kug777 09.07.20, 18:32 czy w komisji na Mickiewicza jest mąż zaufania opozycji? Jak to sprawdzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelek Re: wybory 09.07.20, 21:47 zapytać w powiatowej strukturze opozycji czy mają tam tego męża. A po co pytanie? Odpowiedz Link
kug777 Re: wybory 10.07.20, 09:06 przeczytałem na oko.press, ze brak 4500 ze strony Trzaskowskiego ( na 27 tys. komisjii, to dużo). A pisuary mogą oszukiwać. Odpowiedz Link
feelek Re: wybory 10.07.20, 14:18 to się pan zgłoś choć to straaaaaaaaaasznie nudne zajęcie - siedzisz, siedzisz i patrzysz, patrzysz... [czasem trafi się (jak mnie) Franciszek Pieczka to se można autograf poprosić, ciekawiej jest po zamknięciu - podczas zliczania - coś się dzieje, ale - ogólnie klęska dla mniej wytrzymałych ] ... ale potrzebne - beesz miał zasługę chociaż: pisy po wsiach oszukują na potęgę- tam warto pilnować, a tam mężów zaufania opozycji - jak na lekarstwo. Odpowiedz Link
1_tralala Re: wybory 10.07.20, 19:00 Kug777 napisał: " A pisuary........" Podziwiam elokwencję, choć czuje niedosyt. Stać cię na wiecej. Swoją drogą, z jaką swobodą przeciwnicy PiS posługują się epitetami jest zastanawiające. Kug777, czy to jakiś twój sposób na dowartościowanie się? Odpowiedz Link
feelek Re: wybory 10.07.20, 21:37 no a co z peło? ... nie mówię o nazywaniu patriotów zdrajcami o Niemcach etc, etc... każdy ma swój sposób na dowartościowanie się jedni bardziej, drudzy mniej ciekawy... Odpowiedz Link
feelek Re: wybory 13.07.20, 11:07 i co zgłosiłeś się kolega na tego męża zaufania? wiem, że można było do samego końca, nawet już w trakcie głosowania Odpowiedz Link