przecież to decyzje wyborców, skoro większości pasuje, to co tu komentować
          • feelek Re: Wybory - forum Otwocka 25.10.18, 12:58
            nic mi do cudzych wyborów; Otwocka żal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka