bajka111 19.12.05, 11:37 Czy jest taki w okolicy? Szukam barszczu z kiszonych czerwonych burakow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mizzzar Re: sklep ze zdrowa zywnoscia 19.12.05, 12:23 Bajko, jesli chodzi o okolice jozefowa, to nie znam. W wawie za to, w Geant'cie na jubilerskiej, czyli King's kross, czy jakos tam jest dobry sklep ze zdrowa zywnoscia... Odpowiedz Link
doomi Re: sklep ze zdrowa zywnoscia 19.12.05, 12:25 I w Reducie Targówek też. Mały sklepik tego rodzaju jest też na bazarku w Falenicy. Odpowiedz Link
bajka111 Re: sklep ze zdrowa zywnoscia 19.12.05, 13:26 Dzieki. A w ktorym miejscu na bazarku w Falenicy? Jeszcze a'propos bazarku. Ktoras z Was pisala o wysmienitym pasztecie ze strusia pieczonym tam na miejscu (czy to mozliwe?). Gdzie to jest, ten pasztet? Odpowiedz Link
doomi Re: sklep ze zdrowa zywnoscia 19.12.05, 13:52 No właśnie ten pasztecik ze strusia jest w tym "ekologicznym" sklepiku. A sklepik jest hm, jakby to wytłumaczyć: stojąc przodem do bazarku to jest w ostatnim rzędzie budek po stronie lewej (od kozaka). Wiem, że nagmatwałam, ale ja w Falenicy nie znam ulic Ale myślę, że jak na bazarku zapytasz gdzie można kupić ten pasztet to Cię nakierują. Po ten pasztecik przychodzą stali klienci często, dobry jest, ale nie zawsze można go dostać. Odpowiedz Link
bajka111 Re: sklep ze zdrowa zywnoscia koło Kleksa 19.12.05, 15:36 A, kolo Kleksa. To wszystko jasne. Doomi, rzeczywiscie tlumaczysz nieco skomplikowanie. Ale oczywiscie z wielkim wdziekiem Odpowiedz Link
morkub Re: sklep ze zdrowa zywnoscia 06.04.06, 14:48 Dobrze wiedzieć, że taki sklepik na bazarku w F jest. No jak nic muszę się tam wybrać. Makę razową to chyba tam mają, co? Odpowiedz Link
111majka Re: sklep ze zdrowa zywnoscia 07.04.06, 21:44 Oj, wątpię. To nie jest taki prawdziwy zdrowożywnościowy sklep, tylko taka namiastka. Odpowiedz Link
bajka111 Znalazlam 20.12.05, 23:40 Dzieki. Znalazlam nie tylko sklep, ale i poszukiwany barszcz. Nawet sam wlasciciel nie wiedzial, ze taki ma Odpowiedz Link
bajka111 Re: Znalazlam 30.12.05, 20:41 Strusia wtedy nie bylo, pewnie gdzies wyszedl. Ale o nim pamietam Odpowiedz Link
doomi Re: Znalazlam 30.12.05, 22:53 Qrcze, przypomniałaś mi i narobiłaś apetytu. Zajrzę tam jutro i może upoluję strusia Odpowiedz Link