hydrotechnik 21.11.05, 12:18 No może wrescie dresy będą troche wolniej "latać" po naszym miasteczku. Planowany jest (podobno) zakup fotoradaru przez miasto i ustawienia go, jeszcze nie wiadomo gdzie ale...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Fotoradar !?!? 21.11.05, 13:39 I bardzo dobrze... chociaż mój ślubny jak mu powiedziałam to się wściekł Co mnie zdziwiło nieco i awantura wisiała w powietrzu. Ale to też dobrze, bo ciśnienie mi się podniosło, a jakaś ospała byłam ))))) Odpowiedz Link
pmk74 Re: Fotoradar !?!? 26.11.05, 11:35 Przy obecnym stanie dróg w Józefowie to żaden fotoradar chyba nie jest potrzebny Swoją drogą ciekawe, kiedy doczekamy się załatania "pozostałości" po budowie wodociągów, bo na jednych ulicach dzieje się to (dość) szybko, a na niektórych (np. na Zawiszy) ciągnie się w nieskończoność. A tak przy okazji witam wszystkich, bo to moja pierwsza wypowiedź na tym forum. Odpowiedz Link
bajka111 Re: Fotoradar !?!? 26.11.05, 12:34 Witamy Cie pmk74 W niektorych miejscach robia chyba jeszcze jakies przyłącza i wtedy wszystko trwa duzo dluzej. Ale zdaje sie w Michalinie jest chyba najgorzej ze "sprzataniem" po tych robotach kanalizacyjnych. W "jozefowskiej" czesci Jozefowa w wielu miejscach juz nawierzchnie sa wyrownane. Odpowiedz Link